saleh-sinava
عضو جدید
اگه کسی تو این دوره آموزشی ارشد قبول بشه با رتبه تک رقمی شرکت پارس بهش اجازه تحصیل میده یا نه?
قابل توجه دوستان پارسی , گروه سوم. شهریور و گروه چهارم مهر اعزام به آموزشی میشن بنده هم افتادم به مهر ماه !!!!!!!
از بچه های عمران مربوط به پارس که هنو اعزام نشدن برای آشنایی لطفا کامنت بذارن
قابل توجه دوستان پارسی , گروه سوم. شهریور و گروه چهارم مهر اعزام به آموزشی میشن بنده هم افتادم به مهر ماه !!!!!!!
از بچه های عمران مربوط به پارس که هنو اعزام نشدن برای آشنایی لطفا کامنت بذارن
marthas عزیز امروز صبح دوبار اس دادم هر دو بار جواب داد تمام افراد باقیمانده شهریور و مهر اعزام میشن . ساعت 12 به این شماره زنگ زدم. 83762124-021 در مورد وضعیت استخدامم سوال کردم اسمم رو سرچ کرد تو لیست گروه سوم نبود گفت اعزامت میفته واسه مهر!
سلام دوستان
امروز به من هم گفتن اسمت تو لیست شهریور نیست . پرسیدم پس جز گروه مهر هستم میگه :هنوز معلوم نیست!!!
نمی دونم جریان اعزام ها از چه قراره، بنده که گرایش کنترلم نفرستادند، سایر دوستان از عمران و مکانیک و مهندسی شیمی هم که گویا در لیست نیستند پس چه کسی رو می خواهند بفرستند؟
به نظرم لیست اعزام شهریور خیلی بو داره!
اگر سایر دوستان برق-کنترلی اسمشون تو لیست شهریور هست اطلاع بده.
سلام به فلاتياي گل
طهر زنگيدم به اقابزرگي ،گفتش كه از اموزش شنيدم اگه مشكلي پيش نياد اوايل ماه رمضون ميرين برا اموزش ايشالا![]()
سلام
شما چه ساعتی زنگ زدی؟
به کدوم شماره؟ من که از صبح هرچی زنگیدم کسی گوشی رو جواب نداد !!!![]()
اگه کسی تو این دوره آموزشی ارشد قبول بشه با رتبه تک رقمی شرکت پارس بهش اجازه تحصیل میده یا نه?
سلام به همگی.
چمد روزی نبودم،گویا لیست شهریور هم آمده شده.
فردا حتما زنگ میزنم و نتیجه رو بهتون میگم.
جناب سائل،من هم مثل شما کنترلی هست.شما تاریخ طب صنعتیتان کی بود؟؟
سلام دوستان
امروز به من هم گفتن اسمت تو لیست شهریور نیست . پرسیدم پس جز گروه مهر هستم میگه :هنوز معلوم نیست!!!
نمی دونم جریان اعزام ها از چه قراره، بنده که گرایش کنترلم نفرستادند، سایر دوستان از عمران و مکانیک و مهندسی شیمی هم که گویا در لیست نیستند پس چه کسی رو می خواهند بفرستند؟
به نظرم لیست اعزام شهریور خیلی بو داره!
اگر سایر دوستان برق-کنترلی اسمشون تو لیست شهریور هست اطلاع بده.
خواهش میکنم دوست عزیز.اقابزرگ گفت اوایل ماه رمضان شاید باشه،امیدوارم هفته دیگه خبر کنن حداقل وقت داشته باشیم کارامونو سرو سامون بدیم،سلام.ممنون به خاطر اطلاع رسانیت.پس اگه بخواهد دوره شروع بشه احتمالا از اول ماه هست و باید نهایتا تا یک هفته دیگه بهمون زنگ بزنند.
![]() | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
شرکت ملی نفت ایران - اداره تامین نیروی انسانی (واحد کامپیوتر) |
سلامسلام به دوستان.
من از دوره آموزشی فلات با شما صحبت میکنم. آموزش ما نهایت تا 27 تیر تموم میشه . امروز تاریخ اعزاممون به منطقه رو گفتن.
بهرگان 4و8 مرداد. سیری 12 و 14 مرداد. لاوان 15 مرداد. خارک 17 مرداد.
ضمنا امروز یک روانشناس که خودش هم اقماری هست برامون از منطقه ، مشکلات و آسیب های کار اقماری می گفت که زیاد جالب نبود. منظورم اینه که خیلی زیاد برای اومدن به نفت تلاش نکنید،
کارتون رو واگذار به خدا کنید و راضی به رضای خدا باشید،اگه به صلاحتون باشه حتما میایید و اگر نشد ناراحت نباشید.مطمئنا موقعیت بهتری بدست میارین.
اینا رو گفتم چون دیدم بعضی از بچه های تایپیک خیلی ناراحت هستند و فکر میکنند دنیا به آخر رسیده.
موفق باشید.