پایه لیسانس بدو استخدام 11 هست
ممنون از تذکر بجاتون. بله درسته 11 هست. 10 مربوط به لیسانس رشته های رشته های پرستاری ، مامائی و پیراپزشکی هست.
پایه لیسانس بدو استخدام 11 هست
سلام
من الان زنگ زدم که بپیرسم تاریخ اعرامم کیه؟
اول بهم گفت صبر کن بعدبا یه خانمی شورع کرد به حرف زدن در باره قیمیت شیر و اینچیزا.....
و بعد چند دقیقه ازم پرسید که اسمت چیه؟
بهم گفت که برج هفت!!!!!!!11
من نمی دونم این اصلا اسم منو چک کرد یا نه ؟!!!!
ولی به هر حال من رشتم لیسانس برق قدرته.
فکر کنم دیگه برقی ها و قدرتی ها قطعا مهر اعزام میشند.
سلام.
الان به من هم زنگ زدن با شماره 83760002 گفتن 2 شهریور ماهشهر باش
.خدا از زبونت بشنوه مهندس.
احتمالش هست تکمیل ظرفیتی ها رو آبان اعزام کنن و ماهایی که اصلی بودیم رو مهر دیگه تموم کنن.
من که اگه باز بخوان بگن مهر هم نه و آبان دیگه منفجر میشم![]()
.
فکر کنم که تا حالا برقی ها رو نگه داشتم که با هم اعزام کنند
دیگه فکر کنم که باید از الان به فکر باشیم و کارامون رو انجام بدیدم چون با تموم شدن تابستون این دوران ما هم تموم میشه.و وارد مرحله جدید زندگی میشیم.
لااقل خوبی ما نسبت به بقیه اینه که میتونیم تا اون موقع کارهای عقب مونده رو جمع و جور کنیم.
سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1-از بچه های برق قدرت کسی دعوت شده برای آموزش؟
2-برای بچه هایی که رفتن ماهشهر سمت هم زدن؟ یعنی معلوم شده باید کدوم قسمت باشین؟
3-اگه دوستان قدرتی دوره تخصصی رفتن میشه بگید سرفصل های آموزش چی بوده؟
یه سوال کلی هم از همه روزی که می خواستین برین برای آموزش نسبت به الان که اومدین چقدر دیدتون فرق کرده و اگه برگردید به قبل اعزام فکر می کنید چه کاری باید انجام می دادید که ندادین و مهمه.
ممنون.
سلام به همه دوستان
الان از سرزمین آب و آفتاب عسلویه دعا گوی دوستان هستیم
البته چون فعلاً دسترسی به اینترنت نداریم، نمیتونم زیاد در خدمتون باشم، فعلا یکی ازکارمندای با مرام اجازه داده چند لحظه ای از اکانت شخصیش تو اداره استفاده کنم، که شاید دیگه این فرصت پیش نیاد تا رست بعد!!!
اینجا تو کمپ o1 و در کانکس های تقریباً 25 متری و سه نفره (که احتمال داره بک تو بک 6 نفر باشیم) اسکان داریم که البته فکر کنم کمپ کارگری باشه (هرچند خیلیم بد نیست و من راضیم تقریباً ولی بچه های ماهشهر قدر اسکانشون را بدونن!!!!!) اینکه دقیقا چه قسمتی هستیم و برنامه های اسکان و رست در آینده ،مشخص نیست، همچنین وضعیت حقوق ها ( که البته اگرم مشخص بشه خیلی منطقی نیست که دقیقاً مطرح بشه، این مسئله جزء راز داری تشکیلاتی هست) . هوا هم بسیار گرم و شرجی است و یه سری خرده ریز دیگر که فرصت نیست مطرح کنم .
موفق باشین و از زندگی و فرصتهاتون (دشوار یا آسان) لذت ببرین.
ماه رمضون مارا هم دعا کنین
یا علی مدد
سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1-از بچه های برق قدرت کسی دعوت شده برای آموزش؟
2-برای بچه هایی که رفتن ماهشهر سمت هم زدن؟ یعنی معلوم شده باید کدوم قسمت باشین؟
3-اگه دوستان قدرتی دوره تخصصی رفتن میشه بگید سرفصل های آموزش چی بوده؟
یه سوال کلی هم از همه روزی که می خواستین برین برای آموزش نسبت به الان که اومدین چقدر دیدتون فرق کرده و اگه برگردید به قبل اعزام فکر می کنید چه کاری باید انجام می دادید که ندادین و مهمه.
ممنون.
کسی جوابی نداره؟
سلام مهندس من فوق لیسانس مهندس نفت برای شرکت مدیریت اکتشاف (تهران) قبول شدم از این جدول چیزی نفهمیدم به جز اینکه پایه حقوق برای فوق لیسانس مهندسی نفت 403 هزار است!
شما مدونید که با این حساب دریافتی ما که ماموریت نمیریم چقدر میشه؟
سلام. والا این جدول با فرض محل خدمت عسلویه تهیه شده. استخراج کردن ضرایب از آیین نامه کار وقت گیری هست. من لینک آیین نامه مقراتی نفت رو بهتون میدم. امیدوارم بتونین ضرایب مربوط به تهران رو ازش در بیارید. بیشتر رو فصل هشتم تمرکز کنین. http://tadvin.nioc.ir/Tadvin/TadvinChapterTree.aspx[/QUOTs سلام این لینک که فرستادید فقط عناوین ذکرشده،از جزئیات که خبری نیست.با این توصیفات یک نفر با هرچند سابقه کار حداقل دو یا سه سالی را باید در اولین پابه طی کنه درسته؟
سلام این لینک که فرستادید فقط عناوین ذکرشده،از جزئیات که خبری نیست.با این توصیفات یک نفر با هرچند سابقه کار حداقل دو یا سه سالی را باید در اولین پابه طی کنه درسته؟
سلام
دوستان شما گفتین که نفت و گاز پارس 300 نفرو میفرسته ماهشهر، 200 نفرم مشهد. به نظر شما آمار قبولیاش همین 500 نفره یا بیشتره؟؟؟ خواهشاً اگه میدونین جواب بدین خیلی برام مهمه
اگه اشتباه نکنم قرار بود بچه های گروه اول از دیروز برن عسلویه.
کسی خبری ازشون نداره؟
اینجا هم که انگار خبری ازشون نیست بیان بگن ببینیم اوضاع چطوریه
دوستان ره اوران دقیق کجا قرار داره؟من از تهران با پرواز برم فرودگاه ماهشهر بعدشو دیگه نمیدونم اگه کسی میدونه اطلاع رسانی کنه.
جه سوت و کور شده اینجا
انگار هیشکی حال نداره دهن روزه بیاد اینجا یه خبری چیزی بذاره یکم انرژی بگیریم![]()
سلام.
الان به من هم زنگ زدن با شماره 83760002 گفتن 2 شهریور ماهشهر باش