sungirl5
عضو جدید
اگه بیارم بخدا شیرینی پیتزا مخصوص داری!!!!!از من نخواه جونتو قسمم بخورم عخشم
پارسال 110 فک کنم طراحی امیرکبیر آورد روزانه
خوب این که پایین تره احتمالش هست بیاری دیگه
انشالله میاری
اگه بیارم بخدا شیرینی پیتزا مخصوص داری!!!!!از من نخواه جونتو قسمم بخورم عخشم
پارسال 110 فک کنم طراحی امیرکبیر آورد روزانه
خوب این که پایین تره احتمالش هست بیاری دیگه
انشالله میاری
منو یادت نرهاگه بیارم بخدا شیرینی پیتزا مخصوص داری!!!!!
منو یادت نره![]()
آره چرا که نه؟نه منو ببر غول برگر بخوریم
حمزه شما هم میای؟
اگه جداسازی تربیت مدرس و همه گرایشا علم و صتعتو و کاتالیست به پایین امیرکبیرو آوردی باس شرینی بدیتوهم بگو قبولم! خودم شیرینی بهت دوبل برگر میدم!!!!باشه؟
آره چرا که نه؟کلن همه جوره پایَم
اگه جداسازی تربیت مدرس و همه گرایشا علم و صتعتو و کاتالیست به پایین امیرکبیرو آوردی باس شرینی بدی![]()
فردا همه میان این تاپیکو میخوونن بعد یه عالمه فوش که بمون دادنباشه شیرینی میدم! قول مردونه!
باشه! چشم! حتما! به دیده ی منت!خو باشه هگی با هم میریم
دختر آفتاب تعهد میدهد که حمزه و سرمه را ببرد غول برگر مهمان کند .
اگر زیر تعهدش بزند نزده ها
میریم میگیم مستر ووشو کار حسابش رو کف دستش بزارد
"شکلک سرمه خیلی خیلی جدی"
فردا همه میان این تاپیکو میخوونن بعد یه عالمه فوش که بمون دادنقول تو رو هم میبینن !نمیتونی بزنی زیرش دیگه
![]()
شک نکن اگه خدا بخواد قبولی!پس شما هم قول بدید که قبول میشم!!!
مجازیو شبانه رو مطمئنم که مشکلی درس نمیکنن!یه بار دیگه این سوالو میپرسم که مطمئن شم.
غیر از روازنه اگه هرچیز دیگه ای قبول بشیم و نریم برای سال بعد مشکلی نیست؟
نوبت دوم، پیام نور، غیر انتفاهی، خودگردان، مجازی؛ هیچکدوم مشکلی نیست؟
پلیمر تو کار سیمان نیستا... صنایع شیمیایی معدنی تو کار این جور مواده مهندس!سوال منم هست اصلا تو پلیمر چی میخونیم یکی بهم گفت تو کار سیمانن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/فکر کنم اشتباه کرده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا. دانشگاه علم و صنعت به این معروفه که دانشجوهاش بیشتر از همه دانشگاهها جذب صنعت میشن. کافیه یه نگاه کوچیک به روسای شرکت های بزرگ نفتی یا حتی خود شرکت نفت باندازیدقابل توجه دوستانی که میخوان به هر قیمت شبانه شریف و تهرانو بزنن و خودشونو تو مضیقه یا مظیغهقرار بدن همین فامیلمون میگفت به خدا مدرک تو فوق لیسانس و دکتری تو دانشگاههای تهران فرق نداره و واسه کار هم بچه های علم و صنعت رو مثلن بهتر از شریف میگیرن!به خدا!
![]()
حق با توه. اما آخه مهندس اگه منم مجرد و بیکار بودم(تعبیر بد نشه ها...) هرجا که گرایش بهتری داشت میزدم. بچه که نیستیم. اما اینجا کار دارم. خونه و زندگی دارم. چطوری برم شهر دیگه؟ بخدا بچه ها قدر این آزادیتونو بدونیدمشکل اساسی دوستان اینجا اینه که به هر قیمتی میخوان تهران باشن (وقتی میگم به هر قیمتی یعنی به معنای واقعی کلمه)
تو پلیمر انگار بهتر بودن.بچه های دانشگاه اراکم شنیدم توی مهندسی شیمی در کنکور خیلی خوب نتیجه می گیرن !درسته
نه پویا جان ببین تراز های 2 تا آزمون رو نمیشه با هم مقایسه کرد چون بستگی به سختیه سوال داره ، یعنی تراز 6000 امسال با 6000 پارسال رتبش فرق دارهبله مهم ترازتونه
چطوری فهمیدی که آلمان تایید میکنه ؟؟؟ابلای فرقی نمیکنه.بژوهشگاهم مورد تایید کشورای دیگه هست(برای المان خودم تحقیق کردم بود)
روزانه ها اگه انصراف بدن اولا باید پول تر ماشونو بدنکسی در باره ی انصراف از روزانه چیزی می دونه.که هم دانشگاهتو بری هم باز واسه ارشد بخونی اگه جای بهتر قبول شدی از این دانشگاهی که می ری انصراف بدی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اون سالی که انصراف میدن هیچ ساله بعد هم مجاز به شرکت نیستن تو کنکور فک کنمروزانه ها اگه انصراف بدن اولا باید پول تر ماشونو بدن
بعدشم فکر کنم تا دو سال حق کنکور دادنو ندارن زیاد از این یکی مطمین نیستم
میبخشید میشه لطفا یه مقایسه ای بین دانشگاه رازی کرمانشاه و سمنان داشته باشین؟از نظر هیات علمی و ....