[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

naser.66

عضو جدید
منم حرارتو فقط 7درصد از جرم بالاتر زدم و ریاضیو حتا سینیتیکو بالاتر از اینا زدم!!!

البته یادمه جرم سوالایی ررو که هم بلد بودم و یه ذره شک داشتم نزدم متاسفانه !جالا بگذریم!
رشته ی شما که خعلی خوبه!ماشالا پتروشیمیا پالایشگاهها!خوش به حالتون : )

نه بابا استخدامی کوووو.یک کار تو پالایشگاه خانگیران بهم پیشنهاد شد چون روز میانترم پدیده های انتقالم باید اونجا می بودم نرفتم.کلی ضد حال خوردم.اخه میان ترم مجدد تکرار شد.ولی خب خدا بزرگه ارشد بگیریم شاید بازم پیشنهادی داشتم.نداشتم باز میرم دنبال کتاب و دفتر

• Like
واکنش ها: ini

ini

عضو جدید
بخندیم تا دنیا به ریشمون(منکه ندارم البته ):دی به ریشتون بخنده :دی

ini

عضو جدید
من شنیدم دانشگاه اصولن تاثیری نداره تو اپلای! بیشتر معدل ارشناسیو و پیپرهایی که میدینو زبان خیلی مهمه!
واسه همونم لازم نیست آدم بره جای سخت و اینا! آقای حمزه باید انتخاب کنین بین علم و ثروت (کار) بنظر من دومی بهتره اگه مطمئنین که کار زیر سرتون خاهد بود!

naser.66

عضو جدید
موندم برم شریف یا تهران یا برم فراوری گاز اهواز!اهوازو واسه کار میخوام فقط
تصمیم گیری خیلی سخته به خدااااا

کلاهت رو قاضی کن کار میخوای یا خارج.تصمیمت خیلی مهمه.بعدش دیگه مشخصه.این مرحله به خودت کار داره دادا

ini

عضو جدید
ما خوابیدیم رو بزرگترین چاههای نفت و این همه امکانات بعد میخوای بری خارج!حتی فکرشم نکن:D
پس کار شماست نمیزاری نفت بیاد بیرون ما پالایشش کنیم!بگیریدش!عامل بی کاریمونو یافتم!:biggrin:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شنیدم دانشگاه اصولن تاثیری نداره تو اپلای! بیشتر معدل ارشناسیو و پیپرهایی که میدینو زبان خیلی مهمه!
واسه همونم لازم نیست آدم بره جای سخت و اینا! آقای حمزه باید انتخاب کنین بین علم و ثروت (کار) بنظر من دومی بهتره اگه مطمئنین که کار زیر سرتون خاهد بود!
مسلمن ثروت.والا به خدا!

• Like

ini

عضو جدید
خب پس چرا معطلید برید دنبال کار!اگه واقعن نمیخاید برید خارج و هدف والای کسب علمو اینا رو ندارید شریف به چه کارتون میاد؟

+عاقا ناصر اکثرن همینجوری میشه؟ینی یه نرخی میشن خابگاها؟یا فرق داره دانشگاه با دانشگاه؟

naser.66

عضو جدید
خب پس چرا معطلید برید دنبال کار!اگه واقعن نمیخاید برید خارج و هدف والای کسب علمو اینا رو ندارید شریف به چه کارتون میاد؟

+عاقا ناصر اکثرن همینجوری میشه؟ینی یه نرخی میشن خابگاها؟یا فرق داره دانشگاه با دانشگاه؟

واللا بخدا نمیدونم.

• Like

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دیگه ته تهش میخوای 200 تومن بدی!

ini

عضو جدید
اوخی عاقا ناصر به حدی از دست من عصبانی ان که دیگه قسم میخورن!:biggrin:

naser.66

عضو جدید
اوخی عاقا ناصر به حدی از دست من عصبانی ان که دیگه قسم میخورن!:biggrin:

نه بابا.عصبانی چیه.ولی خب اونجا من جواب میدادم چون فکر میکردم جوابم کمک کنه ولی نکرد.ولی شمام بدجور جوابمو واسه خودتون برداشت کردید.حالا با اجازتون بریم بخوابیم که کلی کار داریم فردا.

• Like

ini

عضو جدید
بی شوخی کمک هم کردین و ازتون ممنونم از همتون : )
مام با اجازه بریم من تازه اومدم اینجا اصلن نمیدونم کجاهاش میشه فعالیت کرد ولی این تاپیک خیلی خوب بود! اگه باز سوالی پیش وامد میپرسم
شبتون قشنگ :smile:

mhz2

عضو جدید
شبانه کرمان اگه بومی باشی یعنی یا کرمانی یا خراسانی باشی میاری احتمالا.به شرایط بومی دقت کنین.مثلا میدونم واسه مشهدی خراسان و کرمان و سیستان رو بزنه بومی حساب میشه.چراشو نمیدونم

من شیرازی هستم واسم بومی محسوب نمیشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

mahboubrh

عضو جدید
آقا یه سوال فنی من الان انتخاب رشته کردم ولی آخرش گفت یه خطایی رخ داده و کد رهگیری و پیگیری بهم نداد حالا دوباره میرم واسه انتخاب رشته میگه شما قبلن انتخاب رشته کردین و فقط باید ویرایش منید من الان باید چیکارکنم به نظرتون؟:cry:

احتمالا زیاد طول کشیده. نباید از 30 دقیقه بیشتر شه.زنگ بزن سازمان سنجش بگو.
021-88923595-9

• Like
واکنش ها: .6.

ئدز

عضو جدید
احتمالا زیاد طول کشیده. نباید از 30 دقیقه بیشتر شه.زنگ بزن سازمان سنجش بگو.
021-88923595-9

راستی برو بخش چاپ اطلاعات ائل اطلاعاتت رو ببین اگه درست بود که هیچ تو همون صفحه که میاره کد رهگیریت هم یاد داشت کن من موقع ثبت نام اینجوری شدم

بالا