[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

sungirl5

عضو جدید
خو باشه هگی با هم میریم
دختر آفتاب تعهد میدهد که حمزه و سرمه را ببرد غول برگر مهمان کند .
اگر زیر تعهدش بزند نزده ها
میریم میگیم مستر ووشو کار حسابش رو کف دستش بزارد
"شکلک سرمه خیلی خیلی جدی"
باشه! چشم! حتما! به دیده ی منت!

Rain Girl

عضو جدید
یه بار دیگه این سوالو میپرسم که مطمئن شم.

غیر از روازنه اگه هرچیز دیگه ای قبول بشیم و نریم برای سال بعد مشکلی نیست؟
نوبت دوم، پیام نور، غیر انتفاهی، خودگردان، مجازی؛ هیچکدوم مشکلی نیست؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بار دیگه این سوالو میپرسم که مطمئن شم.

غیر از روازنه اگه هرچیز دیگه ای قبول بشیم و نریم برای سال بعد مشکلی نیست؟
نوبت دوم، پیام نور، غیر انتفاهی، خودگردان، مجازی؛ هیچکدوم مشکلی نیست؟
مجازیو شبانه رو مطمئنم که مشکلی درس نمیکنن!

daneshpour123

عضو جدید
قابل توجه دوستانی که میخوان به هر قیمت شبانه شریف و تهرانو بزنن و خودشونو تو مضیقه یا مظیغه:D قرار بدن همین فامیلمون میگفت به خدا مدرک تو فوق لیسانس و دکتری تو دانشگاههای تهران فرق نداره و واسه کار هم بچه های علم و صنعت رو مثلن بهتر از شریف میگیرن!به خدا!
:D
دقیقا. دانشگاه علم و صنعت به این معروفه که دانشجوهاش بیشتر از همه دانشگاهها جذب صنعت میشن. کافیه یه نگاه کوچیک به روسای شرکت های بزرگ نفتی یا حتی خود شرکت نفت باندازید

daneshpour123

عضو جدید
مشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)
حق با توه. اما آخه مهندس اگه منم مجرد و بیکار بودم(تعبیر بد نشه ها...) هرجا که گرایش بهتری داشت میزدم. بچه که نیستیم. اما اینجا کار دارم. خونه و زندگی دارم. چطوری برم شهر دیگه؟ بخدا بچه ها قدر این آزادیتونو بدونید

baran_rm

عضو جدید
کسی در باره ی انصراف از روزانه چیزی می دونه.که هم دانشگاهتو بری هم باز واسه ارشد بخونی اگه جای بهتر قبول شدی از این دانشگاهی که می ری انصراف بدی؟؟؟؟؟؟؟؟:wallbash:

hadi216

عضو جدید
ابلای فرقی نمیکنه.بژوهشگاهم مورد تایید کشورای دیگه هست(برای المان خودم تحقیق کردم بود)
چطوری فهمیدی که آلمان تایید میکنه ؟؟؟
دیگه چه اطلاعاتی داری در موردش ؟؟
بین فردوسی و پژوهشگاه ، فردوسی رو بزنم دیگه ؟

"Che.Engineer"

عضو جدید
کسی در باره ی انصراف از روزانه چیزی می دونه.که هم دانشگاهتو بری هم باز واسه ارشد بخونی اگه جای بهتر قبول شدی از این دانشگاهی که می ری انصراف بدی؟؟؟؟؟؟؟؟:wallbash:
روزانه ها اگه انصراف بدن اولا باید پول تر ماشونو بدن
بعدشم فکر کنم تا دو سال حق کنکور دادنو ندارن زیاد از این یکی مطمین نیستم

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزانه ها اگه انصراف بدن اولا باید پول تر ماشونو بدن
بعدشم فکر کنم تا دو سال حق کنکور دادنو ندارن زیاد از این یکی مطمین نیستم
اون سالی که انصراف میدن هیچ ساله بعد هم مجاز به شرکت نیستن تو کنکور فک کنم

mahboubrh

عضو جدید
کسی میدونه با رتبه 1040 میشه روزانه کاشان ، اراک یا جایی دیگه ای رو آورد؟ خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده.

maryamghaffarian

عضو جدید
میبخشید میشه لطفا یه مقایسه ای بین دانشگاه رازی کرمانشاه و سمنان داشته باشین؟از نظر هیات علمی و ....

mahboubrh

عضو جدید
میبخشید میشه لطفا یه مقایسه ای بین دانشگاه رازی کرمانشاه و سمنان داشته باشین؟از نظر هیات علمی و ....

من کارشناسی سمنان خوندم . اساتید زیاد برا دانشجو وقت نمیذارن و یخرده سخت گیرن.12 نفر هیئت علمی دارن. 1 استاد تمام 4 دانشیار و بقیه استادیار.خود شهر سمنان هم کم جمعیت و گرمه. کرمانشاهو نمیدونم.

بالا