خواهشا سوال که میکنید انقدر تکرارش نکنید مطمین باشید اگه کسی جوابشو بدونه پاسخ میده.
بچه ها دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان تا چند می گیره؟ بین فردوسی و اصفهان و ص اصفهان و ص شیراز کدوماشون بهترن؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین!!!خواهش می کنم کمکم کنید!!!
خوابگاه برا روزانه هاش چنده؟کاسپین
من با 680میارم روزانه؟
خداییش گیج شدیم..... یکی میگه خوبه.... یکی میگه بده .... مجهول شده
شما بزن حالا
میخوام وضعیت خوابگاشو بدونم
روزانه ام پول میگیره؟چقد؟
کاسپین
خوابگاه چه روزانه چه شبانه داده میشه حدود 250 تومن
پایان نامه رو میتونید ببریبد تهران
اساتید قوی ان
اصلا ارشد 1 واحد ازمایشگاهم نداره که هی میگید ازمایش ازمایش
مدرک مال دانشگاه تهرانه فقط قید میشه پردیس دانشگاهی کاسپین
کاسپین
خوابگاه چه روزانه چه شبانه داده میشه حدود 250 تومن
پایان نامه رو میتونید ببریبد تهران
اساتید قوی ان
اصلا ارشد 1 واحد ازمایشگاهم نداره که هی میگید ازمایش ازمایش
مدرک مال دانشگاه تهرانه فقط قید میشه پردیس دانشگاهی کاسپین
سریع حساب کردم
اگه بخوام شبانه اونجا برم باید ترمی 2,700,000 بدم
وای.....................
نه بابا ! زیاد حساب نکردید؟؟سریع حساب کردم
اگه بخوام شبانه اونجا برم باید ترمی 2,700,000 بدم
وای.....................
خب نزن
برو صنعتی اصفهان
439 شبانه کنترل رو قبول نمیشم فقط میخوام شانسی بزنمرتبه ات چنده؟
نه بابا ! زیاد حساب نکردید؟؟
حالا رتبه ات چن بود؟آره همین کارو میکنم
فوق بی رحمانه؟) عاقا میگن دانگاه اصفهانم شاید قبول شم ینی نمی ارزه؟صنعتی اصفهان یا خودش؟
همشهری جان به عنوان کسی که داغ 9 ترم صنعتی اصفهان رو پیشونی و دلمه بهت توصیه می کنم اونجا رو نزنی ... خصوصا که شما به دانشگاه تبری عادت کردی ... ببخشید اینجوری میگم ... ولی پدرتو در میارن ... از ما گفتن بود :|
وای ..... یعنی صنعتی اصفهان هم نزنم
پس من چی بزنم
دیگه روم نمیشه اینجا از خودم بگمشریف . تهران یا گاز؟
پویا اسم گرایش علم و صنعت ، ترمودینامیک و سینیتیکه ،مثل تهران ترموسینیتیک و کاتالیست ننوشته ، از طرفی دوستان میگن که پروژه های ترمو و سینیتیکی خیلی تئوریه و کاربردی نیس . درسته ؟؟؟اره به نظرم منطقیه
کنترل نمیاری ولی ایشالله ترموسنتیک میاری
من 480 آوردم.کسسی نیس منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهران شبانه به جز پژوهشگاه جایی قبول میشم؟
خودم بابل خوندم
سارویم هستم تورو خدا یکی کمک کنه
اقا من میخوام انتخاب رشته کنم رتبمم 872 پس به نظرتون واسه فردوسی اول پدیده های انتقالو بزنم بعد گاز؟با توجه به دختر بودنم..لطفا کمکم کنید کدوم بهتره....اول کدومارو بزنم از رشته ها
کرمانیم. به نظرت چیکار کنم؟
ميدونم سرتون شلوغه اما خواهشا هر موقع كه وقت كرديد بهم كمك كنيييييددوستان عزيز من تازه مي خوام امسال كنكور ارشد شركت كنم و كلي كلافه ام و نميدونم از كجا و چه جوري شروع كنم اگه ميشه راهنماييم كنيد ميدونم اين تاپيك ربطي به اين سوال نداره اما تاپيك هاي ديگه خيلي ارومه و كسي نيس جواب بده به علاوه اينكه اينجا همه تازه كنكور دادنو چه كسايي كه رتبه خوب اوردن و چه اونايي كه نياوردن تجربه خوبي دارن ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
شبانه ی علم و صنعت شانس دارید گرایش ترمودینامیک و سینتیک
پویا اسم گرایش علم و صنعت ، ترمودینامیک و سینیتیکه ،مثل تهران ترموسینیتیک و کاتالیست ننوشته ، از طرفی دوستان میگن که پروژه های ترمو و سینیتیکی خیلی تئوریه و کاربردی نیس . درسته ؟؟؟
ميدونم سرتون شلوغه اما خواهشا هر موقع كه وقت كرديد بهم كمك كنيييييد
وای ..... یعنی صنعتی اصفهان هم نزنم
پس من چی بزنم