[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
رانت خواری؟!
یک ذره فکر نمیکنید دارید زیادی اغراق می کنید؟!
من خودم تو سیستم بودم، این طور و این شدت که شما میگین نیس
مدیریت اما ضعفایی داره
اونم از ناشی از سو مدیریت های رستم قاسمی هستش که ان شا الله اقای زنگنه برطرفشون میکنه
پس خوب دقت نکردین
من بودم میدونم چطوره البته چیز عجیبی نیست خیلی از ادارات همینجورین و متاسفانه دست کارمندا به هیچ جا بند نیست بخصوص در زمینه حق خوری
البته ایشالا با حضور اقای زنگنه اوضاع یه سر و سامانی بگیره و درست بشه

hassa1

عضو جدید
نميدونم داريم به اعلام نتايج نزديك ميشيم اينجا اينقد سوتوكوره يا بچها خسته شدن ديگه حال واسشون نمونده

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
از استرس همه لب فرو بستن
شایدم رفتن تو کما:D
ایشالا خبرای خوبی براتون در راه باشه

class pad seller

عضو جدید
نميدونم داريم به اعلام نتايج نزديك ميشيم اينجا اينقد سوتوكوره يا بچها خسته شدن ديگه حال واسشون نمونده

چه بشه روز اعلام نتایج!
واقعا سخته!
اگه بچه ها نیستن که نظر بدن و....
در عوض sahel_m بجای اونا اکتیوه و حسابی فعال نگه داشته تاپیکو :smile::D

saman3sot

عضو جدید
من جزو سهمیه دوم دعوت شدگان به مصاحبه بودم ایا شانس قبولی برا امثال من هست یا از حالا بیخیال اعلام نتایج بشم؟

aminrezae

عضو جدید
اما با همه این حرفا ، امیدوارم که نتایج رو حتما همین نیمه اول بهمن ، نتایج رو اعلام کنن ، چون دیگه واقعا ، یواش یواش ، داره صبرمون سر می ره ، لااقل تکلیفمون مشخص می شه B-)

Sent from my A1-810 using Tapatalk

hassa1

عضو جدید
اما با همه این حرفا ، امیدوارم که نتایج رو حتما همین نیمه اول بهمن ، نتایج رو اعلام کنن ، چون دیگه واقعا ، یواش یواش ، داره صبرمون سر می ره ، لااقل تکلیفمون مشخص می شه B-)

والا;)

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
چه بشه روز اعلام نتایج!
واقعا سخته!
اگه بچه ها نیستن که نظر بدن و....
در عوض sahel_m بجای اونا اکتیوه و حسابی فعال نگه داشته تاپیکو :smile::D
دوستان که نیستن انگار رفتن تو کما
گفتم یه کم امیدواری بهتون بدم
من خودم بیکاری کشیدم استرس کشیدم میدونم چه درد بدیه
با حساب اینکه من دخترم تازه
حالا شما که پسرین و بحثتون جداست
ایشالا همتون موفق باشین

hassa1

عضو جدید
دوستان که نیستن انگار رفتن تو کما
گفتم یه کم امیدواری بهتون بدم
من خودم بیکاری کشیدم استرس کشیدم میدونم چه درد بدیه
با حساب اینکه من دخترم تازه
حالا شما که پسرین و بحثتون جداست
ایشالا همتون موفق باشین
سپاس گذاريم

hassa1

عضو جدید
سلام دوستان
به قول بعضي از دوستان به احتمال 99 درصد نتايج تا 4شنبه 9/11/92 اعلام ميشه
البته خودم حدس ميزنم ي نظريه باشه

جنایتکار

اخراجی موقت
سلام دوستان
به قول بعضي از دوستان به احتمال 99 درصد نتايج تا 4شنبه 9/11/92 اعلام ميشه
البته خودم حدس ميزنم ي نظريه باشه

فقط دوازدهوووووووووووممممممممممممممممممممممممممممم
بیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو جون

جنایتکار

اخراجی موقت
سلام مهندسین گرامی
با وجود استرس های زیاد برای اعلام نتیجه و احتمال شادی و یا ضعف و اندوه بسیار بعد از اعلام نتیجه بر خود لازم میدارم بگم
1 - که شادی ها و غم های دنیا زودگذر هستند.
2 - بزرگواران در صورتی که وارد شرکت ملی نفت شدید ، یتیمان و درماندگان ، تهی دستان و بیمارانی که نیاز به کمک شما دارند را فراموش نکنید.
3 - روح انسان در یک صورت آرامش می گیرد و آن نیز با کمک به هم نوعان خود برای رضای پروردگار است .
4 - دعا میکنم که در نهایت عاقبت به خیر شویم.

EngMan

عضو جدید
سلام مهندسین گرامی
با وجود استرس های زیاد برای اعلام نتیجه و احتمال شادی و یا ضعف و اندوه بسیار بعد از اعلام نتیجه بر خود لازم میدارم بگم
1 - که شادی ها و غم های دنیا زودگذر هستند.
2 - بزرگواران در صورتی که وارد شرکت ملی نفت شدید ، یتیمان و درماندگان ، تهی دستان و بیمارانی که نیاز به کمک شما دارند را فراموش نکنید.
3 - روح انسان در یک صورت آرامش می گیرد و آن نیز با کمک به هم نوعان خود برای رضای پروردگار است .
4 - دعا میکنم که در نهایت عاقبت به خیر شویم.
دوست عزیز مگه توی شرکت نفت چه خبره؟!! یه حقوق بخور نمیر دولتی تازه کمتر از بسیاری وزارت خانه های دیگر!! من که شخصا فقط به خاطر اینکه شغلی داشته باشم میخوام بیام نفت والا 100 سال پام رو اینجا نمیذاشتم!!

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز مگه توی شرکت نفت چه خبره؟!! یه حقوق بخور نمیر دولتی تازه کمتر از بسیاری وزارت خانه های دیگر!! من که شخصا فقط به خاطر اینکه شغلی داشته باشم میخوام بیام نفت والا 100 سال پام رو اینجا نمیذاشتم!!

نه بابا کجا حقوقش کمتر از وزارت خانه های دیگه است؟شاید هنوز به ارزشش پی نبردی.الان نفت جز بهترین جاهاست برای استخدام.

aminrezae

عضو جدید
Re: مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت

اره منم قبول دارم ، با توجه به سختيهاي كار و كار كردن وسط مواد سمي و بيابون ، اين حقوق واقعا ارزش نداره ، ولي از اونجاييكه ما رشتمون شيميه و اين همه واسش زحمت كشيديم ، وجاي ديگه نمي تونيم بريم سر كار ، مجبوريم اقاجون
در ضمن من كمك به ديكران رونفي نمي كنم

EngMan

عضو جدید
نه بابا کجا حقوقش کمتر از وزارت خانه های دیگه است؟شاید هنوز به ارزشش پی نبردی.الان نفت جز بهترین جاهاست برای استخدام.
شرکت نفت بسیاری از مزایاش حذف شده فقط مونده یه بیمه درمان که اون هم تا چند سال دیگه که دولت درمان رو رایگان کنه بی ارزش میشه

aminrezae

عضو جدید

شرکت نفت بسیاری از مزایاش حذف شده فقط مونده یه بیمه درمان که اون هم تا چند سال دیگه که دولت درمان رو رایگان کنه بی ارزش میشه

آره عزيز من ، از اين شركت نفت فقط اسمش باقي مونده

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم با حقوق نفت بزرگ شدم.خدا رو شکر مزایاش بهتر میشد که بدتر نمیشد.شاید برای بعضی کارمنداش بدتر شده باشه ولی نمیشه به کلش تعمیم داد

بالا