مصاحبه تخصصی گروه شغلی عملیات حفاری شرکت ملی حفاری ایران

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
سلام دوستان باارزوی سلامتی وپیروزی برای همه…..عزیزانی که مصاحبه دادن روانشناسه ازتون چی سوال پرسید؟؟؟هر کی هر چی میدونه بگه ممنون میشم.تشکر ازهمه دوستان:heart::heart::heart::heart::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

سلام گیلاس
کار مهم تو زندگی چیکار کردی؟
چه سختیهایی کشیدی؟
تا حالا چه کاری رو تموم کردی؟
از این حرفا
:gol:

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
با سلام
دوست من متاسفانه اینجوری نبوده تا الان این چیز رو که متوجه شدم.
گویا تعدادی از پرسنل پیمانی نفت اعتراض کردن و حتی تعدادی از اونا تو ازمون بودن که امتیاز هم نیوردن و حتی بخشی از این نوع مصاحبه بر میگرده به نظر تعدادی از مدیران شرکت ملی حفاری که موافق این موضوع هستند بخاطر همین تو تشکیل پرونده بودند و ادامه داستان.
غیر این موضوع حتی زمان ازمون دقیقا این موضوع رو مطرح کردند که حتی شرکت ملی حغاری برای فرزندان کارکنان و ایثارگران و جانبازان رو از این سهمیه جدا کرده یعنی به این تعداد اضافه کرده.

یعنی از سهمیه ما یا از سهمیه ما نیست؟
نه ماها رو نخوان و همش اونا رو بخوان؟
چرا فراخوان نزدن و مخفی بازی کار کردن؟

http://nidc.ir/DesktopModules/News/...=fa-IR&ItemID=5250&mid=13981&wVersion=Staging

mr.sijal

عضو جدید
یعنی از سهمیه ما یا از سهمیه ما نیست؟
نه ماها رو نخوان و همش اونا رو بخوان؟
چرا فراخوان نزدن و مخفی بازی کار کردن؟

http://nidc.ir/DesktopModules/News/...=fa-IR&ItemID=5250&mid=13981&wVersion=Staging
جذب نیروی ارکان ثالث ربطی به ماها نداره،عموما این نیروها برای شرکت های پیمانکار و بصورت کارگری می باشد،که توسط شرکتهای مربوطه جذب میشه،پیراحفاری که تا کاردانی نیرو میگیره نه کارشناسی

tidlia

عضو جدید
سلام
کسی میتونه ب من بگه ک چطوو در مساله 11 فصل دو ونس زمان اومده...
لطفا تا شب جواب بدید

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
جذب نیروی ارکان ثالث ربطی به ماها نداره،عموما این نیروها برای شرکت های پیمانکار و بصورت کارگری می باشد،که توسط شرکتهای مربوطه جذب میشه،پیراحفاری که تا کاردانی نیرو میگیره نه کارشناسی

نه این اون نیست
این رو جای ما میخوان بزارند
نکنه شما هم یکی از اونایی که این طور میگی رد گم کنی

mr.sijal

عضو جدید
نه این اون نیست
این رو جای ما میخوان بزارند
نکنه شما هم یکی از اونایی که این طور میگی رد گم کنی
رد چی؟
نه دوست عزیز اینطور نی که شما میگی
حرفی که زدم کاملا از رو واقعیته
ارکان ثالثیا تا بیان بدون آزمون رسمی شن پیر شدن

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
رد چی؟
نه دوست عزیز اینطور نی که شما میگی
حرفی که زدم کاملا از رو واقعیته
ارکان ثالثیا تا بیان بدون آزمون رسمی شن پیر شدن

سلام
میشه بیشتر در موردش توضیح بدید ؟
که چطور فراخوان میدن؟
چون اینا هم لیسانسه هستند
چقدر طول میکشه رسمی شن
توضیح زیاد بدید ما هیچی در این مورد نمیدونیم
راستی ملی حفاری حتما گزینش محکم داره یا احتمال داره حین اموزش گزینش بریم
یکم در این مورد هم توضیح بدید

ali2327

عضو جدید
salam .agha man az ye jaye movasagh shenidam ke meli hafari zarfiatesho kheili kam kardee .chon gharar bode 22ta dakal biaran ke in niroharo darkhast kardan .ama alan mosavabeye 22dakal taid nashode

mohsen222222

عضو جدید
خوب همه مصاحبه ها رو دادن و دیگه حرف مصاحبه زدن فایده نداره. بریم سر اصل مطلب یعنی حقوق کارکنان
روز مصاحبه یه سری کاغذایی پخش کردن از طرف شرکت که دستمزد های کارکنان جدید الاستخدام رو زده بود. نظر شما در مورد دستمزد ها چیه؟
اعدادی که زده بودن برای پایه حقوق بود یا کل دریافتی با احتساب سختی کار و شب کاری و... ؟

hassa1

عضو جدید
خوب همه مصاحبه ها رو دادن و دیگه حرف مصاحبه زدن فایده نداره. بریم سر اصل مطلب یعنی حقوق کارکنان
روز مصاحبه یه سری کاغذایی پخش کردن از طرف شرکت که دستمزد های کارکنان جدید الاستخدام رو زده بود. نظر شما در مورد دستمزد ها چیه؟
اعدادی که زده بودن برای پایه حقوق بود یا کل دریافتی با احتساب سختی کار و شب کاری و... ؟
محسن جان شما ملي حفاري هستيد يا مناطق نفت خيز؟
ما كه مناطق بوديم در مورد دست مزدها چيزي نگفتن

ehsan-zand

عضو جدید
سلام
برای منم جالبه
جدا چرا این کارو کرده بودن.
من تو مصاحبم به اینم ذکر کردن که حقوقت از این بیشتره یعنی انگیزت نمیتونه مالی باشه.
بنظر شما دوستان علتش برای بحث تو روانشناسی بوده یا دلیل دیگه ای داشته؟

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
سلام
برای منم جالبه
جدا چرا این کارو کرده بودن.
من تو مصاحبم به اینم ذکر کردن که حقوقت از این بیشتره یعنی انگیزت نمیتونه مالی باشه.
بنظر شما دوستان علتش برای بحث تو روانشناسی بوده یا دلیل دیگه ای داشته؟

شرکت ها موظف هستند اعلام کنم خوب ملی حفاری هم اعلام کرد کارشون هم خوب بود
کلا شرکت ملی حفاری یک شرکت رویایی هست

ehsan_ppm

عضو جدید
taze bar axe harfe shoma.man 4 roz pish meli hafary boodam.ino shenidam ke az tedade nesf ke gharar bood ghabool nahayy bashe.tedade biishtary mikhad begiire.az ghesmate amozeshesh ino sheniidam

ali2327

عضو جدید
salam

salam

,agha ,age momkene ye shomare az meli hafari bezarid ke male ghesmate estekhdamia bashe ,ke ma betonim soalatemono beporsim .mamnon

mr.sijal

عضو جدید
آقا کسی خبری چیزی نداره ؟
الکیم شده واسه دل خوش کردن
والا من که دل تو دلم نی:cry:

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
سلام کدوم شرکت از وزارت نفت هست که دوره ی کاراموزیش تمام کتاب های مقدماتی تا پیشرفته زبان رو درس میدهند؟
مثل کتابهای اینترچیج
آیا ملی حفاری اینگونه است کسی اطلاعی ندارد؟

م شیمی جنوب

اخراجی موقت
به نظرتون شرکت توی این دو ماه چه کاری میخواست انجام بده که اینقدر طول کشید؟نمی شد نتایج رو بگن بعد 2 ماه لفتش میدادند؟
راستی فهمیدم که بعد از نتایج باز 2 ماه میگن منتظر تماس باشید و بعد از اون باز 4 ماه منتظر طب صنغتی و باز هم 3 ماه منتظر جوا ب طب صنعتی و 3 ماه منتظر شروع به دوره کاراموزی در بهترین حالتش البته!
ً!

mr.sijal

عضو جدید
به نظرتون شرکت توی این دو ماه چه کاری میخواست انجام بده که اینقدر طول کشید؟نمی شد نتایج رو بگن بعد 2 ماه لفتش میدادند؟
راستی فهمیدم که بعد از نتایج باز 2 ماه میگن منتظر تماس باشید و بعد از اون باز 4 ماه منتظر طب صنغتی و باز هم 3 ماه منتظر جوا ب طب صنعتی و 3 ماه منتظر شروع به دوره کاراموزی در بهترین حالتش البته!
ً!
این تاخیر بدلیل اینه که تو بودجه 92 حقوق استخدامیا جدید لحاظ نشده،پس تا بودجه 93 تصویب بشه ماها علافیم

class pad seller

عضو جدید
یک مطلبی رو لازم به ذکر میدونم بگم اونم اینکه
40 درصد نمره مصاحبه ی علمی، 20 درصدس مربوط به مصاحبه ی شایسته محوری هس و 20 درصد دیگش مربوط به باقی مصاحبه ها( 70 تخصصی و 15 زبان و 15 دانش رایانه....)
یعنی تاثیر نهایی ایتم ها به این صورته
60درصد ازمون کتبی
20 درصد شایسته محوری
14 درصد مصاحبه ی تخصصی
03 درصد زبان انگلیسی
03 درصد دانش رایانه

خودم امروز پرسبدم از کارشناس آزمون مرکزی پنجم ، شرکت ملی نفت

behzadroo

عضو جدید
یک مطلبی رو لازم به ذکر میدونم بگم اونم اینکه
40 درصد نمره مصاحبه ی علمی، 20 درصدس مربوط به مصاحبه ی شایسته محوری هس و 20 درصد دیگش مربوط به باقی مصاحبه ها( 70 تخصصی و 15 زبان و 15 دانش رایانه....)
یعنی تاثیر نهایی ایتم ها به این صورته
60درصد ازمون کتبی
20 درصد شایسته محوری
14 درصد مصاحبه ی تخصصی
03 درصد زبان انگلیسی
03 درصد دانش رایانه

خودم امروز پرسبدم از کارشناس آزمون مرکزی پنجم ، شرکت ملی نفت

20 درصد شایسته محوری چطوری محاسبه میشه؟

بالا