دوستانی که رفتن برای عقیدتی بخصوص مناطق نفت خیز مصاحبه کننده ها مثل مصاحبه علمی چند نفرن یا یک نفر؟
به ما که نگفتن دوست عزیز...سلام بر دوستان
یه سوال از بر و بچه های پخش و پالایش دارم
روزی که برای طب صنعتی رفتیم تامین نیرو آیا گفتند که استعلام مدرک تحصیلی هم بگیرید؟؟؟
با تشکر
ولايت فقيه تبيعيت از دستورات اون لازم الاجراست ولي مرجع تقليد به اين صورت نيست..علیرضا فرق ولایت فقیه با مرجه تقلید چیه؟
کاری نداره که...
تمام اون چیزاییو که تو اون 5 سال می گفتی برعکس کن بهشون بگو
سلام همکار عزیز ، آره همین هفته پیش بود که مصاحبه رو انجام دادمسلام مهندس
منم نفت پارسم،شمامصاحبه عقیدتی انجام دادین؟من طب صنعتیم 25/11بود،یه تحقیقات محلی هم انجام شده،همان تاریخ 25/11،-ولی برای مصاحبه عقیدتی زنگ نزدن.
مصاحبه عقیدتی شما کجابوده؟
ببخشید کجایی هستید؟
منم مدارک تاییدتحصیلی وسوء پیشینه تحویلشون دادم .
ولی نمی دونم چرا به مصاحبه عقیدتی تاحالا دعوت نشده ام.؟
اگه میشه یه اطلاعاتی به من بدید.
دوست عزیز ممکنه سوالایی که تو عقیدتی ازت پرسیدنو بگی؟
اين چيزي كه دوستمون گفت خوبه ولي من اينطوري ولايت فقيه رو براشون توضيح ميدم...(خوب و بدش بماند..)
از اونجايي كه ما شيعه هستيم و به 12 امام اعتقاد داريم و امام 12مون غايب هست در طول دوراني كه ايشون غايب هستند تا موقع قيام حضرت؛بنا به گفته قران و امام صادق بايد در هر عصر براي برپايي دين به ناقلان و مفسران قران و احاديث رجوع كرد و از اونجايي كه فقه هاي ما اين نقش رو بر عهده دارند ولايت به اين افراد منسوب ميشه و از طرفي هم طبق آيه اطعيو الله و اطعيو الرسول و اولامر منكم ؛ قسمت اولامر منكم به ولي يا سرپست فعلي اشاره داره بايد از ولايتي كه توسط فقيه كه نائب برپايي دين است اطلاعت كرد...
اينطور بازجو تحت تاثير قرار ميگيره..اين آيه اطعيوالله و....حتما تو مصاحبتون و ربط دادنش به امام خامنه اي! بگيد...
آيه تطهير و حديث ثقلين رو عربيشو ياد بگيريد...بدردتون ميخورن..
سعي كنيد تو طول مصاحبه هم از شيعه و هم از ولايت در اين جور مواقع حرف بزنيد...
مرسی خيلی خوب بود
يه سؤال : اگه بازجو پرسيد اگر تو مساله ای ، مرجع تقليد ما و ولی فقيه نظری متفاوت داشتند، به کدوم بايد عمل کرد؟
چی بايد جواب بديم؟؟؟ اینو يکی از دوستام ازم پرسيد که البته خودشم نميدونست جوابش رو !!!
باید نظر ولایت فقیه را ارجح بدونیم.مرسی خيلی خوب بود
يه سؤال : اگه بازجو پرسيد اگر تو مساله ای ، مرجع تقليد ما و ولی فقيه نظری متفاوت داشتند، به کدوم بايد عمل کرد؟
چی بايد جواب بديم؟؟؟ اینو يکی از دوستام ازم پرسيد که البته خودشم نميدونست جوابش رو !!!
سلام داوود جان
اگر مسئله ای که پیش میاد در مورد احکام مختص به فرد باشه که باید از مرجع تقلیدش تبعیت کنه
ولی اگر مسئله پیش اومده راجب حکومت اسلامی و نظام باشه که ولایت وفقیه میگه باید به حرف ولایت فقیه بکنی
ولی از همون اول قال قضیه رو بکن بگو مرجع تقلیدت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای دامت برکاته هستش دیگه اینقد سوال پیچ نشی ، تو که این همه کارا کردی تو این مدت اینم روش
در ضمن یک جا خوندم که مرجع تقلید فتوا میده و اونی که مقلد هستش ازش پیروی میکنه اما ولایت فقیه دستور میده و لازم اجراس
از آیت الله خامنه ای نمیشه تقلید کرد،ایشون مرجع نینستن،برا خودشون توضیح المسایل ندارن،فقط استفتائات دارن
از آیت الله خامنه ای نمیشه تقلید کرد،ایشون مرجع نینستن،برا خودشون توضیح المسایل ندارن،فقط استفتائات دارن
این عدم سو پیشینه فقط یه برگه است دیگه؟! نامه یا نمیدونم نامه شرکت رو که ضمیمه نمی کنن؟!مرجع بودن و نبودنش يه کم حرف داره و بين خودشونم اختلاف هست که حتی اشاره ميکنن به اصلاحيه قانون اساسی در سال 68 که شرط مرجع بودن رو برای رهبر ور داشتن!
به هرحال ما ميگيم مرجعمون مکارم هست که چيزايی که تو این رساله آموزشی خونديم مال اونه، و تو احکام سياسی و جهت دهی کلی نظام و مديريت انقلاب از رهبر اطاعت ميکنيم و در مسائل فردی مث نماز و روزه و اینا از مکارم
مرسی دوستان حل شد
امروزم برگه عدم خلافی رو فرستاديم واسه پی او جی سی
سلام بر دوستان
یه سوال از بر و بچه های پخش و پالایش دارم
روزی که برای طب صنعتی رفتیم تامین نیرو آیا گفتند که استعلام مدرک تحصیلی هم بگیرید؟؟؟
با تشکر
این عدم سو پیشینه فقط یه برگه است دیگه؟! نامه یا نمیدونم نامه شرکت رو که ضمیمه نمی کنن؟!
چه جوریه که برای شما پست کردن؟! من که رفتم تشخیص هویت انگشت نگاری کردم بعد هم رفتم دادسرای عمومی انقلاب و دادستان تایید کرد و تمبر زدن یه برگه دادن دست خودم. شما چه جوری گرفتید؟نميدونم من که اصن بازش نکردم !!!
همون پاکتی که اومد در خونه رو گذاشتم تو يه پاکت ديگه و فرستادم واسه شرکت!!
چه جوریه که برای شما پست کردن؟! من که رفتم تشخیص هویت انگشت نگاری کردم بعد هم رفتم دادسرای عمومی انقلاب و دادستان تایید کرد و تمبر زدن یه برگه دادن دست خودم. شما چه جوری گرفتید؟
عدم سو پیشینه چقد طول میکشه که بیاد؟ من جزو اولین نفرا بودم که بهم زنگیدن که واسه طب صنعتی برم،حتی قبل از اینکه نتایج تو سایت بیاد،همون موقع هم واسه عدم سو پیشینه اقدام کردم،چطوره که واسه بعضیا اومده؟ مگه 3 هفته طول نمیکشه؟
بچه ها خبر داغ،همین الان از پالایشگاه اراک باهام تماس گرفتن گفتن فردا 8 صبح با تعهد محضری و عدم سو پیشینه شناسنامه کارت ملی و یه عکس برای شروع به کار برم اراک،ازش پرسیدم یعنی چی یعنی قبل عید سرکاریم یا اینکه فردا میخواید تاریخشو اعلام کنید،یه زنه بود خیلیم بداخلاق بود گفت فردا بیاید خودتون متوجه میشید،دم پالایشو پخش گرم،فقط عید اخرمون خراب نشههههههههههه
مبارک باشه دوست عزیز انشالله به امید موفقیتت در تمامی مراحل زندگیت...بچه ها خبر داغ،همین الان از پالایشگاه اراک باهام تماس گرفتن گفتن فردا 8 صبح با تعهد محضری و عدم سو پیشینه شناسنامه کارت ملی و یه عکس برای شروع به کار برم اراک،ازش پرسیدم یعنی چی یعنی قبل عید سرکاریم یا اینکه فردا میخواید تاریخشو اعلام کنید،یه زنه بود خیلیم بداخلاق بود گفت فردا بیاید خودتون متوجه میشید،دم پالایشو پخش گرم،فقط عید اخرمون خراب نشههههههههههه
بچه ها خبر داغ،همین الان از پالایشگاه اراک باهام تماس گرفتن گفتن فردا 8 صبح با تعهد محضری و عدم سو پیشینه شناسنامه کارت ملی و یه عکس برای شروع به کار برم اراک،ازش پرسیدم یعنی چی یعنی قبل عید سرکاریم یا اینکه فردا میخواید تاریخشو اعلام کنید،یه زنه بود خیلیم بداخلاق بود گفت فردا بیاید خودتون متوجه میشید،دم پالایشو پخش گرم،فقط عید اخرمون خراب نشههههههههههه
دیری ری ری ریییییییییی دیری دیری دیرری ری ریییییی،آقا تبریکککککککککککک،برا ما هم دعا کن