مشاوره براي كارشناسي ارشد ... تا ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HESLER

عضو جدید
به نظر من ریاضی نسبت به پارسال سخت تر بود
مدار اسون تر
ولی من خوب نزدم
4 تا ریاضی(یه دونه شانسی بود)
3 مدار
12 زبان

لطفا بقیه هم نظر خودشون رو بگند

كلا هر سال سخت تر و مفهومي تر ميشن و البته مسخره تر.در مورد مدار هم بگم كه امسال آسون نبود!بلكه پارسال وحشتناك بود!!!!

HESLER

عضو جدید
سلام.بچه ها بهترين منابع وكتاب تست براي ارشد كه جواب بده چيه؟ چون اولين گام موفقيت ژيدا كردن منبع خوبه:)

Reza_Mahmoodi

عضو جدید
سلام
Reading های زبان آسون بود اما close text و لغاتش خیلی سخت بود .
ریاضی خیلی سخت بود اما با تکنیک های تستی بازی با پارامتر می شد درصد بالایی زد .
مدار هم سخت بود اما نسبت به سالهای گذشته عادی بود .
سیگنال نسبتاً خوب بود ولی بنده که نخونده بودم نتونستم خوب بزنم .
کنترل حتی از پارسال هم سخت تر بود .
الکترونیک و مغناطیس رو احتمالاً منفی زدم و هیچ نظری در موردشون ندارم !
.....
بچه هایی که سال دیگه می خوان امتحان بدن بدونن که ارشد خیلی خیلی ساده است و حتی اگه هیچی هم نخونی و فقط یک ماه آخر تست سالهای قبل رو بزنی میشه راحت روزانه قبول شد ...
موفق باشید

tak2750

عضو جدید
امروز هم کنترل خیلی سخت بود
بررسی بد نبود ولی سموال مفهومی زیاد اشت
ماشین هم مثل همیشه
ولی مغناطیس خوب بود تونستم 4 تا بزنم

EECi

مدیر بازنشسته
سلام.بچه ها بهترين منابع وكتاب تست براي ارشد كه جواب بده چيه؟ چون اولين گام موفقيت ژيدا كردن منبع خوبه:)

سلام.:gol:
بنظر من بهترین منابع برای ارشد اینا هستن. دوستانم نظر بدن.
زبان تخصصی ( خوندن موازی تو کتاب انگلیسی و ترجمه اون ، مثلا از نشر دانشگاهی)
ریاضی مهندسی ( استاد ما فوق العاده تدریس کرده ، کتاب آقای حاجی جمشیدی و کریمی هم خوب هستن)
معادلات ( همون استاد ریاضی مهندسی برامون درس گفت ، فوق العادس این استاد! ولی بازم بنظرم کتاب اقای شید فر خوب هست و تست های کنکور سراسری)
آمار( منبع مناسب سراغ دارید بگید! )
مدار ( کتاب اقای عابدی( امیرکبیر)، پارسه، مسلط بودن روی ماهیت مطالب جبه دار، پوران پژوهش ، گسترش علوم پایه( برای افرادی که مدارشون خیلی ضعیف هست) ، مدرسان )
الکترومغناطیس ( پارسه ، رهیافت حل مسئله ( دیانی) )

برای
الکترونیک
تجزیه تحلیل سیستم
ماشین الکتریکی
بررسی قدرت
کنترل خطی

هم دوستان معرفی کنن.
منتظریم:gol::);)

daneshpajooh

عضو جدید
بچه هایی که سال دیگه می خوان امتحان بدن بدونن که ارشد خیلی خیلی ساده است و حتی اگه هیچی هم نخونی و فقط یک ماه آخر تست سالهای قبل رو بزنی میشه راحت روزانه قبول شد ...
موفق باشید

سلام
از كجا همچين حرفي مي زنيد شما ؟! :surprised:
ضمنا اگر امتحاني آسونه براي همه آسونه . . . !

anishtain_bahosh

عضو جدید
سلام به نظر من هم مدار بد بود اما کنترل افتضاح بود
سیگنال خوب بود الکترونیک بدک نبود زبان هم سخت بود در مجموع به نظر من کنکور امسال سخت بود!!!!!!!!!!!تا نظر1 بقیه دوستان چی باشه!!!!!!!!!!!!!:surprised:

efa_67

عضو جدید
سلام دوستان
حقيقتش اومدم همچين تاپيكي بزنم كه دوسته خوبمون aidin-ELC زحمت اين كار را كشيده بودند
خيلي ممنون لطف كرديد
من مي خوام بدونم كه چه جوري و از كجا بايد شروع كرد رو كدوم درس ها وقت بيشتري بگذاريم تو كدوم آزمون ها شركت كنيم؟خواهشمندم دوستان پيشكسوت بيان و ما را راهنمايي كنند
با تشكر

Reza_Mahmoodi

عضو جدید
سلام
از كجا همچين حرفي مي زنيد شما ؟! :surprised:
ضمنا اگر امتحاني آسونه براي همه آسونه . . . !

سلام
بنده تابستون امسال اومدم بخونم برای ارشد ولی درگیر کارآموزی و پروژه شدم و بعدش هم 23 واحد خفن درسای ترم و در مجموع برای کنکور وقت نذاشتم ... کنکور سال 85 تا 88 رو تو یک هفته مونده به کنکور زدم و خیلی از سوالا رو حل کردم .
برای این می گم که سالهای گذشته و امسال و حتماً سالهای بعد ریتم سوالاشون یکی هست .
در ضمن کنکور هم برای همه آسونه ولی 90 درصد از کنکور یک "لولوخورخوره" برای خودشون ساختن که سخت و پر استرسش می کنه !

daneshpajooh

عضو جدید
منم هستم . . .
سال ديگه ميخوام كنكور بدم . . .
مي تونيم به هم روحيه و انرژي بديم و انشاء الله سال ديگه نتيجه شو ببينيم . . .

godaze

عضو جدید
سلام به همگی
اینم از کنکور 89.راستش نسبتا سختر از حد انتظار بود.زبان لغات و close test سخت بود ولی ریدینگ هاش آسون بود.ریاضی هم نسبت به سال قبل خیلی سخت بود ولی نه در حدی که نشه زد.مدار هم سخت بود و برعکس سال های قبل سوال های بخش مدار 1 از سوال های مدار 2 آسون تر بود.سوال های کنترل فضایی بود!(نیازمند فضانورد:confused:)سیگنالش متوسط بود.الکترونیکش هم می شد زد(من که زدم ولی درست و غلط بودنش دست من نیست دیگه!)مغناطیس هم من فقط به 7 سوال اول رسیدم چون رو الکترونیک زیاد وقت گذاشتم.از این 7 تا هم به 7تاشم جواب دادم(2تاشو 50 50 کردم خدا کنه درست در بیاد:()در کل زیاد راضی نیستم احساس می کنم جواب های نادرستم زیاد باشن!:(اما در مورد کنکور ارشد که میگن آسونه!از این حرف ها خبری نیست اصلا تو این دنیا چیز آسون نداریم مخصوصا اگه از نوع کنکور باشه پس خودتونو بی خودی دل خوش نکنید(بهشت را به بها دهند نه به بهانه)آره آسونه اما واسه کسی که خونده و زحمت کشیده(و صد البته این خوندن و زحمت کشیدن قید های زیادی داره که خودتون به بعضی هاش واقفید!;))

dashhadi

عضو جدید
سلام،

زبان : نظری ندارم ، 6 تا زدم

ریاضی : فقط ریاضی مهندسی خوندم ، اسون بود به نظرم 7 تا زدم

مدار: اسون بود ولی خرکاری داشت ، اگه سرعت داشتم میشد 10-11 تا بزنم : 7تا زدم

کنترل : شرط میبندم اگه کل کتاب رفرنس های دنیا رو به هر زبونی که نوشته شده باشه ، بگردین نمیتونین این سوالارو پیدا کنین ( به تعبیر دوستمونفضایی بودن ! ) : 7 تا زدم

مدار منطقی : من واسه مکترونیک خونده بودم، زیاد مسلط نبودم ولی اسون بود: 4 تا زدم

الکترونیک: ساده بود : 10 تا زدم

ماشین : سخت بود : 3 تا

dashhadi

عضو جدید
سلام
من امسال کنکور دادم، بد نبود ولی راستش چون توقعم بالا هست( فقط تهران یا شیراز:)) فکر نمیکنم به هدفم برسم پس پیش به سوی کنکور 90 ;)

اگه جسارت نباشه دو تا توصیه دارم:
1- روی دروس کاملا مسلط بشید و مطالب رو مفهومی بخونید. البته واسه این کار لازم نیست حتما رفرنس بخونید ولی حل تمرین کتابای رفرنس رو بگیرید و حتما اونا رو چند دور بخونید.

2- سرعت عمل خودتونو تو حل تست تا جایی که میتونین بالا ببرین: اگه سرعت عمل من بالا بود امسال به جای 7 تا مدار 10-11 تا میزدم !

آخرین ویرایش:

arashonline

عضو جدید
درود بر شما
منم تابستون پروژه و کارآموزی داشتم و این ترم هم 24 واحد داشم بعد از امتحانات هم گفتم بی خیالش ما که نخوندیم این 20 روزم نمی خونیم

اما زبانش آسون بود فقط سوتی من این بود که بی خودی روی تستای اولش که لغت بود وقت گذاشتم و هیچکدوم رو هم نزدم، اما ریدینگاش خیلی آسون بود بجز آخری که فرصت نشد بخونم و یکی مونده به آخری که کامل نخوندمش بقیه رو زدم (البته به امید خدا)

ریاضی به نظر من خیلی سخت بود البته من آمار رو حذف کردم ولی تنها تستی از ریاضی که 99% درصد مطمئنم درست زدم تست آمار بود:surprised: حدود 8 تا تستم که شک دار زدم

مدارش به خصوص مدار2 به نظرم تمام تستا آشنا می آمد فقط نشد حل کنم توی مدارم حدود 8 تا تست رو با شک زدم:D

کنترلش خیلی باحال بود فکر کنم 3تا تست رو درست زدم و 5 تا رو با شک زدم (البته من این ترم کنترل صنعتی، کنترل مدرن، کنترل دیجیتال و آز کنترل خطی رو باهم داشتم بیشتر تستایی که زدم بخاطر درس کنترل مدرن و آز کنترل خطی بود) ببینم کسی می دونه اون سواله که پرسیده بود lead یا lag یا lead-lag می خواد رو چی میشد من یادمه توی آزمایشگاه استادمون یکی از شرایط رو که مثل این مثال بود گفت باید با Lead جبرانش کنیم برا همین من lead رو زدم

تجزیه و ماشین رو نخونده بودم (برای صفر رفتم سر جلسه;)) اما وجدانی سوالای تجزیش خیلی ساده بود تونستم یکی رو درست بزنم و 7 تا رو با شک ولی ماشین خیلی خوف بود هیچی نفهمیدم (راستش تنها درسی که هیچی نخوندم و تو دانشگاه هم روی هوا پاس کردم ماشین بود)

الکترونیک اون سوالی که دیود داشت رو زدم (البته اگه درست باشه من گزینه دو رو زدم) فکر کنم 5 تا سوالم با شک زیاد زدم:D

چون می خواستم کنترل امتحان بدم مغناطیس و بررسی رو نخونده بودم و از طرفی چون 5 دقیقه برای هر دفترچه اضافه آوردم به شانس خودم اطمینان کردم و همه تستای این دوتا درس رو زدم دعا کنید خوش شانس باشم

تستای مدار منطقیش آسون بود (6 تا رو درست زدم بقیه رو به شانسم تکیه کردم و زدم)
تستای مهندسی پزشکیش رو هم 3 تا زدم (البته چون این ترم ابزار دقیق و مباحث ویژه هم داشتم درباره lvdt ها زیاد خونده بودم روی همین حساب زدم) فکر کنم برای مهندسی پزشکی هم آنقدر زمان داشتم که بتونم 5 تا تست رو به بختم اعتماد کنم

arashonline

عضو جدید
درود بر شما
منم امسال کنکور دادم البته من اگه روزانه قبول بشم میرم (با سروکله:D)
اما تا هنوز داغم می خوام از همینجا استارت سال دیگه رو بزنم
توی این مدت که دست و پا شکسته خوندم یه چندتا چیز رو فهمیدم که می گم شاید اشتباه باشه اما بازم میگم

برای درس مدار اینو فهمیدم که کلا (مدار 1 و 2 ) روی هم کل قانوناش 50 صفحه نمیشه (خیلی دست بالا گرفتم گفتم 50 صفحه چون به نظر من 10 صفحه هم نمیشه) اما مشکلش اینه که هر تستش برای خودش یک سری قوانین داره که زودتر به جواب برسیم فکر کنم اگر مثلا بجای اینکه کتاب جبه دار و هیت رو بخونیم شروع کنیم به حل تمریناتش (حتی از روی حل تمرین) و فهمیدن نکته هر تست با فهمیدن حدود 1000 تا تست میشه روی مدار تسلط نسبی پیدا کرد

الکترونیک و ماشین رو که اصلا نمی تونم نظر بدم فقط من برای ماشین کتابای p.c.sen و فیتزجرالد و پردازش و پوران پژوهش رو گرفتم همه می گن پردازش خوبه اما من ازش سر در نیاوردم پوران پژوهش واضح تر توضیح داده ولی با یکی از استادا که صحبت کردم 2 تا کتاب رو معرفی کرد یکیش رو یادم نمیاد یکیش بیم بهارا بود

تجزیه تحلیل هم من کتابای اپنهایم و زیمر و پردازش رو دارم به نظرم باید آدم بشیه از روی حل تمرین اپنهایم روش های حل رو یاد بگیره
از طرف دیگه چون خیلی درس گسترده ایه به شانس آدم هم ربط داره مثلا شاید روی بخش فی.لتر و مدولاسیون که راحتن وقت بزارید و طراح مخابراتی باشه و از اینا بیشتر سوال بده، شاید کنترلی سوال بده و روی تبدیل Z و لاپلاس مانور بده (کلا به نظر من سیگنال درسی نیست که توی یک ترم 3 واحدی بشه جمش کرد شاید بهتر باشه بکننش سیگنال 1و2 )

من رشتم کنترله برای همین توی این 2 سال کتابای زیادی درباره کنترل خوندم (زمانی که کنترل خطی داشتم اگاتا، دورف و خاکی صدیق رو خوندم) راستش جزوه استادمون هم خیلی خوب بود اما یه پیشنهاد دارم اگر می تونید کتاب کنترل مدرن خاکی صدیق رو هم بخونید خیلی توی حل سوالای کنترل خطی (حتی بعضی از سوالای مدار) کمک می کنه، از طرفی همه کتاب آریازبرادرانی رو توصیه می کنند (دارمش اما فرصت نشده بخونمش)

ریاضیات رو هم که ترجیح می دم سکوت اختیار کنم:D

فقط یک پیشنهاد داشتم، از امروز ما بیشتر از 300 روز (دست کم یه 60 روزیمون پرت میشه) زمان برای کنکور داریم، اگر یه تاپیک باز کنیم و هرکس اون بخشی از درسی رو که توش تسلط داره به زبون خودش توضیح بده و اگر شد یک مثال هم حل کنه خیلی خوبه،
من خودم وقتی یک مبحث رو برای یکی توضیح می دم خودم بهتر می فهممش اینطوری هم یک انگیزه داریم که پیوسته درس بخونیم (یا درسی رو که دیگران توی تاپیک قرار دادن می خونیم یا اینکه می خوایم خودمون یه بخش رو بزاریم) هم اگر توی یک درس مشکل داشتیم می دونیم کجا می شه سریع کسایی رو پیدا کرد که مشکلمون رو حل کنند

HESLER

عضو جدید
سلام،

زبان : نظری ندارم ، 6 تا زدم

ریاضی : فقط ریاضی مهندسی خوندم ، اسون بود به نظرم 7 تا زدم

مدار: اسون بود ولی خرکاری داشت ، اگه سرعت داشتم میشد 10-11 تا بزنم : 7تا زدم

کنترل : شرط میبندم اگه کل کتاب رفرنس های دنیا رو به هر زبونی که نوشته شده باشه ، بگردین نمیتونین این سوالارو پیدا کنین ( به تعبیر دوستمونفضایی بودن ! ) : 7 تا زدم

مدار منطقی : من واسه مکترونیک خونده بودم، زیاد مسلط نبودم ولی اسون بود: 4 تا زدم

الکترونیک: ساده بود : 10 تا زدم

ماشین : سخت بود : 3 تا[/
:biggrin: اي ول بابا پس نفر اول كه ميگن تويي . فقط دعا كن درست زده باشي:cry:

anishtain_bahosh

عضو جدید
سلام مهندس:gol:
کنکور رو چطور دادی(89)؟:redface:
سلام
به نظرم امسال سخت بود من زمان کم آوردم مخصوصا تو مدار و ریاضی
کنترل هم افتضاح بود سوالای امسال سیگنال و الکترونیک بد نبود
در مجموع باید برا سال بعد به فکر باشمو بخونم:redface::redface:
ممنون که سوال کردی;)

anishtain_bahosh

عضو جدید
سلام
من امسال کنکور دادم، بد نبود ولی راستش چون توقعم بالا هست( فقط تهران یا شیراز:)) فکر نمیکنم به هدفم برسم پس پیش به سوی کنکور 90 ;)

اگه جسارت نباشه دو تا توصیه دارم:
1- روی دروس کاملا مسلط بشید و مطالب رو مفهومی بخونید. البته واسه این کار لازم نیست حتما رفرنس بخونید ولی حل تمرین کتابای رفرنس رو بگیرید و حتما اونا رو چند دور بخونید.

2- سرعت عمل خودتونو تو حل تست تا جایی که میتونین بالا ببرین: اگه سرعت عمل من بالا بود امسال به جای 7 تا مدار 10-11 تا میزدم !
کاملا موافقم سلام;)

maede akbari

عضو جدید
سلام

سلام

من زیاد راضی نبودم کنترلش که سخت بود منم 4یا5تا زدم سعی کردم اونایی که مطمئنمو بزنم زبانش ساده بود مدارش زیاد اسون نبود در هر صورت من امسال قبول نمیشم باید بیشترو دقیق تر کار کنم..اگه میشه منابع خوبو اینجا بذارید من از جزوه های پارسه راضی نیستم مخصوصآ تجزیه و کنترلش!

maede akbari

عضو جدید
سلام

سلام

بچه ها خسته نباشین من زیاد راضی نیستم مخصوصآ ازکنترل !اگه میشه منابع مطالعاتیتونو در اختیار بذارین تا باهم واسه کنکور سال آینده آماده بشیم..من که از جزوات پارسه راضی نبودم

foozhan

عضو جدید
:cry:
درود بر شما
منم تابستون پروژه و کارآموزی داشتم و این ترم هم 24 واحد داشم بعد از امتحانات هم گفتم بی خیالش ما که نخوندیم این 20 روزم نمی خونیم

اما زبانش آسون بود فقط سوتی من این بود که بی خودی روی تستای اولش که لغت بود وقت گذاشتم و هیچکدوم رو هم نزدم، اما ریدینگاش خیلی آسون بود بجز آخری که فرصت نشد بخونم و یکی مونده به آخری که کامل نخوندمش بقیه رو زدم (البته به امید خدا)

ریاضی به نظر من خیلی سخت بود البته من آمار رو حذف کردم ولی تنها تستی از ریاضی که 99% درصد مطمئنم درست زدم تست آمار بود:surprised: حدود 8 تا تستم که شک دار زدم

مدارش به خصوص مدار2 به نظرم تمام تستا آشنا می آمد فقط نشد حل کنم توی مدارم حدود 8 تا تست رو با شک زدم:D

کنترلش خیلی باحال بود فکر کنم 3تا تست رو درست زدم و 5 تا رو با شک زدم (البته من این ترم کنترل صنعتی، کنترل مدرن، کنترل دیجیتال و آز کنترل خطی رو باهم داشتم بیشتر تستایی که زدم بخاطر درس کنترل مدرن و آز کنترل خطی بود) ببینم کسی می دونه اون سواله که پرسیده بود lead یا lag یا lead-lag می خواد رو چی میشد من یادمه توی آزمایشگاه استادمون یکی از شرایط رو که مثل این مثال بود گفت باید با Lead جبرانش کنیم برا همین من lead رو زدم

تجزیه و ماشین رو نخونده بودم (برای صفر رفتم سر جلسه;)) اما وجدانی سوالای تجزیش خیلی ساده بود تونستم یکی رو درست بزنم و 7 تا رو با شک ولی ماشین خیلی خوف بود هیچی نفهمیدم (راستش تنها درسی که هیچی نخوندم و تو دانشگاه هم روی هوا پاس کردم ماشین بود)

الکترونیک اون سوالی که دیود داشت رو زدم (البته اگه درست باشه من گزینه دو رو زدم) فکر کنم 5 تا سوالم با شک زیاد زدم:D

چون می خواستم کنترل امتحان بدم مغناطیس و بررسی رو نخونده بودم و از طرفی چون 5 دقیقه برای هر دفترچه اضافه آوردم به شانس خودم اطمینان کردم و همه تستای این دوتا درس رو زدم دعا کنید خوش شانس باشم

تستای مدار منطقیش آسون بود (6 تا رو درست زدم بقیه رو به شانسم تکیه کردم و زدم)
تستای مهندسی پزشکیش رو هم 3 تا زدم (البته چون این ترم ابزار دقیق و مباحث ویژه هم داشتم درباره lvdt ها زیاد خونده بودم روی همین حساب زدم) فکر کنم برای مهندسی پزشکی هم آنقدر زمان داشتم که بتونم 5 تا تست رو به بختم اعتماد کنم
مدار 5
کنترل 9:)
ریاضی 9 الکترونیک 10 ( یکی غلط) سیکنال 8:smile:
ربان 6 :biggrin:

seyhoon

عضو جدید
برای مغناطیس من تعریف مغناطیس پردازشو زیاد شنیدم. نوشته اقای محمد طاهری استاد دانشگاه تهران

seyhoon

عضو جدید
سلام
Reading های زبان آسون بود اما close text و لغاتش خیلی سخت بود .
ریاضی خیلی سخت بود اما با تکنیک های تستی بازی با پارامتر می شد درصد بالایی زد .
مدار هم سخت بود اما نسبت به سالهای گذشته عادی بود .
سیگنال نسبتاً خوب بود ولی بنده که نخونده بودم نتونستم خوب بزنم .
کنترل حتی از پارسال هم سخت تر بود .
الکترونیک و مغناطیس رو احتمالاً منفی زدم و هیچ نظری در موردشون ندارم !
.....
موفق باشید
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised: واقعا حرفتون عجیبه ! کی یکماهه خونده قبول شده اونم تو برق؟سوالات مفهومین و با خوندن و حفظ کردن!! سوالات سالهای قبل اصلا نمیشه حتی مجاز به انتخاب رشته شد چه برسه به قبولی!!

tak2750

عضو جدید
من واسه زیر هزار خونده بودم ولی نشد
ریاضی 4 تا
مدار 3
زبان 13
کنترل 3(دو تا شانسی)
بررسی 6(خیلی شانسی)
ماشین 1
مغناطیس 4
من بار دومم بود ولی باز هم نتونستم موفق بشم و میخام از هفته اینده واسه ازاد شروع کنم امید وارم بقیه به خواسته شون برسند

shadeneh

عضو جدید
سلام بچه ها منم امسال از اول آبان شروع کردم به درس خوندن و نتونستم رو سرعتم زیاد کار کنم به نظرم مدارش زیاد سخت نبود ولی نیاز به سرعت بالایی داشت و من خیلی خراب کردم ولی به نظرم ریاضیش اسون بود. تا اونجا که خودم حساب کردم درصدام اینه
ریاضی 57%
مدار 20%
سیگنال 55%
الکترونیک( روم سیاه %6 )
مغناطیس 44%( 9 تا زدم با احتساب یک یا دو غلط )
کنترل 18%
در کل امیدی ندارم روزانه قبول شم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا