lonelinesspains
عضو جدید
نه با من هنوز تماس نگرفتن....
گزینش هم که فکر کنم گوشیشونو جمع کردن.........بوق آزاد میزنه کسی برنمیداره!!
آقای حسینی که خیلی ماهه.....بهش زنگ بزن حداقل حالشو بپرس![]()

![]() |
سلام من الان تماس گرفتم با گزینش شماره شناسنامه و اسمم را دادم بعد از چند لحظه گفت فعلا در مرحله ارزیابیه ،چند روز دیگه تماس بگیر.
اين جا كه شما تماس ميگيري هركس از هر شركتي كه تماس بگيره جوابشو ميده يا مختص شركت خاصي هسش.؟
دست درد نكنه كه جواب دادي.اگه ميشه شمارشو بده تا اگر جرات كردم منم تماس بگيرم.نه مهند س فرقی نداره مال کدوم شرکت باشه جواب میدن. اما برای مناطق نفت خیزو نمیدونم جواب بدن یا نه.
دست درد نكنه كه جواب دادي.اگه ميشه شمارشو بده تا اگر جرات كردم منم تماس بگيرم.![]()
دوست عزیز ممکنه بگی تحقیقات محلی و مصاحبه ی عقیدتی شما چه تاریخی و کدام شهر انجام شده؟شماره گزینش نفت:02166725057
بایستی چند بار تماس بگیری تا موفق شی آخه اکثر وقت ها خطشون مشغوله
محسن علی بیگی | ایران | اهواز | 1391/01/24 | پرسش : با سلام آیا امکان استفاده ازنفرات ذخیره آزمون استخدامی سال گذشته شرکت ملی نفت در سال جدید وجود دارد ویا اینکه قرار است آزمون جدیدی برگزار شود پاسخ : با سلام هر آزمون شرايط خاص خود را دارد و شما بايد مجددا در آزمون كتبي شركت نماييد. با تشكر |
سلام. از دوستان فلات قاره ای کسی مونده که واسه طب بهش زنگ نزده باشن؟
من یکی از دوستام همه کارامون با هم بود به اون گفتن 27 بیا واسه طب ولی به من نزنگیدن. اول فامیل اون و هست و اول فامیل من م. هر دوتامون هم یک رشته و یک مدرک داریم.
گزینش رو هم هفته قبل که زنگ زدم گفت قبولم.
مهندسین عزیز کسی نمی خواهد جواب منو بده
با عرض پوزش ولی تاپیک تبدیل شده به چت روم و محلی برای تبریک و احوال پرسی و از این جور کارا
نوشته اصلي بوسيله m_tavakoli http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png دوستان درود.
یه ساعت پیش ما در حال ناهار خوردن بودیم که از شیراز باهام تماس گرفتن و یه آقایی که بسیار مودب و خوش برخورد بود گفت پنج شنبه هفته اینده که بشه 31 فروردین بیا فرودگاه شیراز با پرواز بیا جزیره لاوان. یه چیزایی هم در مورد rotation و آموزشی و قرارداد تامین اجتماعی و بیمه تامین اجتماعی گفت اما گفت اصلا جای نگرانی نداره کماکان زیر نظر نفت هستید.
برا ما که وعده ی اول اردیبهشتشون عملی شد..... به امید موفقیت همه دوستان....
من پالایش استان هرمزگان هستم. طب و گزینش هم اواخر بهمن پارسال رفتم....
مبارک باشه مهندس بالاخره به مرادت رسیدی ولی حیف تامین اجی شدیم رفت !! شما لاوان رو انتخاب کرده بودی یا بندر؟ درمورد 14 ،14 بودن فکر کنم یک روز برای رفت و یک روزهم برای برگشت به محل کاره درسته؟ کسی میدونه ؟!!
من الان از گزینش جنوب برمیگردم.
اسممو زد تو سیستم گفت منتظر تماس نیروی انسانی شرکت باشید.
گفتم بلا مانع استم!
گفت جواب نهاییت صادر نشده.ولی چیز منفی من نمیبینم و اینشاالا مشکلی نیست.
خلاصه خیالم راحت شد.من 14 فروردین مصاحبم بود.
انگشتنگاریم هم 14 اسفند بود که پیگیری کردم گفتن هنوز نیومده!
بسلامتی موفق باشید حالشو ببر مهندس تو پالایش آبادان رسمی میشینسلام.امروز از پالایشگاه ابادان با من تماس گرفتن.ایشالا برا شنبه هفته بعد حاظر باشم.گزینش اذر ماه .طب اول اسفند.
سلام.امروز از پالایشگاه ابادان با من تماس گرفتن.ایشالا برا شنبه هفته بعد حاظر باشم.گزینش اذر ماه .طب اول اسفند.
امروز با آقای حسینی تماس گرفتم حوالی ساعت 4 گفتم، گفته بودید 26 ام تماس بگیریم،برای نتایج. گفت اگه بگم سیستم قطعه ناراحت نمیشی؟! خلاصه بعد از کلی خوش و بش گفت اصلا نگران گزینش نباشید ان شا الله 91/2/1 تماس می گیرند باهاتون برای شروع به کار. شب ها ام آیت الکرسی بخونید و تخت بخوابید و اصلا جایی اضطراب و نگرانی نیست.با کسی تماس نگرفتن از گزینش
قرار بود 26 تماس بگیرن
و احتمالا تمام شروع به کارهای افتاده واسه اول خرداد
آخه چرامیگن ازاول خردادامروز با آقای حسینی تماس گرفتم حوالی ساعت 4 گفتم، گفته بودید 26 ام تماس بگیریم،برای نتایج. گفت اگه بگم سیستم قطعه ناراحت نمیشی؟! خلاصه بعد از کلی خوش و بش گفت اصلا نگران گزینش نباشید ان شا الله 91/2/1 تماس می گیرند باهاتون برای شروع به کار. شب ها ام آیت الکرسی بخونید و تخت بخوابید و اصلا جایی اضطراب و نگرانی نیست.
همه چی آرومه، من چه قد خوشحالم...![]()
کمک فوری
من یه مدت بود تپش قلب داشتم رفتم پیش دکتر متخصص و نوار قلب و اکو گرفت بهم گفت ضربان قلبم بالاست(100 ) و نرمال نیست(روی مرزه) و بعد از اکو گفت دریچه قلبم شوله و گفت زمان تست قرص بخور تا ضربانت بیاد پائین ولی مشکل دیگه حل شدنی نیست حلا دکتره میگه که دکتر حسینی توی بیمارستان نفت دوستشه میخواستم ببینم بچه های که رفتن طب، دکتر حسینی جزء پزشکای اونجا بود، لطفا کمک کنید بد جوری گیر افتادم![]()
حالا فردا باید برم تست ورزش بدم و یه دستگاه کوچیک به قلبم وصل کنه تا ضربان قلبمو تو 48 ساعت ثبت کنه، در ضمن میگه بعد از نوار قلب با وضعیتی که دارم دکتر طب میفرستم پیش متخصص تا تست ورزش بدم ، اگه فردا تست ورزشم خوب باشه زمان طب که میفرستم پیش متخصص اونجا هم خوبه ، همه چی بستگی به فردا داره![]()