sahar_farj
عضو جدید
آقا من 2400 کجا قبولم؟!
دوستم پارسال با 2300 فقط مجازی اورد
آقا من 2400 کجا قبولم؟!
سلام انگار نمیگیره !یه سوال وافعا امسال شیراز شبانه نمی گیره یا من پیداش نکردم ؟
سلام سوال اولو نمیدونمبه همه دوستانی که زحمت کشیدن از صمیم دل تبریک میگم ... امیدوارم که تو تمامی مراحل زندگی موفق باشید. ( به دوست دوستمون به طور اخص تبریک میگیم .... پرچم تهران جنوب یه ذره رفت بالا)
چن تا سوال از دوستان داشتم
1 - تکنولوژی انرژی یعنی چی؟ ( من با تکنولوژی مشکل دارم(به آدم حس کارشناسی ناپیوسته میده))
2 - دوستان میتونین در مورد مالک نظر بدین (بیشتر سوالم اینه که بعد از تحصیل مشکلی از لحاظ کاری نداری یعنی تعهد کاری نداره و میتونی ازش خارج شی؟ )
3 - مهندسی هسته ای چه رشته ایه؟
ما که هم زمان ( اگر خدا بخاد قبول شیم توش ) میخایم در سه رشته درس بخونیم
صنایع + شیمی + معدن (ماشالا به من)
به نظر دوستان تو همین رشته امیدی به قبولی داشته باشم؟؟؟
اگر شما جای من بودین با رتبه 452 چی میزدین ؟؟؟ (فقط تو شهر تهران و اصلاً گرایش برام مهم نیس و گرایش های مهندسی شیمی - مهندسی هسته ای - مهندسی انرژی - زیست پزشکی هیچ فرقی نمی کنه فقط تهران باشه)
یه سوال دیگه ( با عرض معذرت)
دوستان مهندسی انرژی دانشگاه تهران چه جوریه؟ از مهندسی هسته ای بهتره یا صنایع شیمیایی معدنی
جداسازی صنعتی اصفهان ولی میگن سخت گیرندوستان بین ترموسینتیک علم و صنعت و جداسازی صنعتی اصفهان و انرژی دانشگاه تهران کدومش بهتره؟ هم از نظر آینده شغلی هم اپلای؟![]()
داداش سهمیه آزاد چیه؟سلام بچه ها من قبول شدم رتبه ام 172 شد تو سهمیه آزاد رشته مهندسی شیمی بهداشت ایمنی و محیط زیست به نظرتون انتخاب رشته در میاممممم؟
سلام داداش خب شما کار میکنی ماشالا دستت به دهنت میرسه یه دانشگاه خوبی رو شبانه بزن اگه من بودم این کارو میکردم مثلن امیرکبیرو شبانه میزدم بعدش ص اصفهانسلام خدمت دوستان عزیز
من الان تویکی از پتروشیمی های خوزستان کار میکنم
ارشدم هم قبول شدم
خانوادم اصفهانن (اصالتا خوزستانی هستیم ها)
رتبه م طوری شده که میتونم روزانه کاشان و شبانه دانشگاههای(ص اصفهان.اصفهان.وکاشان و امیرکبیر) رو بیارم اینا رو فقط میتونم بزنم بدلیل محدودیت کاری
اگه هم خدا خواست با یکی از همکلاسیامون ازدواج کنیم
اولا پیشنهاد شما چیه؟واقعا نیاز دارم یکی راهنماییم کنه
خلاصه تمام برنامه هامو باتون در میون گذاشتم چون شماها رو خانواده خودم میدونم
پیشاپیش از همکاری و راهنماییتون ممنونم
خب فدات شم بدبختی فاصله ی مکانیه من 4 روز بیشتر رست ندارم بحث پول نیست بحث اینه که کجا رو بزنمسلام داداش خب شما کار میکنی ماشالا دستت به دهنت میرسه یه دانشگاه خوبی رو شبانه بزن اگه من بودم این کارو میکردم مثلن امیرکبیرو شبانه میزدم بعدش ص اصفهان
داداش سهمیه آزاد چیه؟
HSE شرکت کردی؟ خیلی ظرفیتش کمه فک کنم نکنم عاخه کلن 48 تا روز و شبو غیرانتفاعی میگیره و بعدش اینکه بیشتر کسایی که بهداشت شرکت میکنن درسای تخصصی میخوون و مهندسی شیمی رو خوب نمیدن و همین باعث میشه که بهداشتو برن نه مهندسی شیمی
این رشته ای که قبول شدی رشته ی خیلی خوبیه و بازار کارش عالیه هم میتونی برای دکترا بخونی هم بری سر کار مثلا واحد hse شرکت ما واقعا مهندس اپ اس ایی نیاز داره ولی محدودیت استخدام دارهنا امیدم نکن داداش منظوره جمله آخرتو نگرفتم. اسم رشته ای که در اومدم مهندسی شیمی گرایش بهداشت ایمنی ومحیط زیسته با رشته بهداشت و ایمنی و محیط زیست فرق داره هااا
جداسازی صنعتی اصفهان ولی میگن سخت گیرن![]()
خب نزدیکترین جا فک کنم اصفهان باشه دیگه نه؟خب فدات شم بدبختی فاصله ی مکانیه من 4 روز بیشتر رست ندارم بحث پول نیست بحث اینه که کجا رو بزنم
والا نمیدونم ولی فک کنم دویستو خورده ای بخوادعلم و صنعت روزانه ترموسینتیکش تا چه رتبه ای میگیره؟
والا نمیدونم ولی فک کنم دویستو خورده ای بخواد
ای بابامهندس سرت شلوغه هااز اثرات شریف-صنعت نفتی بودنه دیگه
![]()
شیرازم که تعطیلبگو اخه شبانه نانو دیگه چیه ناز میکنی برامون ظرفیتشو میبندی
اینجا شنیدم کسی بد دانشگاه مال رو گفته کو نشونم بدید
صنعتی شیراز چه رتبه ای میخواد بچه ها؟
باهات حال میکنمای باباپویا جان خودم نمیدونم میخوام چیکار کنم به بقیه مشاوره میدم
![]()
آره قید میشه فک کنم با رتبه های بالا بشه قبول شد چون گرون درمیاد!دوستان مدارک پردیس ها توشون قید میشه پردیس ؟
معمولا با چه رتبه ای میشه قبول شد پردیس ها رو ؟
قربونت!اصن احساس مسئولیت میکنمباهات حال میکنم
هم عکست باحاله هم خودت به همه مشاوره میدی دمت گرم
سمنانو کاشانو ... روزانه میاری شاید هسته ای ص اصفهانم بیاریسلام دوستان با رتبه 850 روزانه یا شبانه مهندسی شیمی کجا میشه قبول شد؟؟؟ تهران یا اصفهان یا شیراز میشه؟؟؟
باهات حال میکنم
هم عکست باحاله هم خودت به همه مشاوره میدی دمت گرم