[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

ABADAN-

عضو جدید
سلام مهندس(blae)
میشه اطلاعاتی درباره اقماری مناطق نفت خیز بدین .هرچند دوستان فرمودند شامل ما نمیشه)
-شامل کدوم شهرها یا مناطق خوزستان میشه؟
-2هفه 2هفته است ؟
کلا تو شرکت نفت میتونی ادامه تحصیل بدی؟اگه میشه .چه موقعه -؟؟چون الان دارم میرم کلاس . 2ترم دیگه دارم
بنظرتون توی انتخاب یا تقسیم کردن محل کار-متاهل بودن یا نبودن واسشون فرقی میکنه؟که مسکن بدن یا جای خاصی بندازن
بازم ممنون:gol:

falateshgh

عضو جدید
ایمیل من به نفت و گاز پارس:

From: Public relation <info@pogc.ir>
Subject: Re: نیروی جدید الاستخدام
To: ">
Date: Tuesday, March 13, 2012, 11:35 PM

باسلام
تقريباهم زمانه
-----Original Message-----
From: >
To: info@pogc.ir
Date: Tue, 13 Mar 2012 10:20:09 -0700 (PDT)
Subject: نیروی جدید الاستخدام

> با عرض سلام و خسته نباشید
> آیا دوره کارآموزی همه ی شرکتها (نفت
> وگاز پارس، فلات قاره، نفت خیز جنوب،
> مرکزی و...) همزمان شروع میشود؟ تقریبا چه
> زمانی؟
> با تشکر

• Like
واکنش ها: blae

blae

عضو جدید
سلام مهندس(blae)
میشه اطلاعاتی درباره اقماری مناطق نفت خیز بدین .هرچند دوستان فرمودند شامل ما نمیشه)
-شامل کدوم شهرها یا مناطق خوزستان میشه؟
-2هفه 2هفته است ؟
کلا تو شرکت نفت میتونی ادامه تحصیل بدی؟اگه میشه .چه موقعه -؟؟چون الان دارم میرم کلاس . 2ترم دیگه دارم
بنظرتون توی انتخاب یا تقسیم کردن محل کار-متاهل بودن یا نبودن واسشون فرقی میکنه؟که مسکن بدن یا جای خاصی بندازن
بازم ممنون:gol:

-امیدیه رو میدونم اقماری داره.شکل اقماری همه جا یک شکل نیست و فرق داره.
-ادامه تحصیل میشه داد.فقط دوره پیمانیتون باید تمام بشه بعد تعدیل میشید.
-کسانی که مدرکشون رو قبل از ازمون ورودی نفت گرفته باشن تعدیل نمیشن.(اخراجشون نکنند خیلی خوبه!)
-تو تقسیم کردن فقط نیاز مناطق واسشون مهمه.تو مناطق محروم خیلی زودتر مکان میدن.تو اهواز که اصلا فکر خونه دادن رو نکنید.فوق لیسانسا اون هم بعد از چند سال کار شاید.

ABADAN-

عضو جدید
خیلی ممنون مهندس
نه! من الان کاردانی به کارشناسی میخونم-
پیمانی 2سال طول میکشه؟
توکل به خدا

lonelinesspains

عضو جدید
سلام دوستان، من روز دو شنبه همین هفته رفتم منابع انسانی پارس برای تحویل مدارک عدم سو پیشینه و ... از مسئولش پرسیدم راجع به شروع به کار گفت اواسط اردیبهشت و احتمالا خود عسلویه باشید گفتم امکان نداره محمود آباد این ها بیفتیم گفت نه اصلا فکرشو نکنید.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام این قانونی که تو مجلس تصویب شد خوبه یا بد؟
ما که اخرش سر در نیاوردیم یکی می گه عالیه یکی مثه دوستمون اینو اینجا زده میگه حقوقا کم میشه

مگه نه اینکه اگه از قانون خدمات کشوری جدا بشه حقوقا بالا میره؟

اینطور نیست مردم؟

afshin shakeri

عضو جدید
سلام این قانونی که تو مجلس تصویب شد خوبه یا بد؟
ما که اخرش سر در نیاوردیم یکی می گه عالیه یکی مثه دوستمون اینو اینجا زده میگه حقوقا کم میشه

مگه نه اینکه اگه از قانون خدمات کشوری جدا بشه حقوقا بالا میره؟

اینطور نیست مردم؟

واسه کسایی که کارشون واقعا سخته بهتر می شه و واسه کسایی که کارشون سخت نیست کمتر.در واقع می شه گفت انصاف بیشتر رعایت شده:دی

DARKANGEL

عضو جدید
سلام ... دوستان کسی هست که امتحان گزینش رو خراب کرده باشه ... من دیروز گزینش داشتم خیلی ظولانی بود یک ساعت منو نگه داشتن و سوال پرسیدن سعی کردم واقعیت ها رو بگم اما در کل راضی نبودم از مسئولش هم پرسیدم گفت مصاحبه ت جالب نبود... یعنی ممکنه تو این مرحله واسه 4 تا سوالی که اشتباه جواب دادم منو رد کنن ؟؟؟:( شب عیدی حالمون گرفته شد از فکرش بیرون نمیام

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام این قانونی که تو مجلس تصویب شد خوبه یا بد؟ ما که اخرش سر در نیاوردیم یکی می گه عالیه یکی مثه دوستمون اینو اینجا زده میگه حقوقا کم میشه مگه نه اینکه اگه از قانون خدمات کشوری جدا بشه حقوقا بالا میره؟ اینطور نیست مردم؟
بنفع کسایی هست که تو مناطق عملیاتی و بد اب و هوا و اقماری کار میکنن و بضرر کسایی هست که ستادی هستند.

majid2798

عضو جدید
یعنی اگه من بخام بیوفتم تو دریا باید سوالای روانشناسی رو طوری جواب بدم که نشون بده ادم تنهایی هستم و به تنهایی عادت دارم؟به نظرشما دریا خوبه یا خشکی؟

تفسیر آزمون روانشناسی به گونه ایست که شما قادر نیستید خودتونو طور دیگه ای معرفی کنید.
این آزمون چندین معیار مختلف داره:
معیار افسردگی-معیار هیستری-معیار سایکوپاتیک-معیار پارانویا-معیار پیکاسنتی-معیار اسکیزوفرنی و معیار مانیا
معیار دیگری که در این آزمون لحاظ شده و تفسیر آن برای روان شناس بسیار راحت است سنجش میزان پاسخهای دروغ و یا اشتباه فرد (معیار L یا Lie)است.

پس توجه کنید که به هیچ عنوان سعی نکنید به سوالهای آزمون پاسخ غلط بدهید.
این آزمون 71 سوال دارد که جواب آن بلی و خیر است.
اما در پاسخ به اینکه دریا بهتر است یا خشکی،این بسته به روحیات خودتون داره.
دریا یا به عبارتی سکوهای نفتی بیشترین ضریب حقوق رو در شرمت نفت دارند،اما شرایط کار در اونها به مراتب سختتر از خشکی است

موفق باشید;)

FAMINE RIAN

عضو جدید
با سلام
با توجه به رشته تخصصي داوطلبان در اهواز ابادان اصفهان شيراز عسلويه جم خواهد بود
در اين مناطق وزارت نفت داراي امكانات اقامتي است و بد نميگذره!
در اواسط ارديبهشت ماه افراد براي دوره اموزشي شش ماهه تلفني دعوت مي شوند
بله اما کمتر از مقدار شروع به کار و با تاخیر پرداخت می شود

با سپاس از شما

To: "info@pogc.ir" <info@pogc.ir>
Sent: Tuesday, March 13, 2012 7:41 PM
Subject: سوال

محل برگزاری دوره های اموزشی کجا می باشد؟
اسکان در این دوره ها به عهده شرکت است ؟
پس از پذیرش در طب صنعتی و گزینش روند ادامه جذب و عقد قرار داد کی صورت می گیرد و اطلاع رسانی به چه شکلی است ؟
ایا حقوقی هم تعلق میگیره ؟

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
تفسیر آزمون روانشناسی به گونه ایست که شما قادر نیستید خودتونو طور دیگه ای معرفی کنید.
معیار افسردگی-معیار هیستری-معیار سایکوپاتیک-معیار پارانویا-معیار پیکاسنتی-معیار اسکیزوفرنی و معیار مانیا
معیار دیگری که در این آزمون لحاظ شده و تفسیر آن برای روان شناس بسیار راحت است سنجش میزان پاسخهای دروغ و یا اشتباه فرد (معیار L یا Lie)است.

دریا یا به عبارتی سکوهای نفتی بیشترین ضریب حقوق رو در شرمت نفت دارند،اما شرایط کار در اونها به مراتب سختتر از خشکی است

موفق باشید;)
والا ما يه تست 70 سؤالی دادن پر کرديم و توش سعی کرديم بچه ی خوبی باشيم و در آخر روش نوشته بود ok! حالا راست و دروغمون توش در اومده يا نه رو ديگه نميدونم

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
با توجه به رشته تخصصي داوطلبان در اهواز ابادان اصفهان شيراز عسلويه جم خواهد بود
در اين مناطق وزارت نفت داراي امكانات اقامتي است و بد نميگذره!
در اواسط ارديبهشت ماه افراد براي دوره اموزشي شش ماهه تلفني دعوت مي شوند
بله اما کمتر از مقدار شروع به کار و با تاخیر پرداخت می شود

با سپاس از شما

To: "info@pogc.ir" <info@pogc.ir>
Sent: Tuesday, March 13, 2012 7:41 PM
Subject: سوال

محل برگزاری دوره های اموزشی کجا می باشد؟
اسکان در این دوره ها به عهده شرکت است ؟
پس از پذیرش در طب صنعتی و گزینش روند ادامه جذب و عقد قرار داد کی صورت می گیرد و اطلاع رسانی به چه شکلی است ؟
ایا حقوقی هم تعلق میگیره ؟

آقا دمت گرم ( يا به قول خومان شيرمی هی!)
ایشالا که من آبادان يا شيراز باشم يا اگه اصفهانم دانشگاه صنعتی بيوفتم و خوابگاه بگيرم :دی

majid2798

عضو جدید
سلام ... دوستان کسی هست که امتحان گزینش رو خراب کرده باشه ... من دیروز گزینش داشتم خیلی ظولانی بود یک ساعت منو نگه داشتن و سوال پرسیدن سعی کردم واقعیت ها رو بگم اما در کل راضی نبودم از مسئولش هم پرسیدم گفت مصاحبه ت جالب نبود... یعنی ممکنه تو این مرحله واسه 4 تا سوالی که اشتباه جواب دادم منو رد کنن ؟؟؟:( شب عیدی حالمون گرفته شد از فکرش بیرون نمیام

زیاد نگران گزینش نباشید.
در گزینش هدف استخدام بهترینها نیست،هدف حذف بدترینهاست.
در مصاحبه فرد گزینشگر به دنبال یافتن مغایرتی در اظهارات شما با گفته های معرفینتان و همچنین اظهاراتی که در فرم اولیه گزینش پر کرده اید می گردند.
همیشه یادتان باشد برای یک گزینشگر هیچ چیزی بدتر از دروغ نیست.

majid2798

عضو جدید
والا ما يه تست 70 سؤالی دادن پر کرديم و توش سعی کريم بچه ی خوبی باشيم و در آخر روش نوشته بود ok! حالا راست و دروغمون توش در اومده يا نه رو ديگه نميدونم

مطمئن باش در اومده،اما جای نگرانی نیست.
فقط برای افرادی که شاخصهای F,L , HS,D,Pa و Sc که روی اون منحنی که بهتون دادن کاملا مشخصه(و البته هر کدوم تفسیر مربوط به خودشو داره که از حوصله بحث خارجه و گرنه مینوشتم)،اگه مقدارش بالاتر از حد نرمال باشه مشاوره روانشناسی تجویز میکنند.
ضمنا این رو هم بگم که من خودم هنوز طب صنعتی نرفتم و این اطلاعات رو از دوستان و کارشناسان مربوطه گرفتم.

موفق باشید.;)

Schneider

مدیر بازنشسته

و اما چرا؟
اما علت این پیشنهادها چیست؟ چرا شرکت‌هایی مانند استات اویل،توتال،شل،بی‌پی ،زیمنس و... حاضرند برای نخبه‌های نفتی ونیروگاهی با تجربه کشور میلیون‌ها دلار هزینه کنند. چرا این پیشنهادها در ماه‌های گذشته روند تندتری به خود گرفته است؟ پاسخ در دو محور مشخص است: سخت کردن تولید نفت توسط ایران و خالی کردن کشور از نیروهای متخصص و با تجربه.
تولید نفت در همه جای جهان وارد نیمه دوم عمر خود شده و حتی در برخی نقاط به روزهای پایانی نزدیک شده است. میدان‌های نفتی تولید سابق خود را ندارند و استخراج نفت «سخت»تر شده است. چاه‌ها گسترده‌تر شده و مخازن رمق همیشگی را ندارند. برای بیرون آوردن نفت جا مانده از مخازن نفت که موتور محرک کشورمان محسوب می‌شود، بهره‌گیری از تخصص‌های لازم و تجربه فراوان اجتناب‌ناپذیر شده است. این موارد در همه کشورهای نفت خیز دیده می‌شود، اما شرایط امروز کشور بسیار متفاوت از کشورهایی است که شرکت‌های بزرگ دنیا را در خاک کشور خود می‌بینند. شرکت‌های بین المللی با گسترده تر کردن فعالیت‌های خود مجبور به استفاده از نیروهای نخبه هستند که در قاره آسیا ایرانی‌ها در صدر هستند. مهم ترین علت پیشنهادهایی که قدمت 20 ساله دارند، به توانایی و دانش مهندسان ایرانی باز می‌گردد اما چرا این پیشنهادها در چند ماه اخیر شکل دیگری به خود گرفته است؟
.............

ما همه مهندس عادی هستیم که شانس آوردیم مشمول یه آگهی استخدام داخلی شدیم!!
نخبه ها و افسانه های مربوط به اونا شامل حال ما نمیشه!
لذا مطلب بالا بی ارتباط با تاپیکه

m_tavakoli

کاربر فعال
فقط برای افرادی که شاخصهای F,L , HS,D,Pa و Sc که روی اون منحنی که بهتون دادن کاملا مشخصه(و البته هر کدوم تفسیر مربوط به خودشو داره که از حوصله بحث خارجه و گرنه مینوشتم)،اگه مقدارش بالاتر از حد نرمال باشه مشاوره روانشناسی تجویز میکنند.
ضمنا این رو هم بگم که من خودم هنوز طب صنعتی نرفتم و این اطلاعات رو از دوستان و کارشناسان مربوطه گرفتم.

موفق باشید.;)

آره مرحله اخر طب صنعتی باس میرفتم پیش روانشناس(البته روز قبلش ازمون روانشناسی داده بودیم) خانمه روانشناسه به من گفت با توجه به تست روانشناسیت تو عصبی هستی و زود از کوره در میری، باید یه جلسه بری پیش روانشناس:surprised: :surprised:هیچی دیگه یه 20 دقیقه ای خانم دکتر با من حرفید و آخرسر گفت حالا خیلی مشکلت حاد نیست من تاییدت میکنم ولی سعی کن یه کم آستانه تحملتو بالا ببری و بیشتر به اعصابت مسلط باشی.... منم گفتم چشم:love:

natas_ss

عضو جدید
آره مرحله اخر طب صنعتی باس میرفتم پیش روانشناس(البته روز قبلش ازمون روانشناسی داده بودیم) خانمه روانشناسه به من گفت با توجه به تست روانشناسیت تو عصبی هستی و زود از کوره در میری، باید یه جلسه بری پیش روانشناس:surprised: :surprised:هیچی دیگه یه 20 دقیقه ای خانم دکتر با من حرفید و آخرسر گفت حالا خیلی مشکلت حاد نیست من تاییدت میکنم ولی سعی کن یه کم آستانه تحملتو بالا ببری و بیشتر به اعصابت مسلط باشی.... منم گفتم چشم:love:

روانشناسم باید میرفتیم؟؟؟ کسی نگفت!!!!

natas_ss

عضو جدید
دوستان کسی ایمیلی از پالایش نداره!!!! یعنی از اینجا:
داوطلبان شرکت کننده در مصاحبه های استخدامی شرکت ملی پالایش و پخش، جهت کسب هر گونه اطلاع، پرسش و ... صرفا با نشانی ذیل مکاتبه نمايند :
تهران - خیابان آیت اله طالقانی - روبروی ساختمان مرکزی بنیاد شهید نبش کوچه خوشبختی - تامین نیروی انسانی شزکت ملی پالایش و پخش
تا میل بزنیم ببینیم تکلیفمون چیه!!!! عید خوشحال باشیم یا دپپپ!!!

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز

کدوم شرکتی آقا مهدی؟؟؟
ما که پارس بوديم و تهران، فقط همون تست رو انجام داديم و چون اوکی بوديم ديگه نرفتيم پيش روانپزشک که انگار واسه شما مرحله بعد بوده! البته بعضيا بودن که واسه مشاوره ميرفتن پيش روانشناس و بعدا معلوم ميشد همينجوری الکی پر کردن

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام واسه من هنوز نیومدن تحقیق به نظرتون مشکلیه؟

منم همين فک رو ميکردم! بايد از هر جنبده ای که تو محل ميبينی بپرسی که اومدن يا نه! چون واسه من نه سراغ سوپری که همون معتمد محل هم هست رفته بودن نه مسجد نه اونايی که معرفی کرده بودم! زنگ زده بودن به همسايه ديوار به ديوار و از اون سؤال کرده بودن که خدارو شکر نا ما اونو ميشناسيم نه اون مارو :دی

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز

موفق باشید.;)

البته منحنی که به دست ما ندادن و دستی حساب کرده بودن که توش با خودکار نوشته بودنOK . اما شما درست ميگی و من خدارو شکر مشکلی ندارم غير از اينکه خيلی راحتم همه جا :دی

ehsan6472

عضو جدید
داوطلبان شرکت کننده در مصاحبه های استخدامی شرکت ملی پالایش و پخش، جهت کسب هر گونه اطلاع، پرسش و ... صرفا با نشانی ذیل مکاتبه نمايند :
تهران - خیابان آیت اله طالقانی - روبروی ساختمان مرکزی بنیاد شهید نبش کوچه خوشبختی - تامین نیروی انسانی شزکت ملی پالایش و پخش

اگه پیدا کردی منم خبر کن....
ممنون..

afshin shakeri

عضو جدید

من زنگ زدم به تامین نیروی انسانی پالایش و پخش گفتم اگه امکان داره نتایجمون رو بگید گفت قرار نیست شما زنگ بزنید وقتش که شد خودمون زنگ می زنیم!:دی

حمید غضنفری

عضو جدید

ما همه مهندس عادی هستیم که شانس آوردیم مشمول یه آگهی استخدام داخلی شدیم!!
نخبه ها و افسانه های مربوط به اونا شامل حال ما نمیشه!
لذا مطلب بالا بی ارتباط با تاپیکه

آقا چقد خودتو دسته کم گرفتی :thumbsup2:
ما از بین 130-140 هزار نفر قبول شدیم اونم بعد از طی یه هفت خان که رستم هم توش کم میاورد.:king:
بعدم بعد دوره آموزشی و یه چند سال سابقه کار ما هم میشیم جزو همونایی که همه شرکت های نفتی دنیا براشون پذیرش میدن:w28:

mojtaba.baharani

کاربر فعال

موفق باشید;)

منو باش فکر میکردم این سوالا چرت و پرته
نمیدونستم این همه معیارهای سلمبه قلمبه پشت این سوالا پنهان شده:confused:
از همین الان مصمم شدم برم دنبال روانشناسی و یه روانشناس بشم تا اگه کسی گفت من اشتهام خوبه بگم مثلا تو افسرده ای و یا یبوست داری:d

بالا