كسي هست امسال ايوان خانه ازمون بده؟ و ازمونا رو بزار اينجا؟ و سرفصل هايي كه براي هر ازمون مشخص ميكنن رو بدن بهمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي
نخر ميگمبچه ها بهترین سایت واسه سفارش اینترنتی کتابای راهیان ارشد چیه ؟
رفتم تو سایت خودش احساس کردم چندتااز کتاباشو نداره....
کتاب های تاسیسات مکانیکی سلطاندوست
یعنی تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان و طبقه بندی سیستم ها و تجهیزات چه فرقی با هم دارند؟
الویت با کدومه؟
از نظر محتوایی هم پوشانی دارند؟
هردوش باید خونده بشن؟
کتاب های تاسیسات مکانیکی سلطاندوست
یعنی تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان و طبقه بندی سیستم ها و تجهیزات چه فرقی با هم دارند؟
الویت با کدومه؟
از نظر محتوایی هم پوشانی دارند؟
هردوش باید خونده بشن؟
بچه کسی خلاصه مطالب وکتاب جدیدزارعی رونداره؟من قدیمیشوخوندم
سلام من قدیمشو خوندم-مگه جدیدش با قدیمش چه فرقی می کنه؟سلام جدیدشم بخون با خلاصه کار درست نمیشه
سلام من قدیمشو خوندم-مگه جدیدش با قدیمش چه فرقی می کنه؟
من چاپ دهم 1390و دارم 17 فصله امریکای میانه هم داره جدیدش فرق میکنه یا همینه؟؟؟؟؟؟
سلام .. کسی می دونه قانون دانشگاه ازاد واسه تعیین رتبه های ورودی چه جوریه ؟؟اخه دانشگاه ما میگه هر کس زودت فارغ التحصیل بشه .. یعنی بینه بچه های فارغ اتحصیل مثلا من ورودی 87 هستم و 4 تااز بچه های ورودی تابستون دفاع کردن حالا همونا رتبه اول تا چهارم شدن ..... واقعا مسخره است این کلا قانونه دانشگاه ازاده یا فقط دانشگاه ما این جوریه ؟؟خواهشا اگه اطلاعی دارید جوابم بدید . اخه میخوام اعتراض کنم هیچ کدوم تا بحال رتبه هم نیاورده بودن .............
بسم رب الحق
بعد از استقبال همه ي دوستان از مشاوره آزمون كارشناسي ارشد
ظبق قولي كه به يه سري از دوستان بابت مشاوره و راهنمايي ارشد 92 داده بودم
مشتاق تر از همه ام در مورد منابع ازمون،نحوه شروع، مطالعه از هم مشاوره بگيريم.
اگر اين تاپيك به صلاح ديد مديران عزيز پاك شد(البته خواهش كردم پاكش نكنن) اينجانب اعلام ميدارم به حد توان و قوه الهي تا جايي كه ميتونم و ميدونم از پاسخ به سوالات عزيزان پيرامون اين مهم ، فروگذارنكنم.در صورت حذف اين تاپيك ، سوالاتتون رو در مشاوره آزمون كارشناسي ارشد مطرح كنيد.
البته بازم خواهش ميكنم اين تاپيك حذف نشه چون تاپيك مشاوره علي رغم تلاش هاي من و DDDiQ عزيز پر از اسپم و سردر گمي شد.
توكل به خدا
وروجك ؛عضو كوچيك تالار معماري
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ع | مشاوره | انتخاب رشته کنکور هنرهای ساخت | کارشناسی ارشد | 84 | |
![]() |
مشاوره|انتخاب رشته معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 99 | |
![]() |
مشاوره انتخاب رشته آزمون سراسری 91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
مشاوره | تجربیات من از کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 74 | |
F | منابع آزمون دکتری بیولوژی تولیدمثل وزارت بهداشت | کارشناسی ارشد | 0 |