[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

boy_nice7

عضو جدید
کاسپین
خوابگاه چه روزانه چه شبانه داده میشه حدود 250 تومن
اصلا ارشد 1 واحد ازمایشگاهم نداره که هی میگید ازمایش ازمایش
مدرک مال دانشگاه تهرانه فقط قید میشه پردیس دانشگاهی کاسپین

مهندس آزمایشگاه که نباید حتما جز عنوان درس باشه
شما واسه کار پژوهشی و علمی به آزمایشگاه نیاز نداری؟؟؟؟
اگه نه پس چه جوری میخوای مقاله بدی؟؟؟
من از دانشجو های کاسپین پرسیدم رو همین موضوع مشکل داشتن واسه مقاله داده نداشتن

hadi216

عضو جدید
یه ذره تو چارت فرق دارن.کاتالیست بهتره.شما از ترم اول انتخاب میکنید که ترمو میخونید یا سنتیک
بیشتر تئوریه ولی من قول میدم اگه این گرایش رو بیارید کلی مقاله بدید .برای رفتن یکی از بهترین گرایش هاست .
مساله اینه که هدف اصلیم پیدا کردنه کاره ، یه نگاهیم به اپلای دارم . از نظر استخامی کسی میدونه کار شرکت مهندسی واسه این گرایش پیدا میشه یا نه ؟؟؟؟
پروژهاش تو چه زمینه هاییه ؟؟؟ توش کارای کاربردی هم میشه کرد؟؟

n-s-t

عضو جدید
شما اول باید یهترین منابع رو انتخاب کنید که توی تاپیک بهترین کتابهای ارشد هست
بعدش هدفتون رو مشخص کنید که میخواید چی بیارید
ازمون شرکت کنید حتما اگه شد پارسه اگه هزینه اش زیاد بود سنجش
بعدش تاپیک ارشد 94 رو دنبال کنید تا با بقیه پیشرفت کنید
ایشالله که رتبتون خوب میشه
سوالی بود درخدمتم
خيلي ممنونم

ئدز

عضو جدید
12 واحد ضربدر 150000 = 1,800,000
شهریه ثابت 625000
خوابگاه250000
پول عملی و پایان نامه رو حساب نکردم حالا

اقا این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/لطفا موثق بگید من خودم تهرانم میخوام شبانه ها رو بالا بزنم

mahsa1187

عضو جدید
مساله اینه که هدف اصلیم پیدا کردنه کاره ، یه نگاهیم به اپلای دارم . از نظر استخامی کسی میدونه کار شرکت مهندسی واسه این گرایش پیدا میشه یا نه ؟؟؟؟

ببینید این چیزی که من میگم حرفیه که همه بچه های ارشد به من میگن: فرق زیادی بین گرایش ها( به جز بیو و صنایع غذای و بعضا نانو و پلیمر) برای کار نیست! اونقدرا گرایش مهم نیست واسه اپلای کاتالیست عالیه! حتی اونم باز خیلی به گرایش نگاه نمیکنن، بیشتر موضوع پایان نامه تاثیر گذاره

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شرکتای مهندسی اصلا فرقی نداره گرایشتون.
بحث کمیت های فشار و دما و ... برای انجام واکنش ها تو ی راکتور یا شرایط مختلف
بدون ترمو سنتیک صنعت یه پاش لنگه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فردوسی چی بهتر از اصفهان یا ص اصفهانه؟

صنعتی اصفهان از فردوسی بالاتره ولی سخت گیرن حسابی اونجا اذیت میشد از لحاظ روحی
اصفهانم خیلی سخت میگرن
فردوسی هم دانشگاه خوبیه هم گیرش کمتره

abdollahi.ut

عضو جدید
میخوام وضعیت خوابگاشو بدونم روزانه ام پول میگیره؟چقد؟
خیلی قبلنا صندوق رفاه هزینه خوابگاه روزانه رو میداد.بعدترا که فقیر شد پول خوابگاهاافتاد گردن دانشجوها ولی موقع تسویه حساب میدادن ولی الان اول ترم پ.ل نریزی خوابگاه بی خوابگاهو همه دانشگاهای ایران الان اینجوری. خوابگاه خود دانشگاه90-120. خوابگاه خودگردان300-400

naser.66

عضو جدید
ببینید فردوسی مشهد 2کشوره - ص اصفهان 7یا8 کشوره - اصفهان 19 کشوره - ص شیراز 50یا60 کشوره - البته اینا جنرال هست که من میدونم

نه عزیز صنعتی اصفهان مشهد رو جا گذاشته.الان صنعتی بالاتره بعد فردوسی بعد اصفهان.که اولی و دومی سختگیریشون به یک اندازس.من فردوسی میخونم میدونم سطحش در چه حد

abdollahi.ut

عضو جدید
کاسپین خوابگاه چه روزانه چه شبانه داده میشه حدود 250 تومن پایان نامه رو میتونید ببریبد تهران اساتید قوی ان اصلا ارشد 1 واحد ازمایشگاهم نداره که هی میگید ازمایش ازمایش مدرک مال دانشگاه تهرانه فقط قید میشه پردیس دانشگاهی کاسپین
اقا دستت درد نکنه . میشه همه رو همینطوری خلاصه کنی آیا؟

niusha t

عضو جدید
www. webometrics.info این سایت رو من شنیدم که معتبرترینه برای رنکینگ دانشگاههای دنیا- که من گفتم این رتبه بندی مال یه رشته خاص نیست و جنراله - تاسال 2013 ص اصفهان 2کشوربود و فردوسی 5-6 بودکه امسال یه مقدارجابه جاشده - البته توی اعتبارمدرک فکرنمیکنم 10 تادانشگاه اول توی م شیمی خیلی باهم تفاوتی داشته باشن
نه عزیز صنعتی اصفهان مشهد رو جا گذاشته.الان صنعتی بالاتره بعد فردوسی بعد اصفهان.که اولی و دومی سختگیریشون به یک اندازس.من فردوسی میخونم میدونم سطحش در چه حد

naser.66

عضو جدید
دقیقا درسته وارد سایت فردوسی بشید مینویسه پنجمین دانشگاه ایران.البته تو م شیمی سومه.

abdollahi.ut

عضو جدید
مهندس آزمایشگاه که نباید حتما جز عنوان درس باشه شما واسه کار پژوهشی و علمی به آزمایشگاه نیاز نداری؟؟؟؟ اگه نه پس چه جوری میخوای مقاله بدی؟؟؟ من از دانشجو های کاسپین پرسیدم رو همین موضوع مشکل داشتن واسه مقاله داده نداشتن
اگه پروزه زو بری تهران نیازی به ازمایشگاه کاسپین نداری.تهران ازمایش میکنی همونجا هم مقالش میکنی تموم

ea26

عضو جدید
بچه ها من با 690 شبانه کجاها رو میارم ؟؟ آموزش محور نمیخام البته 160 بیو هم شدمکمکم کنید لطفا

naser.66

عضو جدید
بچه ها من با 690 شبانه کجاها رو میارم ؟؟ آموزش محور نمیخام البته 160 بیو هم شدمکمکم کنید لطفا

160 بیو که هیچ.با 690 شبانه فردوسی.بعضی گرایشای دانشگاههای تهران مثل هسته ای شهید بهشتی و غذایی تو این شهر رو میاری.صنعتی اصفهانم میاری

بالا