مصاحبه تخصصی گروه شغلی عملیات حفاری شرکت ملی حفاری ایران

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
20 درصد شایسته محوری چطوری محاسبه میشه؟

سلام
همون پیرمرده که ریش پرفسوری سفید داشت و با شلوار لی بود روانشناسه که به صورت انفرادی بیش از 30 دقیقه با ما صحبت کرد من فکر میکردم خیلی کمتر از 20 درصد داشته باشه

class pad seller

عضو جدید
سلام
همون پیرمرده که ریش پرفسوری سفید داشت و با شلوار لی بود روانشناسه که به صورت انفرادی بیش از 30 دقیقه با ما صحبت کرد من فکر میکردم خیلی کمتر از 20 درصد داشته باشه

جالبه که واسه منم همین بود
درویش بود فامیلش اگه اشتباه نکرده باشم
من تهران بودم تاریخ 31 شهریور واسه نفت مرکزی

محمد رضا ف

عضو جدید
یک مطلبی رو لازم به ذکر میدونم بگم اونم اینکه
40 درصد نمره مصاحبه ی علمی، 20 درصدس مربوط به مصاحبه ی شایسته محوری هس و 20 درصد دیگش مربوط به باقی مصاحبه ها( 70 تخصصی و 15 زبان و 15 دانش رایانه....)
یعنی تاثیر نهایی ایتم ها به این صورته
60درصد ازمون کتبی
20 درصد شایسته محوری
14 درصد مصاحبه ی تخصصی
03 درصد زبان انگلیسی
03 درصد دانش رایانه

خودم امروز پرسبدم از کارشناس آزمون مرکزی پنجم ، شرکت ملی نفت

درود برشما
آره دقیقاً همون چیزیه که توی دفترچه آزمون نوشته شده بود و از یه نفتی که خواستم برام بپرسه همین رو گفت. چقدر من توی تاپیک های قبلی گفتم 60% از نمره نهایی ازمون کتبی و 40% باقی مونده مربوط به مصاحبه و شایستگی شغلیه و افسوس که خیلیا درگیر توهمات جذب به تعداد مساوی از هر رشته یا اینکه از نفرات یه رشته کم میکنند و به یه رشته دیگه اضافه میکنن شدن.به هر حال به امید موفقیت برای همه بچه ها .

class pad seller

عضو جدید
درود برشما
آره دقیقاً همون چیزیه که توی دفترچه آزمون نوشته شده بود و از یه نفتی که خواستم برام بپرسه همین رو گفت. چقدر من توی تاپیک های قبلی گفتم 60% از نمره نهایی ازمون کتبی و 40% باقی مونده مربوط به مصاحبه و شایستگی شغلیه و افسوس که خیلیا درگیر توهمات جذب به تعداد مساوی از هر رشته یا اینکه از نفرات یه رشته کم میکنند و به یه رشته دیگه اضافه میکنن شدن.به هر حال به امید موفقیت برای همه بچه ها .

صرفا هربخشی میتونه نمره ی مورد نظرشو کم یا زیاد بده اما اینکه تصمیم گیرنده نهایی باشه همچین خبری نیس
در نهایت پس از پردازش نهایی نمره، بر اساس امتیاز بیشتر افراد جذب می شوند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
توهم بر جوانان عیب نیس!
صرفا هربخشی میتونه نمره ی مورد نظرشو کم یا زیاد بده اما اینکه تصمیم گیرنده نهایی باشه همچین خبری نیس

ما رو بگیرند حالا اصلا روانشناس 200 درصد امتیاز داشته باشه
فکر کنم 22-23 برج دی نتیجه رو بزنند نه؟

محمد رضا ف

عضو جدید
توهم بر جوانان عیب نیس!

درود
راستی نحوه امتازدهی به طور دقیق تر به این شکله که 60% آزمون کتبی و مصاحبه 40% نمره نهایی رو تشکیل میدن که خود مصاحبه 100 نمره داره که از این 100 نمره (20% روانشناسی و 15% زبان و 15% کامپیوتر و 50% درصدشو سوالات تخصصی ) هستش که با کمی محاسبه میبینیم که ------------»»» نمره نهایی 100%={60% آزمون کتبی +8% روانشناسی +6% زبان + 6% کامپیوتر + 20%
مصاحبه تخصصی} می باشد .
یه سوال هر کسی فکر میکنه که از 50 نمره ی مصاحبه تخصصی چند بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hassa1

عضو جدید
سلام
دوستان كسي ميدونه با توجه به شنيدهاش بگه كي نتايجو ميزنن
من از چند نفر شنيدم اواخر اذره بعضيام ميگن اواخر دي
نظر شما چيه؟

جنایتکار

اخراجی موقت
سلام
دوستان كسي ميدونه با توجه به شنيدهاش بگه كي نتايجو ميزنن
من از چند نفر شنيدم اواخر اذره بعضيام ميگن اواخر دي
نظر شما چيه؟

حدس میزنم بین 13 دی تا 30 دی بزنند
دیگه بخدا طاقت نداریم
من اصلا شب ها خواب نمیرم

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
درود
راستی نحوه امتازدهی به طور دقیق تر به این شکله که 60% آزمون کتبی و مصاحبه 40% نمره نهایی رو تشکیل میدن که خود مصاحبه 100 نمره داره که از این 100 نمره (20% روانشناسی و 15% زبان و 15% کامپیوتر و 50% درصدشو سوالات تخصصی ) هستش که با کمی محاسبه میبینیم که ------------»»» نمره نهایی 100%={60% آزمون کتبی +8% روانشناسی +6% زبان + 6% کامپیوتر + 20%
مصاحبه تخصصی} می باشد .
یه سوال هر کسی فکر میکنه که از 50 نمره ی مصاحبه تخصصی چند بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم اگر اخر مصاحبه سکوت باشه یعنی رد شدی و اگر با لبخند باشه یعنی اوکی شده کیا اخر مصاحبه اشون شاد بود؟

محمد رضا ف

عضو جدید
فکر کنم اگر اخر مصاحبه سکوت باشه یعنی رد شدی و اگر با لبخند باشه یعنی اوکی شده کیا اخر مصاحبه اشون شاد بود؟

هزار چراغ دارد و باز بیراهه می رود
!!!!!!!!!!...............

( مهندسان براساس بررسی واقعیات و محاسبات جلو می روند نه هیجان و احساسات)

مهندس کسی که همیشه مهندسی فکر میکنه

باآرزوی رسیدن به آرزوهایتان

ما که رفتیم از این ..........

mr.sijal

عضو جدید
دوستان عزیز با همکاری هم با ارسال ایمیل و برقراری تماس تلفنی با مراکز خبری از قبیل 20:30 و دیگر خبرگزاری ها جهت پیگیری و اعلام نتایج شرکت نفت می توانیم وزارت نفت رو مجبور به اعلام نتایج در اسرع وقت کنیم.
خسته شدیم از صبر کردن
:cry:

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
دوستان عزیز با همکاری هم با ارسال ایمیل و برقراری تماس تلفنی با مراکز خبری از قبیل 20:30 و دیگر خبرگزاری ها جهت پیگیری و اعلام نتایج شرکت نفت می توانیم وزارت نفت رو مجبور به اعلام نتایج در اسرع وقت کنیم.
خسته شدیم از صبر کردن
:cry:

لطفا راهنمایی کنید اینجا خیلی ها میخوان سریع تر تکلیفشون بعد از 10 ماه مشخص بشه

م شیمی جنوب

اخراجی موقت

هزار چراغ دارد و باز بیراهه می رود
!!!!!!!!!!...............

( مهندسان براساس بررسی واقعیات و محاسبات جلو می روند نه هیجان و احساسات)

مهندس کسی که همیشه مهندسی فکر میکنه

باآرزوی رسیدن به آرزوهایتان

ما که رفتیم از این ..........

از کجا رفتی؟
بررسی واقعیت؟مهندس؟

جنایتکار

اخراجی موقت
agha begidd chejori mitonim ,baba khaste shodim az esteresss ,migan avakhere dey mahhh ,akhe che khabareee

اخه مگه میخوان چیکار کنند به غیر از اینکه میخوان تقلبی کنند چون مصاحبه که همون موقع نمره رو داور ها بهشون میدادند اینا هم وارد اینترانت میکردند و تمام
پس حالا چه خبره این مسخره بازیا و وقت کشی ها تکلیفمون رو مشخص کنید خسته شدیم از برج 12 پارسال تا الان همینجور طول داره میکشه ما مهر مصاحبه رفتیم پس کی جواب میدید؟ها

بچه ها اینجا دقیقا اعتراض کنید که چرا دارند تقلبی میکنند و اسم ها رو اعلام نمی کنند

http://serfan.iribnews.ir/feedbackpage.aspx?id=161

جنایتکار

اخراجی موقت
اخه مگه میخوان چیکار کنند به غیر از اینکه میخوان تقلبی کنند چون مصاحبه که همون موقع نمره رو داور ها بهشون میدادند اینا هم وارد اینترانت میکردند و تمام
پس حالا چه خبره این مسخره بازیا و وقت کشی ها تکلیفمون رو مشخص کنید خسته شدیم از برج 12 پارسال تا الان همینجور طول داره میکشه ما مهر مصاحبه رفتیم پس کی جواب میدید؟ها

بچه ها اینجا دقیقا اعتراض کنید که چرا دارند تقلبی میکنند و اسم ها رو اعلام نمی کنند

2030
@iribnews.ir

جنایتکار

اخراجی موقت

با سلام
برج 12 سال 91 دفترچه ازمون استخدامی سال 91 امد و ما شرکت کردیم برج 2 سال 92 ازمون برگزار شد و برج 6 در ازمون کتبی مشخص شد قبول شدیم برج 7 به مصاحبه تخصصی و روانشناختی دعوت شدیم و هنوز جوابی از روز مصاحبه در سایت به ادرس زیر وارد نشده است و حتی سایت نیز از کار افتاده است
Azmoon.nioc.ir
با توجه به اینکه همون روز مصاحبه در مهرماه دقیقا نمرات مصاحبه مشخص شد و روی سایت داخلی وزارت نفت وارد شد(اینترانت شرکت ملی نفت) چرا بعد از گذشت چند ماه شرکت نتایج مصاحبه روانشناختی و تخصصی رو اعلام نمی کند
تازه بعد از آن مصاحبه عقیدتی و سیاسی هم هست به علاوه طب صنعتی پس عملا امسال هیچ کس شروع به دوره کاراموزی هم حتی نمی شود

بهتر نیست شما فشاری روی این وزارت خانه بیاورید با توجه به اینکه همیشه اعلام میکنید داریم سریعا رشد و پیشرفت می کنیم و قله های ترقی رو طی می کنیم اما برای ازمون از سال 91 تا 93 برای جذب 1800 نفر در شرکت ملی نفت ایران عاجز هستید؟

homo294

عضو جدید
سلام بر همگی.چرا این همه تاپیک خالی،اصلا کسی نمیاد اطلاعاتی اگه داره بده؟

جنایتکار

اخراجی موقت
سلام بر همگی.چرا این همه تاپیک خالی،اصلا کسی نمیاد اطلاعاتی اگه داره بده؟

همه منتظر فرجیم و نشستیم تنها از خدا طلب میکنیم گناهانمون رو ببخشه و دستمون رو بگیره استخدام ملی نفت بشیم که در این صورت بتونیم در راه خدا کمک کنیم ( از نظر مالی )
خدا با توجه به شرایط که مدنظر داره قبولمون میکنه ان شاء الله

بالا