دوست عزیز سعی کنین تابستان زبانتون رو تقویت کنید .منابع اصلی کتابها را اماده کنید و جزوات بعضی از دروس دانشگاههای تهران رو پیدا کنید.مطالعات پزیرشش کم و دروسش با معماری یکسانه
کنکور دادنی باید معماری معماری شرکت کنم؟
دوست عزیز سعی کنین تابستان زبانتون رو تقویت کنید .منابع اصلی کتابها را اماده کنید و جزوات بعضی از دروس دانشگاههای تهران رو پیدا کنید.مطالعات پزیرشش کم و دروسش با معماری یکسانه
تبریک میگم .به نظرتون من با درسام مدتونم برسونم و بخونم؟هنوز تمام نکردم
ممنونم .بله باید معماری -معماری بدید.با برنامه پیش برین میتونین قبول شین ولی باید از درساتون بزنین.بهتره از الان شروع کنین
سلام دوست عزیزسلام ممنون از راهنمایی های خیلی خوبتون،
فقط من الان تکنولوژی معماری میخونم،اسکیسم هم صفر،
شنیدم برای ارشد تکنولوژی آزمون اسکیس نداره درسته؟؟
مرسی .از لغات تافل شروع کردم وبه نظرتون تاریخ مبانی هم شروع کنم؟
من مهر ترم 6 هم شروع میشه.میخواستم در مورد کنکور ارشد کمکم کنید.از چه درسایی شروع کنم؟اصلا از لان شروع کنم؟
منکنودر کاردانیبه کارشناسی یه دور بعضی کتابارو مثل تاریخ زارعی .اقلیم ساسان مرادی .و .....
طول ترم هم زیباشناسی وافرینش معماری برا مبانی نظری خوندم.
اسکیس هم خیلی ضعیفم.برا اسکیس چیکار کنم؟
سلام ممنون میشم اگه بگین واسه کنکور حدودا چندتا کتاب خوندین و چند ماه وقت گذاشتین؟سوال داشتین پیام بدین من اینجا متوجه نمیشم.وقت کردین کتابهایی حجیم مثل از زمان و معماری رو الان یک نگاهی بکنین.منابع پیشنهادی رو بعدا این تایپیک میزارم
دستتون درد نکنه بابت اطلاع رسانی.میشه ساعت ومابقی تشریفات و....این آزمون بهمون یه توضیحاتی بدین؟ثبت نام کردیم روز موعود چطوری دفترچه ها تحویلمون میدن؟راستی تو کدوم لینک میذارن؟؟؟؟موسسه ایوانخانه معمار در تاریخ های 30/4/91 و 20/5/91 و 10/6/91 اقدام به برگزاری ازمون های سنجش به صورت رایگان و مجازی می کند
احتمالا به دلیل مجازی و رایگان بودن جامعه اماری بالایی دارد
جهت شرکت در آزمون های رایگان کارشناسی ارشد معماری و هنرهای ساخت فرم زیر را تکمیل فرمایید
http://www.arch-house.com/index.php?do=form&id=5
دستتون درد نکنه بابت اطلاع رسانی.میشه ساعت ومابقی تشریفات و....این آزمون بهمون یه توضیحاتی بدین؟ثبت نام کردیم روز موعود چطوری دفترچه ها تحویلمون میدن؟راستی تو کدوم لینک میذارن؟؟؟؟
بوطیقای معماری/ محیط های پاسخده/20 اثر که هر معمار باید بداند و باغ ایرانی و کوشک های ان رو داشتن اینا که مناسب نیست نه؟[/
QUOT
یک وقت اینارو برا کنکور نگیریا..
عناصر و جزییات هنرستان هم مفیده؟
میشه کسی راهنمایی کنه؟
من اصلن برنامه ریزی نمتونم بکنم.ازجه کتابایی شروع کنم؟
میشه کسی راهنمایی کنه؟
مرسی 1سوال دیگه من زبان لغات تافل شروع کردم خوبه؟یا 504؟
بچه ها ماه رمضون روالش چطوریه
شب تا صبح بخونم صبح تا شب بخوابم؟
من اصلن برنامه ریزی نمتونم بکنم.ازجه کتابایی شروع کنم؟
میشه کسی راهنمایی کنه؟
سلام جواب سوال بالا رو میدیخيلي دوس دارم راهنمايي كنم
سوال بپرس ازم
سلام به شما
من هم اطلاعاتم در همین حد مجازیه-انجا نرفتم/ولی طبق اطلاعاتی که در سایتش هست اعلام می کنند خودشون
دفترچه ای در کار نیست به صورت مجازی در خونه پشت سیستم پاسخ میدهید
فقط اینکه این 3 تا ازمون طبق منابع کنکور 91 هست یعنی از همه جا وبودجه بندی نشدس
و چون رایگانه:دی جامعه اماری بالایی داره/اگر بیشتر فهمیدم اطلاع میدم
بچه ها ماه رمضون روالش چطوریه
شب تا صبح بخونم صبح تا شب بخوابم؟
زنگ بزن به يه كتابفروشي ليست كتابا رو بدهمن همهجارو گشتم اصلا کتبابهارو نداشتن تو شهرمون/ادینه بوک هم که تموم کرده. سایت معتبر دیگه ای شما سراغ ندارین
باغ هاي ايراني رو من خوندمبوطیقای معماری/ محیط های پاسخده/20 اثر که هر معمار باید بداند و باغ ایرانی و کوشک های ان رو داشتن اینا که مناسب نیست نه؟
توصيه ميشه اما من كزازي رو خوندم كاملترهعناصر و جزییات هنرستان هم مفیده؟
عناصر و جزییات هنرستان هم مفیده؟
میشه کسی راهنمایی کنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ع | مشاوره | انتخاب رشته کنکور هنرهای ساخت | کارشناسی ارشد | 84 | |
![]() |
مشاوره|انتخاب رشته معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 99 | |
![]() |
مشاوره انتخاب رشته آزمون سراسری 91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
مشاوره | تجربیات من از کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 74 | |
F | منابع آزمون دکتری بیولوژی تولیدمثل وزارت بهداشت | کارشناسی ارشد | 0 |