ها فک کنم همونه که همه رشته ها توشه!60 دفعه گذاشتن بابا دیدی نگران نباشگرایشم توش نداره
پویا چی شد آخرش ؟سمنان نمیری؟ خوبه ها؟استاداشو توضیح دادم

ها فک کنم همونه که همه رشته ها توشه!60 دفعه گذاشتن بابا دیدی نگران نباشگرایشم توش نداره
سلام
یه اطلاعاتی در مورد دانشگاه گیلان میخواستم . استاد ، خوابگاه و ... ارزش داره بزنم ؟
ها فک کنم همونه که همه رشته ها توشه!
پویا چی شد آخرش ؟سمنان نمیری؟ خوبه ها؟استاداشو توضیح دادم![]()
100% سهند ولی خوب نمیاد واست فک کنمبعد شبانه مالک مینمش.به نظرت سهند خوبه یا سمنان؟
بعد شبانه مالک مینمش.به نظرت سهند خوبه یا سمنان؟
100% سهند ولی خوب نمیاد واست فک کنم
سهند نری ک میگن خیلی سخت میگیرند![]()
جدی؟عاخه یکی از دوستان من پارسال با 750 انگار پدیده انتقالشو اورده بود رو اون حساب گفتممیاد میاد امارشو گرفتن که بالای رتبه من روزانه ام اورده
میاد میاد امارشو گرفتن که بالای رتبه من روزانه ام اورده
من باشم سهند مالک سمنان ص اصفهانمن الان گیرم بین سمنان و سهند و صنعتی اصفهان اموزش محور
من الان گیرم بین سمنان و سهند و صنعتی اصفهان اموزش محور
دوستان دانشگاه مالک واس دخترا چطوره ؟! با 770 اونجا میارم ؟
جدی؟عاخه یکی از دوستان من پارسال با 750 انگار پدیده انتقالشو اورده بود رو اون حساب گفتم
تبریز دور نیس؟![]()
بیا من خودم استاد مالک اشترمشبانه شو میارید ولی باید چادر بندازیداااااااا
آخ آخ سرما رو نگو !منم به سرما حساسم! نمیدونم اینجا چرا الان انقد سرده هوادور نیست به من مثل تهرانه.بیشتر سرده لامصب![]()
جون تو سهند سطحش خیلی بالاس هاپویا مالک -سمنان-سهند-صنعتی-هر چی میگم بگو چشم
پویا مالک -سمنان-سهند-صنعتی-هر چی میگم بگو چشم
بعدا کار گیرمون میاد؟ به خاطر اینکه دانشگاهش خاصه میگم .بیا من خودم استاد مالک اشترمشبانه شو میارید ولی باید چادر بندازیداااااااا
جون تو سهند سطحش خیلی بالاس ها![]()
روی این مسایل اصلا و ابدا حساب باز نکنیدبعدا کار گیرمون میاد؟ به خاطر اینکه دانشگاهش خاصه میگم .
شنیدم حقوق هم میده !!![]()
من شنیدم یه دسگاهی تو آزمایشگاهش داره که 3 تا ازش تو ایران هس !یکی اونجا یکیک تو یکی از دانشگاههای تهرانه یکیم ماله خوده شرکت نفته!یه استادیم داره که فقط اون بلته باش کار کنه !![]()
ببخشید کدوم دانشگاهو میگید؟!من شنیدم یه دسگاهی تو آزمایشگاهش داره که 3 تا ازش تو ایران هس !یکی اونجا یکیک تو یکی از دانشگاههای تهرانه یکیم ماله خوده شرکت نفته!یه استادیم داره که فقط اون بلته باش کار کنه !![]()
من شنیدم یه دسگاهی تو آزمایشگاهش داره که 3 تا ازش تو ایران هس !یکی اونجا یکیک تو یکی از دانشگاههای تهرانه یکیم ماله خوده شرکت نفته!یه استادیم داره که فقط اون بلته باش کار کنه !![]()
خوبه که!میدونم ولی سهند شنیدم خیلی سختگیرند پوست ادمو میکنند
آره ولی اگه بگیرنت اعدامت میکنناااااااااااااااااااااااادستگاهه قابل سرقت هست؟؟
سهند تبریز رو میگمببخشید کدوم دانشگاهو میگید؟!