davood253
عضو جدید
داود مشکلت چیه
بگو شاید بتونیم کمکت کنیم
اگه میومدی مناطق طبش راحت بود
شما جز دعاكردن نميتونيد كمكي كنيد
راست ميگي مناطق شايد طبش راحت تر باشه تا روي سكو و روي آهن وسط دريا
داود مشکلت چیه
بگو شاید بتونیم کمکت کنیم
اگه میومدی مناطق طبش راحت بود
دوست عزیز تحقیقات واسه شما اومدن؟دوستان عزیز امروز زنگ زدم گزینش خدمت اقای حسینی گفتم هنوز واسه گزینش دعوت نشدم مشخصاتم رو زد توکامپیوتر گفت شماقبول هستید احتیاجی به گزینش نیست نامه قبولیتونو میدیم شرکت(نفت و گاز پارس) به همین خاطر فکرکنم کسایی که هنوز واسه گزینش دعوت نشدن احتمالا قبول هستن
سلامدوستان عزیز امروز زنگ زدم گزینش خدمت اقای حسینی گفتم هنوز واسه گزینش دعوت نشدم مشخصاتم رو زد توکامپیوتر گفت شماقبول هستید احتیاجی به گزینش نیست نامه قبولیتونو میدیم شرکت(نفت و گاز پارس) به همین خاطر فکرکنم کسایی که هنوز واسه گزینش دعوت نشدن احتمالا قبول هستن
آره اينا بدونيد هروقت من اينجا پيام ميزارم سركار هستمخوبه هر وقت میای سره کار حسابی فعال میشی پست میدی ها
سلام
دوست عزیز میشه شماره آقای حسینی رو بدی
ممنون
حاجی تو نباشی ما فلات قاره رو میخواییم چیکاررررشما جز دعاكردن نميتونيد كمكي كنيد
راست ميگي مناطق شايد طبش راحت تر باشه تا روي سكو و روي آهن وسط دريا
من امرور حدود ساعت 10:30 زنگ زدم خودشون هم بودن خوداقای حسینی جواب دادنمن امروز ساعت 9 صبح زنگيدم گفتن آقاي حسيني امرو نيومده فردا تماس بگيريد نميدوم دوستمون چطوري با آقاي حسيني تماس گرفتهشايدم مرخصي ساعتي بوده و ساعت 10 اومده سركارشاينم شمارشه 02166725057
من امرور حدود ساعت 10:30 زنگ زدم خودشون هم بودن خوداقای حسینی جواب دادنمن امروز ساعت 9 صبح زنگيدم گفتن آقاي حسيني امرو نيومده فردا تماس بگيريد نميدوم دوستمون چطوري با آقاي حسيني تماس گرفتهشايدم مرخصي ساعتي بوده و ساعت 10 اومده سركارشاينم شمارشه 02166725057
سلاممن امرور حدود ساعت 10:30 زنگ زدم خودشون هم بودن خوداقای حسینی جواب دادن
منظورتون شهری که ساکن هستم؟سلام منم پارس هستم ،گزینش نرفتم،باآقای حسینی تماس گرفتم ،گفت هنوز جواب شما نیومده.مهندس شما کدوم شهربودید؟
آره؟ساکن کدوم شهرید؟منظورتون شهری که ساکن هستم؟
والا ازکارقبلیمون بخاطرتمدیدقرارداداستعفادادیم،حالا اینجاهم کلی استرس داریم.
سلام.فقط برای مناطق نفتخیز جنوب رو گفت یا برای تمامی شرکتها،شروع به کار خرداده؟
من ساکن مرودشت هستمآره؟ساکن کدوم شهرید؟
سلام بر همکار آینده، تنها مشکل من تست ریه هستش قبلا پیش دکتر متخصص رفتم(دو بار) و یکی بهم گفت مقداری (10-15 درصد) حجم ریه من کمه و یکی دیگه گفت نتایجت بالای 80 درصده و مشکلی نداری، البته در هر دو مورد نمودار تست من به نمودار اصلی نمی رسید میخواستم اگه زحمتی نیست سوال کنید برای این تست تا چه اندازه سخت میگیرن و کسی با شرایط من رو رد میکنن یا نهسلام رفیق
من بصورت پیمانکاری کار میکنم و اگه هم خدا بخاد با هم دوره میریم اخه منم جزء استخدامی ها هستم
برای طب صنعتی هم اگه خدائی ناکرده مشکل خاصی داری میتونی مشکلتو بگی تا من اینجا برات از دکتر سکو (چون از طب صنعتی خبر داره )سوال کنم و خبرت کنم
دیر کردن فلاتم بخاطر اینه که باید اول پستت و جای کارت معلوم بشه بعد بری طب صنعتی
موفق باشی
![]()
استرس طب صنعتی من رو هم عصبی کرده!
من فکر میکردم که من زیادی استرسی هستم،نگو که همه همینطوریند!
البته این استرس ها،همش به خاطر بیکاریه!اون رمانی که میخواست نتایج آرمون کتبی بیاد،من اصلا حتی نمیدونستم کی قراره نتایج بیاد،دوستم که مشخصاتم رو داشت،بهم خبر داد که قبول شدی
من که قبل از عید حضوری بردم تحویل دادم.سلام به همه
آقا این نامه تشخیص هویت رو حتما الان باید ببریم تحویل بدیم؟
نفت و گاز پارس
ایشالا مشکلی پیش نمیاد منم به نوبه خودم حتما براشماوداوود دعا میکنم خدابزرگه خداهیچ کاریش بی حکمت نیستشماها که شکر خدا سالمید نباید نگران چیزی باشید.
این وسط فقط منو davood253 باید نگران طب باشیم که اونم اگه قسمتمون باشه حل میشه.
می دونید بچه ها اگه آدم تو گزینش رد بشه یا مصاحبه زیاد براش سخت نیست،چون نتیجه عمل خودشه به هر حال،یا کم خونده یا خدای نکرده خلافی کرده که ردش کردن.
امارد شدن تو طب یه بحث دیگست، برای کسی مثل من که تو یه حادثه رانندگی آسیب دیدم و هیچ نقشی هم توش نداشتم واقعا سخته که رد بشم.
تمام دردایی که رو تخت بیمارستان کشیدم نوش جونم،ایشالا که خدا با اون دردا از بار گناهام کم کنه.
اما رد شدن تو طب صنعتی اونم بعد از این مراحلی که واقعا براش زحمت کشیدم نابودم میکنه..
برام دعا کنید بچه ها
برای هممون دعا کنید.