منم مث خودت بودم البته من از يه هفته قبل از اینکه برم پيش متخصص سيگار و ترک کردم، اسم اون قرص هم يا دنيزولون يا تيوفيلين ريتارد، اسپری هم اسمش سالبوتامول درسته؟ اینارو از چند روز قبل آزمون مصرف کن ،يه مقدار هم برو دوندگی کن (من روزی 2 ساعت ميرفتم) اون اسپری رو هم 20 دقه يه بار بزن روز آزمون (البته جايی برو که کسی نبينتت و درست مصرف کردنش رو هم ياد بگير که خيلی مهمه) من این کارا رو کردم و يه مقداری تاثير گذاشت اما نه خيلی که مثلا ريه کاملا سالم بشه فقط رسيد به حداقل مورد نياز جوری که پرستار بم گفت يه کم ضعيفه! اما خدارو شکر دکتر اصن نگفت برو پيش متخصص يا مشاور و کميسيون و اینا (من تهران بودم) اما اگرم بری که ايشالا نميری ، باز به درمان ادامه بده که اگه تست رو مجددا گرفتن بهتر شده باشی. خلاصه که نگران نباش من يه بار مردود شده بودم تو يه ارگان ديگه اما اینجا قبول شدم. فقط این سيگار رو ترکش کن خيلی واسه اون بيماری های COPD مشکل ساز ميشه . تفريحی بکش مث خودم :دی
اسم قرص (Zaditen ) بود ولی اسپری همون بود . برای مصرف اسپری توی راهنمای جعبه توی یکی از مراحل گفته بود اسپری رو توی دهان میزاری و اسپره میکنی ولی نگفته بود چند پاف باید بزنی(منو راهنمایی کنید)، دکتر گفت اسپری رو از یک روز قبل از تست چهار ساعتی یک بار استفاده کنم، راستی دویدن تا چه اندازه تاثیر داره آخه طب من فروردین ماه ولی روزش مشخص نیست