نه کارنامه ای هم هنوز نیومده..به نظرم بهتره یه تاپیک بسازیم واسه پارسه اونجا سولای پارسه رو خودمون بررسی کنیم و اشکالامونو رفع کنیم..من بلد نیستم بسازم اگه موافقین یکی زحمتشو بکشه..
نه کارنامه ای هم هنوز نیومده..به نظرم بهتره یه تاپیک بسازیم واسه پارسه اونجا سولای پارسه رو خودمون بررسی کنیم و اشکالامونو رفع کنیم..من بلد نیستم بسازم اگه موافقین یکی زحمتشو بکشه..
منم دقیقا همین کارو می خوام بکنم.مهندس شقاقی می گفت منظرو با جزوه اونم ماه آخر بخونید.بچه ها من برای منظر فقط جزوه ها و راهیان ارشد رو میخوام بخونم، نمی خوام واسه ضریب 1 زیاد وقت بذارم...کار اشتباهی که نیس؟![]()
وقت خوندن منظر از كي هست؟منم دقیقا همین کارو می خوام بکنم.مهندس شقاقی می گفت منظرو با جزوه اونم ماه آخر بخونید.
عزیزم درس خوندن که وقت نداره تو هرچی بیشتر بخونی بیشتر تسلط پیدا می کنیوقت خوندن منظر از كي هست؟
تو چيا رو خوندي؟
پايان نامه دادي؟
وقت خوندن منظر از كي هست؟
تو چيا رو خوندي؟
پايان نامه دادي؟
سلام. من میخوام ارشد معماری شرکت کنم. کسی میدونه چقد پیش نیاز میخورم؟؟
گفته که شهرسازیه!!!!!!!!!!!!!!!!بستگی داره که از چه رشته ای داری به معماری میای،مثلا از عمران اگه بیای معماری دیگه احتیاجی نیست که دروس رسم فنی رو بگذرونی اما اگه از علوم پایه بیای به معماری خیلی از واحدا رو باید بگذرونی، کلا از هر رشته ای که باشی، باید دروس نظری (انسان طبیعت و مبانی نظری) و دروس روستا یا تحلیل شهری رو بگذرونی باز میگم بستگی به رشته ی قبلت داره
بچه ها من دانشجو سال آخرم میخوام یک سری از مباحث رو به صورت اجمالی شروع کنم به خوندن و امسال آزمایشی کنکور بدم ، میشه بگید کدوم منابع برای شروع بهتره ؟ میخواستم یا تاپیک باشه که بههم کمک کنیم واسه برنامه خوندن همچین تاپیکی هست؟
خوب توقع زياديهبچه ها من دانشجو سال آخرم میخوام یک سری از مباحث رو به صورت اجمالی شروع کنم به خوندن و امسال آزمایشی کنکور بدم ، میشه بگید کدوم منابع برای شروع بهتره ؟ میخواستم یا تاپیک باشه که بههم کمک کنیم واسه برنامه خوندن همچین تاپیکی هست؟
هر ك بامش بيش برفش بيشتریه سوالی دارم ... من اگه بخوای معماری معماری شرکت کنم به هیچ عنوان درباره باغ سازی مطالعه نکنم ؟ یا در حد معمولی باید بخونم ؟
هر ك بامش بيش برفش بيشتر
اگه وقت داري چرا نخوني؟
دوستان
کسی آزمون ایوانخانه معمارو شرکت کرد؟
من همین جوری شرکت کردم. تازه اینترنتی....جز زبان چیز دیگه ای بلد نبودم بزنم
از بقیه درسا هر کدوم ۷-۸ تا رو جواب دادم
کلا می خواستم خودمو محک بزنم...
من فکر کنم جامعه آماریش خیلی پایین بوده. چون من حضوری که شرکت کردم خیلیا نیامدن بیشتر صندلی ها خالی بود.ای بابا من یه هفته بهشون زنگ می زدم که کاربری ,و رمز بدن هی امروز فردا کردن.دیشبم زنگ زدم گفتن تا یه ساعت دیگه می دیم.منم یادم رفت یه ساعت بعدش تماس بگیرم که بگم بهم ندادین.الان بهشون زنگ زدم آره ما به همه گفتیم که همینجوری می تونید بگیرید.مسخره اند کلا
.![]()
من فکر کنم جامعه آماریش خیلی پایین بوده. چون من حضوری که شرکت کردم خیلیا نیامدن بیشتر صندلی ها خالی بود.
می خواستم همین جا واسه آزمون اسم بنویسم حالا موندم چی کارکنم.به نظرم سوالاش بد نبود البته آزمون های جای دیگه رو ندادم که بتونم مقایسه کنم.کسی آزمون مرکز معماری یا آکادمی امسال رو نداره؟
چه كتابي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قطره قطره جمع گردد وانگهی چاه نکن بحر موری که دانه کش است غم مخور
آخه یه کتاب 600 صفحه ای رو نشستم خوندم که 90 درصدش درباره باغ بود یه عالمه نشستم پلانهاشو نشونه گذاشتم و حفظ کردم![]()
من هم این آزمون رو شرکت کردم. به نظر من هم جامعه آماریش پایین بود. به قول تو همه ی صندلی ها خالی بود!!من فکر کنم جامعه آماریش خیلی پایین بوده. چون من حضوری که شرکت کردم خیلیا نیامدن بیشتر صندلی ها خالی بود.
می خواستم همین جا واسه آزمون اسم بنویسم حالا موندم چی کارکنم.به نظرم سوالاش بد نبود البته آزمون های جای دیگه رو ندادم که بتونم مقایسه کنم.کسی آزمون مرکز معماری یا آکادمی امسال رو نداره؟
میشه لطف کنی سئوالات را بزاری ما هم استفاده کنیم؟
وقت خوندن منظر از كي هست؟
تو چيا رو خوندي؟
پايان نامه دادي؟
خوب توقع زياديه
من خودم نزديك 3 ماهه دارم ميخونم اما هنوز خيلي كتاب موندم
پيشنهاد من اينه كه زبان عمومي+تاريخ+گلابچي (سازه و درك رفتار)
درك رو ول كن
منظرم 15 روز آخر راهيان ارشد رو بخون
هی وای! پایان نامه!!!!
بچه ها من این هفته از درس خوندن مرخصی میگیرم برم سراغ پایان نامه![]()
خوب اينطوري چشمش رو كتابه مغزش تو پايان نامهدرس خوندنو کنار نزار ،سعی کن روی خلاصه و دوره کردن ،یا از چشم گردی روی مطالب استفاده کنی ،فقط صفحات رو برگ بزن و کلیات رو به ذهنت بسپار.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |