مشورتی مهم برای زندگی

2276417

کاربر فعال
بچه ها نظرتونودرباره ازدواج یه پسر 26 ساله که عاشق یه خانم 35ساله شده میخوام بدونم

2276417

کاربر فعال
مشورتی مهم برای یه زندگی راهنمایی کنید

مشورتی مهم برای یه زندگی راهنمایی کنید

بچه ها نظرتونودرباره ازدواج یه پسر 26 ساله که عاشق یه خانم 35ساله شده میخوام بدونم

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا یه همچین اشتباهیو نکن بدون شک با شکست روبرو میشی...

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی داشته که عاشقش شدی؟
ما هم یه مورد داریم

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خب اولا باید دید که چه جوری این عشق پیش امده ؟؟
ولی من می خوام نظر اون خانم 35ساله رو بدونم اگه یه روزی پسر خودش عاشق یه خانمی که 9سال بزرگتر هست بشه چه عکس العملی نشون میده؟؟
از قرار اقا پسر هستن و خانم خانم یعنی دختر 35ساله نیستن خانم 35ساله هستن
بازم اگه دختر بودن با وجود مشکل داره بودن بازم تحملش راحت تر هست تا اینکه من برداشتم این هست خانم ( مطلقه یا بیوه ) هستن
این مسئله باید ریشه ای بررسی بشه
وگرنه پر واضح هست که این ازدواج مشکل داره 99/99% هم مشکل داره

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
والا من یکیو می شناسم خانومه نه سال از آقاهه بزرگتره اولشم با عشق ازدواج کردن الان کلی دچار مشکل شدن

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به شرایطش داره .شرایط پسره که چی دیده تو این دختره که میخادش

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بستگی به شرایطش داره .شرایط پسره که چی دیده تو این دختره که میخادش

مورد داریم تو اقوام پسره مجرد 26 ساله عاشق دختر مطلقه 31 ساله شده
علتشم فک کنم اینه که دختره خیلی بهش محبت می کنه اینم وابستش شده:D

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مورد داریم تو اقوام پسره مجرد 26 ساله عاشق دختر مطلقه 31 ساله شده
علتشم فک کنم اینه که دختره خیلی بهش محبت می کنه اینم وابستش شده:D

بضی وقتا پسره یه شرطی داره یا شرایطش خاصه کمتر کسی میتونه باش کنار بیاد شاید مجبور شه با بزرگتر از خدش ازدواج کنه

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مبارکه اگه دوسش داری اقدام کن. سن مهمه ولی چیزایی وجود دارن که از سن خیلی مهمترن. حد اقلش اینه که عادتاو رفتارای یه سری دخترای لوس و از خود راضی امروزی رو ندارن( بلانسبت یه عده)
مورد داریم تو فامیل طرف وام میگیره که خانومش پیش دوستاش کم نیاره.
اگه همچین موردی برا من پیش بیاد و دوسش داشته باشم خیلی راغبترم به ازدواج تا دخترای.....

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

فقط اینو می تونم بگم که در این رابطه خانم 35سالی چیزی رو از دست نمیدن ( از قرار دختر نیستن خانم مطلقه یا بیوه)

ولی این پسر 26ساله بعد اینه جوانی رو از دست داد متوجه اشتباهش میشه

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط اینو می تونم بگم که در این رابطه خانم 35سالی چیزی رو از دست نمیدن ( از قرار دختر نیستن خانم مطلقه یا بیوه)

ولی این پسر 26ساله بعد اینه جوانی رو از دست داد متوجه اشتباهش میشه
مثلن پسرس که به فرض معلولیت داره اگه این خانم سالم میتونسته باش کنار بیاد اشکال داره؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مورد بوده که خوشبخت شدن . حتی 1 در 1000 در نظر بگیر .

اگه واقعا با چشم باز و گوش باز دیدیش و خوشت اومده و..... چرا که نه ؟ چرا شما اون 1 زوج در بین 1000 تا نباشی ؟

خوشبخت باشین :redface:. بسم الله

عاشق پیشه

عضو جدید
سلام این ازدواج مشکل داره و دلیلش هم عشق نیست
دلیل این ازدواج یک گرایش خاص روحی هست
من راجب موضوعاتی از این دست مطالعات داشتم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اینجورموارد فقط یکی دوسال اولش خوبه.
دخترمعمولانقش مادری به خودش میگیره واحساس بزرگتری میکنه وضمناهمیشه توهم اینو داره که پسرداره براش نقش بازی میکنه ودوستش نداره وشک وتردیدهم تمام زندگی زن رومیگیره که نکنه پسرجای دیگه باکس دیگه ای باشه.
وپسرهم بعدمدتی وقتی رفیقاشو میبینه حسرت میخوره که جوونیش ازدست رفته وممکنه کاربه خیانت ازطرف پسر برسه چون احساس میکنه ارضا نیست.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشنهاد میکنم بجای مشورت با ماها که تقریبن همه مون مجردیم با یه رووانشناس و مشاور متخصص و معتبر مشورت کنید و به این راحتی رد یا قبول نکنید.
تو نگاه اول شاید برای همه احمقانه بیاد، همین طور برای من. و همینطور تو نگاه اول (منظور اوایل) ظاید برای خود اون آقا پسر 26ساله کاملا منطقی بیاد و عاشقانه . بنابراین مشاوره رو انجام بدین حتمن.

آخرین ویرایش:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

الان با توجه به بالا رفتن سن ازدواج , ازدواج هایی که دختر از پسر یکی دو سال بزرگتر هستند دیگه معمول و مرسوم شده و ایرادی هم بهش وارد نیست ولی ازدواجی که در اون زن 5 سال یا بیشتر از مرد سن داره در اکثر موارد منجر به شکست میشه! ولی دیده شده مواردی که خیلی هم خوب باشه.

پسر قبلش باید در این مورد فکر کنه که چرا وقتی میتونه با یکی 4 5 سال کوچیکتر از خودش ازدواج کنه با یکی که 9 سال از خودش بزرگتره ازدواج کنه؟ اگه واقعا از ته دل متقاعد شد دلایلش رو روی کاغذ بنویسه و یه جای امن نگه داره که هر وقت پشیمون شد دوباره بخوندش

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوست عزيز... اين ازدواج ها غالبا در آخر به طلاق ختم خواهند شد من از اين موارد زياد ديدم... پس دوست عزيز اين عشق و دوست داشتن نيست بلكه وابستگي به كسي هست كه عين يك مادر بهشون محبت كرده.. پس بهترين راه اينه اون خانم رو ملاقات نكنه و فكر ازدواج روكلا فراموش كنه

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مثلن پسرس که به فرض معلولیت داره اگه این خانم سالم میتونسته باش کنار بیاد اشکال داره؟

اولا ایشون نگفتن دقیقا چی هست اولین پستم همین رو خواستم دقیاقا چی به چی بوده؟؟
سالم بودن خانم مطلقه و معلولیت پسر قید نشده که اون موقع فرق داره
ولی الان بنا بر همین توضیحات هردو سالم هستن یکی پسر یکی مطلقه که فکر می کنم یه علت بیشتر وجود نداشته باشه البته طبق چیزهایی که اطراف و سایتهای مختلف خوندم :razz:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من "عشق قبل از ازدواج" رو عشق نمی نامم ، خریت میگم بهش. حالا چه برسد به اینکه شما عاشق یکی که 9 سال از خودت بزرگتره بشی...

شما دچار یک مشکل روانی شده اید ، احتمالا شما از اون خانم محبت دیده اید....

فکر میکنم شما دچار اختلال در مورد تفکیک "مادر" با "همسر" شدید و نتونستید درست تمییز بدهید....

بهتره به یه روان شناس مراجعه کنید.

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عاشق نه علاقه مند ....
اینا ازدواج نکنن بهتره ....اختلاف سنی زیاد ...تازه این وسط دخترم بزرگتره ...برعکسشو الان میگن نه چه برسه به اینکه اینجا دختر بزرگتره...
همونطور که دوستانم اشاره کردن الان تا دو سال بزرگتر بودن دختر رسم شده و مشاور ها زیاد بهش گیر نمیدن ولی این عاقبت خوبی نخواهد داشت احتمالا ....

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اشتباه خیلی بزرگیه که به احتمال 99.9% به خیانت از طرف مرد یا ازدواج مجدد میکشه
دختره شاید الان بی عیب باشه ولی خیلی سریع تر شکسته میشه در حالی که پسر روز به روز ظاهرش بهتر میشه