zarzari jon
عضو جدید
اول غرقاب کنیم بعد سم بزنیم؟
سلام...

سلامببخشید میخواستم بدونم برای مبارزه با شته گردو که پیشرفت کرده چه کار باید کرد؟ ببخشید سوالم را اینجا پرسیدم چون نمی دانم از چه طریق باید سوالم را بپرسم؟ ممنون می شوم راهنماییم فرمایید.
سلام ببخشید گردوهای ما یه مشکلی دارن شایدم چند تا.....موقعیت مریوان کردستان.....
از محل زخم های قدیمی آب سیاه رنگی بیرون میاد حتی یکیشون که زخمی نبود یه میخ کوبیدم بهش از بغل میخ آب سیاه میاد بیرون....دو سه سالی هست اندازه برگهاشون کوچیک شده بطوری که زیر سایه اش نمیشه استراحت کرد ..... برگهاش منحصر شدن به سرشاخه ها ...... اندازه گردوهاش هم کوچیک شدن و پوستشون هم خیلی محکم چند سال اول اینطوری نبودند...... بعضیا میگن قارچ فیتوفتراست و بعضی میگن باکتری هست و کاریش نمیشه کرد............................................لطفا راهنمایی کنید..................
سلام، ببخشید من یه مشکلی دارم، اینجا کسی میتونه کمکم کنه؟!
من یه گل قاشقکی دارم. چند وقت پیش یه گوجه کنارش در اومد، گوجه هرو بزرگش گردم خیلی دوسش دارم ولی این سری آخر گوجه هاش کوچیک قرمز شد و برگاشم کمی زرد شده. انگار حالش خرابه! کسی میدونه مشکلش چیه؟![]()
خواهش میکنم.
2 بار زمستون:
اولین بار وقتی برگا ریختن ... اگر هیچ برگی روی درخت نبود نسبت 5 در هزار استفاده کن
نوبت بعدی میره واسه قبل از رشد جوونه ها ... آخرای زمستون ... که بستگی به منطقه داره ... اینجا هم نسبت 5 در هزار
2 باز بهار:
وقتی گلبرگا ریختن و میوه های کوچولو دیدی ... اینجا نسبت رو باید پایین تر بیاری ... مثلا 3 در هزار
و 20 روز بعد مجددا تکرار میکنی
یک سم دیگه بنام بردوفیکس هم وجود داره که کاراییش بیشتر از اکسی کلرورمسه ... اینو بتونی تهیه کنی بهتره
نحوه مصرفش مثل همینه ... (نحوه مصرف روی برچسب رو قیل از مصرف بخون حالا هر سمی که تهیه میکنی)
دوستان هیچ کس اطلاعی نداره دلیل زرد بودن این گل محمدی چیه؟سلام. اول اینکه ببخشید نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو می پرسم یا نه. خیلی گشتم و اینجا رو مناسب دیدم. میخواستم ببینم که این که برگ های گل محمدی ای که خریدم تقریبا به زردی میزنه به دلیل بیماریه؟گل شمعدونی هم برگ های جدیدش سبز خیلی کمرنگه که به زرد میزنه. آیا بیماری داره؟![]()
![]()
سلام ما یه درخت گرددو داریم تقریبا 4ساله گردوهاش داره سیاه میشه و میریزه ازدرخت اوایل کم بود ولی سال به سال زیاد تر شد مشکلش چیه و چیکار باید کرد چند تاعکسشو برات گذاشتم
مشاهده پیوست 159988
مشاهده پیوست 159989تنه درخت
سلام ما یه دوتا درخت انگور داریم که بارش خیلی خوب ورشد درختم خوبه اما دوسه سالی هست که از زمان غوره انگورا یا کرم میخورن یا میگندن یه بخشی از برگ های درختم زرد میشه و میریزه
امسال مجبور شدیم وقتی غورن بچینیمشون الانم چند تا عکس ازش گرفتم ببینید اگه کسی میدونه بگه مشکل چیه وچیکار باید کرد
مشاهده پیوست 159992مشاهده پیوست 159993
سلام یه هلو داریم تازه هم کاشتیم ولی امسال پر از افت شده حشرات سبز روشن که زیر برگن و یه سرس که سفیدن رو ی برگ یرگ درختم یه جاهایی شیره داره
مشاهده پیوست 159997مشاهده پیوست 159998
سلام. اول اینکه ببخشید نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو می پرسم یا نه. خیلی گشتم و اینجا رو مناسب دیدم. میخواستم ببینم که این که برگ های گل محمدی ای که خریدم تقریبا به زردی میزنه به دلیل بیماریه؟ گل شمعدونی هم برگ های جدیدش سبز خیلی کمرنگه که به زرد میزنه. آیا بیماری داره؟
ببخشید نمیدونم گردوی باغ ما هم دچار این بیماری شده است یا نه؟ چون برگها یه کم کمرنگ تر از این عکس دوستمون هست. یعنی حالت سوختگی دارد ولی قهوه ای نیست زرد هستند، علائم کمبود هم نیست. ممنون میشم راهنماییم کنید
درضمن عکس ها به پیوست میباشد
با تشکر
خیلی ممنون از راهنماییتون. خاک گلدان رو عوض کردم تمامش خاک رس بود و مثل سنگ به هم چسبیده بود به طوری که حتی از گلدان جدا نمیشد. از ترکیب خاک و مقداری کود دامی استفاده کردم امیدوارم که مشکلش حل بشه.سلام به احتمال قریب به یقین کمبود مواد غذایی علت زرد شدن محمدی است کاشت در باغچه با خاک مناسب یا کاشت در گلدان بزرگتر که دارای حجم بیشتری خاک است وهمچنین استفاده از کود دامی یا مرغی یاازته به مقدار خیلی کم در گلدان یا محلولپاشی با کودهای مناسب باعث رفع زردی میشود ضمنا اگر ته گلدان باز نباشد واب اضافه نتواند خارج شود و البته ابیاری زیادی نیز ممکن است سبب زردی شده باشد
با سلام چند سوال داشتم
اول اینکه چه فرقی بین نیسورون و فن پیروکسی میت هست و عموما کدام پیشنهاد میشه برای سم پاشی درختان میوه
علایم عمومی بیماری های قارچی درختان میوه چیه؟
و اینکه چه دلیلی میتونه داشته باشه وقتی که برگها نا منظم در شاخه های مختلف شروع به زرد شدن و ریزش میکنه و در نهایت منجر به خشک شدن درخت میشه
از بین شته کش ها مالاتیون بهتره یا دیازینون
خواهش میکنم البته با اب و هوای فعلی اکثر مناطق ایران هنگام تعویض گلدان باید سعی شود خاک اطراف ریشه ها نریزد وتا مدتی هم در افتاب سایه نگهداری شودخیلی ممنون از راهنماییتون. خاک گلدان رو عوض کردم تمامش خاک رس بود و مثل سنگ به هم چسبیده بود به طوری که حتی از گلدان جدا نمیشد. از ترکیب خاک و مقداری کود دامی استفاده کردم امیدوارم که مشکلش حل بشه.