maryamghaffarian
عضو جدید
راستش روزانه شاید سیستان و بلوچستان و یاسوج ولی فکر کنم شبانه هاش بیاریدکسی میدونه با رتبه 1040 میشه روزانه کاشان ، اراک یا جایی دیگه ای رو آورد؟ خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده.
راستش روزانه شاید سیستان و بلوچستان و یاسوج ولی فکر کنم شبانه هاش بیاریدکسی میدونه با رتبه 1040 میشه روزانه کاشان ، اراک یا جایی دیگه ای رو آورد؟ خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده.
ممنونم از پاسختونمن کارشناسی سمنان خوندم . اساتید زیاد برا دانشجو وقت نمیذارن و یخرده سخت گیرن.12 نفر هیئت علمی دارن. 1 استاد تمام 4 دانشیار و بقیه استادیار.خود شهر سمنان هم کم جمعیت و گرمه. کرمانشاهو نمیدونم.
اراک که اصلن نمیاد ولی شاید سیستان و ... روزانش بیادکسی میدونه با رتبه 1040 میشه روزانه کاشان ، اراک یا جایی دیگه ای رو آورد؟ خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده.
دانشگاه رازی انگار یه استاد خفن داره!
و اما سمنان!
استاد علی حقیقی اصل!زیاد جدی نگیریتش!جرم رو که درس میده خودشم نمیفهمه چی میگه
استاد نادر لطف اللهی !عادم خوبیه از لحاظ علمی هم خیلی خوبه!
دکتر زارع نژاد واقعن از لحاظ صنعتی قوی و اگه باهاش رفیق شین باهاش کلی بهتون حال میدهولی به دانشجو های کارشناسی زیاد بها نمیده
دکتر خوش اندام !فوق العاده فوق العاده سخت گیر!ولی مطئن باشن هر درسی که باهاش بردارین رو مفهومی میفهمین![]()
دکتر ورامینیان!که دیگه نیاز به تعریف نداره!فوق العاده با سواد و از لحاظ صنعتی هم قوی یه وختایی خوش اخلاق یه وختایی هم بد اخلاق
دکتر جهانگیری!بیخیال ولش کنید
دکتر پروینی انسان با ادب و با سواد
دکتر نجفی هم در زمینه ی صنایع شیمیایی بسیار قوی
از یکی تو تهران پرسیدم که اگه قبل از کنکور انصراف بدی میشه کنکور شرکت کنی.روزانه مگه هزینه داره؟اون سالی که انصراف میدن هیچ ساله بعد هم مجاز به شرکت نیستن تو کنکور فک کنم
دانشگاه رازی انگار یه استاد خفن داره!
و اما سمنان!
استاد علی حقیقی اصل!زیاد جدی نگیریتش!جرم رو که درس میده خودشم نمیفهمه چی میگه
استاد نادر لطف اللهی !عادم خوبیه از لحاظ علمی هم خیلی خوبه!
دکتر زارع نژاد واقعن از لحاظ صنعتی قوی و اگه باهاش رفیق شین باهاش کلی بهتون حال میدهولی به دانشجو های کارشناسی زیاد بها نمیده
دکتر خوش اندام !فوق العاده فوق العاده سخت گیر!ولی مطئن باشن هر درسی که باهاش بردارین رو مفهومی میفهمین![]()
دکتر ورامینیان!که دیگه نیاز به تعریف نداره!فوق العاده با سواد و از لحاظ صنعتی هم قوی یه وختایی خوش اخلاق یه وختایی هم بد اخلاق
دکتر جهانگیری!بیخیال ولش کنید
دکتر پروینی انسان با ادب و با سواد
دکتر نجفی هم در زمینه ی صنایع شیمیایی بسیار قوی
ماشاالله اطلاعات خوبی هم دارین.ممنون جناب آقای حمزه.راستی خواستم در خصوص استخدامی نفت به عرض برسونم که حتما به سایتهای ذیل یه سری بزنید:چو نکه اگه خبری باشه این سایتها حتما اعلام میکنند.موفق و موید باشید
نفت نیوزnaftnews
پانا نیوز چpananews
از یکی تو تهران پرسیدم که اگه قبل از کنکور انصراف بدی میشه کنکور شرکت کنی.روزانه مگه هزینه داره؟
درباره ی انتقالی چی؟از روزانه پژوهشگاه به شبانه امیرکبیر یا تهران میشه؟واحدا معادل سازی میشن؟مثلا روزانه پژوهشگاه بزنم بعدش شبانه تهران و امیرکبیر بزنم یه ترم بخونم اگه خواستم انتقالی بگیرم با معادل سازی.
انتقالی از روزانه پژوهشگاه به روزانه اراک چی؟
خواهش می کنم اگه می دونید جواب همه سوالامو بدید.خسته شدم.![]()
مهدی پور رو بی خیال !واسه جوانگرایی استخدامش کردنمهدی پور و هرمزی رو نگفتین.
یه نکته دیگه : به دکتر پروینی کمتر از گل نگین.
مهدی پور رو بی خیال !واسه جوانگرایی استخدامش کردنینی خاصیت دیگه ای من توش ندیدم
هرمزیم عادم خوبیه ولی از لحاظ علمی نظری ندارم
پرویتی که واقعن تکه!از اون عادمای کمیابه![]()
چطوری فهمیدی که آلمان تایید میکنه ؟؟؟
دیگه چه اطلاعاتی داری در موردش ؟؟
بین فردوسی و پژوهشگاه ، فردوسی رو بزنم دیگه ؟
اون که آره از بس دل نازکهمنظورم این نبود که پروینی گله!! منظورم این بود که چون زود بهشون برمی خوره و قهر میکنن ، بهش کمتر از گل نگین که ناراحت میشه و قهر میکنه...
بچه ها کسی در مورد دانشگاه تهران واحد رضوان شهر و فومن اطلاعات داره؟ تا چه رتبه هایی میگیرن؟ برای ادامه تحصیل خارج معتبرن؟ من هیچی در موردشون نمی دونم!! خواهش می کنم راهنماییم کنین!!!! لطفا...
بچه ها کسی در مورد دانشگاه تهران واحد رضوان شهر و فومن اطلاعات داره؟ تا چه رتبه هایی میگیرن؟ برای ادامه تحصیل خارج معتبرن؟ من هیچی در موردشون نمی دونم!! خواهش می کنم راهنماییم کنین!!!! لطفا...
شما اگه صفحه های قبل رو میخوندید به جواب سوالتون میرسیدید
بله معتبره
600-700 روزانه تا 900 شبانه
فک کنم همه بدن!همین که ضامنت تعهد بده کافیه!مگه میخوان بت 3000میلیارد بدن؟ نترسکدوم دانشگا ها حتما برای شبانه وام دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به همه میدن یا شرایط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردمدوستان کسی فایلی داره که سالهای قبل با چه رتبه ای کجا رو آوردن؟ لطفا اگه دارین بذارین. ممنون.
دیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردم
باید بری تو یه سایته آپلود اونجا لوودش کنی بعد لینکش رو اینجا بذاری همیندیروز یکی از دوستان یه فایل 360 صفحه ای رو upload کرده بود من دارمش ولی نمیدونم با کدون ابزار upload مجددش کنم.این ابزارها برای عکس و text هستن.مخصوص فایل رو نمیدونم کدومه وگرنه همین الان upload ش میکردم
کدومه؟تروخدا اونو باز اپ نکنید دیگه انقدر اون فایل رو دیدم مردم
اون مال سال 90ه به روز نیست
شما اگه صفحه های قبل رو میخوندید به جواب سوالتون میرسیدید
بله معتبره
600-700 روزانه تا 900 شبانه
60 دفعه گذاشتن بابا دیدی نگران نباشکدومه؟![]()