دوستان
من مبحث 4 و 21 رو خوندم ، و کلا مطالعم 7 روز طول کشید ، مبحث چهار خیلی شیرین تر از مبحث 21 بود ، باز فکر می کنم اون فصلهای آخر 21 که نمی خواستم بخونمش خیلی پر بار تر از فصل های اولش بود ! یکسری قسمتهای مبحث چرا وقعا مضحک بود چون جز مثلا مقررات ملی بود اما ابدا در واقعیت اجرا نمی شد.
من مبحث چهار رو پراکنده تو دوره دانشجوی هم خونده بودم اما به قول ذبیح الله منصوری ، "بعضی کتابها رو باید تو دوره های مختلف سنی خوند" ، حتی کتاب مبحث 4 مقررات ملی رو
راجع به زمان مطالعه با توجه به اتفاقات خارق العاده ای که یکباره رخ می دن و پیش بینی نشده هستند ، به نظرم زمان پیش رو اصلا زیاد نیست و بلکه ناکافی هست ، برای خودم دو هفته ی گذشته اتفاق پیش بینی نشده ای رخ داد که پنج روزم رفت و هنوز خیلی از ساعات روزم درگیر همون اتفاق هست
راجع به همزمان خوندن کتاب ، به این نتیجه رسیدم بهتره یک کتاب رو خوند و تموم کرد ، چون هدف به یاد سپردن مکان هر مطلبی در مبحث خاصی هست و همزمان مطالعه کردن چند مطلب ممکنه باعث جابجا شدن بشه .
من مبحث چهار رو با دو رنگ خودکار و یک مارکر خوندم و الان به این نتیجه رسیدم یا یک رنگ خودکار برای خط کشیدن زیر خطهای خیلی مهم و یک رنگ مارکر برای شاخص کردن تیتر ها نتیجه مطلوب تر هست و در نهایت موقع مطالعه تستها با رنگ مارکر متفاوتی فقط تستها رو مشخص کنم تو کتاب ، یعنی همه ی تسهای موجود در مباحث رو با رنگ مثلا نارنجی مشخص کنم .
سلام
منم اولین بار تو زندگیم حس شکست رو در مواجه با سازه از نوع بتنی لمس کردم، البته نه در آزمون نظام مهندسی
در هر حال برای من تجربه خیلی خوبی بود
امیدوارم برای شما هم تجربه خوبی باشه وبرای آزمون بعدی با برنامه ای خوب نتیجه مطلوبی بگیرید
سلام دوست عزیز
خیلی لطف کردید با اشتراک گزاشتن کلیدواژه ای که مطمئنن برای تهیه اش هزینه کردید .
ان شا الله آزمون پیش رو رو با موفقیت بگذرونید .
.
.
.
اما دوستان
این جزوه فقط برای استفاده شخص خریداری کرده می باشد و دیگران حق کپی ازش رو ندارند و از نظر اخلاقی درست نیست
و گویا کپیش از نظر شرعی حرام است این توی جزوه نوشته بود ، صفحه اولش