مشاوره خرید گوشی برای مستضعفین

Benyamin_NV

اخراجی موقت
سلام دوستان....

من یه گوشی میخوام هم قیمتش به وسعم برسه و هم فقط میخوام تو نرم افزار و اینترنت عالی باشه.فقط همین...دیگه دوربین و رم زیاد برام مهم نیست.

آن طوری که من فهمیدم بیشتر نرم افزارهای توپ و کاربردی با گوشیهایی که با سیستم عامل اندروید هستن کار میکنن،نظر شما چیه منم اندروید بگیرم؟؟

قیمت یه گوشی اندروید خوب که نرم افزار و اینترنت رو عالی ساپورت کنه چقدر هست؟؟

دوستان ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.دیگه قیمتش زیر 1 تومن باشه.....اگه زیر 500 تومن برام معرفی کنین که خوبه....اگرم زیر 300 معرفی کنین که نور علا نوره!!!من اطلاعی از قیمتای گوشی و خود گوشی ندارم....

گوشی دست دوم خوب هم پیدا میشه؟؟؟،کلا منو راهنمایی کنین ممنون میشم.با تشکر ممنون:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

darvish.m

کاربر فعال تالار موبایل,
در نظر داشته باشید رو توضیحاتی که فرمودید این را هم اضافه کنید که دو هسته ای باشه که بتونید رو بازی ها و نرم افزار های جواب بهتری بگیرید. حداقل برند رو انتخاب کنید. راهنمایی مناسب تری به شما می شود.

Benyamin_NV

اخراجی موقت
در نظر داشته باشید رو توضیحاتی که فرمودید این را هم اضافه کنید که دو هسته ای باشه که بتونید رو بازی ها و نرم افزار های جواب بهتری بگیرید. حداقل برند رو انتخاب کنید. راهنمایی مناسب تری به شما می شود.

سلام من منظورتون رو درست متوجه نشدم،بد نوشتین!

من نمیدونم دوهسته ای میخواد باشه سه هسته ای باشه،فقط هر چی هست کارش خوب باشه(اینترنت و نرم افزار-اصلا بازی هم مد نظرم نیست)،از هر برندی میخواد باشه فقط کارش خوب باشه،و بتونه این دو تا خواسته منو برآورده کنه،فقط همین و البته به وسعم برسه.

من تو عمرم فقط گوشی 6300 و 5220 نوکیا داشتم اصلا از دنیای گوشی خبر ندارم!!!ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید.

darvish.m

کاربر فعال تالار موبایل,
کمکی که من می تونم داشته باشم در ابتدا این هست که رو این سایت شما یک گشتی بزنید و کمی با گوشی های جدید اشنا شید تا بشود بهتر راهنماییتان کرد.

Benyamin_NV

اخراجی موقت
کمکی که من می تونم داشته باشم در ابتدا این هست که رو این سایت شما یک گشتی بزنید و کمی با گوشی های جدید اشنا شید تا بشود بهتر راهنماییتان کرد.

سلام من آن گوشیا رو دیدم بیشترشون رو شنیده بودم،از دوهسته ای هم که میگین خبر دارم ،عین کامیپیوتر هست که سی پی یو اش دو هسته ای و 4 هسته ای هست میباشد.الان شما چطوری منو میخواین راهنمایی کنین؟

اینجا بهتر بود چند تا گوشی به من معرفی میکردین...و من میرفتم دنبالش:redface:

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان....

من یه گوشی میخوام هم قیمتش به وسعم برسه و هم فقط میخوام تو نرم افزار و اینترنت عالی باشه.فقط همین...دیگه دوربین و رم زیاد برام مهم نیست.

آن طوری که من فهمیدم بیشتر نرم افزارهای توپ و کاربردی با گوشیهایی که با سیستم عامل اندروید هستن کار میکنن،نظر شما چیه منم اندروید بگیرم؟؟

دوستان ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.دیگه قیمتش زیر 1 تومن باشه.....اگه زیر 500 تومن برام معرفی کنین که خوبه....اگرم زیر 300 معرفی کنین که نور علا نوره!!!من اطلاعی از قیمتای گوشی و خود گوشی ندارم....

گوشی دست دوم خوب هم پیدا میشه؟؟؟،کلا منو راهنمایی کنین ممنون میشم.با تشکر ممنون:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

کلا بچه های مکانیک بیشترشون جز مستضعفین هستن،در غم شما مشترکیم:(

s_aa

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام برای خرید یک گوشی دررنج حداقل روبه بالا تا متوسط روبه بالا میشه از رنج قیمتی 300 درنظرگرفت تا 600 و یاکمتر
همه گوشی های سیستم اندروید دراین حالت ازنظرسیستمی مشابه هستن...
برند های پیشنهادی هووایی خوب هستن..و یا سونی و سامسونگ....
ازاین رنج به بعد میشه گوشی های متوسط و تا خوب به بالا پیداکرد..

پیشنهادی من:
هووای G510 و یا sony e duel
در رنج بالاتر sony experia p و یا هووای y300

Benyamin_NV

اخراجی موقت
سلام دوستان پیشنهاد دیگری نبود؟ لطفا راهنمایی و پیشنهاد بفرمایید که حداقل باید چه مقدار پول جمع کنم تا بتونم یه گوشی مناسب شرایطم بخرم؟
باتشکر:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

سلام من آن گوشیا رو دیدم بیشترشون رو شنیده بودم،از دوهسته ای هم که میگین خبر دارم ،عین کامیپیوتر هست که سی پی یو اش دو هسته ای و 4 هسته ای هست میباشد.الان شما چطوری منو میخواین راهنمایی کنین؟

اینجا بهتر بود چند تا گوشی به من معرفی میکردین...و من میرفتم دنبالش:redface:

گوشی y210 و y300 هو آ وی کاملا براتون مناسبه برند خوبی هم هست البته

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
گوشی y210 و y300 هو آ وی کاملا براتون مناسبه برند خوبی هم هست البته

فک کنم مدیر تالار فردا بیاد بهم اخطار بده ولی قضیه چیه تو همه ی تاپیکای قدیمی دارین فقط هوآی مخصوصا این 2 مدل رو میگین؟
من ترجیح میدم GLX G4 nfc بگیرم تا مدلای پاین هوآوی رو. از نزدیک با چند تا از مدلای اندرویدی جی ال ایکس کار کردم، 3 مدلشونم از نزدیک تست و بررسی کردم، در حد قیمتشون خوب جواب میدن.

morteza gold

عضو جدید
به سایت digikala.com یه سری بزن امکانات خوبی برای انتخاب گوشی مناسبت داره

سلام دوستان....

javad_9864

عضو جدید
سلام بچه ها
ممنون میشم یه گوشی تا 500-550 بهم معرفی کنید
لمسی-دوربین خوب-باتری خوب- برنامه خور عالی- سرعت مناسب- چکش خور بالا- بی عیب و نقص

بالا