بله گرمسار هم برای پسرها هم دختر ها خوابگاه دارهایشالا
میگم این دانشگاه خوابگاه داره ؟این مورد باید مشخص شه چون دیگه راه نداره اون 2 -3 روز صبح زود هی پاشیم بریم دنبال سرویس آیا برسیم آیا نرسیم منم سحر خیز!!!!!!!!
بله گرمسار هم برای پسرها هم دختر ها خوابگاه دارهایشالا
میگم این دانشگاه خوابگاه داره ؟این مورد باید مشخص شه چون دیگه راه نداره اون 2 -3 روز صبح زود هی پاشیم بریم دنبال سرویس آیا برسیم آیا نرسیم منم سحر خیز!!!!!!!!
خب پس جمع کنید بریم گرمسار دیگه شرایطش وسوسه ام کرد اینکه ساختمونش جداست خب خیلی خوبهببین من نمیخوام تبلیغ الکی بکنم
اینجا اساتید خوبی داره از جمله دکتر اصانلوی معروف که استاد دانشگاه تهران سوره آزاد قزوین و پلی تکنیک میلان و پلی تکنیک باری این استاد 30 سال تو ایتالیا بوده و دکتر امامی کا واقعا بار علمیش خیلی زیاده و پدر بتن ایران دکتر فامیلی
از لحاظ امکانات 3 تا ساختمان داره و کلا ساختمان معماری جداست و در 5 طبقه هست که تازه تاسیس هم هست و آپارتمان نیست مثل دانشکده هست هم واسه پسر ها و هم واسه دختر ها خوابگاه داره
خب پس جمع کنید بریم گرمسار دیگه شرایطش وسوسه ام کرد اینکه ساختمونش جداست خب خیلی خوبه
دوستم با 1700 میتونه با ما همکلاسی بشه؟پذیرششون تا چنده؟
اوهوم.. منم 968 شدم...اگه بتونم با دوستم برم واسم خیلی بهتره کاش بشه اینجابستگی داره به ظرفیت ها اما من جز آخرین نفرها بودم اونجا 1706 به دوستتون امید الکی ندید اما 50 50 هست
بچه ها با 6700 به نظرتون کدوم غیر انتفاعی میشه رفت؟
لطفا راهنماییم کنین
و اینکه این افزایش مجازیا که 6000 نفرهم بوده تاثیری رو رتبه ها داره؟ اخه پارسال 20000 نفر مجاز میشدن امسال 26000 نفر تقریبا[/QUOTE
من دیدم پارسال با 7250 زاهدان قبول شدن تو جستحو هامم دیدم گرگان و بیرجند هم میگیره .یکی از بچه ها هم بهم گفت پارسال لارستان 7000 میگیرفته
.حالا باز تحقیق کن
بچه ها اگه ظرفیتا زیاد نشد من بدشانس مجبور شدم برم غیرانتفاعی کدوم بهم پیشنهاد میکنید؟
علاالدوله گرمسار
دانش پژوهان اصفهان
خیام مشهد
شمال آمل
حافظ شیراز
( با غیرانتفاعی های قزوین هم که کلا مشکل دارم)
اگه سال 88 بود می گفتم قبول میشین ولی پارسال 5500 قبول شد شیراز . بستگی به ظرفیت داره . همیشه هم یکم از اون چیزی که تو دفترچه زدن بیشتر می گیرن دانشجوسلام من با رتبه 6200 میتونم غیر انتفاعی های شیراز قبول بشم؟ لطفا کمک کنید
دوست من به نظرت با رتبه 2260 بهترين جايي كه ميتونم قبول بشم كجاست؟
اوهوم.. منم 968 شدم...اگه بتونم با دوستم برم واسم خیلی بهتره کاش بشه اینجا
با هم میریم ایشاااااالله
منووو راااه نمیدن این یونیهههههه؟؟؟:-s میرم غصه میخورم...
پارسال دوستم 6 هزارو 200-300 شده بود تو تکمیل ظرفیت گلوگاه مازندران قبول شدیه جواب محض رضای خدا.....
بهتر از حافظ گیرت نمیادهیشکی نمیدونه با 1478 بهترین غیر انتفاعی که میشه آورد کجاست؟ شهرش مهم نیست, کیفیت دانشگاه اولویت هست واسم (کاردانی حافظ شیراز بودم)
من شنیدم پاسارگاد معماری امسال می یاره . اگه بیاره اونجا قبول می شی . چون سال اولش هستسلام.کسی میدونه آخرین رتبه قبولی در غیرانتفاعی های شیراز چند است؟
با رتبه 6150 میتونم غیرانتفاعی های شیراز قبولشم؟
لطفا کمک کنید.
من 7300 شدم!!!! و درسم بهمن تموم می شه!!!! کممممممممممممممممممممک....
هیشکی نمیدونه با 1478 بهترین غیر انتفاعی که میشه آورد کجاست؟ شهرش مهم نیست, کیفیت دانشگاه اولویت هست واسم (کاردانی حافظ شیراز بودم)
اصفهان دانش پزوهان هست ولی فک کنم چادر باید بپوشن . گرمسار هم بچه های اینجا می گفتن خوبه .
عزیزم اگه بهمن تموم میش فقط میتونی دانشگاههایی روانتخاب کنی پذیرش بهمن ماه دارن.یعنی شبانه نا که متاسفانه رتبت در اون حد نیست.حتی اگه غیرانتفاعی هم قبول بشی نمیتونی بری چون ورودی مهر برمیداره.مگر اینکه شانس بیاری و امسال هم تکمیل ظرفیتب زننمن 7300 شدم!!!! و درسم بهمن تموم می شه!!!! کممممممممممممممممممممک....