افروغ
عضو جدید
سلام.
دوستان برای آزمون اجرا از همون کلید واژه نظارت میشه استفاده کرد؟ یا کلید واژه اجرا رو باید تهیه کرد؟
آره،میشه......چون منابع یکیه
سلام.
دوستان برای آزمون اجرا از همون کلید واژه نظارت میشه استفاده کرد؟ یا کلید واژه اجرا رو باید تهیه کرد؟
سایتهای زیادی واسه دانلود گذاشتن. یکیش اینه :بچه ها مباحث رو پی دی افشون رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
سلام دوستان
کسی محل دقیق سوالهای ، 16 و 18و 41و59 آزمون خرداد 93 در مباحث می دونه ؟
جوابش رو تو کتاب تست دیدم ، می خوام بدونم دقیقا کجای کدوم مبحثه قرار داره .
یه سوال دیگه هم دارم در مورد قوانین
مثلا منبع 507 قانون مجازات اسلامی کجاست ؟
یا مثلا ماده 12 قانون مدنی چطور؟
یا مثلا ماده 256 آیین نامه حفاظت کارگاههای ساختمانی ؟
چه منبعی رو تهیه کنم برای این قوانین ؟
سلام مهندس کتاب اصول و مبانی گودبرداری و سازه های نگهبان عکسشم گذاشتم.مشاهده پیوست 246922مشاهده پیوست 246923
سلام دوستان
کسی محل دقیق سوالهای ، 16 و 18و 41و59 آزمون خرداد 93 در مباحث می دونه ؟
جوابش رو تو کتاب تست دیدم ، می خوام بدونم دقیقا کجای کدوم مبحثه قرار داره .
مرسی
واقعا باید یه زمانی رو اختصاص بدم بعد از آزمون منابع درست رو برای دوستان دیگر قرار بدم تا مشابه من اشتباه نکنند در خرید کتاب.
متاسفم برای انتشارات و همچین مهندسین دکتر صفت گرامی که با تیتر منابع آزمون نظام، تیراژ چاپ و فروششون رو بالا می برند و فقط منابع اشتباه رو به خریدار قالب می کنند.
با سلام به همه دوستان عزیز قدیمی و جدید این سایت . پارسال من تو اینجا خیلی فعال بودم ولی الان درگیر امتحانات و تحویل پروژه بودم نتونستم بیام. امیدوارم همتون قبول بشید
سوال 16 : گزینه 3 مبحث 10 صفحه 136
سوال 18 : گزینه 4 مبحث 8 صفحه 184
سوال 41 : گزینه 1 مبحث 3 صفحه 30
سوال 59 : منبعش رو نمیدونم
البته هر 4 تا سوال بالا جزو سوالایی هست که وقتگیره و باید چند جا رو از کتابا چک کرد .....
سلام دوستان اینم جارت خلاصه واسه مرور هفته آخر اکی هست.مشاهده پیوست 246914
دوست عزیزمرسی. میشه بگیدکه این فایل رو باید پرینت بگیریم و ببریم سر جلسه؟؟؟؟هرکی اطلاع داره جواب بده لطفا
ممنونم
دوستان جواب سوال -برای تصیح طبله شدن جان تیر کدامیک درست است؟
جوابش کدوم ص راهنمای جوشه ممنون میشم کمک کنین![]()
سلام دوستان اینم جارت خلاصه واسه مرور هفته آخر اکی هست.مشاهده پیوست 246914
دوستان جواب سوال -برای تصیح طبله شدن جان تیر کدامیک درست است؟
جوابش کدوم ص راهنمای جوشه ممنون میشم کمک کنین![]()
آزمون ازمایشیسلام دوستان تو سایت http://azmoonline.com/shop/product/140 دو تاآزمون آزمایشی هست اگه کسی موافقه بگیریم شریکی قیمتش 20000 هست.