درود بر شما
منم تابستون پروژه و کارآموزی داشتم و این ترم هم 24 واحد داشم بعد از امتحانات هم گفتم بی خیالش ما که نخوندیم این 20 روزم نمی خونیم
اما زبانش آسون بود فقط سوتی من این بود که بی خودی روی تستای اولش که لغت بود وقت گذاشتم و هیچکدوم رو هم نزدم، اما ریدینگاش خیلی آسون بود بجز آخری که فرصت نشد بخونم و یکی مونده به آخری که کامل نخوندمش بقیه رو زدم (البته به امید خدا)
ریاضی به نظر من خیلی سخت بود البته من آمار رو حذف کردم ولی تنها تستی از ریاضی که 99% درصد مطمئنم درست زدم تست آمار بود

حدود 8 تا تستم که شک دار زدم
مدارش به خصوص مدار2 به نظرم تمام تستا آشنا می آمد فقط نشد حل کنم توی مدارم حدود 8 تا تست رو با شک زدم
کنترلش خیلی باحال بود فکر کنم 3تا تست رو درست زدم و 5 تا رو با شک زدم (البته من این ترم کنترل صنعتی، کنترل مدرن، کنترل دیجیتال و آز کنترل خطی رو باهم داشتم بیشتر تستایی که زدم بخاطر درس کنترل مدرن و آز کنترل خطی بود) ببینم کسی می دونه اون سواله که پرسیده بود lead یا lag یا lead-lag می خواد رو چی میشد من یادمه توی آزمایشگاه استادمون یکی از شرایط رو که مثل این مثال بود گفت باید با Lead جبرانش کنیم برا همین من lead رو زدم
تجزیه و ماشین رو نخونده بودم (برای صفر رفتم سر جلسه

) اما وجدانی سوالای تجزیش خیلی ساده بود تونستم یکی رو درست بزنم و 7 تا رو با شک ولی ماشین خیلی خوف بود هیچی نفهمیدم (راستش تنها درسی که هیچی نخوندم و تو دانشگاه هم روی هوا پاس کردم ماشین بود)
الکترونیک اون سوالی که دیود داشت رو زدم (البته اگه درست باشه من گزینه دو رو زدم) فکر کنم 5 تا سوالم با شک زیاد زدم
چون می خواستم کنترل امتحان بدم مغناطیس و بررسی رو نخونده بودم و از طرفی چون 5 دقیقه برای هر دفترچه اضافه آوردم به شانس خودم اطمینان کردم و همه تستای این دوتا درس رو زدم دعا کنید خوش شانس باشم
تستای مدار منطقیش آسون بود (6 تا رو درست زدم بقیه رو به شانسم تکیه کردم و زدم)
تستای مهندسی پزشکیش رو هم 3 تا زدم (البته چون این ترم ابزار دقیق و مباحث ویژه هم داشتم درباره lvdt ها زیاد خونده بودم روی همین حساب زدم) فکر کنم برای مهندسی پزشکی هم آنقدر زمان داشتم که بتونم 5 تا تست رو به بختم اعتماد کنم