چقدر اين دهات قاره بي كلاسه كه پرسنلش را تو جزيره كيش آموزش ميده

سلام بر همگیدوستان من امروز رفتم شرکت نفت نامه سوء پشینه رو بدم ازشون پرسیدم شروع بکار کی میشه گفتن اوایل خرداد
راستی من هنوز نرفتم واسه مصاحبه عقیدتی کسی هست که هنوز دعوت نشده باشه؟؟مناطق نفتخیز جنوب
من هی میگم ادامه ندم،شما هی تیکه بندازخوشبختم حامد جان...منم حامدم.فارغ التحصیل دانشگاه ازاد
میدونی چرا فکر میکنی دانشگاه مهمه؟چون هنوز دانشجویی و داری با تئوری ها ی مهندسی شیمی حال میکنی وقتی ایشالا اقدام کردی واسه استخدام یا اپلای یا ارشد اون موقع متوجه میشی که دانشگه اصلا مهم نیست...وقتی که 5تا مصاحبه گر نشستن جلوت شما بگو من فارغ التحصیل هارواردم اصلا ارزشی نداره وقتی نتونی جلوشون دربیایی....این تجربه رو تک تک بچه های این تاپیک دارن...یکی از دوستام از شریف با بهترین معدل یکی از پلی تکنیک رو سر مصاحبه انداختن ... قول بهت میدم وقتی فارغ التحصیل که شدی نظرت برمیگرده...شب دراز است و قلندر بیدار حامد جون
هم شرکتی و همشهری عزیزرومون بازه بازه....راستی دوره آموزشی نفهمیدی چند ماهه؟؟ 3 ماه باید باشه ولی بعضیاشون میگفتن 6 ماه شایدسلام بر همگی
من وقتی نامه سوپیشینه رو حضوری بردم 5طبقه(14/12/90)این سوالو از اونا پرسیدم
در جواب گفتن :اواسط اردیبهشت ماه براتون دعوتنامه میفرستیم اگر در تاریخی که معین کردیم نتونستین بیاین باید اطلاع بدین
همون روز گزینش داشتم یه آقایی اومده بود برای تعدیل(فوق دیپلم به لیسانس)گفت زمان ما تاریخ شروع به کار یکی نبود مثلا من این ماه شروع کارم بود دوستام یا 2_3ماه زودتر رفته بودن یا بعدا میومدن سر کار(چند ماه بعد)
دوستان قصد دخالت ندارم ولی با روی باز بریم به استقبال عید
موفق باشید
من هی میگم ادامه ندم،شما هی تیکه بنداز
اتفاقا من تئوری زده نیستم معدلمم تاپ نیستو پونزدهه!به اندازه کافی هم کار پژوهشی کردم.
اینجاس که میگم فرق معین میشه،وقتی شاگرد پروفسور رحیمی یا دکتر رحیم پور باشی،یا با دکتر بهین پاس کنی،دکتر قلیوند پدرتو دراره،قطعا تئوری زده نخواهی بود.
انشالله که منم سر مصاحبه میندازن چون بقول شما خیلی ...........
اتفاقا تعریف کرده از آزاد اراکبه دکتر بهین سلام مخصوص منو برسون .........
اتفاقا تعریف کرده از آزاد اراک![]()
اتفاقا تعریف کرده از آزاد اراک![]()
اره هرجا میره از بقیه جاها تعریف میکنه...خیلی سالاره
دوست شدید؟
مگه قهر بودیم ..!!!!!!!!!!
نمیدونم این چه وضعیه این تاپیک هم داره به سرنوشت تاپیک مشابه "استخدام" و قفل شدن پیش میره
اینجا تبدیل شده به محل چت سه چهار نفر! آقایون اگه میخواین چت کنین یاهو مسنجر هست !!
یک ساعته 10صفحه به تاپیک اضافه میشه میای میبینی همش هجویاته مثل چاکرم ...و نوکرم... و عزیزی و من رئیسم ... عزیزان آخه ظرفیت هم خوب چیزیه ! اگه اطلاعات بدرد بخوری دارین راجع به کار و آموزش و حقوق و مزایا و ... بذارین وگرنه صحبتای بی ربط به موضوع یا خصوصی رو میشه تو قسمت چت انجام داد
ببخشید لحنم تند شد دیگه اینجا متعلق به همه هست حالا نگین ناراحتی برو یه جای دیگه !!
ازمدیر محترم تاپیک تقاضا دارم در صورت صلاح دید بعد از تایید مطالب نمایش داده بشه همین الان که این مطلبو نوشتم 2صفحه به تاپیک اضافه شد دریغ از یه کلمه مفید و مربوط!
داداش جوش نزن واسه قلبت خوب نیست...این تاپیک که میبینی به هممون کمک کرده از روز اول..از ازمون روانشناختی بگیر تا مصاحبه علمی و گزینش و طب صنعتی و.......نمیدونم این چه وضعیه این تاپیک هم داره به سرنوشت تاپیک مشابه "استخدام" و قفل شدن پیش میره
اینجا تبدیل شده به محل چت سه چهار نفر! آقایون اگه میخواین چت کنین یاهو مسنجر هست !!
یک ساعته 10صفحه به تاپیک اضافه میشه میای میبینی همش هجویاته مثل چاکرم ...و نوکرم... و عزیزی و من رئیسم ... عزیزان آخه ظرفیت هم خوب چیزیه ! اگه اطلاعات بدرد بخوری دارین راجع به کار و آموزش و حقوق و مزایا و ... بذارین وگرنه صحبتای بی ربط به موضوع یا خصوصی رو میشه تو قسمت چت انجام داد
ببخشید لحنم تند شد دیگه اینجا متعلق به همه هست حالا نگین ناراحتی برو یه جای دیگه !!
ازمدیر محترم تاپیک تقاضا دارم در صورت صلاح دید بعد از تایید مطالب نمایش داده بشه همین الان که این مطلبو نوشتم 2صفحه به تاپیک اضافه شد دریغ از یه کلمه مفید و مربوط!
دوست عزیز توی پالایشگاه معمولا 2واحد تعمیرات و مهندسی وجود داره که شما میتونید اونجا مشغول بشین من توی تعمیرات حقیقتا تفاوتی از لحاظ کاری بین ماردان و کارشناس ندیدم! البته واحد آب و بخار هم برق و مکانیک میخوان نمیدونم خط لوله اماکان داره بیوفتیم یا نه ولی اونجا هم بخش مجزاییه در کل کار توی پالایشگاهها جذاب و آموزندس خصوصا توی تعمیرات منکه کارآموزی واحد مهندسی بودم خیلی کسالت آور بود و تقریبا چیزی بارشون نبود به لحاظ فنی !!بچه ها کسی از نحوه کار تو پالایشگاه خبر نداره؟؟؟
مکانیک به چه صورته؟؟؟
کارشناسی و کاردانی؟؟؟؟
بله حق باشماست من تازه اومدم نت حق باشماست این شد جواب انتقاد من !!؟ تازه اومدی نت!!تاپیکت مال خودت
ما رفتیم
تنهایی واسه خودت بگو فیضش هم تنهایی ببر
فکر کنم تازه اومدی نت
آقا حامد عزیز من میدونم که شما این تاپیکو راه انداختین ممنون هستم منم همینو میگم اینجا برای انتقال تجربیات مهندسای امرو ز و آیندس حیفه از شکل و قیافه بیوفته !داداش جوش نزن واسه قلبت خوب نیست...این تاپیک که میبینی به هممون کمک کرده از روز اول..از ازمون روانشناختی بگیر تا مصاحبه علمی و گزینش و طب صنعتی و.......
همه و همه لطف کردن تمام مطالب مفید و تجربیاتشونو ینجا قرار دادن تا بقیه هم استفاده کنن...اینجا یه پاتوقه..یه جو صمیمی و دوستانه بین بچه ها و به موقعش مشکلاتشون رو بچه ها میگن و دوستانی که اطلاعات دارن کمک میکنن...
قصد توهین ندارم ولی لیسانس لیسانسه دیگه؟!!!!!
دوست من که تو علوم تحقیقاته که بهترین دانشگاه آزاده جزوه درسای منو میبینه کپ میکنه!ریاضی 2 درحد دبیرستان بهش گفتن!جرم کتاب نخوندن جزوه داده استاد،باورت میشه همشو حذف کرده بود؟
خداوکیلی 95% فارغ التحصیلای دانشگاه آزاد بیسوادن،اون 5% ام خودشون میخونن و مزد زحمت خودشونه.![]()
قصد توهین ندارم ولی لیسانس لیسانسه دیگه؟!!!!!
دوست من که تو علوم تحقیقاته که بهترین دانشگاه آزاده جزوه درسای منو میبینه کپ میکنه!ریاضی 2 درحد دبیرستان بهش گفتن!جرم کتاب نخوندن جزوه داده استاد،باورت میشه همشو حذف کرده بود؟
خداوکیلی 95% فارغ التحصیلای دانشگاه آزاد بیسوادن،اون 5% ام خودشون میخونن و مزد زحمت خودشونه.![]()
عصبانیت شما کاملا بجاستنمیدونم این چه وضعیه این تاپیک هم داره به سرنوشت تاپیک مشابه "استخدام" و قفل شدن پیش میره
ای بابا بس کنید تو رو خدا
پیشاپیش عید همتون مبارک
ایشالا سال جدید هممون دعوت بکار شیم و دیگه وقت سر خاروندنم نداشته باشیم کی بیاییم اینجا با هم کل کل کنیم.
دست حق پشت و پناهتون باشه تو سال جدید.![]()
گوش نده دوست من...اینجا خیلیا خیلی چیزا میگن.....
برای لیسانس یه فنی داریم یه غیر فنی که پایه حقوقا فرق میکنه البته دریا و خشکی هم فرق داره ...
سلام آقا حقوق کدومشون بیشتره؟(لیسانس یه فنی داریم یه غیر فنی که پایه حقوقا فرق میکنه)