سلام
امروز با من تماس گرفتن (میم) گفتن شنبه 6/12 اونجا باشم
ما دعا می کنیم بچه های گل فلات و مناطق هم هر چه زودتر دعوت بشن
یا حق
سلام
امروز با من تماس گرفتن (میم) گفتن شنبه 6/12 اونجا باشم
ما دعا می کنیم بچه های گل فلات و مناطق هم هر چه زودتر دعوت بشن
یا حق
من پارس هستمشما پالایش هستید دیگه؟
با کمی سرچ راجع به اسپيرومتری فهميدم که ريه ام دچار الگوی انسدادی خفيف هستش و تو این فايل پی دی اف نوشته به هر شدتی موارد منع استخدام داره ! اما من از رو نميرم و همين تهران ميرم يه دکتر ديگه![]()
ساعت 3pejman4u کی به شما زنگ زدن ساعت چند؟
رشتتون چیه؟
منم میم هستم ولی زنگ بهم نزدن
ساعت 3
مکانیک
نگران نباش حتما فردا باهات تماس میگیرن
راجع به تکمیل ظرفیت کسی چیزی نمیگه؟
حداقل یه امیدواری بدین با مراما
سالار خدای شمام هم بزرگه توکلتون به خدا
اگه رتبتون خیلی بد نشده و نزدیک به اخرین نفر قبولیه امکانش بسیار زاده که قبول شید خودم یکی از دوستام اینطوریه مطمئنم قبول میشه
و گر زیاد نزدیک نیست بعدا احتمالا باز باهاتون تماس می گیرن ولی دیگه به تکمیل ظرفیت به این زودی که تو سایتش زده نمیشه زیاد دل بست
مرسی نگرانی من از زمان دعوته
نمی دونم اینها فکر کردن ما خیلی آدم های الافی هستیم که هر وقت دلشون بخواد زنگ میزنن هر وقتم بگن باید بری!!!
نمرم بالای 40 شده چون برام کارنامه زدن
فاصلم با آخرین نفری که مکانیک قبول شده 17 نفره
به نظرت خیلی زیاده؟
داش شهرام فايده نداره هرچي منو شما بهش ميگيم اينقده به خودت استرس وارد نكن و در كل فراموش كن مشكل اسپرومتريتا فايده نداره كه ندارهبراي هزارمين بار بدون استرس و با اميد زياد برو ديگه مشكلت از من كه بدتر نيست كهتو هم کشتیمون با این تست اسپیرومتریتوالا بلا چیزیت نیست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد البته اگه یه خورده اول توکلت به خدا باشه ثانیا استرس نداشته باشی.مثه ادم معمولی برو نه چیزی بگو نه حرفی بزن نه استرس داشته باش اصلا هم به بیماریت فکر نکن اتفاقی نمی افته خیالت راحتنصف مردم دنیا مشکل دارن فکر نکن تو تنهایی و قراره خدای ناکرده تو این طب رد شدیمی فهمی چی میگم واسه خودت پیش فرض نذار امیدت به خدا و بعدش بدون استرس و گذاشتن هر پیش فرضی دال بر مریضیت برو طب رو بده مطمئن باش خدا کمکت می کنهما هم اگه قابل باشیم واست دعا می کنیم.
نمرم بالای 40 شده چون برام کارنامه زدن
فاصلم با آخرین نفری که مکانیک قبول شده 17 نفره
به نظرت خیلی زیاده؟
قای محسن علی بیگی بنی |
با تشكر از اظهار تمايل جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
|
راجع به تکمیل ظرفیت کسی چیزی نمیگه؟
حداقل یه امیدواری بدین با مراما
آقای محسن علی بیگی بنی |
با تشكر از اظهار تمايل جنابعالي مبني بر همكاري با شركت ملي نفت به اطلاع مي رساند شما در فرآيند مصاحبه هاي استخدامي اين شركت امتيازات لازم را كسب ننموده و از راهيابي به مراحل بعدي بازمانده ايد. انشاالله در آزمونهاي آتي موفق باشيد.
|
بچه ها شما آدرس شرکت نفت و گاز پارس و بیمارستان نفت رو برای طب صنعتی دارین؟
دوستان مناطق نفت خيز جنوب
خبر مهم
الان يكي از دوستانم كه ساكن شيراز است و اول فاميلشم ص است بهم زنگيد گفت كه امروز بهم زنگ زدن گفتن سه شنبه هسته گزينش اهواز باشم.
اينم از مناطق نفت خيز جنوب استارت زده شد
سلا به دوستان عزیز من یه سوال دارم .
تمام استخدام هایی که در حال انجامه(نفت و گاز پارس، نفت فلات قاره، پالایش و ...) همگی فقط شامل پسرها بود یا از خانوم ها هم پذیرش داشتند؟
همگی کسانی که مصاحبه علمی شدین همگی از آزمون قبول شدین یا کسانی هم بودند که ممتاز بوده در سایت ممتازین ثبت نام کردن و با اونا تماس گرفتن؟
ممنون میشم پاسخ بدین چون من واقعا منتظرم...![]()
قای محسن علی بیگی بنی
عنوان سهمیه رتبه داوطلب رتبه آخرین فرد قبول در سهمیه ایثارگران بومی استان خوزستان 57 42 بومی استان بوشهر آزاد
آقا جان من چی امیدی برای قبولی است ..
سلامامروززنگ زدم امروز اموراستخدام مناطق نفت خیزجنوب گفتن به بچه های اهواززنگ میزنیم وبرابچه های سایرشهرهادعوت نامه طی همین هفته فرستادمیشه
خدا از دهن بشنوفه ان شا الله شما هم قبولی بنظرت واقعا چقدر شانس استمن میگم شما تو تکمیل ظرفیت قبولی