ehsan6472
عضو جدید
دشمنت پیش میادآقا شرمنده فکر کردم شما نفتخیزی هستی متوجه نشدم پالایشی هستی

دشمنت پیش میادآقا شرمنده فکر کردم شما نفتخیزی هستی متوجه نشدم پالایشی هستی
جهت آموزش نیروهای جدید الاستخدام مناطق نفتخیز دو تا مرکز آموزش تو اهواز هست 1-مرکز آموزش خرمکوشک 2- مرکز آموزش واقع در منطقه برومی
در مورد زمان هم طبق چیزی که به همه اعلام کردن اول اردیبهشت
آقا رفتی مصاحبه یه ندایی به ما بده ببینیم چه خبرا بودهدوستان من امروز داشتم ميرفتم واسه ارشد امتحان بدم كه باهام تماس گرفتن گفتن يكشنبه اهواز باش براي عقيدتي...
رشتم الكترونيكه،نفت خيز جنوب قبول شدم
اول فاميلم ف هست
همگي موفق باشيم.
s
شرکت ملی حفاری- اهواز رفتم واسه گزینش
شما در مورد اهواز بودن محل آموزش مطمئن هستی رفیق؟
از طول دوره هم اطلاعی دارین؟ راهی برای دونستنش هست؟
متاهلیم دیگه ... باید به فکر هزار و یک مساله جانبی هم باشیم
آقا رفتی مصاحبه یه ندایی به ما بده ببینیم چه خبرا بوده
یه زحمت دیگه برات دارم:یه سوال کن ار همه گزینش می گیره یا نه؟
مرسی
دوست عزیز از اول هفته مصاحبه های عقیدتی سیاسی برای پالایشگاه اراک شروع شده و منم فردا مصاحبه دارم.
برای مصاحبه با کسی تماس گرفته نشده و فقط یک پیامک اومد.
فایل را دوباره میزارم.
من حتی سوالاتی که از دوستان پرسیده بودن هم گذاشتم.
عزیز من، برای صاایران که می خواستم برم بهم گفتن آزمایشایی که باید بدی هزینشون بالاست برای همین آخر از همه مراحل میفرستیمتون اونجا...4تا ازمایش اخه چه هزینه ایی داره؟!!
یه حرفایی میزنید ها!
ما بهمون زنگ زدن و ما فردای زنگ زدن اومديم تهران و الان این پست رو از تهران ميذارم و نميدونم رفتن تحقيق يا نه ، اما عصر روزی که خواستم بيام از سوپری محله که مادر شهيده(اند معتمد محل) پرسيدم که اومدن واسه تحقيق يا نه؟ گفت نه! حالا اگه از کس ديگه ای پرسيده باشن من بايد چجوری خبر دار بشم؟
فقط همونا که معرفی کردم رو ميشناسم تازه يکيشونم دوست بابام بود که مجبور شدم خودم رو بش بشناسونم :دی
خدا به خير بگذرونه ديگه این ريشمون داره بدجوری حرص ميده صورتمون رو![]()
اگه بیان تحقیق یه جوری خبر دار میشی چون انقدر سراغ میگیرن که یکی دو تا شما را بشناسه .از سوپری سرکوچه گرفته تا...نگران نباشآرش خان شما رو دعوت کردن بعد اومدن تحقیق یا هنوز بهت زنگ نزدن؟ از کجا فهمیدی تحقیقات کردن؟ منم پارسم
دوست عزيز يا دوستان عزيز هر كي فايل بدرد بخوري براي مصاحبه عقيدتي داره لطفا قرار بده ما استفاده كنيم ،اين كه اين دوستمون گذاشته يه چيزه ديگه اس ظاهرا،ممنون ميشم از همگي.
چرا آقا خودش نوشته 2742 نفر از پذیرفته شدگان مرحله اول+ 476 نفر تکمیل ظرفیت= 3218 نفر .
خیلی هم خوبه! هر چند کاش بیشتر می گرفتن.[/QUO
آقا جان این قضیه تکمیل ظرفیب چیه
مرسی دوست عزیزتشكر فراوان از دوستمون آقا امير amir4924 بابت اين تاپيك مفيد:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/330589-مصاحبه-عقیدتی-سیاسی-شرکت-نفت
کسی میدونه نفت و گاز پارس مصاحبه عقیدتی سیاسی داره ...
من اگه تحقیق محلی خوب باشه بازم تحقیق داره. یا کسایی که تحقیق محلی خوب نداشتن دعوت میشن.
من فردا 8 صبح نفت و گاز پارس ام.
پنج شنبه تحقیق اومدن.
با تشکر اگه میونید جواب بدید.