مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

karo7

اخراجی موقت
باهات موافقم soha جان در جامعه هم دختر خوب و هم پسر خوب پیدا میشه،
ولی نمی شه تشخیص داد که کی خوبه وکی بد. همه در رابطشون یه جوری رفتار می کنند که انگار لیلی یا مجنونند، ولی بعد از مدتی مشخص میشه که این همه دوست داشتن ها به منظور دیگه ای بوده. متاسفانه به دلیل فرهنگ نامناسب ومحدودیت هایی که از همان دوران بچگی با آن بزرگ می شیم جنس مخالف به مهمترین اشتغال ذهنی در دورۀ جوانی تبدیل می شه که می تونه به دو صورت عشق و یا... در بیاد. بسیاری نیز به طور غیرمنصفانه از عشق برای رسیدن به اهداف دیگر استفاده می کنند.

karo7

اخراجی موقت
تعدادی از دوستان مشکل مزاحمت برای دختران را ناشی از آرایش بد آنها عنوانکردند که جای شگفتی داره!!! و اشاره کردند که این سری از دختران شایسته متلک هستند!!!!
اولا این رو باید بگم که آرایش بد یک چیز نسبی است نه مطلق، یکی می تونه یک آرایش رو بد بدونه و یک نفر دیگه خوب. دوما آرایش یا لباس بد می تونه مشمول زمان بشه و تغییر کنه، مثلا یه مدت مانتوی تا روی زانو یک لباس بسیار بد بود ولی الان یه چیز عادی شده. سوما چگونه ما می تونیم به خودمان اجازه دهیم وارد حوزه خصوصی شخصی شویم و او را به دلیل آرایشش مورد بی حرمتی و آزار قرار دهیم!!! چهارما مزاحمت در اسلام حکمش بسیار سنگین تر از آرایش یک دختر است.
به نظر من کسانی که با یک آرایش وسوسه می شند مشکل از خودشون است و بهتر خودشون رو اصلاح کنند نه بیاند آزادی یک نفر دیگه رو به خاطر ضعیف النفس بودن خودشون محدود کنند. اگر آرایش و زیبایی چیز بدی بود که خدا انسان زیبا نمی آفرید و همه را شبیه میمون می کرد. به نظر من آرایش تا هر اندازه ای باشد به شرط آنکه فرد را زیبا کند هیچ مشکلی ندارد.
در ضمن نگاه کردن هم اگر به صورت زننده ای نباشد فکر می کنم مشکلی نداشته باشد، آدم زمانی که از کنار یک منظره زیبار ، تابلوی زیبا و یا ... رد بشه حتما نگاه می کنه. دلیلی وجود ندارد که نگاه کردن حتما با نیت بد باشد.
هر چند که قبول دارم جامعه ما ظرفیت پایینی دارد ولی محدود کردن آثار مخرب بیشتری دارد و ما باید از فضای تیره رد بشیم تا به فضایی نرمال برسیم و مستلزم گذار هستیم.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
حالا این خط ، اینم نشون ، اونم تیر کمون ، ببین کی من دیدم دنبال دختر مورد علاقت میوفتی و و عاشق سینه چاکش میشی :) چه بسا الانشم باشی :)

احسنت... و دیگر هیچ.

هیچ وقت...:)

الان هم نیستم...چون دختری رو ندیدم که لایق احساس های من باشه...

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

کسی نگفت الان هستی. حالا خودت اصرار داری ما هیچی نمیگیم.:surprised:
اقا مصطفی فقط گفت میبینیمت که زمانی میرسه. اگه نرسه که میشه بهتون گفت سنگ.
هیچ انسانیو ندیدم که این روزو نداشته باشه. منظورم عاشق شدنه.
البته امیدوارم شرایط همون جوری پیش بیاد که تو میخوای

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

حالا منم نگفتم الان که :) گفتم اون روز و میبینیم بعد تو یاد حرف من بیوفت :) کی مرده ، کی زنده ؟ منم از این حرفا زیاد زدم ::biggrin:

pishoo

عضو جدید
من دختری که با من رک باشه و دست علی بهم بده رو تا اخرش باهاش هستم...

اما

ما که ندیدم

فقط شنیدیم...

فقط مشتی شعار شنیدیم که من اینم و الم من بلم..اخرش موقع عمل و دقیقه 90 طرف عین افتاب پرست تغییر رنگ میداد...

من هم نفهمیدم

شما دخترا
ماشین میخوایید
تیپ میخوایید
معرفت میخوایید
پاکی میخوایید
یکیو میخوایید که وقتی کنارش میشینید و باهاش بیرون میرید احساس امنیت از همه لحاظ بکنید...

من هم نفهمیدم...

:)

امیر اینقدر به دشت کربلا نزن. بگو از یه دختری که دوستش داشته باشی چی می خوای؟ خدا رو چه دیدی شاید شد؟...............

امیر Amir

کاربر حرفه ای
من یه نتیجه گیریه خوب برات می کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب. ناز نکن. مرد که ناز نمی کنه.
جسارت نباشه...
ولی من دیگه ترجیح میدم که خانم خودشو ثابت بکنه برای من...چون من به خودم خیلی خوب اطمینان دارم و واقعا دیگه حوصله این رو ندارم که بیام یک چیزای بدیهی رو برای طرف ثابت بکنم...

دوست دارین بدونید من چه ایده آلی دارم میتونید به من پیام خصوصی بدین و بعد از اینکه هدف نهایی رو مشخص کردیم با هم مفصل صحبت کنیم...

صحبت من با همه ادم ها اینجوریه ....

pishoo

عضو جدید
جسارت نباشه...
ولی من دیگه ترجیح میدم که خانم خودشو ثابت بکنه برای من...چون من به خودم خیلی خوب اطمینان دارم و واقعا دیگه حوصله این رو ندارم که بیام یک چیزای بدیهی رو برای طرف ثابت بکنم...

دوست دارین بدونید من چه ایده آلی دارم میتونید به من پیام خصوصی بدین و بعد از اینکه هدف نهایی رو مشخص کردیم با هم مفصل صحبت کنیم...

خوب یه مشکل همینه دیگه. حرکت باید از دو طرف باشه. طرف شما هم شاید همین نظر و بده و بخواد شما خودت و ثابت کنی. اون وقت جفتتون با یه همچین ادعایی چی میشه؟ایده آلت و برام بفرست.منتظرم

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ینی میخوای بگی الان تو هم این جوری شدی؟؟؟ دلت پره ها:biggrin:

آره بابا .. حرف زدن انقدر آسونه :) هر بارم گفتم دیگه شکر بخورم // دیگه از این کارا نمیکنم ، عاشقی چیه بابا ، بیخیال ، این بچه بازیا مال جووناست ... مهم نیست ... زمان داره ، به وقتش که بشه آدم میزنه یواشکی زیر همه حرفاش :) میگی نه ، ببین ...

ما هم زدیم ولی پاش وایسادیم:) :biggrin:;)

چیزی یا کسی رو ندیدم که عاشقش بشم...

منم گفتم عزیز :) حالا تا وقتی ندیدی آره خوب ، پا حرفتی ، ولی وقتی دیدیم ببینم پا حرفتی یا نه : پی .

جسارت نباشه...

من کشته مرده این منطق تو ام ... هی تورو میبینم یاد مهران مدیری تو " همیشه پای یک زن در میان است " میوفتم :2 تا پرانتز .

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خیلی خودخواهانست که فقط بخوایم طرف مقابل خودشو ثابت کنه. و چون خودمون خودمونو میشناسیم فکر کنیم دیگه نیازی نیست در مورد شخصیت خودمون توضیح بدیم.

pishoo

عضو جدید
باید قبول کنیم مشکل از خودمونه. شاید یه جا من اشتباه کنم که اشتباه من کلی اشتباه برای خودم و دیگران درست کنه.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب یه مشکل همینه دیگه. حرکت باید از دو طرف باشه. طرف شما هم شاید همین نظر و بده و بخواد شما خودت و ثابت کنی. اون وقت جفتتون با یه همچین ادعایی چی میشه؟ایده آلت و برام بفرست.منتظرم

نمیشه محض رضای خدا 2 تا پست و با نقل قول درست بزنی ؟ :(

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خیلی خودخواهانست که فقط بخوایم طرف مقابل خودشو ثابت کنه. و چون خودمون خودمونو میشناسیم فکر کنیم دیگه نیازی نیست در مورد شخصیت خودمون توضیح بدیم.

ا نه بابا .... امیر پیر این کاراست ، دیگه در مورد اون خودخواهی نیست ، تجربست . به هر حال 4 تا پیرهن بیشتر من و شما پاره کرده که حالا نشسته تا بیان خواستگاریش و علاقشونو بهش ثابت کنن :) امیر مظنه سکه و مهریه رو چند میچرخه ؟ :)

pishoo

عضو جدید
البته اعتماد به نفس امیر تحسین کنندس. امیر به منم یاد می دی اعتماد به نفسم و بالا ببرم. من دختر خوبیما. فقط اعتماد به نفسم خیلی کمتر از چیزیه که هستم.امیر یادتم باشه گهی زین به پشت و گهی پشت به زین. شایدم یه روزی نه چندان دور مثل مهران مدیری گفتی زنا اکسژنن و نباشن کبود میشیم

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ا نه بابا .... امیر پیر این کاراست ، دیگه در مورد اون خودخواهی نیست ، تجربست . به هر حال 4 تا پیرهن بیشتر من و شما پاره کرده که حالا نشسته تا بیان خواستگاریش و علاقشونو بهش ثابت کنن :) امیر مظنه سکه و مهریه رو چند میچرخه ؟ :)
تا جایی که ما یادمونه امیر از بدو تولد خواستگار داشته. این خاطراتی که ما از ایشون شنیدیم مربوط به 21 سال زندگی میشه

Mehdi.A

عضو جدید

به نظر من این خودخواهی نیست، این ترسه.

Mehdi.A

عضو جدید
البته اعتماد به نفس امیر تحسین کنندس. امیر به منم یاد می دی اعتماد به نفسم و بالا ببرم. من دختر خوبیما. فقط اعتماد به نفسم خیلی کمتر از چیزیه که هستم...
تو داری امیر رو مسخره می کنی یا واقعا فکر می کنی که این اعتماد به نفسه؟ (ببخشید من بعضی وقتها یه چیزهای خیلی ساده ای رو نمی فهمم)

Mehdi.A

عضو جدید
اول بزار این دو قسمت رو از هم جدا کنیم.
نه فکر نمیکنم بشه بهش گفت ترس. همون خودخواهی بهتره.
امیر تا جایی که من میدونم خودخواه هست اما ترسو نیست
شاید!!!

...همون خودخواهی """بهتره"""...
بهتره!!! باشه، راستش الآن که فکر می کنم می بینم انتساب صفت خودخواهی به یک نفر، راحت تر از انتساب صفت ترس است.