بابا اعتماد به نفستون خیییییییییییییییییییلی بالاست هاااااااااااااااااااا
بپلیید از هوا حلیم نیوفتید تو دیگ![]()
په نه په اعتماد به نفسمون پایین باشه، چه چیزا!
هر کی ناراحته میتونه تو آزمون ثبت نام نکنه!

بابا اعتماد به نفستون خیییییییییییییییییییلی بالاست هاااااااااااااااااااا
بپلیید از هوا حلیم نیوفتید تو دیگ![]()
په نه په اعتماد به نفسمون پایین باشه، چه چیزا!
هر کی ناراحته میتونه تو آزمون ثبت نام نکنه!![]()
یه روایت در باب ازدواج داریم که میگه : اگه از دوران مجردی خودتون لذت نمیبرید ازدواج کنید، اونوقت از فکر کردن به دوران مجردیتون لذت میبرید...
خوب حالا تاریخ آزمون کیه ؟
بگید من مراقب می شم..........
سلام به روی ماهت آره من ارشد ميخونم و در حال نوشتن پايان نامه ام (ترم 5) من تو گزينش به گفته ی دوستان نگفتم ارشدم! اما واسه مصاحبه ی علمی تخصصی بشون گفتم تو گزينش ازم پرسيد الان چيکار ميکنی، گفتم ترجمه ميکنم و کارای تحقيقاتی
من خودم شرایطم مثل توه اما گفتم،یکی از دوستام که قبل من گزینش داده بود میگفت رو یه کاغذ جیک و پیکتو دارن که جلوشونه پس بهتره دروغ بهشون نگی.
منم راستشو گفتم.
این دوستم میگفت شرکت نفت واسه گزینش رد نمیکنه کلا،مگه اینکه دیگه یک نفر چقدر ناجور باشه پس به هیچ هنوان دروغ نگو،منم هرچی که پرسید راستشو گفتم.
الن که گفتی منم دو دل شدم که من کار درستی کردم که گفتم یا تو که نگفتی ؟؟!!![]()
آقا جان پس این تکمیل ظرفیت چی شد.به خدا همه امون گليم حيف که بعد از استخدام باهم در ارتباط نباشيم و از خاطرات این 8 ماه نگيم واسه هم!
با اجازه از آقا داوود من جواب میدم
منم شرایطم مثل شماست
ولی روز مصاحبه عقیدتی گفتم الان ترم 4 ارشدم
اون آقاهه هم گفت گزینش کاری به اینکه شما درس میخونید یا نه نداره
کار گزینش فقط تائید صلاحیت اخلاقی و دینی است
پس نمیخواد نگران باشید
خدا خیرت بده دوست عزیز.
ایشالا که هممون سال آینده تو همین تاپیک خاطرات محل کارمونو بنویسیم.
آقا جان یهنی ما تکمیل ازدواج هم قبول نمی شیم .* اطلاعیه مهم در خصوص اعلام نتایج ازدواج با پرسنل نفت *
داوطلبان شرکت کننده در مصاحبه های ازدواجی شرکت ملی پالایش و پخش، جهت کسب هر گونه اطلاع، پرسش و ... صرفا
با نشانی ذیل مکاتبه نمايند :
www.www.iran-eng.ir
توضيحات درباره نحوه ثبت نام جهت پذیرش :
1. انتخاب بر اساس مجموع نمرات آزمون كتبي و مصاحبه حضوری داوطلبان مي باشد. که کاملا شخصی بوده و داوطلب حق اعتراض ندارد
2. پردازش نمرات بر اساس سهميه هاي چهارگانه (سن کمنتر از 30 سال - 50 درصد تحصیلات - 50 زیبایی و قد - داشتن گواهینامه و پس انداز از قبل و نیز تک فرزند بودن ) بوده است. بر اين اساس هر داوطلب در صورت دارا بودن سهميه، ابتدا در سهميه مورد نظر پردازش گرديده و در صورت عدم قبولي پس از كسر امتيازات مربوط به سهميه اوليه به ساير گروه ها منتقل گرديده و مجددا نمرات پردازش مي گردد. و در این مرحله نیز حق اعتراض ندارد و در صورت پیدا شدن گزینه بهتر حق انتخاب ازاد خواهد بود
3. طبق ضوابط كسب نمره مصاحبه زير 40 بمنزله مردود قطعي داوطلب خواهد بود.
4. اعلام تکمیل ظرفیت در برخی از رشته ها در دست بررسی قرار خواهد گرفت. تكميل ظرفيت ازدواج بر اساس سهميه هاي 4 گانه فوق بوده و در صورت وصول لیست نهائی، نتایج متعاقبا از طریق همین پایگاه اعلام خواهد شد.
5. هرگونه اطلاع رساني در خصوص وضعيت داوطلبان صرفا از طريق همين پايگاه اينترنتي بوده لذا خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوري و تماس تلفني و فرستادن نامه های فدایت شوم خودداري گردد.
6-هنگام معاینات به صورت ناشتا و بدون ارایش حضور یابید تا انتخاب فرد اصلح در کمال دقت صورت گیرد .
7-هنگام ثبت نام ارسال رزومه و کپی شناسنامه به همراه توضیحات الزامی است و نیز ارائه اصل فیش بانکی ثبت نام ضروری است.
با تشکر هیت مرکزی ازدواج شرکت محترم ملی نفت
به نظرم شما کار درستی کردی چون من بعدش نگران شدم که نکنه از همسايه ها پرسيده باشن و اونا گفته باشن!!!اما اگرم ميگفتم ارشدم و کدوم دانشگاهم احتمال اینکه بيان اونجا تحقيق کنن هم بود و اونجا هم نميخوام کسی بفهمهمن خودم شرایطم مثل توه اما گفتم،یکی از دوستام که قبل من گزینش داده بود میگفت رو یه کاغذ جیک و پیکتو دارن که جلوشونه پس بهتره دروغ بهشون نگی. منم راستشو گفتم. این دوستم میگفت شرکت نفت واسه گزینش رد نمیکنه کلا،مگه اینکه دیگه یک نفر چقدر ناجور باشه پس به هیچ هنوان دروغ نگو،منم هرچی که پرسید راستشو گفتم. الن که گفتی منم دو دل شدم که من کار درستی کردم که گفتم یا تو که نگفتی ؟؟!!![]()
سلام دوستان
من امروز یعنی 2 شنبه تماس گرفتم با نیرو انسانی نفت خیز پرسیدم برنامه شروع بکار واسه کی هست؟ خانم بارون زاده که انگار منشی رییس میشه گفت :اواخر اردیبهشت...واسه مسکن گفت :به فوق دیپلم و لیسانس نمیدن....ودیعه رو هم گفت : فکرنمی کنم
ودیعه رو که حتما باید بدن قاعدتا!!!!!!!!!!!!!
ایشالا خیره
سلام دوست عزیز
ببینید زمانی که ما مصاحبه رفتیم ( سال 83 ) از ما در مورد درسهای تخصصی رشتمون یعنی مکانیک سوال کردند ( مثل ترمودینامیک - نیروگاه و نقشه کشی و.....) البته خواندن متن انگلیسی و درک مطلب و معنی اون را از ماسوال کردند خلاصه بگم در مصاحبه تخصصی از درسهای تخصصی رشته بیشتر سوال میکنند و اگر کمی تسلط داشته باشی کار سختی نیست
دوستان لطف کنن چندان واسه ازدواج عجله نکنن
اونایی که گرفتن پشیمونن
شما ها هم سعی کنید به اونا نپیوندید
سن خوب ازدواج واسه آقا پسرایی مثل شما بعد از 30 ساله
انشاالله که توصیه این برادرتونو گوش میکنید
دايی اینکه مال نفت و گاز پارس ! نکنه ما اینجوری بشيم؟!!!!!!!!!!قابل توجه بچه های فلات و حفاری! طریقه ی ترابری پرسنل به سکوهای نفتی به سبک فوق دراماتیک!!!! مشاهده پیوست 89145 http://pogc.ir/Default.aspx?tabid=320&ctl=Detail&mid=1207&Id=8696
دايی اینکه مال نفت و گاز پارس ! نکنه ما اینجوری بشيم؟!!!!!!!!!!
قابل توجه بچه های فلات و حفاری!
طریقه ی ترابری پرسنل به سکوهای نفتی به سبک فوق دراماتیک!!!!
مشاهده پیوست 89145
http://pogc.ir/Default.aspx?tabid=320&ctl=Detail&mid=1207&Id=8696