دوستان من احتمالا جزو همون 1 درصدم كه تو گزينش رد ميشم! امروز مصاحبه داشتم.يكي از ذكرها رو يكم اشتباه گفتم.طرف خنديد و گفت خوب حفظ نكردي !!!((( سوالا همون بود ك دوستان قبلا اينجا گفته بودن تا اينجا كسي انقد افتضاح نكرده بود!!! شماها همه سوالارو جواب دادين؟؟؟ كسيو اينجوري ضايع نكرده تا حالا؟
آقا الان یکی از نفتو گاز پارس (همون شماره 83760001) تماس گرفت گفت من از همکاران هسته گزینش هستم ..پرسید شما الان از طرف شرکت جایی مشغول شدین و فرم حراست رو برای شروع به کار پر کردین که منم گفتم نه..بعدش یارو گفت ممنون خداحافظ!!...یعنی چی اونوخ؟!!
دوستان گلم سلام
يه روز ما نبوديم حدود 15 صفحه اين تاپيك جهش داشته
آيا فقط فلات قاره است كه كسي را طب دعوت نكرده يا شركت ديگه اي هم هست.
آيا شركت ملي حفاري هم كسي هست .
خبري از ملي حفاري نيست
آيا ملي حفاري هم استخدام داشته ؟
آخه یه زمانی به بجنورد ما میگفتن پاریس کوچولو !!! حالا قضیه چیه ؟!!!اشتباه حدس زدي
آخه پاريس كوچولو كه بجنورد نيست
آرش خودش ميدونه![]()
بچه ها شرایط کار تو pogc چه طوره اگه کسی اطلاع داره بگه میدونم که اقماری اما اینکه رو خشکیه یا نه نمی دونم ؟
از تخم دو زرده کارکنان وزارت نفت تا حقوق ماهانه ۱۳ میلیون تومانی/حاشیه مجلس![]()
بازار مالی - در باغ سبز «بهشت درآمدها»ی کارکنان وزارت نفت، دو روزی است که از سوی برخی نمایندگان در لابهلای مذاکرات علنی، اندکی گشوده شده و مهر تاییدی بر شایعات مختلف زده میشود.
به گزارش خبرآنلاین، دریافت حقوق و مزایای کلان کارکنان وزارت نفت، همواره در افواه عمومی مطرح بوده و کم و بیش در میان حرفهای مردم عادی نیز شنیده می شود. حرفهایی که این روزها با مستنداتی از سوی نمایندگانشان در صحن علنی مجلس تکرار می شود.
احمد توکلی نماینده تهران یکی از این نمایندگان بود که از دریافت حقوق ماهیانه 13 میلیون تومانی کارمندی سخن گفت که 15 روز در تهران است و 15 روز در مناطق عملیاتی مشغول به کار است. اما کار تخصصی نمی کند و در منطقه عملیاتی هم در اتاقی زیرباد کولر مینشیند!
حسن کامران نماینده اصفهان هم که بارها نسبت به تبعیض میان کارکنان وزارت نفت با دیگر وزارتخانهها انتقاد کرده بود، یکباره گفت: مگر کارکنان این وزارتخانه تخم دو زرده میکنند که دیگران نمیکنند؟ اگر بحث بر سر این است که آنها انفال را از زمین استخراج میکنند، خب استخراج از معادن دیگر هم انفال است. حتی چاه کندن و بیرون آوردن آب از دل زمین هم انفال است. چرا یک کارمند وزارت نیرو که با خطر برق گرفتگی و ... مواجه است، چنین حقوق کلانی نمی گیرد اما کارمند وزارت نفت باید بگیرد؟
علیرضا محجوب رئیس فراکسیون کارگری مجلس هم گفت: چرا همه چیز در نفت استثنا است؟ یکباره آن را حاکم بر ما کنید و تمام! همه کارگران از این مصوبه تبعیض آمیز مجلس گلایه خواهند کرد. وی افزود: اسمش صنعت ملی نفت است، اما کار را یکجا می دهند به خارجیها!!
مذاکرات مجلس در این خصوص –ماده 10 طرح قانون وزارت نفت- دو روز کاری مجلس را به خود اختصاص داد و سبب شد که رئیس مجلس بگوید: «این ماده 10 چیز عجیب و غریبی شد!»
پس از این مذاکرات نمایندگان این متن را مصوب کردند که «نظامهای اداری آن دسته از کارکنان که در واحدهای عملیاتی و تخصصی وزارت نفت شاغلند با رویکرد حفظ نیروی انسانی متخصص، تابع آیین نامه خاص وزارت نفت و تایید معاونت نیروی انسانی و خارج از قانون مدیریت خدمات کشوری باشد».
به این ترتیب نمایندگان این حقوق و مزایای ویژه را از دیگر کارکنان ستادی وزارت نفت سلب کرده و افزایش حقوق آنها را تابع قانون مدیریت خدمات کشوری کردند.
منبع: خبرانلاین
نخیر رییس جان شما زودی باید مزدوج شی عذب موندن واسه رییس روسا خطرناکه
خودم واست استین بالا می زنم بالاخره باید حق رییس کرمندی رو بجا بیارم یا نه؟:دی
یعنی اگه من بخام بیوفتم تو دریا باید سوالای روانشناسی رو طوری جواب بدم که نشون بده ادم تنهایی هستم و به تنهایی عادت دارم؟به نظرشما دریا خوبه یا خشکی؟سلام دوست عزیز.
نفت و گاز پارس خودش دارای 4 تا زیر مجموعه میشه:
پارس جنوبی،شمالی،گلشن،فردوسی
اگه پارس جنوبی باشی که رو خشکیه که خودش حدود 24 فاز داره.
اما میدانهای گلشن و فردوسی و پارس شمالی رو فکر میکنم در دریا قرار دارن.
میدان پارس شمالی در فاصله 10-15 کیلومتری ساحل بوشهر و در آبهای خلیج فارس قرار داره.
اما اینکه کجا بیفتی و کدوم قسمت اینطور که من شنیدم از روی آزمون روانشناسی (MMPI) که در روز طب صنعتیت گرفته میشه تعیین میشه،چون این آزمون یک آزمون کاملا حرفه ایه و یک تصویر کامل از خصوصیات اخلاقی و رفتاری شما رو ارائه میکنه.
موفق باشید.
کمی بزرگتر بنویسین دیده میشه هااسلام دوستان کسی شده بره مصاحبه عقیدتی و بهش بگن برای طب صنعتی به آقای سلیمانی زنگ بزن تا بگه چکار کنی؟ همچین موردی بوده؟ لطفا جواب بدین
تکبير !!! الله اکبر ،الله اکبر ،الله اکبر ، پويا شايان رهبر !آقایان به اصطلاح نماینده های مردم:آواز دغل شنیدن از دور خوش است.هر کاری یه سختی داره و به تناسب اون سختی یه ضریب سختی و مزایا بهش در نظر گرفته میشه،اونیکه تو وزارت نیرو یا هر اداره دیگه داخل شهر نشسته پشت میز با اونیکه با هلیکوپتر میندازنش رو سکو یکیه؟اونیکه کار سخت اقماری تحمل میکنه 15روز به دور از خانوادش به دور از جامعه مدنی و زندگی تک جنسیتی و ... میره برا تو و بچه های سوسلت که شاسی بلند سوار میشن نفت و گاز استخراج می کنه تا تو زمستونو تو سرما نمونی ماشین ضدگلولت بدون بنزین نمونه باید با اونیکه تو شهر کار میکنه حقوق یکی بگیره؟این میشه عدالت کاری؟فک میکنی با کم شدن حقوق کارکنان غیور و شجاع نفت حقوق شما رو زیاد میکنن یا دوره بعد رایت زیاد میشه؟مردان غیوری که بدون سلاح در تنگه هرمز،در خلیج همیشه فارس زیر گلوله های مانور نظامی داره عرق میریزه یا اصلا زیر کولر خوابیده در حالی که تو موقعی که صحبت از جنگ میشه معلوم نیست کجا قائم شدی،شما که حقوقای کلان میگیرین چیکار میکنین؟؟به حساب اونا کی میرسه؟الان عید داره میرسه،تو که از چند ماه پیش برنامه سفرتو چیدی که کجا بری حال بکنی همون کارمند خدوم نفت سر چاه تحویل سال می کنه .کار با ریسک مرگ با کار وزارت خانه ای یا اداره ای یکیه؟؟؟؟؟؟افسوس بر ملتی که بر تو رای داده اند.... این متنو به همه زحمت کشان شرکت نفت و بچه های تاپیک که تو پروسه استخدامی هستن تقدیم می کنم. احترام![]()
سلام.ندیدمسلام اقای BLAE
رفیق چندتا سوال ازتون داشتم؟(تو صفحه های قبلی)
میدونم زحمته اگه تونستید جواب بدین
ممنون
دوستانی که طب صنعتی رفتن، ازشون طب صنعتی گرفتن معاینه بدنی هم شدن؟ یعنی نگاه میکنن ببینن جای بخیه یا... روی بدنت هست یا نه؟ البته منظورم مشاغل اداریه بیشتر
آقایان به اصطلاح نماینده های مردم:آواز دغل شنیدن از دور خوش است.هر کاری یه سختی داره و به تناسب اون سختی یه ضریب سختی و مزایا بهش در نظر گرفته میشه،اونیکه تو وزارت نیرو یا هر اداره دیگه داخل شهر نشسته پشت میز با اونیکه با هلیکوپتر میندازنش رو سکو یکیه؟اونیکه کار سخت اقماری تحمل میکنه 15روز به دور از خانوادش به دور از جامعه مدنی و زندگی تک جنسیتی و ... میره برا تو و بچه های سوسلت که شاسی بلند سوار میشن نفت و گاز استخراج می کنه تا تو زمستونو تو سرما نمونی ماشین ضدگلولت بدون بنزین نمونه باید با اونیکه تو شهر کار میکنه حقوق یکی بگیره؟این میشه عدالت کاری؟فک میکنی با کم شدن حقوق کارکنان غیور و شجاع نفت حقوق شما رو زیاد میکنن یا دوره بعد رایت زیاد میشه؟مردان غیوری که بدون سلاح در تنگه هرمز،در خلیج همیشه فارس زیر گلوله های مانور نظامی داره عرق میریزه یا اصلا زیر کولر خوابیده در حالی که تو موقعی که صحبت از جنگ میشه معلوم نیست کجا قائم شدی،شما که حقوقای کلان میگیرین چیکار میکنین؟؟به حساب اونا کی میرسه؟الان عید داره میرسه،تو که از چند ماه پیش برنامه سفرتو چیدی که کجا بری حال بکنی همون کارمند خدوم نفت سر چاه تحویل سال می کنه .کار با ریسک مرگ با کار وزارت خانه ای یا اداره ای یکیه؟؟؟؟؟؟افسوس بر ملتی که بر تو رای داده اند....
این متنو به همه زحمت کشان شرکت نفت و بچه های تاپیک که تو پروسه استخدامی هستن تقدیم می کنم.
احترام![]()
دوست من سمت ستادی زده بودن واسش روز طب گفت که پای راستم شکسته و پلاتین زاشتم 14 سانت پلاتین و 18 تا پیچ که دو سال پیش در اوردم هم خدمت رفتم و هم الان تو شرکت گاز مهندس ایمنیم دکتر نگاش کرده بود و گفته بود پا مرغی برو و راه برو بعد گفته بود دکترش خوب عمل کرده نه مشکلی نیست و تاییدش کرد و به امید خدا شما هم تایید میشید
محلش رو نپرسيدی؟؟؟؟؟؟؟یه ایمیل من فرستادم واسه pogc که اموزش کیه گفتن وسط اردیبهشت و 6 ماه و برای همه اجباریه
بالاخره من نفهمیدم که این قانون امروز مچلس بنفع ماست یا بضررمون؟![]()
این اطلاعات رو از کجا آوردید؟دوستان مثل اینکه خیلی عجله دارید
تا اردیبهشت همه باید منتظر باشید چون دستور شخص وزیره که از 1/2/91 برای نیرو های جدید حکم بزنن
بنابراین هرگونه دستو پا زدن کاملا بی مورده
از آخرین تعطیلات عیده بدون دغدغه و مسئولیت خودتون لذت ببرید.
از این فرصت ها بعدا کم گیرتون میاد