مگه منطقه محل خدمت از الان معلومه؟؟
آره فکر کنم بری نامه طب صنعتی رو بگیری روش می نویسن برای چه قسمتی و کدوم منطقه میخوانت
مگه منطقه محل خدمت از الان معلومه؟؟
فلات قارهشما کدوم شرکتی؟
لطفا در قسمت امضا اسم شرکتتون رو بنویسید تا هر روز نپرسیم
با تشکر
نه اتفاقا بهتره هیچ عقیده سیا سی نداشته باشی!ممنونم از راهنمایی و امیدواری که بهم دادی. چون یه مقداری استرس داشتم.
تو تحقیقات محلی که سنگ تموم گذاشتن همه در و همسایه و آشنا ها. سیاسی و اینا هم موردی ندارم. 15 دقیقه مصاحبه طول کشید؟ باشه حالا صفحات این پست رو بررسی می کنم که سوالات رو پیدا کنم. من عقاید سیاسی خاصی ندارم یعنی کلا علاقه ای به سیاست ندارم. مشکلی که نداره؟ گیر نمی دن که به کی رای دادی و چرا بهش رای دادی و نمی دونم نظرت راجع به فلان کس چیه؟
امیدوارم تست تنفس و اینا مشکل پیدا نکنم. اما بینایی و شنواییم خدارو شکر حالا خوب قویه.
سلام دوستان
یک مطلب بی ارتباط با موضوع استخدام:
از 3 شنبه هفته بعد (از 29فروردین تا1 اردیبهشت)نمایشگاه بین المللی نفت برگزار میشه(البته پارسال که نمیشد بگی بین المللی فقط از چین, قطر واتریش بودن)
کیا میان؟من خودم که حتما میرم
در ضمن می تونیم در باره استخدام از دفتر تامین نیروی انسانی نفت و شرکت ها اطلا عات بگیریم.
متاسفانه از واحد پاسخگویی وزارت نفت با من تماس گرفتن و در جواب سوالی که بصورت اس ام اس به شماره 30007138 فرستاده بودم گفتن ماها اصلا جزء وزارت نفت نیستیم و با تامین اجتماعی قراردادی کار خواهیم کرد ! این به این معناست که ما تحت تبعیض قرار میگیریم!درحالیکه درست مثل دوستان دیگه در سایر پالایشگاههای دولتی یا شرکت نفت در آزمونی یکسان شرکت کردیم هفتخوان مراحل استخدامی رو مثل بقیه طی کردیم
البته وقتی من گفتم این چه سیستم ناعادلانه ای هست که آزمون استخدامی میذارین بعدش بین بچه ها تبعیض قائل میشین و یه عده رو اینجوری میکنین گفتن این مساله داره پیگیری میشه !!!
حالا بخدا من موندم ارزش داره بخاطر 300 چهارصد تمن پول بیشتر (که تازه اگه قرارداد تامین اجتماعی آقایان بذاره) بریم جنوب ؟ و 5سال تعهد محضری با دوتا ضامن بدیم ؟!!!!!!!! اگه کسی میدونه شرایط چطوره کمک کنه لطفا!
نه اتفاقا بهتره هیچ عقیده سیا سی نداشته باشی!
به رای شما هم کاری ندارن!
روزنامه هم اگه پرسیدن بگو نمی خونم، اخبارو از فارس نیوز دنبال می کنم!
زدی وسط خال!
یعنی من اخبار خاصی رو هم دنبال نمی کنم، کلا همیشه سرم تو کار خودم گرمه.
بازم ممنونم آرش جان.
یه خواهش داشتم از آقا داوود و بقیه بچه های فلات که دعوت شدن برای طب، من مصاحبه عقیدتی دعوت نشدم میخواستم اونجا که رفتین یه آمار بگیرین که برای مواردی مثل من ممکنه روزی که دعوت میشم برای گرفتن نامه سوءپیشینه و طب، مصاحبه عقیدتی هم بگیرن یا نهتا حدودی آمادگی دارم ولی اگه از قبل بدونم چه خبره خیلی بهتره
![]()
متاسفانه از واحد پاسخگویی وزارت نفت با من تماس گرفتن و در جواب سوالی که بصورت اس ام اس به شماره 30007138 فرستاده بودم گفتن ماها اصلا جزء وزارت نفت نیستیم و با تامین اجتماعی قراردادی کار خواهیم کرد ! این به این معناست که ما تحت تبعیض قرار میگیریم!درحالیکه درست مثل دوستان دیگه در سایر پالایشگاههای دولتی یا شرکت نفت در آزمونی یکسان شرکت کردیم هفتخوان مراحل استخدامی رو مثل بقیه طی کردیم
البته وقتی من گفتم این چه سیستم ناعادلانه ای هست که آزمون استخدامی میذارین بعدش بین بچه ها تبعیض قائل میشین و یه عده رو اینجوری میکنین گفتن این مساله داره پیگیری میشه !!!
حالا بخدا من موندم ارزش داره بخاطر 300 چهارصد تمن پول بیشتر (که تازه اگه قرارداد تامین اجتماعی آقایان بذاره) بریم جنوب ؟ و 5سال تعهد محضری با دوتا ضامن بدیم ؟!!!!!!!! اگه کسی میدونه شرایط چطوره کمک کنه لطفا!
ما که بلند شدیم رفتیم شهر ری، هم زیارته، هم سیاحته، هم مسافر خونه با قیمت مناسب هست، اتاق یه تخته 20 تومن که اگه خلوت باشه میشه چند تومن هم تخفیف گرفت، البته این نرخ دوتا مسافر خونه مشرف به حرمه، میدون راه آهن شهر ری هم مسافر خونه هست که قاعدتاً باید ارزون تر باشه! اگر هم که دو نفر با هم برید و یه اتاق دو نفره بگیرین که هم قیمتش مناسب تره(برا هر کدوم کمتر از15 تومن، جمعاً 28تا 30 تومن) و هم تنها نیستین.
اول فامیلم د هست.
بقول آرش خبرگزاری فارس رو بگی خوبه! "رجا" و "مهر" رو هم بزن تنگش!!!
آقا شما هم شدی مثل آقا محسن علی بیگی که! سومین باره این پست میذاری. اونم با این فونت و رنگ قرمز جیغ. بابا دلمون هری میریزه به خدا!
اینشالا این مشکل هم حل میشه، نگران نباش . مگه نگفتن ، این مسئله داره پیگیری میشه!
سلام.آره من جلوترم،به همین خاطر شک کردم که باز شاید موبایلم جواب نداده!آره به موبایل زنگ زدن. شمارش هم 02123942141 بود.
راستی با شما تماس نگرفتن؟ شما که بترتیب حروف الفبا از من جلوتری؟
دوست عزیز نگران نباش قسمت هرچی باشه همون میشه بزار وقتی رفتی حالا خدارو چه دیدی انشالله که شرایط اوکی باشه انشالله...چقد بد!!!مارو باش به امید یه خورده حقوق بیشتر یه موقعیت شغلی رو، همین یه ماه پیش از دست دادیم و براشون ناز کردیم... خوش بحال احسان که پالایشگاه آبودانه کا.... وولک
علیک سلام مهندس جانسلام به شب زنده داران نفتی![]()
سلامسلام به شب زنده داران نفتی![]()
ممنون از خبر جالبت احسان جانعلیک سلام مهندس جان![]()
سلام
چه عجب خبری ازت نبود استاد
خواهش میکنم قابلی نداشت عزیزممنون از خبر جالبت احسان جان
دوستان من 22 اسفند مصاحبه گزينش داشتم.ولي تازه امروز زنگ زدن ب يكي از همسايه ها براي تحقيق.
اينجا همه متفق القول ميگفتن ك دو هفته قبل مصاحبه ميان تحقيق!
سلام آقای امیدی.
به نظرتون بهترین جابرای کارازبین شرکتهای مناطق نفتخیزجنوب برای بچه های ماهشهروسربندرکدومه؟
ازنظرنزذیکی ورفت وبرگشت میگم.
آقا قبلا گفته بودی وام ودیعه مسکن رو حتما میدن اما تو یکی از پستا خوندم که بعد از دو سال میدن
خواستم بدونم دقیقا نمیدونی در اول استخدام این وام رو میدن یا نه ؟