من خودم شمالم. نمیدونم چقد راهه. از سایت دانشگاش میتونی آدرسشو بگیری. ولی 2تا از دوستام کاردانی اونجا بودن میگفتن خیلی خوبه. اگه توی مازندران بخوای بزنی بهتر میتونم راهنماییت کنمآبیک چقدر راهه؟بعدشم خوبه؟مرسی
شما رتبه ت چنده؟بچه ها کسی میدونه با این افزایش ظرفیت ها نهایتا تا چه رتبه ای قبول میشن؟
مثلا تا 6000 میشه جایی قبول شد؟؟شما رتبه ت چنده؟
احتمالش هست. ولی جاهایی که 100٪ قبول نمیشی رو نزن. 2سال پیش یکی با 7200 قبول شد. نمیدونم کجا.ولی همه رو بزن تا جایی که هست. یه سال عمرتو حروم نکنمثلا تا 6000 میشه جایی قبول شد؟؟
دوست عزیز آبیک اصلا خوب نیست .... همه استادا درجه 3 دانشگاه آزاد رفتن اونجا.از دانشگاها ی قزوین فقط اونایی که داخل قزوینن خوبه ما بقی چیزی نزدیک به افتضاحه شما با این رتبه اگه گمسار بزنی خیلی راحت تری ضمن اینکه اساتیدشم ظاهرا از دانشگاه تهران هستن و قبول میشی قزوین هم میر عماد و کوثر رو بزن بعد مولاناسلام
بچه ها من رتبه ام 1822 شده کجا بزنم خوبه که قبول بشم و نزدیک تهران باشه.
مرسی
سلام دوستان من رتبم 3386 شده کجا میتونم قبول بشم اصلا جایی میشه البته توی گیلان باشه به غیر گیلان کجاها میشه خواهش میکنم کمکم کنید
سلام. اول یه مروری روی پستها داشته باشسلام دوستان من رتبم 3386 شده کجا میتونم قبول بشم اصلا جایی میشه البته توی گیلان باشه به غیر گیلان کجاها میشه خواهش میکنم کمکم کنید
مثلا تا 6000 میشه جایی قبول شد؟؟
ممنون.میدونی با 7000 کجا قبول شده؟بله که میشه...پارسال تا 7000 هم قبول شدن.به نظر منم وقتتو یه سال دیگه تلف نکن من خودم یه ضرب همه کنکورا رو قبول شدم الان سال دوم ارشدم اما خواهرم از من 1 سال بزرگتره و الان شده 2900 چند سال پشت کنکور موند که دولتی قبول شه.الانم خیلی پشیمونه چون پارسال 600 شد و نرفت...میتونست تو شهر خودمون غیرانتفاعی قبول شه اما حالا نزدیک تر از رشت و زنجان امکان نداره...باز خود دانی...معلوم نیست سال دیگه چی پیش بیاد
mmm جان ظاهرا این دوستمون اطلاعات بهتری داره. منم گفتم اون تجربیات من نبود من از مازندران اطلاعات جامعتری دارم. ممنون آرشیو عزیز که نذاشتی کسیو گمراه کنمدوست عزیز آبیک اصلا خوب نیست .... همه استادا درجه 3 دانشگاه آزاد رفتن اونجا.از دانشگاها ی قزوین فقط اونایی که داخل قزوینن خوبه ما بقی چیزی نزدیک به افتضاحه شما با این رتبه اگه گمسار بزنی خیلی راحت تری ضمن اینکه اساتیدشم ظاهرا از دانشگاه تهران هستن و قبول میشی قزوین هم میر عماد و کوثر رو بزن بعد مولانا
حتما قبول میشی عزیزم. موفق باشیممنون عزیزم واقعا قبول میشم امیدوار شدوم خیلی ممنون![]()
نازی جون گرمسار تا حدود 2000 می گیره....با رتبه ی نزدیک 6000 بیشتر دانشگاه های شمال رو می شه زد به جز امل البته.قزوینم یکی از دانشگاهاش انگار می گیره تا این حدودا.ایوانکی جزو تهرانه فقط یکم راهش ممکنه خستت کنه که اونم مهم نیست و من نمی دونم تا چه رتبه ای میگیره....ولی یه چیزی که هست دانشگاه هایی که مثلا الان تا 4500 می گیرن تکمیل ظرفیت تا 6500 هم می گیرن.ممنون.میدونی با 7000 کجا قبول شده؟
یا اینکه حدسی میتونین بگین ایوانکی یا گرمسار تا چند میگیرن؟
یا اینکه ایوانکی جزو شهر تهران حساب میشه؟؟
گفتن 57 % از مجاز ها پزیرفته شده نهایی می شه.بچه ها کسی میدونه با این افزایش ظرفیت ها نهایتا تا چه رتبه ای قبول میشن؟
قزوین کدوم دانشگاهشه که تا حدوده 6000 میگیره؟نازی جون گرمسار تا حدود 2000 می گیره....با رتبه ی نزدیک 6000 بیشتر دانشگاه های شمال رو می شه زد به جز امل البته.قزوینم یکی از دانشگاهاش انگار می گیره تا این حدودا.ایوانکی جزو تهرانه فقط یکم راهش ممکنه خستت کنه که اونم مهم نیست و من نمی دونم تا چه رتبه ای میگیره....ولی یه چیزی که هست دانشگاه هایی که مثلا الان تا 4500 می گیرن تکمیل ظرفیت تا 6500 هم می گیرن.
دقیقا! کسی نمیدونه کدوم بهتره؟کسی میدونه کدوم بهتره؟ ایوانکی - علاءالدوله یا رشد دانش سمنان
شما میدونی با 7200 کجا قبول شدن؟سلام.
از رفقای قدیمی کسی نیس؟!
----
پارسال با 8000 قبول نشدن.نمی دونم چه کاریه 20 تا مجاز می کنن!
من که اخرین قبولیه پارسال 7200 و .. یادمه..
بچه ها کسی از غیرانتفاعی یزد خبری نداره؟؟؟دقیقا! کسی نمیدونه کدوم بهتره؟
شما میدونی با 7200 کجا قبول شدن؟