[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mahsa1187

عضو جدید
من ک نگفتم میخام برم خارج گفتم ببینیم در آینده اوضاع چ جوریه همین:D

شمااا اگه بری دانشگاه تهران شک نکن که جو طوریه که خارج برو هم میشی! حداقل تو فکرش میافتی و یه کمم شاید تلاش کنی واسه ش :دی

mahsa1187

عضو جدید
جدیییییییییییی؟:eek:

این تجربه منه و تعداد زیادی از دوستام چه کارشناسی چه کارشناسی ارشد! اما بازم همه چی بستگی به خودت و هدفت و صبرت داره ولی بازم به نظر من پاشو برو دانشگاه تهران حداقل 2 سال از دانشجو بودن خود لذت میبری و خوشم بهت میگذره، محیطش خوبه :)

baran_rm

عضو جدید
بچه ها پژوهشگاه پلیمر برای رفتن ساپورت می کنه؟(با توجه به اینکه من پلیمرم و طبق سطح دانشگاهها بعد از تهران امیرکبیر و تربیت مدرس قرار می گیره)محیط دانشگاه چه طوریه؟(از لحاظ درسی نمی گم )
امکانا تفریحی درکنار درس برای دانشجوهاش داره؟
جواب بدیییییییییییید.

abdollahi.ut

عضو جدید
این تجربه منه و تعداد زیادی از دوستام چه کارشناسی چه کارشناسی ارشد! اما بازم همه چی بستگی به خودت و هدفت و صبرت داره ولی بازم به نظر من پاشو برو دانشگاه تهران حداقل 2 سال از دانشجو بودن خود لذت میبری و خوشم بهت میگذره، محیطش خوبه :)
به قول ذوستان اینجا 100000000% موافقم هم در مورد ایجاد وسوسه برا رفتن. هم در مورد جو دوستداشتنیش ولی من توصیه میکنم بیشتر از یک مقطع جوشو تجربه نکنین :))

amiri13

عضو جدید

محسا خانم میدونید کاسپین چطوره؟

abdollahi.ut

عضو جدید
واسه چی فقط یه مقطع؟؟؟//
اول اینکه همه چیش(استادا و TA ها) تکراری میشه.دوستاتونم که دیگه نیستن. من الان میرم یونی بیشتر از یکی دو ساعت نمیتونم دووم بیارم البته اینم درنظر گیرین که جو ارشد با کارشناسی خیلی فرق میکنه تو ارشد وقت نمیکنین ولگردی کنین

hadi216

عضو جدید
http://anabin.kmk.org/no_cache/filter/institutionen.html
تو اون فیلد تایپ کنید Chemistry and Chemical Engineering Institute of Iran بعد وقتی اورد تو قسمت status h+ زده که به معنی تایید شدن مدرک اینجاست
فردوسی هم تایید میشه.اگه مشکل خونه تو تهران داری شک نکن فردوسی رو بزن

مرسی پویا ، به نظرت این ترتیب خوبه ؟
علم و صنعت - کنترل شبانه
علم و صنعت - ترموسینیتیک شبانه
فردوسی - جداسازی و پدیده های انتقال روزانه

abdollahi.ut

عضو جدید
من رتبم 600 شده ، می خواستم کاسپسین رو بزنم ولی با تحقیقاتی که کردم پشیمون شدم چون میگن آزمایشگاه نداره
کاسپین درسته ازمایشگاهش زیاد مجهز نیست ولی ما تو ارشد واحد ازمایشگاه نداریم.چندین نفر سراغ دارم که واحدای تئوری رو اونجا گذروندن و برا پروژه اومدن تهران.(ازمایشگاهای تهرانو که قبول دارین؟) شبانه کاسپین خوابگاه داره(پارسال که دادن)و ترمی 2تومنه . هزینه پروژه هم که جداست

amiri13

عضو جدید
کاسپین درسته ازمایشگاهش زیاد مجهز نیست ولی ما تو ارشد واحد ازمایشگاه نداریم.چندین نفر سراغ دارم که واحدای تئوری رو اونجا گذروندن و برا پروژه اومدن تهران.(ازمایشگاهای تهرانو که قبول دارین؟) شبانه کاسپین خوابگاه داره(پارسال که دادن)و ترمی 2تومنه . هزینه پروژه هم که جداست

روزانه که خوابگاه میدن.نه؟

ئدز

عضو جدید
بچه ها میشه چارت درسی زیست پزشکی رو بزارید ببینم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ئدز

عضو جدید
کسی میدونه با چه رتبه ایی انرژی میشه اورد تو تهران ...........استان تهران

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی پویا ، به نظرت این ترتیب خوبه ؟
علم و صنعت - کنترل شبانه
علم و صنعت - ترموسینیتیک شبانه
فردوسی - جداسازی و پدیده های انتقال روزانه

اره به نظرم منطقیه
کنترل نمیاری ولی ایشالله ترموسنتیک میاری

Hds A

عضو جدید
ترمی دوتومن به جز هزینه خوابگاهشه؟ کاسپین بهتره یا فومن ؟

بالا