[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

LOOLOOKH

عضو جدید
من رفتم تهران, مصاحبه که خیلی خوب بود اما بهم گفتن قبول نشدی رتبه آزمون 7 از 18 رتبه کل 23 از 9 حالا خوبه گفتن دو برابر میره مصاحبه باید حداکثر 18 میشدم البته هیچ سهمیه هم نداشتم:w47:

hassa1

عضو جدید
من رفتم تهران, مصاحبه که خیلی خوب بود اما بهم گفتن قبول نشدی رتبه آزمون 7 از 18 رتبه کل 23 از 9 حالا خوبه گفتن دو برابر میره مصاحبه باید حداکثر 18 میشدم البته هیچ سهمیه هم نداشتم:w47:

كدوم شهر مصاحبه دادي؟واسه كدوم شركت؟

class pad seller

عضو جدید
تبريك عرض مي كنم ، ميشه از شما بپرسم كجا مصاحبه انجام دادين و چه گروهي شركت كردين و رتبه شما توي گروهتون چند شده بود?

Sent from my A1-810 using Tapatalk

من مهندسی حفاری بودم و رتبم 1 بود! کلا 1 نفر میخاست

متاسفم دوست عزیز...
دوستان توجه داشته باشن که مصاحبه ی شایسته محوری 20 درصد کل نمره رو تشکیل میده و کل مصاحبه ی تخصصی( تخصصیی و زبان و علوم رایانه) هم 20 درصد
پس صرفا روی محاسبه ی تخصصی عالی، حساب باز نکنید

p.hosseinzadeh

عضو جدید
آقا چرا دروغ میگی آخهههههههه.... امروز خودم رفتم پنجشنبه بود تعطیییییییییییییییییییییییییییییییییل آقا

arian68

عضو جدید
سلام داداش شما از بین 36 نفر نفر 23 شدین......نتایج بومی و غیر بومی را باهم اعلام میکنند یعنی 36 نفر

arian68

عضو جدید

سلام داداش شما از بین 36 نفر نفر 23 شدین......نتایج بومی و غیر بومی را باهم اعلام میکنند یعنی 36 نفر

EngMan

عضو جدید
آقا این تعهد شرکت نفت در چه حدیه؟ میشه راحت بیرون اومد یا خیلی گیر میدن؟

pasefic

عضو جدید
میشه بیشتر توضیح بدین. من بومی هستم نوشتن 10 سال تعهد میگیرن
والا من و دوستام که همچین تعهدی ندادیم . از همکاران پالایش و پخش + پتروشیمی هم پرسیدم ، چنین چیزی نداشتند . تازه توی حکم کارگزینی هم نوشته :" در طول مدت پیمانی کارمند می تواند بدون اطلاع قبلی شرکت را ترک نماید ."
تازه وقتی شما تو سیستم قرار بگیرید ، همه چیز بستگی به مدیر مستقیم و امور اداری شرکت داره که شما بتونید ریلیز بگیرید یا نه .

mr.sijal

عضو جدید
دوستان استخدامی 90 آیا سهمیه فرزندان و بومی در نتیجه نهایی هم لحاظ می شود؟

mr.sijal

عضو جدید
دیگه حالم از دیدن این متن بهم می خوره:
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون كتبي ارديبهشت ماه شركت ملي نفت كه در مصاحبه هاي استخدامي مهر و آبان جاري حضور يافته اند:نتايج نهائي مصاحبه هاي استخدامي ، نیمه اول بهمن ماه صرفاً از طريق همين پايگاه اينترنتي اعلام خواهد شد

EngMan

عضو جدید
والا من و دوستام که همچین تعهدی ندادیم . از همکاران پالایش و پخش + پتروشیمی هم پرسیدم ، چنین چیزی نداشتند . تازه توی حکم کارگزینی هم نوشته :" در طول مدت پیمانی کارمند می تواند بدون اطلاع قبلی شرکت را ترک نماید ."
تازه وقتی شما تو سیستم قرار بگیرید ، همه چیز بستگی به مدیر مستقیم و امور اداری شرکت داره که شما بتونید ریلیز بگیرید یا نه .

مسلما قوانین همه جا یکسان هست و دوره پیمانی هم قاعدتا باید اینطوری باشه ولی من خاطرم هست جایی خوندم تعهد محضری 30 میلیونی میگیرن حتی از خود کارمندان آموزش هم یادمه چنین چیزی شنیدم. شما از طریق آزمون وارد شدین و پیمانی هستین؟

pasefic

عضو جدید
مسلما قوانین همه جا یکسان هست و دوره پیمانی هم قاعدتا باید اینطوری باشه ولی من خاطرم هست جایی خوندم تعهد محضری 30 میلیونی میگیرن حتی از خود کارمندان آموزش هم یادمه چنین چیزی شنیدم. شما از طریق آزمون وارد شدین و پیمانی هستین؟
بله دوست عزیز . منم از طریق آزمون وارد شدم . حتی تو آزمون های قبلی ( 84 یا 85 ) هم چنین بحثی نبود . شما کدوم شرکت قبول شدین ؟ آخه برای بچه های offShore آموزش ها کمی فرق می کنه .

EngMan

عضو جدید
بله دوست عزیز . منم از طریق آزمون وارد شدم . حتی تو آزمون های قبلی ( 84 یا 85 ) هم چنین بحثی نبود . شما کدوم شرکت قبول شدین ؟ آخه برای بچه های offShore آموزش ها کمی فرق می کنه .

من توی آزمون فعلی منتظر جواب هستم. توی شرکت نفت این موضوع رو از ورودی های قبلی شنیدم. میخواستم ببینم اگر چنگی به دل نزد میتونم برم جای دیگر یا حسابی نفتگیرم میکنن
مناطق قبول شدم

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
همون بدون غرامتش منظورم هست غرامتشون حدودا چقدر آب میخوره؟
بستگی به شرکتش داره معمولا توی قرارداد قید میشه
از ده میلیون به بالا معمولا تا سی ملیونه
بستگی داره کی از سیستم بخوای خارج بشی

EngMan

عضو جدید
والا اینو دقیق نمیدونم احتمالا کمتر باید باشه
خوب الان بهترین شرکت واسه کار نفت
بقیه اوضاعشون بدتر از نفته که

خیلی ممنون. آره درسته ولی بیشتر برای کسانی که بومی همون جا باشن. کسانی که مهاجرت میکنن باید براشون به صرفه باشه که بمونن.

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
خیلی ممنون. آره درسته ولی بیشتر برای کسانی که بومی همون جا باشن. کسانی که مهاجرت میکنن باید براشون به صرفه باشه که بمونن.
خواهش میکنم بله درست میفرمایید
ولی خوب چه میشه کرد مشکلات مملکت ما زیاد
در اصل هر جا قبول بشین یه جوری دیگه باید همونجا بمونین و خونه زندگی هم ببرین همونجا یه جورایی بومی اونجا بشین
:(
همینم غنیمته بیکاری داره روح و روان جوانای ما رو از بین میبره
اینم نتیجه مدیریت غلط

جنایتکار

اخراجی موقت
خواهش میکنم بله درست میفرمایید
ولی خوب چه میشه کرد مشکلات مملکت ما زیاد
در اصل هر جا قبول بشین یه جوری دیگه باید همونجا بمونین و خونه زندگی هم ببرین همونجا یه جورایی بومی اونجا بشین
:(
همینم غنیمته بیکاری داره روح و روان جوانای ما رو از بین میبره
اینم نتیجه مدیریت غلط

یعنی داغون داغونیما
یه مشتی انتر ریختن منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران
کثافت ها یه نتیجه رو میخوان اعلام کنند انگار میخوان بمیرن
بری اونجا پشت میز یقشونو بگیری ی مشت بزنی تو پیشونیشون که پر خون بشه

sayalat83

عضو جدید
سلام تو آزمون ما تمام سهميه ها هم تو آزمون و هم تو مصاحبه تاثير داشت .در ضمن در پاسخ به سوال برخي از دوستان تو حكم ما خبري از تعهد به شركت نبود

mr.sijal

عضو جدید
به نقل از یکی از دوستان
زنگ زده دفتر وزیر
با هزار خواهش و التماس و تمنا، دبیر خونه راضی شد وصل کنه با رییس دفتر وزیر صحبت کنم، همین که گفت جانم بفرما هرچی از دهنم درومد نثارش کردم، نمیتونستم جلو خودمو بگیرم ولی انصافا ادم خوبی بود، قطع نکرد، گذاشت تروم که شدم گقت حالا بگو چی شده؟ خلاصه قول داد تا فردا عصر نهایتا ۹ صبح پس فردا نتایج بره رو سایت

بالا