م شیمی جنوب
اخراجی موقت
20 درصد شایسته محوری چطوری محاسبه میشه؟
سلام
همون پیرمرده که ریش پرفسوری سفید داشت و با شلوار لی بود روانشناسه که به صورت انفرادی بیش از 30 دقیقه با ما صحبت کرد من فکر میکردم خیلی کمتر از 20 درصد داشته باشه
20 درصد شایسته محوری چطوری محاسبه میشه؟
سلام
همون پیرمرده که ریش پرفسوری سفید داشت و با شلوار لی بود روانشناسه که به صورت انفرادی بیش از 30 دقیقه با ما صحبت کرد من فکر میکردم خیلی کمتر از 20 درصد داشته باشه
جالبه که واسه منم همین بود
درویش بود فامیلش اگه اشتباه نکرده باشم
من تهران بودم تاریخ 31 شهریور واسه نفت مرکزی
سلام
برای ایلام یا خراسان رضوی؟مهندسی حفاری 2 نفری/؟
خراسان رضوی، اره 2 نفریه
شما کدوم منطقه بودی؟
یک مطلبی رو لازم به ذکر میدونم بگم اونم اینکه
40 درصد نمره مصاحبه ی علمی، 20 درصدس مربوط به مصاحبه ی شایسته محوری هس و 20 درصد دیگش مربوط به باقی مصاحبه ها( 70 تخصصی و 15 زبان و 15 دانش رایانه....)
یعنی تاثیر نهایی ایتم ها به این صورته
60درصد ازمون کتبی
20 درصد شایسته محوری
14 درصد مصاحبه ی تخصصی
03 درصد زبان انگلیسی
03 درصد دانش رایانه
خودم امروز پرسبدم از کارشناس آزمون مرکزی پنجم ، شرکت ملی نفت
درود برشما
آره دقیقاً همون چیزیه که توی دفترچه آزمون نوشته شده بود و از یه نفتی که خواستم برام بپرسه همین رو گفت. چقدر من توی تاپیک های قبلی گفتم 60% از نمره نهایی ازمون کتبی و 40% باقی مونده مربوط به مصاحبه و شایستگی شغلیه و افسوس که خیلیا درگیر توهمات جذب به تعداد مساوی از هر رشته یا اینکه از نفرات یه رشته کم میکنند و به یه رشته دیگه اضافه میکنن شدن.به هر حال به امید موفقیت برای همه بچه ها .
توهم بر جوانان عیب نیس!
صرفا هربخشی میتونه نمره ی مورد نظرشو کم یا زیاد بده اما اینکه تصمیم گیرنده نهایی باشه همچین خبری نیس
در نهایت پس از پردازش نهایی نمره، بر اساس امتیاز بیشتر افراد جذب می شوند
توهم بر جوانان عیب نیس!
صرفا هربخشی میتونه نمره ی مورد نظرشو کم یا زیاد بده اما اینکه تصمیم گیرنده نهایی باشه همچین خبری نیس
در نهایت پس از پردازش نهایی نمره، بر اساس امتیاز بیشتر افراد جذب می شوند
سلام
دوستان كسي ميدونه با توجه به شنيدهاش بگه كي نتايجو ميزنن
من از چند نفر شنيدم اواخر اذره بعضيام ميگن اواخر دي
نظر شما چيه؟
درود
راستی نحوه امتازدهی به طور دقیق تر به این شکله که 60% آزمون کتبی و مصاحبه 40% نمره نهایی رو تشکیل میدن که خود مصاحبه 100 نمره داره که از این 100 نمره (20% روانشناسی و 15% زبان و 15% کامپیوتر و 50% درصدشو سوالات تخصصی ) هستش که با کمی محاسبه میبینیم که ------------»»» نمره نهایی 100%={60% آزمون کتبی +8% روانشناسی +6% زبان + 6% کامپیوتر + 20%مصاحبه تخصصی} می باشد .
یه سوال هر کسی فکر میکنه که از 50 نمره ی مصاحبه تخصصی چند بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم اگر اخر مصاحبه سکوت باشه یعنی رد شدی و اگر با لبخند باشه یعنی اوکی شده کیا اخر مصاحبه اشون شاد بود؟
فکر کنم اگر اخر مصاحبه سکوت باشه یعنی رد شدی و اگر با لبخند باشه یعنی اوکی شده کیا اخر مصاحبه اشون شاد بود؟
من كه نه شاد بودم نه ناراحت
حالا اين اطلاعاتو كي بهت داده؟
دوستان عزیز با همکاری هم با ارسال ایمیل و برقراری تماس تلفنی با مراکز خبری از قبیل 20:30 و دیگر خبرگزاری ها جهت پیگیری و اعلام نتایج شرکت نفت می توانیم وزارت نفت رو مجبور به اعلام نتایج در اسرع وقت کنیم.
خسته شدیم از صبر کردن![]()
هزار چراغ دارد و باز بیراهه می رود !!!!!!!!!!...............
( مهندسان براساس بررسی واقعیات و محاسبات جلو می روند نه هیجان و احساسات)
مهندس کسی که همیشه مهندسی فکر میکنه
باآرزوی رسیدن به آرزوهایتان
ما که رفتیم از این ..........
agha begidd chejori mitonim ,baba khaste shodim az esteresss ,migan avakhere dey mahhh ,akhe che khabareee
اخه مگه میخوان چیکار کنند به غیر از اینکه میخوان تقلبی کنند چون مصاحبه که همون موقع نمره رو داور ها بهشون میدادند اینا هم وارد اینترانت میکردند و تمام
پس حالا چه خبره این مسخره بازیا و وقت کشی ها تکلیفمون رو مشخص کنید خسته شدیم از برج 12 پارسال تا الان همینجور طول داره میکشه ما مهر مصاحبه رفتیم پس کی جواب میدید؟ها
بچه ها اینجا دقیقا اعتراض کنید که چرا دارند تقلبی میکنند و اسم ها رو اعلام نمی کنند
http://serfan.iribnews.ir/feedbackpage.aspx?id=161
اخه مگه میخوان چیکار کنند به غیر از اینکه میخوان تقلبی کنند چون مصاحبه که همون موقع نمره رو داور ها بهشون میدادند اینا هم وارد اینترانت میکردند و تمام
پس حالا چه خبره این مسخره بازیا و وقت کشی ها تکلیفمون رو مشخص کنید خسته شدیم از برج 12 پارسال تا الان همینجور طول داره میکشه ما مهر مصاحبه رفتیم پس کی جواب میدید؟ها
بچه ها اینجا دقیقا اعتراض کنید که چرا دارند تقلبی میکنند و اسم ها رو اعلام نمی کنند
http://serfan.iribnews.ir/feedbackpage.aspx?id=161
سلام بر همگی.چرا این همه تاپیک خالی،اصلا کسی نمیاد اطلاعاتی اگه داره بده؟
سلام بر همگی.چرا این همه تاپیک خالی،اصلا کسی نمیاد اطلاعاتی اگه داره بده؟
مورد داشتیم طرف ملی حفاری قبول شده ، رقص بندری زده گزینش ردش کرده
منظورت بندري رقصيده ديگه!
رقص..؟!!بندری؟!!....شرکت ملی حفاری؟؟!!...![]()