من با 318 شبانه نانو امیرکبیر می آرم ؟؟؟ محیط زیست چطور؟
من با 318 شبانه نانو امیرکبیر می آرم ؟؟؟ محیط زیست چطور؟
مرسی ، فایلشو میشه بزاری ببینم ، ممنونیه فایل پیدا کردم واسه پارسه س زده دقیقن با رتبه 319 شبانه امیرکبیر حالا نمیدونم چه گرایشی
والا اینو از سایت پارسه قبلن گرفتمش اصلن ادم نبود که دارمش.سرعتم پایینه نمیشه اپلودش کرد برو سایت پارسه ببین پیداش میکنیمرسی ، فایلشو میشه بزاری ببینم ، ممنون
کدوم قسمت سایت پارسه هست؟والا اینو از سایت پارسه قبلن گرفتمش اصلن ادم نبود که دارمش.سرعتم پایینه نمیشه اپلودش کرد برو سایت پارسه ببین پیداش میکنی
برو تو سایت قدیمش و تو قسمت آمارهای قبولیش بگرد پیدا میشه حتمنکدوم قسمت سایت پارسه هست؟
والا اینو از سایت پارسه قبلن گرفتمش اصلن ادم نبود که دارمش.سرعتم پایینه نمیشه اپلودش کرد برو سایت پارسه ببین پیداش میکنی
اینی که من الان دارمش واسه 91 باید باشه ولی واسه 92 هم دارهواسه سال 92؟
فک نکنمبا 680 امکان شبانه تو تهران هس؟توروخدا بگید![]()
بنظر من حیف پول که بدی واسه مجازی..کلاس که ندارن و اینترنت و این حرفاس....کسایی که میرن سر کلاس چی میشن که مجازی بخواد نتیجه بدهبچه ها مجازی رو میشه یه نفربرام توضیح بده؟ مدرکش چه جوریه ؟ ارزش داره توش مجازی رو میزنن؟
بین الملل یا پردیسای خودگردان توی مدرکشون میزنن یاتفاوتی با روزانه نداره- میخوام ببینم ارزش داره که 20-30 تومن هزینه بشه یانه؟ ممنون میشم هرکس اطلاعاتی داره بهم کمک کنه
پزوهشگاهو نمیدونم ولی فایل قبولیا پارسال تو سایت پارسه فک کنم باشهحتی پژوهشگاهاش؟
پزوهشگاهو نمیدونم ولی فایل قبولیا پارسال تو سایت پارسه فک کنم باشه
من هر چی گشتم فایل قبولیای 92 زا پیدا نکردم!اگه کسی پیدا کرد ممنون میشم برای ما هم بذاره
فایل قبولیای 91 پارسه را الان تو تاپیک نتایج اولیه کنکور گذاشتم
آقا فکر کنم شما خیلی دست تو کاره!
به نظرت چقدر شانس دارم با 1317 شبانه ماهشهر یا بوشهر یا یاسوج رو بیارم؟ برای قبولی تو هر کدومشون چقدر برام شانس قائلی؟
بنظر من حیف پول که بدی واسه مجازی..کلاس که ندارن و اینترنت و این حرفاس....کسایی که میرن سر کلاس چی میشن که مجازی بخواد نتیجه بده
البته کسی که مجازی خونده باشه بیستر میتونه راهنماییت کنه
اما بازم میگم بنظر من بدرد نمیخوره....هرچند که هرکسی خودشو باید ببینه که هدفش از ارشد چیه؟که مثلا دکترا میخواد؟اگه اره مجازی شاید کمکش نکنه!اما اگه مدرک میخواد و پارتی داره که اره اخرش بهش مدرکو میدن!!
تو اوایل کتاب طرح و اقتصاد تعریف کرد مهندسی فرایندو ولی آیا این همونه خودش سوالهبچه ها مهندسی فرایند با گرایش طراحی فرایندها چه فرقی داره؟؟
خواهشمرسی ازتوضیحاتت- کاش پارتی داشتم- میخوام بدونم بعدش واسه کار یا ادامه تحصیل به مشکل نمیخوره ؟ آخه توی دوران کارشناسی هم خودم میخوندم سرکلاسا نمیرفتم - گفتم بارتبه داغونی که آوردم حداقل یه جابزنم قبول شم بعددیدم ارزش داره برم اگه نه که بخونم واسه سال دیگه