FAMINE RIAN
عضو جدید
راستی به این فکر کنید که با هم بریم تفریح واسه یه هفته کیا پایه هستن ؟ اعلام کنن شاید قسمت شد با هم رفتیم ؟
من که سر کار میرم ، یه هفته نمی تونم مرخصی بگیرم.راستی به این فکر کنید که با هم بریم تفریح واسه یه هفته کیا پایه هستن ؟ اعلام کنن شاید قسمت شد با هم رفتیم ؟
باور کن خودشونم نمیدونن کی اعلام میشه =))با سلام
دوستان پالایش و پخش من الان با تامین نیروی انسانی تماس گرفتم که اعلام کردند نتایج همین هفته اعلام میشه
زیاد امیدوار نباش من 2 ماهه دارم زنگ میزنم هی این هفته اون هفته میکنن خیلی هم رفتارشون بده گوشیرو قطع میکنن.با سلام
دوستان پالایش و پخش من الان با تامین نیروی انسانی تماس گرفتم که اعلام کردند نتایج همین هفته اعلام میشه
اطلاعيه
1390/11/16 يكشنبه
به اطلاع كليه قبول شدگان آزمون فني نخبگان شركتهاي مناطق نفتخيز جنوب و ملي حفاري ايران ميرساند،
به اطلاع كليه قبول شدگان آزمون فني نخبگان شركتهاي مناطق نفتخيز جنوب و ملي حفاري ايران ميرساند، جهت تكميل فرم اطلاعات فردي گزينشي و ارسال مدارك لازم به هسته گزينش جنوب وزارت نفت تا تاريخ يكشنبه 90/11/23 اقدام عاجل نمايند.بديهي است عدم دريافت مدارك توسط اين امور به منزله انصراف از همكاري متقاضيان با صنعت نفت تلقي خواهد شد و موضوع استخدام كم لم يكن تلقي ميگردد .
اطلاعيه
1390/11/16 يكشنبه
به اطلاع كليه قبول شدگان آزمون فني نخبگان شركتهاي مناطق نفتخيز جنوب و ملي حفاري ايران ميرساند،
به اطلاع كليه قبول شدگان آزمون فني نخبگان شركتهاي مناطق نفتخيز جنوب و ملي حفاري ايران ميرساند، جهت تكميل فرم اطلاعات فردي گزينشي و ارسال مدارك لازم به هسته گزينش جنوب وزارت نفت تا تاريخ يكشنبه 90/11/23 اقدام عاجل نمايند.بديهي است عدم دريافت مدارك توسط اين امور به منزله انصراف از همكاري متقاضيان با صنعت نفت تلقي خواهد شد و موضوع استخدام كم لم يكن تلقي ميگردد .
نوشته که نخبه ها نه بقیه که ازمون دادنما آزمونی ها که یه بار این فرم ها رو پر کردیم...یه بار دیگه میخوان یا واسه نخبگانه؟
shayad ye zamani manam ba party omadam asalooye.shayad bade eid.pool paroo mikonida.khosh behaletoon
shayad ye zamani manam ba party omadam asalooye.shayad bade eid.pool paroo mikonida.khosh behaletoon
!!!حالا چه لزومی داشت بگی که با پارتی می خای بیای عسلویه
انگار خیلی جای خوبیه!بخدا آش دهن سوزی نیست من خودم شاید 3 یا 4 سال دیگه عسلویه باشم بعدش زنده باد شغل آزاد!
راستی به این فکر کنید که با هم بریم تفریح واسه یه هفته کیا پایه هستن ؟ اعلام کنن شاید قسمت شد با هم رفتیم ؟
.منم چهار پایه ام... پیشنهاد میکنم بریم شمال، چون توی اون آب و هوای جنوب دلمون خیلی براش تنگ میشه
به نظرم در حال حاضر بهترین گزینه شماله.... ویلاش هم با من
کسی مخالفتی نداره؟؟؟؟!!!!!
يعني ميرسه اونروزي كه همه مراحل را پشت سر بزاريم و بريم سركار
منكه رفتم سركار اولين 14 روز استراحتم ميرم يه مسافرت توپ تا دغدغه اين چند ماه را تلافي كنم . اصلن بياييم با هم هماهنگي كنيم و باهم بريم . سيخ و نمك با من گوشت بره و ديگر خوراكياش با شما.
منم دوستامو میارم
شما دعا کن این مراحل هم به سلامت طی کنیم و استخدام شیم، من اولین حقوقمو میذارم واسه اون برنامه ای که گفتین. شما سیخ و نمک بیار، گوشت بره و بقیه خوراکیاش با من!
راستی دوره آموزش که اقماری نیست 14 روز برین سفر!
راست ميگين دوره آموزشي 14 به 14 نيست.
پس پيك نيكمون را ميزاريم بعد از دوره آموزشي.
كجا بريم؟
راستي كي ماشين مياره؟
من كه اصفهانيم از من توقع نداشته باشيد ماشين بيارم و بنزين بزنم ميتونم پول تنظيم باد چرخها را بدم.![]()
من ماشین ندارم، ولی حالا که جوگیر شدم هرکی ماشین داره بیاره، بنزینش با من.![]()
منم چهار پایه ام... پیشنهاد میکنم بریم شمال، چون توی اون آب و هوای جنوب دلمون خیلی براش تنگ میشه
به نظرم در حال حاضر بهترین گزینه شماله.... ویلاش هم با من
کسی مخالفتی نداره؟؟؟؟!!!!!
.
ویلا هم جور شد دیگه خیلی خوبه چند روز دیگه کم کم همه وسایل سفر جور میشه پول هم که از جیب خودمونه کلی حال میده
میشه اردوی صنعت نفت
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ.ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻨﺪﻩ ﺟﺰ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻣﯽ ﻫﺴﺘﻢ، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﺳﺎﻝ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎﯼ پﺘﺮﻭﺷﯿﻤﯽ ﻣﺎﻫﺸﻬﺮ ﮐﻪ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻫﺴﺘﺶ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺎﺭﻡ ﻭ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻡ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺪﺕ ﻣﻌﯿﻦ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺴﺘﺶ ﻭ ﺑﺼﻮﺭﺕ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺑﺘﺶ ﺗﻌﻬﺪ ﻣﺤﻀﺮﯼ ﺩﺍﺩﻡ ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺿﺎﻣﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﺍﻡ ﻫﺴﺘﻦ ﻭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺷﺪﻥ ﻭ ﻃﺒﻖ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻡ پﯿﺶ ﺍﺯ ﻣﻮﻋﺪ 5 ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻩ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻏﺮﺍﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﺑپﺮﺩﺍﺯﻡ...ﺍﻻﻥ ﻫﺪﻓﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﯿﺂﻡ ﻭ ﺑﺮﻡ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﻔﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻞ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﯾﮑﺴﺎﻟﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺭﻭ ﺑﺎﺿﺎﻓﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺣﺪﻭﺩ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﺭﻭﺵ ﻭ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﻢ، ﯾﻌﻨﯽ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﺯ ﺯﯾﺮ ﺻﻔﺮ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﺸﻪ، ﺍﺯ ﺗﻮﯼ ﻣﻨﻔﯽ...ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺑﻬﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﻪ ﻭ ﯾﺎ ﺭﺍﻫﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺭ ﺯﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺗﻌﻬﺪ ﻫﺴﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ...اینم بگم که توی این مدت همه فهمیدن که من نفت قبول شدم و نمیشه با بهانه های پیش پا افتاده گولشون زد و شرکتم خیلی تو زمینه پول گرفتن سختگیره...پست برای دومین بار تکرار میکنم، خداییش انتظار همکاری بیشتری از بچه های این تاپیک داشتم...ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ....
دوست من نكنه شما هم فلاتي هستي؟دوستان یه سوال دارم رو سکو های نفتی امکانات ورزشی هست اگه هست واسه پرورش اندام چیزی دارن
حالاچه خبره اینجا بزار برین سرکار اصلا یادتون میره که یه روزی همچین حرفایی زدین![]()
هر که بیاد اینجا رو بخونه خیال می کنه می میخواهیم بریم نفت عشق و حال.
می خوایم بریم جنوب کار نمیریم که دوبی عشق و حالمشاهده پیوست 84269
باشه ممنم میام ماشینش با منحالا
تو سخت نگير و شما هم بگو منم ميام
مهلت ثبت نام داره تموم ميشه
دوست من نكنه شما هم فلاتي هستي؟
برو خوش باش هم دستگاه بدنسازي هست هم ميز بيليارد هم ميز پينگ پنگ
امكانات توپ توپ