خوب یادت مونده ها، نه هنوز، اون هفته ای که قرار بود دفاع کنم رفتم طب صنعتی. به خاطر اون یه هفته دفاعم 3 ماه افتاد عقب
گزینشت کی بود؟
این دوستمون قراره برای تکمیل پرونده اش بره. برای همین باهاش تماس گرفتن.سلام منم از مناطق نفت خیزم ولی با من تماس نگرفتن کسی اطلاعی داره ؟
هفته اول اسفند بودمن 25 بهمن رفتم گزینش، 29 بهمنم طب صنعتی بودم.
طب صنعتی کی رفتی؟
خوش به حالت سرانجام تونستی استخدام بشی ومشت محکمی به غول بی شاخ ودم بیکاری بزنیجدا در وهله ی اول فک کردی سر کاريه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه واسه چی؟
میشه بگین به چه شماره ای تماس بگیرم؟
سمت شغلی دوست منو که به خاطر کوررنگی رفته کمسیون زدن مهندس ارشد اتاق کنترل منطقه لاوان، رشتش مهندسی شیمی هست
ممکنه محدودیت کار بگیره؟
خانم جان تکمیلظرفیت اعلام شد خو یا نه ما منتظریم خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووواقا جان خو ای تکمیل ظرفیت چی شد خوو![]()
کاردانی صنایع شیمیایی
شما ساکن اهوازی؟
سلام منم از مناطق نفت خیزم ولی با من تماس نگرفتن کسی اطلاعی داره ؟
دوستان عزیز پالایشگاهی معاونت نیروی انسانی تقریبا همزمان با مصاحبه ها اعلام کرده بود که پالایشگاه ها خصوصی شده و مدیران گرامی توی جلساتشون گفته میشه و همه با خبر بوده اندنظر شخصیه..مطلب بعدی اینکه پالایشگاه هرمزگان مجموعه خوبی هست چون سیستمشون و نیروهاشون جوان هستند و دید مدیرانشون نسبت به کارمنداشون دیدی جوونگرا هست و بیشتر به کارمنداشون توجه میکنند پس زیادی نگران تامین اجتماعی نباشید چون مهم مدیر ارشد هستش که اگه شرکت خودش جدا ازمون بگیره بسته به نظر مدیر ارشد حتی ممکنه همه نیروهاشو بومی بگیره حتی اگه شما شایستگیتون بیشتر باشه.مواظب باشید اسیر احساسات نشید چون میتونند به اسونیه اب خوردن جایگزینتون کنند.برید و مطئن باشید چیزی رو از دست نمیدید با سابقه کاری که میگیرید نیازی به بیمه نفت ندارید و شرکتای خارجی کلی هواخواهتون میشن
سلام دوست عزیز شماره این آقای فرهانی داری بهم بدی؟دوستانی که پالایشگاه ابادان قبول شدن اسامی همتون به شرکت ارسال شده ولی به خاطر اماده سازی امکانات شاید تا اخر اردیبهشت یازودتر دعوت بشید.برای اینکه خیالتون از بابت قبولی راحت بشه به صورت حضوری یا تلفنی با اقای فرهانی قسمت امور اداری از ساعت 2 تا 4 تماس بگیرید.وبگید اسمتون جز قبولی ها هست یا نه
اقا جان خو ای تکمیل ظرفیت چی شد خوو![]()
So Beautiful Girl I fell In Love With Uاقا جان خو ای تکمیل ظرفیت چی شد خوو![]()
شماره پالایشگاه اگه لطف کنی بدی ممنون میشم عزیزاقا احسان مستقیم نداره بزنگ پالایشگاه بگو امور اداری فرهانی اتاق 16 وصل میکنه میگه بهت
![]() | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
مثل اینکه اثراتش شمارو هم گرفتهاقا جان خو ای تکمیل ظرفیت چی شد خوو![]()
So Beautiful Girl I fell In Love With U
حرفات کاملا متینه و قابل قبوله.این دوستان برا اینکه از دوباره کاریها اجتناب کنند اومدن همه رو با هم انجام دادن.که الان معلوم شد کارشون در صورتی که از اول میگفتن مشکلی نداشت.هر شرکت همین مراحل رو باید انجام میداد اگه خودشون امتحان میگرفتن.مصاحبه هم که تو خود شرکتا بود.تنها همون کارشون اشتباه بود.ولی یه نکته بعضی از دوستان تو اولویت انتخابی قبول نشدن که الان برا هرمزگان فرستادن.وام نفت مگه چیه.مسکن 10 میلیون که پتروشیمی ماهشهر برا نیروی تامین اجتماعی ماه اول 30 میلون داده
در ضمن اینکه میگی پالایش و پخش اگهی زده درست ولی میشه اینجوری توجیه کرد که اینا خط مشی و میزان تولید و.. خودشون رو از پالایش و پخش میگیرن و خصوصی به معنای واقعی نیستن.درضمن من حرفم دوستانه بود گفتم حواستون باشه چون شما قرارداد امضا نکردین فردا مشکلی براتون پیش نیاد و بگن خودشون نیومدن و انصراف دادن.برن ذخیره رو جایگزین کنند.بچه نگفتن چه امکاناتی تو این یک هفته دادن بهشون؟غذا پذیرایی مسکن و...
اقا جان خو ای تکمیل ظرفیت چی شد خوو![]()
مرسيييييييييييييييييييييييييي
عكس خودته ؟؟؟؟؟؟؟ شيطون بلا![]()
So Beautiful Girl I fell In Love With U
اي جان![]()
خب حداقل اگه نفت قبول نشدي مس توني برا آزمون عشق امتحان بدي
آقای blackberry 35 و آقای gold power ، که اصلا شاید این 2 آی دی از یه نفر باشه
والا من خودم شخصا با گذاشتن پست های تکراری شما که خیلی از دوستانم رو هم کلافه کرده بود مشکلی نداشتم،اما برادر من تعداد صفحات این تاپیک که از 800 صفحه رد شده اگه هر بحثی توش بوده که باهاش شاد شدیم یا ناراحت که بلاخره حول و حوش مسائل استخدامی بوده، ولی تا حالا همچین صحبت های سخیفی نداشتیم
همه از این تاپیک استفاده کردن و به هم کمک کردن و یه محیط کاملا سالم و دوستانه بوده
تا حالا هم اگه یه خانم اومده اینجا و سوالی داشته یا کامنتی گذاشته دوستان خیلی محترمانه گوش دادن و جواب دادن و بچه ها اینقدر با شخصیت بودن که به کسی برنخورده و طرف نگفته اینارو باش چقدر بی جنبه هستن و .....
آدم نباید اینقدر بی ظرفیت باشه که همچین حرفایی بزنه،آخه مگه اینجا chat roome ؟
متاسفم
لطفا دیگه تکرار نکنید