[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

maryamghaffarian

عضو جدید
من کارشناسی سمنان خوندم . اساتید زیاد برا دانشجو وقت نمیذارن و یخرده سخت گیرن.12 نفر هیئت علمی دارن. 1 استاد تمام 4 دانشیار و بقیه استادیار.خود شهر سمنان هم کم جمعیت و گرمه. کرمانشاهو نمیدونم.
ممنونم از پاسختون

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دانشگاه رازی انگار یه استاد خفن داره!
و اما سمنان!
استاد علی حقیقی اصل!زیاد جدی نگیریتش!جرم رو که درس میده خودشم نمیفهمه چی میگه:D
استاد نادر لطف اللهی !عادم خوبیه از لحاظ علمی هم خیلی خوبه!
دکتر زارع نژاد واقعن از لحاظ صنعتی قوی و اگه باهاش رفیق شین باهاش کلی بهتون حال میده:D ولی به دانشجو های کارشناسی زیاد بها نمیده
دکتر خوش اندام !فوق العاده فوق العاده سخت گیر!ولی مطئن باشن هر درسی که باهاش بردارین رو مفهومی میفهمین:D
دکتر ورامینیان!که دیگه نیاز به تعریف نداره!فوق العاده با سواد و از لحاظ صنعتی هم قوی یه وختایی خوش اخلاق یه وختایی هم بد اخلاق:D
دکتر جهانگیری!:D بیخیال ولش کنید :D
دکتر پروینی انسان با ادب و با سواد
دکتر نجفی هم در زمینه ی صنایع شیمیایی بسیار قوی

mahboubrh

عضو جدید
و اما سمنان!
دکتر زارع نژاد واقعن از لحاظ صنعتی قوی و اگه باهاش رفیق شین باهاش کلی بهتون حال میده:D ولی به دانشجو های کارشناسی زیاد بها نمیده
دکتر خوش اندام !فوق العاده فوق العاده سخت گیر!ولی مطئن باشن هر درسی که باهاش بردارین رو مفهومی میفهمین:D
دکتر ورامینیان!که دیگه نیاز به تعریف نداره!فوق العاده با سواد و از لحاظ صنعتی هم قوی یه وختایی خوش اخلاق یه وختایی هم بد اخلاق:D

مهدی پور و هرمزی رو نگفتین.
یه نکته دیگه : به دکتر پروینی کمتر از گل نگین.

• Like
واکنش ها: .6.

baran_rm

عضو جدید
اون سالی که انصراف میدن هیچ ساله بعد هم مجاز به شرکت نیستن تو کنکور فک کنم
از یکی تو تهران پرسیدم که اگه قبل از کنکور انصراف بدی میشه کنکور شرکت کنی.روزانه مگه هزینه داره؟
درباره ی انتقالی چی؟از روزانه پژوهشگاه به شبانه امیرکبیر یا تهران میشه؟واحدا معادل سازی میشن؟مثلا روزانه پژوهشگاه بزنم بعدش شبانه تهران و امیرکبیر بزنم یه ترم بخونم اگه خواستم انتقالی بگیرم با معادل سازی.
انتقالی از روزانه پژوهشگاه به روزانه اراک چی؟
خواهش می کنم اگه می دونید جواب همه سوالامو بدید.خسته شدم.:wallbash:

• Like

maryamghaffarian

عضو جدید
و اما سمنان!

ماشاالله اطلاعات خوبی هم دارین.ممنون جناب آقای حمزه.راستی خواستم در خصوص استخدامی نفت به عرض برسونم که حتما به سایتهای ذیل یه سری بزنید:چو نکه اگه خبری باشه این سایتها حتما اعلام میکنند.موفق و موید باشید
نفت نیوزnaftnews
پانا نیوز چpananews

maryamghaffarian

عضو جدید
ماشاالله اطلاعات خوبی هم دارین.ممنون جناب آقای حمزه.راستی خواستم در خصوص استخدامی نفت به عرض برسونم که حتما به سایتهای ذیل یه سری بزنید:چو نکه اگه خبری باشه این سایتها حتما اعلام میکنند.موفق و موید باشید
نفت نیوزnaftnews
پانا نیوز چpananews

تازه یادم اومد جناب حمزه شما دانشجوی سمنان بودید.به هر حال ممنون و سپاسگزارم

• Like

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از یکی تو تهران پرسیدم که اگه قبل از کنکور انصراف بدی میشه کنکور شرکت کنی.روزانه مگه هزینه داره؟
درباره ی انتقالی چی؟از روزانه پژوهشگاه به شبانه امیرکبیر یا تهران میشه؟واحدا معادل سازی میشن؟مثلا روزانه پژوهشگاه بزنم بعدش شبانه تهران و امیرکبیر بزنم یه ترم بخونم اگه خواستم انتقالی بگیرم با معادل سازی.
انتقالی از روزانه پژوهشگاه به روزانه اراک چی؟
خواهش می کنم اگه می دونید جواب همه سوالامو بدید.خسته شدم.:wallbash:

آره هزینه ای که دولت کرده رو باید برگردوند دیگه! انتقال رو فقظ وزارت علوم میتونه نظر بده! ولی انتقال از روزانه به شبانه و بالعکس ممنوعه!معادلسازی رو یسر در نمیارم چه جوریاس
ولی توی ارشد خیلی خیلی سخت و به اگر مشکل حادی پیش بیاد خدای نکرده انتقال میدن

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهدی پور و هرمزی رو نگفتین.
یه نکته دیگه : به دکتر پروینی کمتر از گل نگین.
مهدی پور رو بی خیال !واسه جوانگرایی استخدامش کردن :D ینی خاصیت دیگه ای من توش ندیدم :D
هرمزیم عادم خوبیه ولی از لحاظ علمی نظری ندارم
پرویتی که واقعن تکه!از اون عادمای کمیابه:D

kaviiir

عضو جدید
بچه ها کسی در مورد دانشگاه تهران واحد رضوان شهر و فومن اطلاعات داره؟ تا چه رتبه هایی میگیرن؟ برای ادامه تحصیل خارج معتبرن؟ من هیچی در موردشون نمی دونم!! خواهش می کنم راهنماییم کنین!!!! لطفا...

mahboubrh

عضو جدید
مهدی پور رو بی خیال !واسه جوانگرایی استخدامش کردن :D ینی خاصیت دیگه ای من توش ندیدم :D
هرمزیم عادم خوبیه ولی از لحاظ علمی نظری ندارم
پرویتی که واقعن تکه!از اون عادمای کمیابه:D

منظورم این نبود که پروینی گله!! منظورم این بود که چون زود بهشون برمی خوره و قهر میکنن ، بهش کمتر از گل نگین که ناراحت میشه و قهر میکنه...

• Like

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چطوری فهمیدی که آلمان تایید میکنه ؟؟؟
دیگه چه اطلاعاتی داری در موردش ؟؟
بین فردوسی و پژوهشگاه ، فردوسی رو بزنم دیگه ؟

http://anabin.kmk.org/no_cache/filter/institutionen.html
تو اون فیلد تایپ کنید Chemistry and Chemical Engineering Institute of Iran بعد وقتی اورد تو قسمت status h+ زده که به معنی تایید شدن مدرک اینجاست
فردوسی هم تایید میشه.اگه مشکل خونه تو تهران داری شک نکن فردوسی رو بزن

• Like

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم این نبود که پروینی گله!! منظورم این بود که چون زود بهشون برمی خوره و قهر میکنن ، بهش کمتر از گل نگین که ناراحت میشه و قهر میکنه...
اون که آره از بس دل نازکه :Dولی خدایی خیلی با ادبه !

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی در مورد دانشگاه تهران واحد رضوان شهر و فومن اطلاعات داره؟ تا چه رتبه هایی میگیرن؟ برای ادامه تحصیل خارج معتبرن؟ من هیچی در موردشون نمی دونم!! خواهش می کنم راهنماییم کنین!!!! لطفا...

شما اگه صفحه های قبل رو میخوندید به جواب سوالتون میرسیدید
بله معتبره
600-700 روزانه تا 900 شبانه

ئدز

عضو جدید
سایت پارسه انتخاب رشته گذاشته اما انگار پولیه کسی انجام داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟گرایش هم میده یا مثل اونی که بچه ها معرفی کردن فقط یونی رو میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahboubrh

عضو جدید
دوستان کسی فایلی داره که سالهای قبل با چه رتبه ای کجا رو آوردن؟ لطفا اگه دارین بذارین. ممنون.

boy_nice7

عضو جدید
امکانات شون ضعیفه .. حتی آزمایشگاه واسه کارشناسی ندارند
من یه بار رفتم اونجا ... با یکی از استاداش صحبت کردم می گفت خوب نیست اینجا نزنی بهتره

boy_nice7

عضو جدید

امکانات شون ضعیفه .. حتی آزمایشگاه واسه کارشناسی ندارند
من یه بار رفتم اونجا ... با یکی از استاداش صحبت کردم می گفت خوب نیست اینجا نزنی بهتره

ئدز

عضو جدید
کدوم دانشگا ها حتما برای شبانه وام دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به همه میدن یا شرایط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کدوم دانشگا ها حتما برای شبانه وام دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به همه میدن یا شرایط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم همه بدن!همین که ضامنت تعهد بده کافیه!مگه میخوان بت 3000میلیارد بدن؟ نترس :D

maryamghaffarian

عضو جدید
دوستان کسی فایلی داره که سالهای قبل با چه رتبه ای کجا رو آوردن؟ لطفا اگه دارین بذارین. ممنون.
دیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردم

تروخدا اونو باز اپ نکنید دیگه انقدر اون فایل رو دیدم مردم:D
اون مال سال 90ه به روز نیست

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید بری تو یه سایته آپلود اونجا لوودش کنی بعد لینکش رو اینجا بذاری همین:)

reza.mahdavi

عضو جدید

من تحقیق کردم زیاد تعریفی نداره
به قول دوستمون آزمایشگاه درست حسابی نداره

بالا