صفحه اول فصلهای هنر در گذر زمان- هلن گاردنراگه خط کلی هر دوره و سبک تاریخی رو بدونی خوندنش خیلی راحت میشه، هنر در گذر زمان اول هر فصل یک خط تاریخی کشیده و با زمان و شکل نشون داده که تو این سبک چه اتفاقات مهمی افتاده، اگه یک ذهنیت کلی داشته باشین خیلی بهتر اون سبک رو میفهمی و همش بناها رو باهم اشتباه نمیکنی، همچنین نقشه هم هست تا بدونی که شهرها نسبت به هم چه ارتباطی داشتن.http://www.mediafire.com/?lvi6zd76d4ueupk
خوب اينطوري چشمش رو كتابه مغزش تو پايان نامه
اين پايان نامه هم دردسريه ها
سلام به همگی.طبق معمول هیچکی نیست چلا؟؟.من میخوام از زبان شروع کنم .میشه یه راهنمایی کنید؟البته من نمیخوام واسه امسال شرکت کنم. یواش یواش شروع کنم.
مصالح کتاب کزازی پوران پژوهش خوبه
مهندس جلد كتاب اعتضادي(معاصر) رو داري بزاري؟سلام ، سعی کن کتاب مصالح در ساختمان و معماری از دکتر سرتیپی دانشگاه شهید بهشتی رو بخونی ،هم کاملتره و هم منبع سوال.
مهندس جلد كتاب اعتضادي(معاصر) رو داري بزاري؟
سلام سه فصل اول شامل زمان ها.معلوم ومجهول. وافعال خاص هستن.دوستانی که ازمون مرکز معماری شرکت کردن می شه بگن گرامر فصل 1و2و3 کتای مهرداد امیری شامل چه بخش هایی می شه اخه من گرامر رو از یه منبع دیگه خوندم
سپاس
همونطور که نیما گفت خیلی کتاب مهمیه. من خودم واسه معاصر این کتاب رو می خونم و کتاب بانی مسعود. اگه وقت کنم شاید یه نگاهی به مزینی هم بندازم.
کتاب قبادیان هم که هیچ نباید بهش گفت منبع فقط یه سری اطلاعات پایه هست که باید بدونی.
2روز پيش با استادم صحبت كردم تصرار داشت كه حتما مزيني رو بخونيم
گفتم شهرسازي قرن 20 اما به مزيني اصرار داشت
حالا نميدونم چكار كنم
جزوه ی عظمتی (آکادمی) و مریم حسینی از همین جا دانلود کردم
2روز پيش با استادم صحبت كردم تصرار داشت كه حتما مزيني رو بخونيم
گفتم شهرسازي قرن 20 اما به مزيني اصرار داشت
حالا نميدونم چكار كنم
یه سوالی دارم ... من اگه بخوای معماری معماری شرکت کنم به هیچ عنوان درباره باغ سازی مطالعه نکنم ؟ یا در حد معمولی باید بخونم ؟
درودبچه ها کی امتحان امروز مرکز معماری رو شرکت کرد؟
دوستان کسی جزوه برای درک عمومی معماری داره که بزاره یا یه کتاب خوب که بشناسه معرفی کنید
سلام .منم شرکت کرده بودم سطح سوالات خوب بود فقط من زبان خراب کردم شماها زبانتونو چطور زدین؟و اینکه چه منابعی واسش می خونین؟ برای درکم فکر میکنم اطلاعات عمومی معماری مون باید زیاد باشه سوالات از همه چی می آید.البته مرکز معماری کتاب درک خودشونو با زیبا شناسی پاکزادو معرفی کرده واسه منابع درک.
هم از طریق پست و هم اینترنت میشه کارت رو خریدسلام دوستان کسی کارت اعتباری ثبت نام رو تهیه کرده؟ حتمآ باید از پست بگیریم یا از طریق اینترنت هم میشه تهیه کرد؟ من یه کو چولو گیج شدم راهنمایی کنید
دوستان دفترچه 1 سازمان سنجش رو دانلود کردید؟!
جریان پروژه تشریحی مطالعات معماری ایران چیه؟ با ضریب 5!!!! پارسال از این خبرا نبودا!!!!!!!!!!!![]()
تور و خدا يكي بگه مزيني بخونم يا اعتضادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر دو رو باید خوند اما اول مزینی بعد لادن اعتضادی و قبل از هر دو اینا باید معماری معاصر غرب قبادیان رو بخونیتور و خدا يكي بگه مزيني بخونم يا اعتضادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تور و خدا يكي بگه مزيني بخونم يا اعتضادي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |