[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

davood253

عضو جدید
داود جان شما راحتی دیگه 2 روز ما رئیس بازی در نیاوردیم ها
هی از فلات تعریف میکنی
یه ماه کسری حقوق بر شما واجب شده
از قبل از شروع به کار هم لازم الاجراست:biggrin:
دیگه هم تعریف از هر شرکتی غیر از مناطق ممنوع مخصوصا تعریف از فلات

آخه اسم مناطق كه مياد آدم ياد مناطق جنگي :w08:ميوفته ولي اسم فلات كه مياد آدم ياد عشق :heart:. زندگي:gol: ميوفته.
منكه ميدونم دوست داشتي بياي فلات راهت ندادن:crying:
:biggrin:

arash3566

عضو جدید
کاربر ممتاز
متشكر
حالا به نظرت كدوم دكتر بهتره؟
والا چی بگم، من پیش فاضل رفتم . یه مواردی که توی آیین نامه بود معاینه نکرد، مثل اسکولیوز ستون فقرات، ژنوواروم و پامرغی راه رفتن . ولی بقیه معایناتو کامل انجام داد. بقیه دکترا رو نمی دونم.

h.mz_nlq

عضو جدید
سلام به دوستمون که در مورد مسکن فلات قاره سوال کرده
روالش اینجوریه که بعد از دو سال که حکم رسمیت اومدیه وام ده میلیونی هست (که فکر کنم برای لیسانس به بالاست ) بهت میدن برای ودیعه و مسقیم اگه خودت درخواست بدی برای وام خرید مسکن اسمت میره تو نوبت
بعد از اینکه وام مسکنت که 24 میلیونه اومد وامو که گرفتی بعد از یک سال باید 10 میلیونو پس بدی
موفق باشی

جاسم س

عضو جدید
یه احتمالی هست که مصاحبه نداشته باشید..یه تماس با گزینش بگیر جویا شو
سلام من هم بوشهرهستم مصاحبه عقیدتی دعوت نشدم،تحقیقات محلی برام انجام شد
زنگ زدم هسته گزینش نفت عسلویه میگه قراربوده برای بقیه بعدازعید مصاحبه بگیریم،شرکت نامه زده که همه پرونده ها بفرستین ،فرستادیم تهران ،گفت مصاحبه حین کارآموزی ازتون می گیرن،
گفت از10اردیبهشت منتظرتماس باشین.
این اطلاعاتیه که من امروز گرفتم،راست یا دروغش دیگه بامن نیست
این هم شماره هسته گزینش عسلویه07727375059
نفت گازپارسم

pejman4u

عضو جدید
سلام من هم بوشهرهستم مصاحبه عقیدتی دعوت نشدم،تحقیقات محلی برام انجام شد
زنگ زدم هسته گزینش نفت عسلویه میگه قراربوده برای بقیه بعدازعید مصاحبه بگیریم،شرکت نامه زده که همه پرونده ها بفرستین ،فرستادیم تهران ،گفت مصاحبه حین کارآموزی ازتون می گیرن،
گفت از10اردیبهشت منتظرتماس باشین.
این اطلاعاتیه که من امروز گرفتم،راست یا دروغش دیگه بامن نیست
این هم شماره هسته گزینش عسلویه07727375059
نفت گازپارسم

سلام مهندس
حرفشون کاملا منطقیه پس دوستانی که دعوت نشدن در طول دوره کارآموزی مصاحبه میشن
در ضمن دوستان زیاد نگران گزینش نباشید اگه مشکلی باشه خودشون تماس میگیرن مثل اون دوستمون که سه شنبه دوباره مصاحبه دعوت شده بود
وقتی خودشون به یه عده جزوه میدن پس طبیعتا دوست ندارن کسیو تو این مرحله رد کنن.
موفق باشید

aa313

عضو جدید
سلام به دوستان
خوب به سلامتی طب صنعتی هم رفتیم.....
دم بچه هایی که راهنمایی کردن برا مراحل طب، گرم، با اینکه اتوبوس کلی تاخیر کرد و دیرتر از همه رسیدم، دو روزه و زودتر اکثر بچه ها کارم تموم شد،
ولی متاسفانه با اینکه جواب همه آزمایشات عالی بود، به خاطر نزدیک بینی چشم پرونده را ارجاع داد به کمسیون، با اینکه هم اپتومتریست و هم متخصص گفتن مشکلی نداره و با عینک 10/10 میشه!!! دکتر طب صنعتی که فامیلش یادم رفت، خیلی سخت گیر بود و تا ما خالدون فیهای آدم را کنکاش می کرد، می گفت برا رشته شما مشاغل عملیاتی زده، حساسه!!!!!!!!!!! میخواستم بگم مرد حسابی خوب تو شرایط آزمون میزدین، کسیایی که چشماشون ضعیفه نمی تونن شرکت کنن، اینقدرم ما را الاف نمیکردین، تازه این چشما پای این کتاب و دفتر و کار( البته علمی) با رایانه ضعیف شده دیگه ، اصلاً چشم ایرانی مگه چند سال کار میکنه؟؟؟؟ ......
راستی همه بچه های عینکی که تقریباً حدود 50% میشدن را ارجاع داد کمسیون، تازه من عینک هم نمیزنم!
جواب کمسیون هم یک ماهی ظاهراً طوووووول میکشه!
راستی از فرصت استفاده کردم، یه سری زدم مدیریت تامین نیروی انسانی شرکت پارس، هم عدم خلافی را تحویل دادم، هم گفتم سریع رو سیستمش نگاه کرد گفت هم تایید تحصیلیت رسیده، هم جواب گزینشت مثبته! گفتم کی شرو به کاره؟ گفت واقعاً هیچی معلوم نیست، تا همه مراحل گزینش و طب و .... انجام نشه، تاریخش مشخص نمیشه!

.:LOW GEAR:.

عضو جدید
پرسش : با سلام و خسته باشید:من تمامی مراحل استخدامی را با موفقیت پشت سر گذاشتم به جز یک مورد کوچولو و اون اینکه در طب صنعتی مشخص شد کوررنگ هستم و این من رو خیلی نگران کرده که با وجود این همه انتظار و خوشحالی و یک سال تلاش برای قبولی حالا دچار همچین مشکلی شدم اگه میشه یه پیگیری کنین و لطفی در حق من که چند درصد احتمال قبولیم هست و امیدوارم باشم یا نه در ضمن رشته تحصیلی من عمران هست.با تشکر.
پاسخ : با سلام
در پيگيري كه از طب صنعتي شد عنوان كردند در صورتي كه كميسيون جواب منفي به داوطلب بدهد داوطلب امكان ادامه مراحل بعدي استخدام را ندارد.براي اطمينان بيشتر از منابع انساني شركت مربوطه سوال بفرماييد.
با تشكر
چه عجب ، فلات جواب ایمیلم میده!
ایمیلشو میدی؟

J.A.J

عضو جدید
سلام رفیق
من بصورت پیمانکاری کار میکنم و اگه هم خدا بخاد با هم دوره میریم اخه منم جزء استخدامی ها هستم
برای طب صنعتی هم اگه خدائی ناکرده مشکل خاصی داری میتونی مشکلتو بگی تا من اینجا برات از دکتر سکو (چون از طب صنعتی خبر داره )سوال کنم و خبرت کنم
دیر کردن فلاتم بخاطر اینه که باید اول پستت و جای کارت معلوم بشه بعد بری طب صنعتی
موفق باشی
;)

سلام دوست عزیز امیدوارم در صحت سلامت باشی،
من نفت و گاز پارسم و رشتم ارشد مهندسی برق مخابرات، 3 اسفند طب صنعتی دادم و توی طب یه مشکلی برام پیش اومد که ار اون موقع تا به حال دنبال کسی میگشتم که کمکم کنه که با دیدن این تاپیک شما و رابطه تون با پزشک طب صنعتی میخواستم ازتون خواهش کنم اگه امکان داره این سوال رو از پزسک بپرسین که:
در طب صنعتی به خاطر ژنوواروم یا پرانتزی پاها من رو به ارتوپت فرستادن که متخصص داخل پروندم نوشت : " فعلا مشکلی ندارد در سال های دور آرتروز محتمل میباشد" و پزشک طب صنعتی هم توی پروندم پاراف کرد که ژنوواروم معتدل Moderate Genu Varum دارند. با این وجود نمیدون که این مشکلی برام ایجاد میکنه یا نه؟

ممنون میشم اگه بتونید یه پرس و جو کنید.

یا علی

pouri1372

عضو جدید
دوستان اهوازی جواب سو پیشینشون رسید دستشون؟من 14اسفند دادم هنوز جوابش نیومده.
منم 14 اسفند سو پیشینم امیدیه بود که جوابش رسیده ولی الان سه روزه میرم که دستی بگیرم میگن تمبر نداریم، منتظرم تمبرشون برسه و نمیرسه...

pouri1372

عضو جدید
والا ما هم استرس گرفتیم یکی باید واسه مام دعا کنهنه اومدن تحقیقات برامون نه جواب دادن که طب صنعتی اوکی بوده یا نهخیلی می ترسیم به خدا:redface:
شهرام جان حال منم بهتر از تو نیست، من خودم گزینشم هم خیلی خوب نبود و اون که گزینشم کرد وقتی آخر کار جزوات بهم داد گفت اینارو بخون دوباره بیا گزینش بده، نمیدونم خواست بترسونم یا واقعا قرار دوباره گزینش بشم، تا الانم نگاه به جزوه ها نکردم، از کجا باید بفهمیم قبول شدیم یا نه ؟ به نظرت ممکنه کسی رو رد کنن ؟ برای طب صنعتی هم من یه آشنا توی بیمارستان نفت داشتم که نتایجم گرفت و گفتش اوکی بود و بهش گفته بود 16 فروردین میفرستیمشون چهارطبقه...

pouri1372

عضو جدید
دوستان کسی میدونه برای دوره آموزشی ما مناطق نفتخیزیا که احتمالا اهواز هستش شرکت برای اسکانمون چکار میکنه ؟ خوابگاه میده این 6 ماه رو یا برنامه دیگه ای داره ؟

pouri1372

عضو جدید
دوستان تروخدا یکی یه آمار دقیق بده کی قراره بفهمیم کجا قراره بیوفتیم، ناسلامتی میخوایم واسه زندگیمون برنامه ریزی کنیم، اگه نتونستیم با جایی که افتادیم کنار بیایم چکار باید بکنیم که جامون عوض کنن؟ مثلا از امیدیه میشه رفت مارون یا...

FAMINE RIAN

عضو جدید
من الان با گزینش تماس گرفتم طرف کلی صبر کرد و گفت مصاحبه رفتی گفتم اره گفت 26 باهات تماس میگیرم !!!!!

heydarheydar

عضو جدید
دوستان کسی میدونه برای دوره آموزشی ما مناطق نفتخیزیا که احتمالا اهواز هستش شرکت برای اسکانمون چکار میکنه ؟ خوابگاه میده این 6 ماه رو یا برنامه دیگه ای داره ؟

دوستان تروخدا یکی یه آمار دقیق بده کی قراره بفهمیم کجا قراره بیوفتیم، ناسلامتی میخوایم واسه زندگیمون برنامه ریزی کنیم، اگه نتونستیم با جایی که افتادیم کنار بیایم چکار باید بکنیم که جامون عوض کنن؟ مثلا از امیدیه میشه رفت مارون یا...

دوست عزيز خيلي خودتو اذيت نكن،ايراني بودن خوبيش به اينه كه هر روز غافلگير ميشي و كلن خيلي زندگي هيجان انگيزي داريم!!!!ما هم مث شماييم دغدغه همه تقريبا يكيه فقط بايد صبر كرد و به آينده اميدوار بود،ايشالا درست ميشه!!!!

mohammadkarami

عضو جدید
دوست من 1.25 بود ندادن به کمیسیون

واسه من شد 10 تومن من پاکت از پست نگرفتم طرف اشنا بود به خودم داد گفت ببر دادگستری تقریبا 1 ساعت وقت برد تا برگه رو گرفتم

سلام. ممنون از جوابت دوست عزیز. بابت شماره چشمم که 0.75 هست کمیسیون که رد نمی کنه؟ درسته؟

ehsan6472

عضو جدید
شهرام جان حال منم بهتر از تو نیست، من خودم گزینشم هم خیلی خوب نبود و اون که گزینشم کرد وقتی آخر کار جزوات بهم داد گفت اینارو بخون دوباره بیا گزینش بده، نمیدونم خواست بترسونم یا واقعا قرار دوباره گزینش بشم، تا الانم نگاه به جزوه ها نکردم، از کجا باید بفهمیم قبول شدیم یا نه ؟ به نظرت ممکنه کسی رو رد کنن ؟ برای طب صنعتی هم من یه آشنا توی بیمارستان نفت داشتم که نتایجم گرفت و گفتش اوکی بود و بهش گفته بود 16 فروردین میفرستیمشون چهارطبقه...
شما چندم طب صنعتی رفتین؟

ehsan6472

عضو جدید
بچه های پالایشگاه کسی اطلاع داره که چطور از نتایج طب صنعتی مطلع بشیم. شماره ای هست؟

majid2798

عضو جدید
سلام به دوستان
خوب به سلامتی طب صنعتی هم رفتیم.....
دم بچه هایی که راهنمایی کردن برا مراحل طب، گرم، با اینکه اتوبوس کلی تاخیر کرد و دیرتر از همه رسیدم، دو روزه و زودتر اکثر بچه ها کارم تموم شد،
ولی متاسفانه با اینکه جواب همه آزمایشات عالی بود، به خاطر نزدیک بینی چشم پرونده را ارجاع داد به کمسیون، با اینکه هم اپتومتریست و هم متخصص گفتن مشکلی نداره و با عینک 10/10 میشه!!! دکتر طب صنعتی که فامیلش یادم رفت، خیلی سخت گیر بود و تا ما خالدون فیهای آدم را کنکاش می کرد، می گفت برا رشته شما مشاغل عملیاتی زده، حساسه!!!!!!!!!!! میخواستم بگم مرد حسابی خوب تو شرایط آزمون میزدین، کسیایی که چشماشون ضعیفه نمی تونن شرکت کنن، اینقدرم ما را الاف نمیکردین، تازه این چشما پای این کتاب و دفتر و کار( البته علمی) با رایانه ضعیف شده دیگه ، اصلاً چشم ایرانی مگه چند سال کار میکنه؟؟؟؟ ......
راستی همه بچه های عینکی که تقریباً حدود 50% میشدن را ارجاع داد کمسیون، تازه من عینک هم نمیزنم!
جواب کمسیون هم یک ماهی ظاهراً طوووووول میکشه!
راستی از فرصت استفاده کردم، یه سری زدم مدیریت تامین نیروی انسانی شرکت پارس، هم عدم خلافی را تحویل دادم، هم گفتم سریع رو سیستمش نگاه کرد گفت هم تایید تحصیلیت رسیده، هم جواب گزینشت مثبته! گفتم کی شرو به کاره؟ گفت واقعاً هیچی معلوم نیست، تا همه مراحل گزینش و طب و .... انجام نشه، تاریخش مشخص نمیشه!

دوست عزیز این اسم دکترتو یکم فکر کن منو داوود که کارمون مشکل داره پیش این دکتر گیره تو نریم حداقل:(:cry:

majid2798

عضو جدید
از شما هم متشكرم
حالا يه آمار بده ببينيم كدوم دكتر سخت گير نيست و مهربونتره؟

داوود جان آماره این دکتره مهربونو در آوردی منو بی خبر نذاری ها.
ببین هر کدوم که بهترن بریم همون جا که کمتر بهمون گیر بدن لااقل

davood253

عضو جدید
مژده مژده

من اومدم با یه خبر جدید و خوب برای فلات قاره ایها

امروز بهم زنگ زدن و گفتن 28 فروردین که بشه دوشنبه هفته دیگه ساعت 7 صبح تامین نیروی انسانی فلات قاره باشم برای دریافت معرفی به طب صنعتی و سفارش کرد که ناشتا باشم.
خدا را شکر فلات قاره طب صنعتی را شروع کرد.
دوستان فلاتی به فکر تهیه 12 قطعه عکس باشید.
من اول فامیلم ب است فکر کنم بازم به ترتیب حروف الفبا است.
برام دعا کنید که طب قبول بشم آخه بدجور میترسم .
اگر از اصفهان کسی هست که دوشنبه باید طب بره تهران خبر بده چون من یکشنبه شب با ماشینم میرم تا ببرمش.
اگر هم از دوستان کسی هست که از شهر دیگه باشه و دوشنبه هفته دیگه طب داشته باشه خبر بده تا اونجا همدیگه را ببینیم و با هم کارهامونا انجام بدیم.
هرچی باشه یه ماشین شکسته داریم که اونجا نخواین پول تاکسی بدین . من در خدمتتونم.

آخرین ویرایش:
بالا