بچه ها اگر بخواین من pipe sizing رو از رو کلاس اقای سمیعی گهر براتون بگم...
لطف کنید هر منبعی که میشه و امکانش هست رو بزارید همه اینجا ممنونتون میشن
بچه ها اگر بخواین من pipe sizing رو از رو کلاس اقای سمیعی گهر براتون بگم...
ممنوناین ماله امروزه:
با سلام خدمت دانشجویان عزیز : ر . ت & س . د & ی. ی
برای ورود به صنعت نرم افزار هایسیس کاربردی تر از اسپن میباشد و در شبیه سازی های مربوط به PFD , و سایزینگ لوله ها از این نرم افزار استفاده میشود در بازار کتابهای خوبی در ضمینه نرم افزار هایسیس موجود است فقط مشکل این کتابها و حتی کتاب قدیمی خود بنده در این است که با دید غیر صنعتی میباشد و تمام مطالب به صورت درسی ارائه شده که این موضوع باعث میشود شما تنها یک کاربر نرافزار شوید وهمچنین مطالب اضافیه زیادی را یادبگیرید که هم زود از یادتان میرود و هم کاربرد انها را نمیدانید در کل اگر هم قصد یادگیری نرم افزار را دارید کتاب خوب زیاد است فقط سرچ بزنید تا کاربرد انهارا هم بفهمید.
مثل اینکه به کسی بخواهی ماشین سواری را به صورت درجا و با ماشین خاموش اموزش بدی گرچه فرد تمام ادروات داخل ماشین را خواهد شناخت ولی تا در مسیر و خیابان قرار نگیرد و به خاطر اماتور بودن 4 تا ناسزا نشنود ماشین سواری یاد نمیگیرد!
در کل هایسیس فقط ابزار در کار است و شاید یک دهم کار (شاید کم تر ) است و دیگر مطالب مثل و سایزینگ و مدارک و استاندارد و پروسیجر و ... بسیار مهم تر هستند و در واقع شما بایستی یاد بگیرید که چطور هایسیس را بر این ها اپلای کنید...
موفق باشید
سمیعی گهر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
باشه من با اجازه همه شروع میکنم فقط من هیچ وقت معلمه خوبی نبودم و سعی میکنم کپی پیس حرفهای اقای سمیعی رو بزنم و با همون طبقه بندی توضیح بدم. بزارید یبار دیگه فایل را گوش کنم از فردا شروع میکنم امیدوارم بتونم کمک کنم و خوب از اب در بیاد...
ممنوناین ماله امروزه:
با سلام خدمت دانشجویان عزیز : ر . ت & س . د & ی. ی
برای ورود به صنعت نرم افزار هایسیس کاربردی تر از اسپن میباشد و در شبیه سازی های مربوط به PFD , و سایزینگ لوله ها از این نرم افزار استفاده میشود در بازار کتابهای خوبی در ضمینه نرم افزار هایسیس موجود است فقط مشکل این کتابها و حتی کتاب قدیمی خود بنده در این است که با دید غیر صنعتی میباشد و تمام مطالب به صورت درسی ارائه شده که این موضوع باعث میشود شما تنها یک کاربر نرافزار شوید وهمچنین مطالب اضافیه زیادی را یادبگیرید که هم زود از یادتان میرود و هم کاربرد انها را نمیدانید در کل اگر هم قصد یادگیری نرم افزار را دارید کتاب خوب زیاد است فقط سرچ بزنید تا کاربرد انهارا هم بفهمید.
مثل اینکه به کسی بخواهی ماشین سواری را به صورت درجا و با ماشین خاموش اموزش بدی گرچه فرد تمام ادروات داخل ماشین را خواهد شناخت ولی تا در مسیر و خیابان قرار نگیرد و به خاطر اماتور بودن 4 تا ناسزا نشنود ماشین سواری یاد نمیگیرد!
در کل هایسیس فقط ابزار در کار است و شاید یک دهم کار (شاید کم تر ) است و دیگر مطالب مثل و سایزینگ و مدارک و استاندارد و پروسیجر و ... بسیار مهم تر هستند و در واقع شما بایستی یاد بگیرید که چطور هایسیس را بر این ها اپلای کنید...
موفق باشید
سمیعی گهر
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
باشه من با اجازه همه شروع میکنم فقط من هیچ وقت معلمه خوبی نبودم و سعی میکنم کپی پیس حرفهای اقای سمیعی رو بزنم و با همون طبقه بندی توضیح بدم. بزارید یبار دیگه فایل را گوش کنم از فردا شروع میکنم امیدوارم بتونم کمک کنم و خوب از اب در بیاد...
سلام اقابا عرض شرمندگی میشه منو راهنمایی کنید که از کجا میتونم این برنامه رو دان کنم من الان دوبار از دوجای مختلف هایسیس رو دان کردم اما جفتش یه جور ایراد لایسنس میگیره .........چند وقت پیش هم میخواستم متلب رو از سی دی نصب کنم نمیشد مجبور شدم ویندوز رو پیاده کنم.حالا میشه منو به یه لینک درست حسایب و اموزش نصب راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از رضا عزیز هم تشکر میکنم فقط کاش بین درس بچه ها ممنونم نزارن همین گزینه تشکر فکر کنم پیام رو برسونه و ............
من همه کارا رو کردم تاریخو عوض کردم و نت هم قطع بود و کرک هم کردم اما بازم این ارور رو داد........برای هایسیس 7 جستجو زدم اسپن وان 7 میاد همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی اقا اون جدول Hydraulic calculation که اقای سمیعی گهر داد رو میتونی کپی کنی فقط جدول رو که بچه ها criteria ها رو ببیننآقا رضا اگه خواستی شروع کنی ، منم هستم . میتونم کمکت کنم...
Hydraulic calculation رو بلدم
قسمت دوم:
در صفحه سبز هایسیس شما یک سری از ادوات فرایندی را میبینید در یک مستطیل به نام case (main)
اون بالا دو تا فلش میبینید یک ابی برای تعریف جربان خوراک و یکی قرمز برای جریا ن انرژی
شروع کنیم :
اول روی جریان خوراک (فلش ابی) کلیک کنید و انرا به صفحه ی سبز بیاندازید جریانی به نام 1 تعریف شد
....
(در مورد بازه سرعت و افت فشار هم توضیحی میدهم)
امیدوارم تونه سته باشم کمک کنم حالا هرکی سوال داره بگه ...
سلام بچه ها کسی میدونه چطور هایسیس رو روی ویندوز 8 ریخته میشه؟هر کاری کردم نشد.این aspen one که جدید اومده با 8 کار میکنه؟
سلام بچه ها کسی میدونه چطور هایسیس رو روی ویندوز 8 ریخته میشه؟هر کاری کردم نشد.این aspen one که جدید اومده با 8 کار میکنه؟
سلامسلام بچه ها کسی میدونه چطور هایسیس رو روی ویندوز 8 ریخته میشه؟هر کاری کردم نشد.این aspen one که جدید اومده با 8 کار میکنه؟
شاید به نسبت بقیه نرم افزار های دیگه کمتر با این نرم افزار کار میکنن، اما واقعا نرم افزار خوب و ساده ای هست و شبیه سازی با اون واقعا خالی از لطف نیست.بچه ها جریان این pro II چیه؟خیلی قدیمیه؟
شاید به نسبت بقیه نرم افزار های دیگه کمتر با این نرم افزار کار میکنن، اما واقعا نرم افزار خوب و ساده ای هست و شبیه سازی با اون واقعا خالی از لطف نیست.
این نرم افزار رو برای طراحی برج های تقطیر پالایشگاه نوشته بودند و به همین خاطر برای شبیه سازی برجهای تقطیر واقعا توانایی خوبی داره البته بعد ها امکاناتی هم بهش اضافه شد که سیستم های پالایشگاهی و پتروشیمیایی غیر پلیمری رو هم میتونه شبیه سازی کنه.
این دوستان اومدن یه چیزایی از کلاس های آقای سمیعی گهر گذاشتن و دیگه رفتن و مارو گذاشتن تو خماری![]()
سلام رفقا من منتظر شدم شاید کسی یه سوالی بپرسه . ..
شرکت فلات قاره و نوین پارسیان هست که خودم دوره اسپن پلاس رو در شرکت فلات قاره رفتم و واقعا راضی بودم.سلام آقای پوریا. من نزدیک 1 سال هست که فارغ التحصیل شدم. رشتم مهندسی شیمی (صنایع گاز) و فعلا بیکارم اما خیلی دوست دارم که نرم افزارهای مهندسی شیمی مثل اسپن و هایسیس رو به طور کامل آموزش ببینم. خواستم از شما کمکی بگیرم که اگر این دوره ها در تهران و با اساتید خوب برگزار میشه به من اطلاع بدین تا اگر خدا بخواد در این کلاسا شرکت کنم.ممنون از لطفتون
از مهندسین شیمی (پروسس) ومکانیک سیالات با سابقه آشنا به موارد زیر فوری دعوت به همکاری می شود.
• مسلط به CFD
• مسلط به شبیه سازی فرآیندی
• مسلط به مونت کارلو
• دارا بودن سابقه در حوزه فرآیندهای پتروشیمی
از داوطلبان دعوت می شود رزومه کامل خود را به همراه شرح مختصری از تجربیات خود در زمینه های فوق به آدرس ایمیل NPSN.ESTEKHDAM@GMAIL.COM ارسال نمایند