سلام
قبلا یه دوستی اینPDFگذاشته بود اسمشو یادم نیست ولی به نظرم دوباره گذاشتنش بد نیست[
بله این فایل قبلاً توسط دوست خوبمون، آقای amir4924 گذاشته شده بود.
سلام
قبلا یه دوستی اینPDFگذاشته بود اسمشو یادم نیست ولی به نظرم دوباره گذاشتنش بد نیست[
یعنی نتیجه طب صنعتی رو خودتون می بینین؟که جواب آخر مثبت هستش یا منفی؟
دوست عزیز انحرافات ستون فقرات و ... را از روی عکس رادیولوژی تشخیص میدن و هر دکتری یه شکل معاینه می کنه.برای من اصلا حرکات فیزیکی نخواست
سلامدوست عزیز این رادیولوژی که مشکلات ستون فقرات رو نشون بده باید توسط متخصص نوشته بشه دیگه درسته؟چون رادیولوژی معمولی فقط مربوط به قفسه سینه است دیگه؟ البته من همه اون تستها را رد می کنم ( تستهایی که تو اون PDF بود .... امیدوارم ولی اگه رادیولوژی مشکلات ستون فقرات رو نشون بده احتمالا به مشکل بر میخورم تا چه حد رو این قضیه سخت گیرن ممنون میشم اگه جواب بدی
آقا داوود شما هم فلاتی؟رشتتون چیه؟اهل کجا؟
توی جواب عکس ها نوشته بود مشکلی مشاهده نمی شود-شکل سایه قلب طبیعی است و ...mirara , amir4924 دوستان عزیز
آزمایش رادیولوژی که ما انجام دادیم مربوط به ریه ها و اینکه ریه ها تنگ و گشاد هستش یا مثلا مریضی خاصی تو ریه ها باشه ، چون وقتی جواب آزمایش رادیولوژی رو گرفتم توش کامل در مورد ریه هام نوشته بود و از پزشک رادیولوژی هم پرسیدم گفت فقط برای ریه هاست و مال استخوان بندی نیست
و اما در مورد آزمایشات بدنی :
ازت میخواد لخت بشی فقط یک شرت داری ، بعد میگه راه برو بطور طبیعی بعدش روی پنچه ها و بعد پاشنه ها ، بعد به انحراف بین پاها نگاه میکنه و صاف بودن کف پا
بعد میگه خم شو در حدی که انگشتات به پاهات برسه ، بعدش چند ثانیه میگه شورتت رو بکش پایین روبروت وایمیسته فقط نگاه میندازه بعد میگه در این حالت یک سرفه محکم بکن و به آلت نگاه میکنه !
بعد رو تخت دراز میکشی تمام بدنت رو فشار میده و معاینه میکنه ، که مثلا عفونت داخلی یا چیز خاصی نداشته باشی ، فشار خون و ضربان قلب رو هم مجدد چک میکنه
چشما رو نگاه میکنه و تست کورنگی رو هم جلوت میزاره که باید عدداشو بگی
دکتر من که سخت گیر بود سرسری رفتار نکرد تاجایی که راه داشت معاینه کرد![]()
ازش پرسيده بودن انتخابات سري قبل كجا بودي به كي راي داديداود خان دوستت بیشتر توضیح نداد مثلا سوالای سیاسی چی بود یااحکام ..........
فردا صبح به بهونه رسیدن بخیر ازش اطلا عات بگیر![]()
با سلامازش پرسيده بودن انتخابات سري قبل كجا بودي به كي راي دادي
ركن نماز چيه كه من نميدونم اگه كسي ميدونه ركن چيه به ما بگه جدي ميگم
mirara , amir4924 دوستان عزیز
آزمایش رادیولوژی که ما انجام دادیم مربوط به ریه ها و اینکه ریه ها تنگ و گشاد هستش یا مثلا مریضی خاصی تو ریه ها باشه ، چون وقتی جواب آزمایش رادیولوژی رو گرفتم توش کامل در مورد ریه هام نوشته بود و از پزشک رادیولوژی هم پرسیدم گفت فقط برای ریه هاست و مال استخوان بندی نیست
و اما در مورد آزمایشات بدنی :
ازت میخواد لخت بشی فقط یک شرت داری ، بعد میگه راه برو بطور طبیعی بعدش روی پنچه ها و بعد پاشنه ها ، بعد به انحراف بین پاها نگاه میکنه و صاف بودن کف پا
بعد میگه خم شو در حدی که انگشتات به پاهات برسه ، بعدش چند ثانیه میگه شورتت رو بکش پایین روبروت وایمیسته فقط نگاه میندازه بعد میگه در این حالت یک سرفه محکم بکن و به آلت نگاه میکنه !
بعد رو تخت دراز میکشی تمام بدنت رو فشار میده و معاینه میکنه ، که مثلا عفونت داخلی یا چیز خاصی نداشته باشی ، فشار خون و ضربان قلب رو هم مجدد چک میکنه
چشما رو نگاه میکنه و تست کورنگی رو هم جلوت میزاره که باید عدداشو بگی
دکتر من که سخت گیر بود سرسری رفتار نکرد تاجایی که راه داشت معاینه کرد![]()
اي داد بي داد![]()
با سلام
آقا برو این تاپیک را یک سر بزن شاید کمکت بکنه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/330589-مصاحبه-عقیدتی-سیاسی-شرکت-نفت
مهندس جان ببخشید من دیر متوجه پیامت شدم ، جواب رو برات ارسال کردم
با سلام
آقا برو این تاپیک را یک سر بزن شاید کمکت بکنه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/330589-مصاحبه-عقیدتی-سیاسی-شرکت-نفت
در مورد سخنان رهبر, اعضای کابینه,تعداد نمایندگاه مجلس,خبرگان و...... نپرسیده بودن؟ازش پرسيده بودن انتخابات سري قبل كجا بودي به كي راي دادي
ركن نماز چيه ,......
سلامسلام من مناطق نفتخیز جنوبم اول فامیلم ه هست و ساکن اهوازم برام دعوتنامه فرستادن دم در خونه شنبه باید برم پنج طبقه قسمت استخدامی یه سری مدارک ( شناسنامه و کار ت ملی و ..) تحویلشون بدم
بچه ها یه سوال تو فرمی که از طریق پست فرستادن ظاهرا دوباره یه سری مدارک برای گزینش میخوان مگه ما یه بار این مدارکو تو مصاحبه بهشون ندادیممن یکی دیگه حوصله پرکردن فرم معرف ها رو ندارم
![]()
سلام بچه ها اسم منم تو لیست بومی بوشهر هست.با خودم حال کردم نمره مصاحبم تقریبا بالا ترین بود .
![]()
سلام
میشه بگید تو دعوتنامه دقیقا چی نوشته بود
ضمنا رشته شما چیه؟ (مهندسی مکانیک)
و چه مقطعی هستید؟ (ارشد یا کارشناسی)
تاریخ مصاحبه شما کی بوده؟
مهندس به نظرت فقط قراره فرمهای طب صنعتی و استعلام بهمون بدن؟عکسشو برات گرفتم در ضمن رشته من مواده ، کارشناسی تاریخ مصاحبم هفتم بود که با تاریخ دعوتنامه یکیه شاید هم اتفاقی باشه الله اعلم
مشاهده پیوست 86428
مشاهده پیوست 86431
نوشته اصلي بوسيله farkhaniii http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png با سلام
من از طب صنعتی برگشتم میخوام یک گزارش مفصل بدم
از برو بچ نف و گاز پارس بودم
به این راهنمایی های من توجه کنید تا کارتون 2 روزه تموم بشه وگرنه بیشتر میشه و وقتتون الکی تلف میشه ! دیدم بچه هایی که 4 روز هم اونجا بودن و به تعطیلات خورده بودن
1- اول هفته شنبه برین
2- صبح اول وقت برین تو ساختمان طب صنعتی پذیرش بشین و برگه های معرفی برای آزمایشات رو بگیرین سعی کنید نفرات اول باشین که خیلی بهتره
3- میرین داخل بیمارستان ساختمان اول دست راست از پله ها میرین داخل دو تا وقت میگیرین یکی برای گوش که تو طبقه همکف سمت راست پذیرش میشه بعد برای چشم پزشکی هم میرین طبقه اول پذیرشش روبروی پله های ورودی هستش
4- بلافاصله میزنین بیرون از اون ساختمان میرین ساختمان آزمایشگاه فورا یک وقت برای آزمایش خون و ادرار بگیرین
5- اگر دیدین که وقت زیاد دارین برین رادیولوژی که زیر زمین همونجاست اول رادیولوژی کنید
6- بعد آزمایش خون و ادرار رو انجام بدین
7- مرحله بعد برین برای تست اعتیاد که بیرون از ساختمان بیمارستان هستش که تو خیابان بهشته ( 11هزار تومان هم هزینه داره)
8- آزمایش اعتیاد رو که دادین فورا برگردین برین آزمایش چشم رو انجام بدین اگر زود نوبتتون شد
9- بعد از اون میرین برای آزمایش گوش و تست شنوایی ، که اونم زیر زمین نزدیک همون رادیولوژی هستش
10- تست اسپیرومتری رو هم فرداش انجام بدین بعد از گرفتن تمام این آزمایشات که تو ساختمان طب صنعتی طبقه اول انجام میشه همراه با نوار قلب و قد و وزن
11- بعد میرین طبقه دوم از خانم منشی دکترا تست روانشناسی رو انجام بدین
11- فردای روز دیگه اول برین تو خیابون بهشت تست اعتیاد رو جوابشون رو بگیرین بعد بیایین آزمایش خون رو بگیرین بعد رادیولوژی
12- آخرشم برین ساختمان طب صنعتی طبقه اول اسپرومتری رو انجام بدین تست روانشناسی رو هم جوابشو بگیرین
13- بعد میرین اتاق دکترای طب صنعتی که شامل چک کردن مدارک و آزمایشات هستش که تو یه جا دیگه یادداشت میکنه ، بعد آزمایش بدنی انجام میده شامل راه رفتن و خم شدن و تست کورنگی و غیره
14- در نهایت اگر مشکلی نداشته باشین میزنه که برای کار مناسب هستش
15 کل مدارک رو تحویل میگیرین میرین طبقه هم کف طب صنعتی به پذیرش تحویل میدین
15 برگردین خونتون
ببخشید اگر زیاد حرف زدم
ممنون
نگران نباش دوست من برای شما هم میاد در ضمن این دعوتنامه برای ادامه مراحل نهایی استخدامه اونجا که بری بهت میگن کی و کجا برای گزینش و طب صنعتی مراجعه کنیپس چرا واسه من دعوت نامه نیومد؟!!
ببینم این دعوت نامه برا مصاحبه عقیدتیه یا طب صنعتی؟
به احتمال زیاد ممکنه تاریخ گزینش رو هم معین کنن باید رفت و دیدمهندس به نظرت فقط قراره فرمهای طب صنعتی و استعلام بهمون بدن؟
قربونت برمبچه ها چند روزه همه کارامو کردم فقط دیگه منتظر شروع به کارم،ولی بازم روزی دو سه بار این سایتو چک میکنم،از بس که همتون باحالو با معرفتین[/QUOTE
يكيشم خودتي
باحال و با معرفت![]()