davood253
عضو جدید
ببين آقاي رئيس همانطور كه ازم خواستي دارم از همه پست هات تشكر ميكنماشتباه کردی عزیزم
اونجارو نگه میداشتی تا نتیجه اینجا معلوم شه
تازه شرکت گاز هم کارش راحتتره
كيف ميكني ها
پس كسري حقوق ما را لغو كن

ببين آقاي رئيس همانطور كه ازم خواستي دارم از همه پست هات تشكر ميكنماشتباه کردی عزیزم
اونجارو نگه میداشتی تا نتیجه اینجا معلوم شه
تازه شرکت گاز هم کارش راحتتره
داود جان شما راحتی دیگه 2 روز ما رئیس بازی در نیاوردیم ها
هی از فلات تعریف میکنی
یه ماه کسری حقوق بر شما واجب شده
از قبل از شروع به کار هم لازم الاجراست
دیگه هم تعریف از هر شرکتی غیر از مناطق ممنوع مخصوصا تعریف از فلات
والا چی بگم، من پیش فاضل رفتم . یه مواردی که توی آیین نامه بود معاینه نکرد، مثل اسکولیوز ستون فقرات، ژنوواروم و پامرغی راه رفتن . ولی بقیه معایناتو کامل انجام داد. بقیه دکترا رو نمی دونم.متشكر
حالا به نظرت كدوم دكتر بهتره؟
سلام من هم بوشهرهستم مصاحبه عقیدتی دعوت نشدم،تحقیقات محلی برام انجام شدیه احتمالی هست که مصاحبه نداشته باشید..یه تماس با گزینش بگیر جویا شو
سلام من هم بوشهرهستم مصاحبه عقیدتی دعوت نشدم،تحقیقات محلی برام انجام شد
زنگ زدم هسته گزینش نفت عسلویه میگه قراربوده برای بقیه بعدازعید مصاحبه بگیریم،شرکت نامه زده که همه پرونده ها بفرستین ،فرستادیم تهران ،گفت مصاحبه حین کارآموزی ازتون می گیرن،
گفت از10اردیبهشت منتظرتماس باشین.
این اطلاعاتیه که من امروز گرفتم،راست یا دروغش دیگه بامن نیست
این هم شماره هسته گزینش عسلویه07727375059
نفت گازپارسم
چه عجب ، فلات جواب ایمیلم میده!پرسش : با سلام و خسته باشید:من تمامی مراحل استخدامی را با موفقیت پشت سر گذاشتم به جز یک مورد کوچولو و اون اینکه در طب صنعتی مشخص شد کوررنگ هستم و این من رو خیلی نگران کرده که با وجود این همه انتظار و خوشحالی و یک سال تلاش برای قبولی حالا دچار همچین مشکلی شدم اگه میشه یه پیگیری کنین و لطفی در حق من که چند درصد احتمال قبولیم هست و امیدوارم باشم یا نه در ضمن رشته تحصیلی من عمران هست.با تشکر.
پاسخ : با سلام
در پيگيري كه از طب صنعتي شد عنوان كردند در صورتي كه كميسيون جواب منفي به داوطلب بدهد داوطلب امكان ادامه مراحل بعدي استخدام را ندارد.براي اطمينان بيشتر از منابع انساني شركت مربوطه سوال بفرماييد.
با تشكر
مربوط به این صحفه هست.چه عجب ، فلات جواب ایمیلم میده!
ایمیلشو میدی؟
سلام رفیق
من بصورت پیمانکاری کار میکنم و اگه هم خدا بخاد با هم دوره میریم اخه منم جزء استخدامی ها هستم
برای طب صنعتی هم اگه خدائی ناکرده مشکل خاصی داری میتونی مشکلتو بگی تا من اینجا برات از دکتر سکو (چون از طب صنعتی خبر داره )سوال کنم و خبرت کنم
دیر کردن فلاتم بخاطر اینه که باید اول پستت و جای کارت معلوم بشه بعد بری طب صنعتی
موفق باشی
![]()
منم 14 اسفند سو پیشینم امیدیه بود که جوابش رسیده ولی الان سه روزه میرم که دستی بگیرم میگن تمبر نداریم، منتظرم تمبرشون برسه و نمیرسه...دوستان اهوازی جواب سو پیشینشون رسید دستشون؟من 14اسفند دادم هنوز جوابش نیومده.
شهرام جان حال منم بهتر از تو نیست، من خودم گزینشم هم خیلی خوب نبود و اون که گزینشم کرد وقتی آخر کار جزوات بهم داد گفت اینارو بخون دوباره بیا گزینش بده، نمیدونم خواست بترسونم یا واقعا قرار دوباره گزینش بشم، تا الانم نگاه به جزوه ها نکردم، از کجا باید بفهمیم قبول شدیم یا نه ؟ به نظرت ممکنه کسی رو رد کنن ؟ برای طب صنعتی هم من یه آشنا توی بیمارستان نفت داشتم که نتایجم گرفت و گفتش اوکی بود و بهش گفته بود 16 فروردین میفرستیمشون چهارطبقه...والا ما هم استرس گرفتیم یکی باید واسه مام دعا کنهنه اومدن تحقیقات برامون نه جواب دادن که طب صنعتی اوکی بوده یا نهخیلی می ترسیم به خدا![]()
ما که رفتیم همه را می فرستاد کمیسیون از 25 صدم الی ماشاله
شماره ایی که باهاش تماس گرفتی رو میدی؟سلام
الان تماس گرفتم فلات قاره
برا طب صنعتی پرسیدم. گفت از 26/1/91 طب صنعتی فلات شروع میشه
ببين آقاي رئيس همانطور كه ازم خواستي دارم از همه پست هات تشكر ميكنم
كيف ميكني ها
پس كسري حقوق ما را لغو كن
شماره ایی که باهاش تماس گرفتی رو میدی؟
دوستان کسی میدونه برای دوره آموزشی ما مناطق نفتخیزیا که احتمالا اهواز هستش شرکت برای اسکانمون چکار میکنه ؟ خوابگاه میده این 6 ماه رو یا برنامه دیگه ای داره ؟
دوستان تروخدا یکی یه آمار دقیق بده کی قراره بفهمیم کجا قراره بیوفتیم، ناسلامتی میخوایم واسه زندگیمون برنامه ریزی کنیم، اگه نتونستیم با جایی که افتادیم کنار بیایم چکار باید بکنیم که جامون عوض کنن؟ مثلا از امیدیه میشه رفت مارون یا...
دوست من 1.25 بود ندادن به کمیسیون
واسه من شد 10 تومن من پاکت از پست نگرفتم طرف اشنا بود به خودم داد گفت ببر دادگستری تقریبا 1 ساعت وقت برد تا برگه رو گرفتم
شما چندم طب صنعتی رفتین؟شهرام جان حال منم بهتر از تو نیست، من خودم گزینشم هم خیلی خوب نبود و اون که گزینشم کرد وقتی آخر کار جزوات بهم داد گفت اینارو بخون دوباره بیا گزینش بده، نمیدونم خواست بترسونم یا واقعا قرار دوباره گزینش بشم، تا الانم نگاه به جزوه ها نکردم، از کجا باید بفهمیم قبول شدیم یا نه ؟ به نظرت ممکنه کسی رو رد کنن ؟ برای طب صنعتی هم من یه آشنا توی بیمارستان نفت داشتم که نتایجم گرفت و گفتش اوکی بود و بهش گفته بود 16 فروردین میفرستیمشون چهارطبقه...
من 14 اسفند طب صنعتی داشتم...شما چندم طب صنعتی رفتین؟
من 2 اسفند اقدام کردم..همون مرکز نیرو انتظامی تو خیابون زند..جوابش 24 اسفند با پست اومد در خونهدوستان اهوازی جواب سو پیشینشون رسید دستشون؟ من 14اسفند دادم هنوز جوابش نیومده.
سلام به دوستان
خوب به سلامتی طب صنعتی هم رفتیم.....
دم بچه هایی که راهنمایی کردن برا مراحل طب، گرم، با اینکه اتوبوس کلی تاخیر کرد و دیرتر از همه رسیدم، دو روزه و زودتر اکثر بچه ها کارم تموم شد،
ولی متاسفانه با اینکه جواب همه آزمایشات عالی بود، به خاطر نزدیک بینی چشم پرونده را ارجاع داد به کمسیون، با اینکه هم اپتومتریست و هم متخصص گفتن مشکلی نداره و با عینک 10/10 میشه!!! دکتر طب صنعتی که فامیلش یادم رفت، خیلی سخت گیر بود و تا ما خالدون فیهای آدم را کنکاش می کرد، می گفت برا رشته شما مشاغل عملیاتی زده، حساسه!!!!!!!!!!! میخواستم بگم مرد حسابی خوب تو شرایط آزمون میزدین، کسیایی که چشماشون ضعیفه نمی تونن شرکت کنن، اینقدرم ما را الاف نمیکردین، تازه این چشما پای این کتاب و دفتر و کار( البته علمی) با رایانه ضعیف شده دیگه ، اصلاً چشم ایرانی مگه چند سال کار میکنه؟؟؟؟ ......
راستی همه بچه های عینکی که تقریباً حدود 50% میشدن را ارجاع داد کمسیون، تازه من عینک هم نمیزنم!
جواب کمسیون هم یک ماهی ظاهراً طوووووول میکشه!
راستی از فرصت استفاده کردم، یه سری زدم مدیریت تامین نیروی انسانی شرکت پارس، هم عدم خلافی را تحویل دادم، هم گفتم سریع رو سیستمش نگاه کرد گفت هم تایید تحصیلیت رسیده، هم جواب گزینشت مثبته! گفتم کی شرو به کاره؟ گفت واقعاً هیچی معلوم نیست، تا همه مراحل گزینش و طب و .... انجام نشه، تاریخش مشخص نمیشه!
از شما هم متشكرم
حالا يه آمار بده ببينيم كدوم دكتر سخت گير نيست و مهربونتره؟