[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

pogc123

عضو جدید
سلام
من از خیلی از دوستان گله دارم
تا لیست اسامی مشخص شد و معلوم شد که در معرض خطر نیستند دیگه خیالشون راحت شد و ما رو به خیر گفتن و به سلامت رفتن
اون دوستانی که تا چند صفحه قبل داشتن فریاد دادخواهی سر میدادن بعد از اعلام اسامی کجا غیبشون زد؟
واقعا اگه ما پشت هم رو نداشته باشیم دکتر زهیری و بقیه مدیرا میخاد به فکر ما باشن.

دقیقا درست می فرمایید دوست عزیز
بعد از رمصان که لیست سیصد نفری بعدی هم اومد اونها دوباره فریاد سر می دهند.
کاش یه خورده متحد تر عمل می کردیم.

POSP

عضو جدید
ایمیل به مهندس ترکان

ایمیل به مهندس ترکان

سلام، بچه ها ، متنی که چند صفحه قبل گذاشتمو ویرایش کردم و با اضافه کردن یکی دو بند به صورت یه نامه درآوردم واسه مهندس ترکان.

مهندس ترکان از مدیرای با سابقه ای هست که ریاست سابق خودمون! ( نفت و گاز پارس ) و معاونت برنامه ریزی وزارت نفت جزو سوابقش هست.

ایشون قائم مقام ستاد انتخاباتی دکتر روحانی بودند و جزو مشاوران ارشدشون هستند و حتی زمزمه هایی مبنی بر وزیر شدنشون هم هست. به هر صورت فردی هستند که با توجه به سابقه و جایگاه فعلی شون انشا الله می تونن قدمی واسه ما بر دارن.

این ایمیل ایشون هست، لطف کنین فایل ضمیمه رو به ایمیل ایشون بفرستین:
turkan@csr.ir

اینم نامه:
http://www.4shared.com/file/gAedip56/mohandrs_turkan.html

POSP

عضو جدید
متن نامه

متن نامه

چون نتونستم رو خود سایت آپ کنمو ممکنه بعضیا نتونن از 4shared بگیرن، اینجا دوباره میزارم. ببخشید یه کم طولانیه و صفحه رو اشغال می کنه:

حضور محترم جناب آقای مهندس ترکان
موضوع : انتقال اجباری کارکنان شرکت نفت و گاز پارس به شرکت های تابعه ی شرکت ملی گاز ایران
با تقدیم سلام و احترام

به استحضار می رساند شرکت نفت و گاز پارس که حضرتعالی برای مدتی سکاندار هدایت آن بوده اید از طریق فراخوان عمومی آزمون استخدامی سال ۱۳۹۰ شرکت ملی نفت ایران جهت استخدام ۱۲۰۰ نفر نیروی متخصص اعلام نیاز نمود. مراحل استخدام نیروها اعم از آزمون سراسری کتبی، آزمون روانسنجی، مصاحبه ی فنی و تخصصی، گزینش و طب صنعتی پس از طی پروسه ای طولانی یک ساله تکمیل گردید و دعوت نیروها جهت آموزش و اشتغال به کار طی چهار گروه و به تعداد حدود ۱۰۰۰ نفر انجام شد که فرآیند دعوت به کار از خرداد تا مهرماه ۹۱ به طول انجامید. افراد باقیمانده نیز که حدود ۲۰۰ نفر را شامل می شدند و در مرحله ی تکمیل ظرفیت جذب شده بودند، از اساس به استخدام شرکت در نیامده و در نهایت اردیبهشت ماه سال جاری پس از ماه ها بلاتکلیفی به سایر شرکت های زیرمجموعه ی وزارت نفت جهت کاریابی و استخدام معرفی شدند.

از چندی قبل و همزمان با تغییر مدیریت عامل این شرکت ( بهمن ماه ۹۱) زمزمه هایی مبنی بر مازاد بودن بخشی از نیروها ولزوم انتقال آنها به سایر شرکت ها، روح و روان این سربازان جوان به فرموده ی رهبر معظم انقلاب “خط مقدم جبهه ی جهاد اقتصادی” را آزرده نمود که تکذیب برخی از روسای اجرایی شرکت را به همراه داشت، با این حال این نیروها بدون کوچکترین کاهشی در کیفیت عملکرد به انجام وظایف محوله ادامه دادند، تا اینکه طی روزهای اخیر در کمال ناباوری و بهت همگان و در طرفه العینی لیستی از نفرات مازاد به تعداد ۵۱۷ نفر منتشر گردید و با برخی از آنها جهت انجام مصاحبه ی انتقال به شرکت های زیرمجموعه ی شرکت ملی گاز ( شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، پالایشگاه فجر جم، پالایشگاه پارسیان و شرکت های گاز استانی ) تماس گرفته شد.
شبهات و سوالاتی اساسی پیرامون این استخدام و انتقال کم سابقه و شاید بی سابقه در تاریخ صنعت نفت ایران مطرح است:

۱- اگر شرکت نیاز به نیرو نداشته چرا اقدام به جذب نیرو آن هم در این حجم انبوه نموده است؟! بر کسی پوشیده نیست که جذب نیرو به این شیوه ( فراخوان و آزمون عمومی ) جهت شرکت نفت یا هر دستگاه دولتی دیگر با درخواست دستگاه دولتی و موافقت و مجوز مقامات رده بالای دولتی ( نظیر مقام وزارت یا معاونت توسعه منابع انسانی ریاست جمهوری) صورت می گیرد و مدیرعامل هیچ شرکت دولتی، راسا اجازه ی استخدام در این حجم و مقیاس را ندارد . از طرفی با توجه به سیاست های سخت گیرانه و انقباضی دولت در زمینه ی جذب منابع انسانی آیا می توان به آسانی و بدون وجود طرح توجیهی و نیاز واقعی و عملی، مسئولین فوق الذکر را متقاعد به صدور مجوز استخدامی نمود؟! جواب هر عقل سلیمی به این پرسش منفی می باشد، پس تا اینجا به این نتیجه می رسیم نیاز به نیرو وجود داشته و دارد. کما اینکه نیروهای جدید بخش زیادی از امور را در دست گرفته و هم اکنون مشغول انجام وظایف محوله می باشند و حتی به شهادت مجریان طرح ها در برخی از پروژه ها با کمبود متخصص نیز روبرو می باشیم.

تامل در این نکته و توجه به سیل حضور نیروهای انتقالی از شرکت های پتروشیمی به شرکت نفت و گاز پارس و همچنین حضور نیروهای قراردادی ( که قبلا به صورت نیروهای ارکان ثالث با شرکت همکاری می نموده اند) که بدون طی مراحل استخدامی جذب شرکت شده اند، آیا تصور توطئه برعلیه جوانان متخصص و بی ادعای تازه استخدام را به ذهن متبادر نمی کند؟!

۲- افراد استخدام شده طی یک رقابت سنگین و نفس گیر در مرحله ی نخست (آزمون کتبی) از بین بیش از ۱۴۰۰۰۰ نفر از کارشناسان کشور پالایش گردیده و در نهایت از طریق مصاحبه ی فنی و تخصصی از بین ۳۶۰۰ نفر ( سه برابر ظرفیت استخدامی ) گلچین گردیده اند که خود نشان دهنده ی سطح بالای استعداد، تخصص و دانش فنی نفرات می باشد.

علاوه بر این، بسیاری از این متخصصین، نخبگانی هستند که با توجه به طولانی شدن پروسه ی استخدام، فارغ التحصیل مقاطع تحصیلات تکمیلی برترین دانشگاه های کشور و دارای مقالات علمی چاپ شده در ژورنال های داخلی و بین المللی می باشند که فرصت های شغلی و تحصیلی زیادی در داخل و خارج از کشور را فدای استخدام در شرکت نفت و گاز پارس نموده اند که اگر بنا به استخدام در شرکت گاز فلان استان، حتی استان بومی شخص، می بود به هیچ وجه حتی حاضر به شرکت در آزمون هم نمی شدند. به این دسته افراد دانشجویان پرشمار تحصیلات تکمیلی دانشگاه های برتر را هم اضافه کنید که به خاطر استخدام و تعهدی که نسبت به شرکت پیدا کرده اند از ادامه ی تحصیل انصراف داده اند.
همچنین شماری از نیروهای استخدام شده قبل از استخدام در موقعیت های شغلی قابل قبول و گاها با حقوق و مزایای بالاتر از شرکت نفت مشغول به کار بوده اند و به تصور داشتن ثبات و امنیت شغلی در معتبرترین شرکت ایران، استعفا داده و شغل خود را بدرود گفته اند، حال پس از چندین ماه و برای برخی بیش از یکسال، به ناگاه نیروی مازاد اعلام می شوند، آنان را چه می شود ؟!
آیا رواست در حالیکه رقیب کوچک ما در این بزرگترین میدان گازی دنیا با همکاری بزرگترین شرکت های بین المللی لحظه به لحظه دلارهای این ثروت خدادادی را به اندوخته های خود اضافه کند و از این سو ما با تخلیه ی این میدان از متخصصینی که در این وانفسای جنگ اقتصادی به اعتراف مسئولین ذیربط هزینه های گزافی جهت آموزش آنان در راستای اهداف شرکت از بیت المال صرف گردیده و از طرفی در این مدت روز به روز دانش و تخصص آنها افزون و قابل اتکا گردیده، عقب ماندگی تاریخی خود را به حسرت ها و آرزوهایی بر باد رفته تبدیل کنیم؟!

۳- به هر ترتیب مطابق سنت همیشگی شرکت نفت آزمونی برگزار گردیده و طی آن نفراتی استخدام شده اند و چندین ماه است که در شرکت های مختلف تابعه ی شرکت نفت ( ازجمله نفت و گاز پارس ) در نقاط مختلف کشورمان مشغول کار و فعالیت می باشند و امور مختلف زندگی و دخل و خرج خود را بر اساس شغل خود برنامه ریزی کرده اند. زندگی در شهری دیگر، دوری از خانواده، کار اقماری ، اخذ وام، خرید مسکن و ... و در راس همه ازدواج. در این میان اما کارکنان نفت و گاز پارس چه گناهی مرتکب شده اند که مانند سایر همکاران تازه استخدام خود که در این آزمون استخدامی جذب سایر شرکت ها ( فلات قاره، حفاری، نفت مرکزی و ... ) شده اند و مانند قبولی های آزمون های پیشین، با اطمینان به امنیت شغلی و اعتبار شرکت نفت که مثال زدنی و آوازه ی خاص و عام می باشد، زندگی خود و خانواده ای را بر این اساس برنامه ریزی کرده اند؟!

۴- سیاست راهبردی وزارت نفت در حوزه ی منابع انسانی، جذب، نگهداشت و انگیزش نیروی انسانی می باشد. نیروی انسانی را همیشه می توان جذب کرد، اما آیا با این سبک و سیاق می توان در او انگیزه ایجاد کرد یا انگیزه هایی را هم که به خاطر حس وطن دوستی و میهن پرستی درونش جوشیدن گرفته خشکاند؟! انگیزه های جوان نخبه ای که به اعتماد و اعتبار این نام به فرصت های طلایی اش در آن طرف آب ها پشت کرده را از او نگیرید، انگیزش پیش کش!

شاید پرسیده شود چرا انتقال از یک شرکت به شرکتی دیگر این همه تبعات داشته باشد و به سیاه نمایی متهم شویم؟! پاسخ این است که شرایط کاری و مالی شرکت های میزبان تفاوت فاحشی با یکدیگر دارند به طوری که به جز مجتمع گاز پارس جنوبی که شرایط کاری و مالی مشابه نفت و گاز پارس را دارد (طرح اقماری و ضریب حقوق برابر) سایر شرکت ها علی الخصوص شرکت های گاز استانی شرایط روز کاری و ضریب حقوقی به مراتب پایین تری دارند، با در نظر گرفتن این نکته که ظرفیت هر شرکت نیز نامعلوم است، بدان معنی است که افراد ممکن است مجبور به کار در استانی بسیار دور از محل سکونت خود شوند و باقی داستان!
در صورت اجرایی شدن این انتقال، آسیب های فراوان روحی، عاطفی،اقتصادی و اجتماعی بر جمعیت چندین هزارنفری این نیروها و خانواده های آنها که امور زندگی آنها از هم گسیخته خواهد شد، وارد خواهد آمد، چه آنکه از هم اکنون آثار آن هویدا گردیده ، براستی چه کسی جوابگوی این بی تدبیری خواهد بود؟!

۵- به نظر می رسد حضرات مسوول با اقداماتی این چنینی سعی در کم رنگ کردن و پوشاندن کاستی ها و دلایل واقعی عقب ماندگی و عدم توفیق در پیشرفت معقول پروژه ها علی رغم صرف میلیاردها دلار ثروت ملی در این منطقه، دارند. آیا باید نیروی انسانی این چنین مظلومانه قربانی بی کفایتی و بی تدبیری حضرات گردد تا در ظاهر درصدی هر چند بسیار ناچیز از رقم هزینه های هنگفت صرف شده کسر گردد تا آقایان در آستانه ی تغییر دولت در صورت بازخواست مافوق و نهادهای نظارتی، حرفی برای گفتن داشته باشند؟!

در پایان ضمن تشکر از جنابعالی به خطر صرف وقت و مطالعه ی این شکواییه، از جنابعالی خواهشمندیم با تدبیری حکیمانه و در خور دولت منتخب و محبوب، امید را همچون سایر ملت بزرگ ایران، به دل ما و خانواده هایمان برگردانید.

با تقدیم احترام
جمعی از کارکنان تازه استخدام شرکت نفت و گاز پارس
۱۳۹۲/۰۴/۱۵

آخرین ویرایش:

UNVRAZI

عضو جدید
سلام
تا لیست اسامی مشخص شد و معلوم شد که در معرض خطر نیستند دیگه خیالشون راحت شد و ما رو به خیر گفتن و به سلامت رفتن
اون دوستانی که تا چند صفحه قبل داشتن فریاد دادخواهی سر میدادن بعد از اعلام اسامی کجا غیبشون زد؟
واقعا اگه ما پشت هم رو نداشته باشیم دکتر زهیری و بقیه مدیرا میخاد به فکر ما باشن.
حق با شماست
متاسفانه جز ما چند نفر تو این تاپیک نیستیم نمیدونم ما بقی خیل عظیم کجان؟
من خودم اسمم تو لیست نبود دوست عزیز ولی چه فرقی میکنه این لیست نباشه لیست دیگه دوستان همه با هم باید نارضایتی خود رو اعلام کنن.

آخرین ویرایش:

UNVRAZI

عضو جدید
از کامنت های دوستان برداشتم: خودم برا همشون فرستادم منهای فکس ها(برا دوستایی که نمیدونن برا کجا بفرستن) یک کپی پیس لازمه متن POSP گرامی رو بفرستین به تمامی آدرسها

ارسال نامه به رهبری
http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=letter
شکایت به نهاد ریاست جمهوری
http://www.saamad.ir/portal/Home/Def...9-6aac8438efc7
دکتر روحانی
http://www.rouhani.ir/contactus.phpو rouhani@csr.ir

بچه ها سایت پانا نیوزو با نظرات خودتون بترکونید
http://pananews.ir/news/12753

سلام
دوستان این آدرس ایمیل مهندس ترکان و دکتر روحانی
بهشون ایمیل بزنین ومشکل رو مطرح کنین
باید به تابناک و خبر 20:30 هم بیشتر فشار بیاریم تا مطلب رو بزنه اینجوری بیشتر خبر رسانه ای میشه
turkan@csr.ir
rouhani@csr.ir
لینک ارتباط با بخش وب گردی خبری 20:30
http://webgardi.yjc.ir/fa/contacts
ارتباط با بخش اقتصادی yjc
Commercial@yjc.ir
political@yjc.ir
news@yjc.ir
pr@yjc.ir

مدير كل بازرسي و پاسخگويي به شكايات وزارت نفت
آدرس: تهران – خيابان آيت اله طالقاني- نبش حافظ – ساختمان وزارت نفت – طبقه 11
تلفن: 88944020 - 61622449
نمابر: 88941101
سامانه پيامگير: 88946070
پست الكترونيك: bazresi@nioc.ir
این ادرس اداره کل بازرسی هست که باید یه نامه تهیه بسه و واسش فرستاد و زنگ هم زد.
اینم آدرس سایت وزارت نفت برای ثبت شکایت هست.
http://mop.ir/Portal/Home/ShowPage.a...a-2b724685e2b9

UNVRAZI

عضو جدید
از همکاران قدیمی شرکت گله مندم

تو پانا نیوز نظر نوشتن انگار ما جاشونو تنگ کردیم ،یکی نوشته که قبلا اونا 1 سال آموزشی میرفتن بعد هم اعزام به عسلویه و اینکه ما آموزشی نرفتیم و کم تجربه هستیم آخه مرد حسابی اینو برا کسی بگو که تو شرکت نباشه و ندونه چه خبره خوب میدونی این کلاسای فرمالیته رو چه 1 ماه بری چه 1 سال هیچ فرقی نمیکنه .

pasefic

عضو جدید
از همکاران قدیمی شرکت گله مندم

تو پانا نیوز نظر نوشتن انگار ما جاشونو تنگ کردیم ،یکی نوشته که قبلا اونا 1 سال آموزشی میرفتن بعد هم اعزام به عسلویه و اینکه ما آموزشی نرفتیم و کم تجربه هستیم آخه مرد حسابی اینو برا کسی بگو که تو شرکت نباشه و ندونه چه خبره خوب میدونی این کلاسای فرمالیته رو چه 1 ماه بری چه 1 سال هیچ فرقی نمیکنه .

تو فاز ما هم هستن کسایی که از انتقال ما قلباً خوشحال می شن ، اما اکثراً ناراحت هستن و هر کاری از دستشون بر اومده جهت لغو این انتقال انجام دادن . فراموش نکنیم که امثال طهماسبی و عبداللهی هم پانا نیوز رو می خونند .
باور کنین همون قدیمی های پتروشیمی که الان انتقالی گرفتن و سمتی در pogc دارن ، دست از تلاش برای لغو این مصوبه بر نمی دارن . اما از همون دوستان آزمون های قبلی pogc که الان رسمی شدن ، قند تو دلشون آب می شه .

آخرین ویرایش:

pasefic

عضو جدید
سلام

این جور که من فهمیدم ، بزودی همه منتقل می شن . اگه تو لیست 517 نفره نگاه کنین ، شماره پرسنلی افرادی رو می بینین که با 56 شروع میشه ، کسایی که 3 الی 10 سال پیمانکاری ، قرارداد معین بودن ، بعد با ما آزمون دادن و قبول شدن ، اما شرکت به اونا هم رحم نکرده . من مدیری رو میشناسم که در سمت قبلیش مدیر عامل بوده با 23 سال سابقه ، کاری سرش در آوردن که ول کرد رفت . فکر کنم پایه شخصیش از پایه سازمانی بسیاری از مدیرا بیشتر بود . خلاصه این آتیش داره دامن گیر خیلی ها میشه . دوستانی رو میشناسم که دارن تلاش می کنن ، اما تو منطقه اند و نمی تونن با سرعت اینترنت اونجا ، زیاد کامنت بگذارن . نمی شه به صرف اینکه کامنت نمی گذارن ، به حساب کم کاری بچه ها گذاشت .

pilleh-pelleh

اخراجی موقت
من اسمم تو لیست نبود ولی از اونجا که مطمئن هستم تو لیست بعدی اسمم هست دارم با شما دوستان تلاشم رو میکنم

pilleh-pelleh

اخراجی موقت
مهندس از کجا مطمئنی ؟رشته شما چیه؟

من رشته ام عمرانه . بهمن ماه 91 با تمام بچه های سیویل فازمون تماس گرفتن برای مصاحبه ولی نمیدونیم چی شدکه بعد کنسل شد .چند تا از نیرو های سیویل فاز ما فعلا اسمشون تو لیست اومده و برای ما کاملا واضحه که اسم تمام نفرات سیویل فازمون تو لیست بعدی خواهد بود
نکته این که تو این لیست اکثرا بچه های بومی هستن و بنظر میرسه قراره تمام بچه های بومی و استانهای جنوبی تو همین منطقه باشن پس لیست اسامی اونها رو جدا کردن و ارائه دادن . تو لیست بعدی که میاد اکثرا بچه های غیر بومی خواهند بود و قطعا شهرهای دور دست با شرکتهای گاز منطقه ای خواهند بود که سمتهای پایین با رشته های غیر مرتبط بهشون پیشنهاد میشه.
البته خدا رو چه دیدی شایدم همه اینها شایعه باشه؟

mfd.online

عضو جدید
نو گلی روزی ز شورستان دمید................. خار آن گل دید و رو در هم کشید
کز چه روییدی به پیش پای ما ...................تنگ کردی بی ضرورت جای ما
سرخی رنگ تو چشمم خیره کرد ..............زشتی رویت فضا را تیره کرد
خسته شد از بوی جانکاهت وجود..............این چه رنگ است این چه تار است این چه پود
کاش بر می کند زین مرزت کسی.............. کاش می رویید در جایت خسی
تو ندانم از کدامین کشوری........................ هر که هستی مایه درد سری
ما ز یک اقلیم زان با هم خوشیم................ گر چه در آبیم و گر در آتشیم
چون تو بس در جوی و جر روییده اند............ لیک ما را بیشتر بوییده اند
تو همه عیبی و ما یکسر هنر..................... ما سر افرازیم و تو بی پا و سر
گل بدو خندید کای بی مهر دوست............... زشترویی لیک گفتارت نگوست
همنشین چون توئی بودن خطاست............. راست گفتی آنچه گفتی ، راست راست
گلبنی کاندر بیابانی شکفت....................... یاوه ای چون خار بر وی گفت گفت
می شکفتیم از بطرف گلشنی.................... می کشیدیم از تفاخر دامنی
تا میان خار و خاشاک اندریم....................... کس نداند کز شما نیکوتریم
همنشینان تو خارانند و بس........................ گل چه ارزد پیش تو ای بلهوس
ما که جای خویش را نشناختیم................... خویشتن را در بلا انداختیم

آخرین ویرایش:

salehi.com

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
صبح شنبه است و من دارم راه میوفتم که برم سرکار، برخلاف همیشه که بسیار پر انگیزه و با روحیه بودم. این سری که فهمیدم دیگه شرکت، من و تعداد زیادی از همکارانم واسش هیچ اهمیتی نداریم، اصلا هیچ دل و دماغی ندارم که برم. فکر کنم 14 روز بسیار بدی در انتظارم باشه!! آخه به چه امیدی من برم واسه شرکت کار کنم، به این امید که تا یه ماه دیگه اخراجم کنن!!!؟
اون شرایط بد عسلویه، تو حالت عادیش، آدم بعد 14 روز، کلی با خودش کلنجار میره که برگرده سرکار، حالا دیگه حساب کنین با وضعیت پیش اومده چی میکشه آدم...

UNVRAZI

عضو جدید
صبح شنبه است و من دارم راه میوفتم که برم سرکار، برخلاف همیشه که بسیار پر انگیزه و با روحیه بودم. این سری که فهمیدم دیگه شرکت، من و تعداد زیادی از همکارانم واسش هیچ اهمیتی نداریم، اصلا هیچ دل و دماغی ندارم که برم. فکر کنم 14 روز بسیار بدی در انتظارم باشه!! آخه به چه امیدی من برم واسه شرکت کار کنم، به این امید که تا یه ماه دیگه اخراجم کنن!!!؟
اون شرایط بد عسلویه، تو حالت عادیش، آدم بعد 14 روز، کلی با خودش کلنجار میره که برگرده سرکار، حالا دیگه حساب کنین با وضعیت پیش اومده چی میکشه آدم...

سلام
سوری کجایی؟ حداقل بیا تو رسانه ها یه حرفی بزن!!!!! سرنوشت 1200 نفر رو به بازی گرفتن!کجایی؟امیدوارم یک روز ببینمش اینرو بهش بگم.
من رو بگو چه شوری داشتم سر کار، دوستام میگفتن بابا این همه تو سایت نرو ،با چه عشقی کار میکردم حتی تو خونه تصویر پالایشگاه رو چسبونده بودم به دیوار و چند تا PFD و چنتا P&ID هم زده بودم کنارش. تو خونه برنامه می ریختم که سایکل بعدی تو عسلو سراغ کدوم UNIT برم و چی یاد بگیرم وچه کار کنم که پیمان کار دورم نزنه !!!!!حالا فردا چه جوری برم سر کار ؟ به چه امیدی؟بدون انگیزه ،بدون هیچ چیز!!!!

آخرین ویرایش:

mahpok

عضو جدید
لیست نیروهای تعدیل شده خیلی بیشتر از این حرف هاست و فکر کنم جمعا به هفتصد هشتصد نفر میرسد . چرا که لیست شصت نفری بچه هایی که به پایانه ها منتقل شده اند در این جدول نیست . لیست کسانی که به پالایش و پخش رفته اند نیست و فکر کنم که اسم تعدادی از نفراتی که در اصفهان مشغول آموزشی هستند و باید منتقل شوند هم در این لیست نیست.

طبق لیستی که اقای صالحی اپلود کردن اسم بچه های اصفهان هم داخلش هست

sahelefarda

عضو جدید
مهندسین عزیز این ایمیل رئیس جمهور جدید آقای روحانی هست لطفاً همه این متن رو براشون ایمیل کنند شاید جواب بده>>>news@president92.ir
موضوع: انتقال اجباری بیش از 500 نفر از نیروهای تازه استخدام شرکت نفت و گاز پارس
[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Calibri, Geneva, sans-serif]
[/FONT]
ما جمعی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال 90 شرکت ملی نفت هستیم که پس از فراخوان عمومی شرکت ملی نفت و اعلام نیاز به نیروی متخصص و طی کردن مراحل مختلف آزمون کتبی، آزمون روانشناختی، مصاحبه، گزینش و طب صنعتی در شرکت نفت و گاز پارس که وظیفه توسعه میدان مهم پارس جنوبی را دارد ، طی چهار گروه و پس از طی پروسه ای طولانی در نهایت پس از 15 ماه جذب شرکت شدیم ، از چندی قبل شایعاتی مبنی بر انتقال نیروهای شرکت بین کارکنان پخش شد که تایید و تکذیب برخی روسای میانی و رده پایین را به همراه داشت تا اینکه بالاخره طی هفته ای که گذشت شایعات رنگ واقعیت به خود گرفتند و با تعدادی از نیروها جهت دعوت به مصاحبه در راستای انتقال به شرکت ملی گاز تماس گرفته شد ولیستی 517 نفره هم در این راستا منتشر گردیده است و افرادی که در لیست حضور دارند نیروی مازاد اعلام شده اند آن هم درحالی که خیلی از بچه ها هنوز یکسال از شروع به کار آنها نمیگذرد. این در حالی هست که مجوز استخدامی ما برای شرکت نفت و گاز پارس بوده است. از طرف دیگر این مهندسان جوان با خلاقیت و توان بالای ذهنی ناشی از نزدیکی به زمان تحصیل برای خدمت به تعبیر مقام معظم رهبری در جبهه جهاد اقتصادی ایران عزم خود را جذم نمودند ولی این برخورد شرکت نفت و گاز پارس با این خیل نیرو که از انواع فیلتر ها برای رسیدن به این نقطه عبور کرده اند موجب دلسردی ناشی از ضعف برنامه ریزی صاحبان تصمیم و در نتیجه تنزل کارایی این نیروها در محیط کاری جدید که به آن تبعید می شوند ، خواهد شد که این امر بی شک هم در کیفیت کار خروجی و هم در ارزیابی های عملکرد کارکنان در آینده نزدیک بروز خواهد کرد. همچنین این عملکرد صاحبان تصمیم در نفت و گاز پارس موجب برانگیختن سوالاتی در ذهن این کارکنان شده است و هیچ مقام مسئولی در نفت و گاز پارس حاضر به پاسخگویی راجع به آن به ما نیست که در ذیل به آن ها اشاره می شود. امیدواریم مسئولین نفت و گاز پارس پاسخی برای جنابعالی داشته باشند:
[/FONT]
[/FONT]

1. اگر پارس جنوبی نیرو لازم نداشته، پس چرا آزمون استخدامی گذاشته و مجوز استخدام را اخذ کرده است؟ و آیا فازهای در حال ساخت پارس جنوبی به پایان رسیده اند که نیروهای شاغل در آن را مازاد اعلام کرده اید؟
  2. مگر می شود با تغییر مدیرعامل یک شرکت آن هم شرکتی چون نفت و گاز پارس که وظیفه مهم توسعه میدان مشترک پارس جنوبی را برعهده دارد گفته شود که سیاست های کلی شرکت تغییر کرده و دامنه این تغییرات تا اخراج و تعدیل و مازاد خواندن نیرو های جدیدالاستخدام باشد ؟
  3. در هیچ سازمانی بر هیچ کس عشق و علاقه افراد جدید الاستخدام نسبت به کارشان پوشیده نیست و سوال اصلی اینجاست اگر معیار انتخاب افراد، کار کردن باشد طبق گفته سرپرستان واحد ها هیچ کدام از نیروها به اندازه نیرو های جدید الاستخدام با عشق و علاقه و تعهد کار نمی کنند.
  4. اکثر مجریان طرح ها در "طرح توسعه فازهای پارس جنوبی" از کمبود نیرو و نیاز مبرم به نیروهای جدید می گویند و با توجه به عقب افتادگی ایران از رقیب خود در این حوزه گازی مشترک،به نظر می رسد این تعدیل نیرو تصمیمی عجولانه و غیرکارشناسی باشد.
  5. بعد از جذب ما در شرکت هجوم نیروها از دیگر شرکت ها به شرکت نفت و گاز پارس اتفاق افتاد به نحوی که در حال حاضر تعداد آنها اگر از ما بیشتر نباشد از ما کمتر نیست و اگر بحث انتقال نیروها به شرکت های بهره برداری گاز باشد چرا فقط بایستی پرسنل جدید به عنوان نیروی مازاد اعلام شوند و سایر پرسنل که به صورت قرادادی و یا از شرکت های پتروشیمی و ... که اخیرا جذب شرکت نفت و گاز پارس شده اند، مازاد اعلام نمی شوند؟ چه بهتر که آنها بروند که تجربه بهره برداری را نیز دارند و برای شرکت مقصد نیز باعث پایین آمدن هزینه های آموزش خواهد شد نه ما که در مراحل استخدامی همین شرکت پذیرفته شده ایم.
  6. آیا انگیزه ی کار کردن برای کارکنانی که به اجبار به یک شرکت انتقال داده میشوند میماند؟ و آیا شرکت جدید از این اتفاق ضرر نمیبیند؟
  7. بر کسی پوشیده نیست که تغییر شغل چه تاثیرات روانی و جسمی بر روی افراد (و مهمتر خانواده آنها) دارد . و این کارکنان برنامه زندگی خود را (اعم از مالی و غیر مالی) بر مبنای شرایط شرکت نفت و گاز پارس تنظیم نموده اند. و حال پس از تطبیق شرایط زندگی بر اساس قوانین و شرایط این شرکت ، یک شبه به آنها اطلاع داده می شود باید به اجبار به یکی دیگر از شرکت های تابعه وزارت نفت (فعلا شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی گاز) منتقل شوند که همه می دانند موضوع مالی شرکت های زیر مجموعه شرکت گاز خود نیز چه تفاوت هایی با هم دارند و هرکدام از ما معلوم نیست بین کدامیک از آنها تقسیم شویم و عملا منطبق کردن مخارج زندگی با درآمد، پس از انتقال امری محال و ناشدنی است.
  8. اکثر افراد قبل از استخدام در شرکت های دیگر مشغول به کار بوده اند و دارای سمت و حقوق مناسب بوده اند و صرفا به تصور امنیت شغلی و مدیریت صحیح منابع انسانی از شغل قبلی خود استعفا داده و راه بازگشت را پس از یک سال ندارند.
[/FONT]
[/FONT]
در نهایت باید گفت پارس جنوبی میدان رقابت ایران و قطر بوده و لازم است نیروهای جوان با تخصص خود، عقب افتادگی ها را جبران کنند بنابراین به نظر می رسد نیروی مازادی اصلا وجود ندارد. لذا با عنایت به کلیه موارد فوق و نارضایتی عده کثیری از پرسنل جدید از این انتقال، خواهشمند است دستور فرمایید پیگری لازم جهت پاسخگویی و ممانعت از این انتقال بعمل آید.
[/FONT]
ما و خانواده هایمان همچنان چشم انتظار تجدید نظر این تصمیم مهم هستیم تا بتوانیم با قوت قلب و بدون نگرانی گوشه ای از سنگرهای این صنعت را پرکنیم و یاری دهنده این صنعت بزرگ باشیم. به امید حق که این چنین گردد.
جمعی از کارمندان جدیدالاستخدام شرکت نفت و گاز پارس

kamran2008

عضو جدید
چند تا خبر
1) امروز نامه رو فکس کردم بازرسی نفت
2) به روابط عمومی شرکت پیام داده بودم و نسبت به این کار اعتراض کرده بودم که جواب آمد : من هم از مشکلات شما خبر دارم. امیدوارم بهترینها برای شما اتفاق بیافتد. من دوباره پیام دادم شما که از مشکلات ما آگاهی پس چرا کاری نمی کنید؟ جواب: من همکارتون هستم در روابط عمومی. به هر حال تصمیمات گرفته شده و قابل تغییر نیست.
3) با یکی از دوستای بوشهریم هماهنگ کردم که سه شنبه اگه سلحشور اومد بوشهر بریم اونجا و باهاش حرف بزنیم. دوستای دیگه هم لطفا بیان.
دوستان توجه داشته باشن اگه ما رفتنی شدیم با این فعالیت ها رفتن اونا هم در دولت جدید سرعت می بخشیم.

UNVRAZI

عضو جدید
چند تا خبر
1) امروز نامه رو فکس کردم بازرسی نفت
2) به روابط عمومی شرکت پیام داده بودم و نسبت به این کار اعتراض کرده بودم که جواب آمد : من هم از مشکلات شما خبر دارم. امیدوارم بهترینها برای شما اتفاق بیافتد. من دوباره پیام دادم شما که از مشکلات ما آگاهی پس چرا کاری نمی کنید؟ جواب: من همکارتون هستم در روابط عمومی. به هر حال تصمیمات گرفته شده و قابل تغییر نیست.
3) با یکی از دوستای بوشهریم هماهنگ کردم که سه شنبه اگه سلحشور اومد بوشهر بریم اونجا و باهاش حرف بزنیم. دوستای دیگه هم لطفا بیان.
دوستان توجه داشته باشن اگه ما رفتنی شدیم با این فعالیت ها رفتن اونا هم در دولت جدید سرعت می بخشیم.
من هم پیام داده بودم
ولی در جواب یک پیام اخلاقی فرستاد

njasaj

عضو جدید
من هم پیام داده بودم
ولی در جواب یک پیام اخلاقی فرستاد

جوابی ندارن که بدن خودشون می دونن که کارشون سراسر اشکال هست و تماما می لنگه و اگر قابل پیگیری بود محکوم هستند ولی با سکوت دارن کارشون نو تو بی خبرب انجام می دن.

mahpok

عضو جدید
نه به من و اونایی که می شناسم پولی پس ندادن دزدها.

مال منم ندادن

از امور مسافرت اومدن که بلیط هاتون رو بگیرن؟
اخه ما که اصفهان هستیم دو بار از امور مسافرت اومدن و بلیط هامون رو گرفتن و گفتن بررسی میکنیم و بعدا میریزیم به حسابتون
اگه ندن بدبخت میشم همش با هواپیما رفتم کل حسابم خالی شده حقوق هم که هنوز ندادن چند ماه بیکار بودم دیگه پولی برام نمونده

si_ja103

عضو جدید
با سلام خدمت همکارای بنده در شرکت نفت وگاز ،
دوستان من بعد مدت ها به اینترنت دوباره دسترسی پیدا کردم و میتونم کامنت بگذارم ،
همکاران این متن قرارداد دوره پیمانی ما هست بند 11 - طی دوره پیمانی کارمند می تواند بدون اطلاع قبلی خدمت شرکت را ترک نماید و همچنین شرکت می تواند بدون اخطار کتبی قبلی و یا پرداخت وجهی از این بابت به خدمت کارمند خاتمه دهد. در این مورد حق هر گونه اعتراضی از کارمند سلب می گردد.
بند 20- در صورت انتقال کارمند به شرکت یا سازمانی دیگر ، از تاریخ واگذاری کارمند تابع مقررات شرکت / سازمان جدید خواهد بود.
فکر کنم با توجه به این دو بند از لحاظ قانونی دستمون به جایی بند نیست و به قول همکارمون آقای صالحی باید به روش کدخدا منشی مشکل بر طرف بشه.
در مورد روابط عمومی هم میتونم به صراحت بگم اون بنده خدایی که به اس ام اس ها جواب میده خودش کارمند هست و نمیتونین ازش انتظار حرکتی داشته باشین فقط در حد دانسته هاش میتونه جواب بده.-کما اینکه در بسیاری از موارد همکاران از بی احترامی اون شخص در موقع شروع به کار گفتند.
یک مورد دیگه هم دوستان میگفتن که ملت اسم خودشون رو تو لیست ندیدن خوشحال شدن دوست و همکار گرامی ممکن است که حرف شما تا حدودی صحیح باشه ولیکن برای همه صادق نیست. ب تقریبا مثل روز روشنه که لیست دیگری هم در راه است. ثانیا من فکر می کنم انرژیمون رو بگذاریم سر اطلاع رسانی بسیار بهتر از اینه که به هم دیگه گیر بدیم.
به هر روی از همه همکاران جهت پیگیری این قضیه انتقال صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم که اگر هم انتقالی در کار باشه با خواست و اراده دوستان باشه و نه اجبار

golgolak

عضو جدید
جوابی ندارن که بدن خودشون می دونن که کارشون سراسر اشکال هست و تماما می لنگه و اگر قابل پیگیری بود محکوم هستند ولی با سکوت دارن کارشون نو تو بی خبرب انجام می دن.
نه بابا این یارو(اونی که جواب پیامک ها و ایمیل ها را میده ) شیرین میزنه
وقتی به pogc ایمیل میدی با ID خودش جواب میده که وقتی ID را میخونی(yahoo.com@........) آدم را یاد مطالب کلاس های دکتر زمانی یا اون خاطره دنده عوض کردن بن رشید میندازه
کلا اینا را گفتم که فکر نکنید با آدم حسابی طرفید

UNVRAZI

عضو جدید
با سلام خدمت همکارای بنده در شرکت نفت وگاز ،
دوستان من بعد مدت ها به اینترنت دوباره دسترسی پیدا کردم و میتونم کامنت بگذارم ،
همکاران این متن قرارداد دوره پیمانی ما هست بند 11 - طی دوره پیمانی کارمند می تواند بدون اطلاع قبلی خدمت شرکت را ترک نماید و همچنین شرکت می تواند بدون اخطار کتبی قبلی و یا پرداخت وجهی از این بابت به خدمت کارمند خاتمه دهد. در این مورد حق هر گونه اعتراضی از کارمند سلب می گردد.
بند 20- در صورت انتقال کارمند به شرکت یا سازمانی دیگر ، از تاریخ واگذاری کارمند تابع مقررات شرکت / سازمان جدید خواهد بود.
فکر کنم با توجه به این دو بند از لحاظ قانونی دستمون به جایی بند نیست و به قول همکارمون آقای صالحی باید به روش کدخدا منشی مشکل بر طرف بشه.
در مورد روابط عمومی هم میتونم به صراحت بگم اون بنده خدایی که به اس ام اس ها جواب میده خودش کارمند هست و نمیتونین ازش انتظار حرکتی داشته باشین فقط در حد دانسته هاش میتونه جواب بده.-کما اینکه در بسیاری از موارد همکاران از بی احترامی اون شخص در موقع شروع به کار گفتند.
یک مورد دیگه هم دوستان میگفتن که ملت اسم خودشون رو تو لیست ندیدن خوشحال شدن دوست و همکار گرامی ممکن است که حرف شما تا حدودی صحیح باشه ولیکن برای همه صادق نیست. ب تقریبا مثل روز روشنه که لیست دیگری هم در راه است. ثانیا من فکر می کنم انرژیمون رو بگذاریم سر اطلاع رسانی بسیار بهتر از اینه که به هم دیگه گیر بدیم.
به هر روی از همه همکاران جهت پیگیری این قضیه انتقال صمیمانه تشکر میکنم و امیدوارم که اگر هم انتقالی در کار باشه با خواست و اراده دوستان باشه و نه اجبار

ممنون دوست خوبم

حق با شماست این مدت که رست بودم برا پیگیری کار به تهران هم رفتم ولی طرف این قدر نامرد بود حتی لیس 517 نفر رو هم حاشا کرد اگه دقت کنین بنده وسایر دوستان تا اونجا که از دستمون بر آومده برا این ور و اون ور مطلب فرستادیم واین رو از کامنت های قبلی میتونی بفهمی بنده فردا منطقه میرم وعاجزانه از سایر دوستان که به اینترنت دسترسی دارن میخام که دنباله کار رو بگیرن انشاالله به نتیجه برسه بنده اونجا به اینترنت دسترسی ندارم(ولی دنبالشم با ایرانسلی چیزی.... بتونم وصل شم)

آخرین ویرایش:

si_ja103

عضو جدید
همکاران و دوستان گرامی بخصوص همکاران بومی:
صدای مرکز بوشهر برنامه ای داشت جهت پیگیری وضعیت اشتغال نیروهای بومی من دو هفته پیش برنامشو تو رادیو داشتم میشنیدم اگر کسی اسم برنامه رو میدونه بگه و یا شمارشو همینجا بگه که زنگ بزنیم -تو اون برنامه که شرکت صدرا را بازخواست کردن برای اخراج نیروها
در ضمن متنی که تهیه شده بود را من به چند جا دیگه از جمله روابط عمومی صدا و سیما ، خبرگزاری تابناک ، ایسنا، ایرنا، صدا و سیمای استان بوشهر و ....
فرستادم ..

pogc1

عضو جدید
[FONT=&quot]با سلام به همه بچه ها [/FONT]​
[FONT=&quot]اول اینکه شخصا از پبگیری های بچه ها تشکر می کنم ، وهر طوری هم که لازم باشه حمایت می کنم دو تا نکته به نظرم اومد که فکر می کنم بد نیس بهش توجه بشه من فکر می کنم به طور مستقیم ما نمی تونیم مسئولین رو تحت فشار بذاریم چون عملا کاری از دستمون بر نمیاد اما از طریق دو قشر میشه کار و خوب پیگیری کرد اون دو قشری که چه در ادعا و چه در عمل دونبال حق مردم هستند اول امامان جمعه مخصوصا امام جمعه بوشهر که در این زمینه آدم فعالی هم هست و قبلا هم این امور رو پیگیری کرده و مخصوصا اگه بخوایم قضیه کدمنشانه حل بشه از طریق این عزیزان می تونیم پبگیری کنبم از طرفی هم این آقایون نماینده رهبری هستند و مخالفت با اونها برای مسئولین روی خوشی نداره. دوم نمایندگان مجلس که هم اختیار دارن تا حدی که می تونن رئیس جمهور رو هم برکنار کنن وهم دوس دارن قدرت خودشونو به مدیران نشون بدن که ازشون حساب ببرن و هم اینکه چون مستقیما با رای مردم میان جایگاه مردمی و حمایت مردمی بیشتری دارن.[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]من میگم جدا از بحث های رسانه ای از طریق این افراد قضیه رو پبگیری کنیم. نظرتون چیه.؟؟[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

بالا