dream_roya21
عضو جدید
وای یعنی من که 2491 شدم دیگه نمیتونم میر عماد قبول بشم؟
کممممممممممممممممممک

آخرین ویرایش:
خب دوست عزیز غیر انتفاعی زیر مجموعه سراسری هست مشخصه دیگه
منو میگه:-" خب منکه تقصیری نداشتم.من قیدشو زده بودم:-( حالا شده.به منم بگین چکار کنم:-(
من آزاد میرم الان.مدرک کدوم معتبرتره؟آزاد یا غیر انتفاعی؟
نیمسال دوم اصلا وضعیت ثابت و مشخصی ندارهدوستان من رتبم4200 شده امکان داره نیم سال دوم ( تکمیل ظرفیت ) غیرانتفاعی قزوین قبول بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها به نظرتون میتونم امید داشته باشم که دولتی قبول بشم ؟ اگه ظرفیت ها بالا رفته باشه؟
اصلا کسی با 573 شبانه آورده سالهای پیش؟
ترو خدا یکی جوابمو بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده
ممنون دوستم از راهنماییت.من این مسافت و اینارو نمیدونسم ..اما ما غرب تهرانیم بازم زمان و مسافت رفت آمد گرمسار برتری داره به نظرت؟سلام دوستان عزیز
منم پارسال کنکور دادم و الان به خاطر شماست که اینجام
1 - اصلا به فکر تکمیل ظرفیت نباشید چون تقریبا یک سال در میان اعلام شده و چون پارسال اعلام شد امسال فک نمیکنم اینطور باشه
2روی سوره اصلا حساب باز نکنید چون بهترین رتبه هم داشته باشد امکان قبولیتون دست مصاحبه بگیر های سورست اونهام که معنوی هستند
3 من کاردانی قزوین بودم اما الان گرمسار هستم خیلی از قزوین بهتر هست هم علمی هم امکانات گرمسار فقط 2 رشته ی عمران و معماری داره در 90 کیلومتری تهران هست اما قزوین 150 کیلومتر تازه دهخدا تو نجف آباد هست که یه 15 کیلومتری اونور تر هست
4 به قول دوستاتون صبر کنید دفتر چه ها بیاد ببینید ظرفیت ها چگونه هست
تنها دانشگاهی که فول امکانات داره شمال آمل هست که از لحاظ سطح علمی تو رشته ی معماری واقعا افتضاح هست به گفته اساتید همون دانشگاه اما از لحاظ مدرک بهتر هست اما اگز قصد رفتن از کشور دارید
سلام دوستان.خوبین؟
به نظرتون خیام مشهد یا آزاد مشهد؟!
منم کاردانیو خیام بودم ولی الان شک کردم کدوم بهترنسلام.
من خودم خیام میخونم...آزاد استادای بهتری داره راحت تر هم نمره میدن ولی سطحتون میاد پایین.
نه اگه روزانه قبول بشی محروم میشی فقطسلام.
دوستان؟
من الان ترم 3 هستم و تا بهمن تموم میکنم.رتبه ام هم 5401 شده.
شمال هم زندگی میکنم.
به نظرتون کجاها میتونم قبول شم؟اصلا جایی قبول میشم؟
راستی؟اگه انتخاب رشته کنی و قبول بشی و نری 2 سلا نمیتونی کنکور بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه یکی جوابمو بده.
ببخشید 1 سوال واسم پیش اومده شما تهرانین بعد حاظری به خاطر شبانه پاشی بری نمیدونم شهرهای خیلی دور بعد غیر انتفاعی های دور و ورت رو نری اونم غیر انتفاعی های خوب؟بچه ها به نظرتون میتونم امید داشته باشم که دولتی قبول بشم ؟ اگه ظرفیت ها بالا رفته باشه؟
اصلا کسی با 573 شبانه آورده سالهای پیش؟
ترو خدا یکی جوابمو بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده
که من حتی تو نیم سال دوم هم روزانه قبول نمیشم.درسته؟نه اگه روزانه قبول بشی محروم میشی فقط
موافقم اولین چیزی که موثره توانائی خود طرفهببخشید 1 سوال واسم پیش اومده شما تهرانین بعد حاظری به خاطر شبانه پاشی بری نمیدونم شهرهای خیلی دور بعد غیر انتفاعی های دور و ورت رو نری اونم غیر انتفاعی های خوب؟
اگه واسه خرج و مخارجت باشه مطمئن باش بری شهرهای دور خرج و مخارت خیلی بالا تر از غیر انتفاعی های دور و ور تهران میشه بعد به خاطر سطح علمی باشه به خدا هر چی هم باشه باز به خود طرف بستگی داره من کاردانی انقلاب اسلامی بودم که همه واسش سر و دست میشکونن رفتیم توش تازه روزانه هم بودم دیدیم به خدا هیچ خبری توش نبود
باز میل خودتون هست ببخشید قصد دخالتم نداشتم البته
نسا جان منم همین عقیده رو دارم! درسته که رتبه 500 رتبه خوبیه اما نباید به این فکر کنی که باید بری روزانه! چون میدونم تلاش کردی... اما ما همه از وقتی کنکور دادیم میدونستیم وضعیت پذیرشها به این بی عدالتیه.... به نظر من خودت درگیر عدد و رقم نکن.(البته اینارو دیروز دوستام به من میگفتن و من قبول کردم که حقیقته...)ببخشید 1 سوال واسم پیش اومده شما تهرانین بعد حاظری به خاطر شبانه پاشی بری نمیدونم شهرهای خیلی دور بعد غیر انتفاعی های دور و ورت رو نری اونم غیر انتفاعی های خوب؟
اگه واسه خرج و مخارجت باشه مطمئن باش بری شهرهای دور خرج و مخارت خیلی بالا تر از غیر انتفاعی های دور و ور تهران میشه بعد به خاطر سطح علمی باشه به خدا هر چی هم باشه باز به خود طرف بستگی داره من کاردانی انقلاب اسلامی بودم که همه واسش سر و دست میشکونن رفتیم توش تازه روزانه هم بودم دیدیم به خدا هیچ خبری توش نبود
باز میل خودتون هست ببخشید قصد دخالتم نداشتم البته
منم کاردانیو خیام بودم ولی الان شک کردم کدوم بهترن
دقیقا یکی این یکی دیگه بابا همه سراسرین (چه روزانه چه شبانه چه غیر انتفاعی) من بعضی مواقع با یه حرفایی مواجه میشم میگن غیر انتفاعی چرته و نمیدونمو این حرفا بابا هممون واسه همین غیر انتفاعی کلی درس خوندیم که کنکور سراسری بدیم و نریم آزادو علمی کاربردیو و ... بعد میگین بیخوده ؟؟؟موافقم اولین چیزی که موثره توانائی خود طرفه
ممنون واسه جواب دادنخب پس خودت جوو که بهتر میدونی...تو آزاد کمتر کسی به فکر درسه...
خواهش..ممنون واسه جواب دادن![]()
دقیقا یکی این یکی دیگه بابا همه سراسرین (چه روزانه چه شبانه چه غیر انتفاعی) من بعضی مواقع با یه حرفایی مواجه میشم میگن غیر انتفاعی چرته و نمیدونمو این حرفا بابا هممون واسه همین غیر انتفاعی کلی درس خوندیم که کنکور سراسری بدیم و نریم آزادو علمی کاربردیو و ... بعد میگین بیخوده ؟؟؟
دوست من پارسال با رتبه 256 سوره قبول شد به سرعت نور تو مصاحبه ردش کردند الان غیر انتفاعی ایوانکی میخونه پس ببینین ربطی نداره که طرف رتبش پایین باشه حتمآ بره روزانه و شبانه شهرهای دور