[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

majid_potter7

عضو جدید
دمت گرم واقعن ذهنمو روشن کردی:)

چاکرم...در کل اگه میخوای تهران واسه کار تحویلت بگیرن تو همین 3 تا دانشگاه بزن..اولویت هم با تهرانو شریف..امیرکبیر هم ضعیفه، ولی خوب نسبت به تربیت مدرس بیشتر قبولش دارن....سعی کن تهران یا شریف بزنی با 47 برادر من،اصن امیرکبیرم نیا...:Dحیفی با 47 به قرعان:D

majid_potter7

عضو جدید

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسئله اینجاس که گفته توی مدرک میزنه پردیس دانشگاهی- بعدا برای اپلای یا کار یا ادامه تحصیل توی ایران مشکل ساز نمیشه؟؟؟ استادای پردیس همون استادای دانشکده مهندسی هستن یا کلا فرق دارن؟؟؟
استاداش که حتمن یکی هستن ولی تو مدرک میزنه حالا مثلن میری یه کارخونه و تو پردیس تهران خووندی دیگه رییس کارخونه بیسواد باشه حالیش نمیشه پردیس چیه ولی واسه کارای دولتی شاید مشکل درس کنه

niusha t

عضو جدید
زورم به پردیس تهران و شریف نمیرسه خیلی گرون در میان ولی پردیس کاشان رو شاید بتونم یه کاریش کنم- بین این با فرایند تهران جنوب کدوم بهتره به نظرتون؟؟ یا اینکه کلابذارم سال اینده؟؟
استاداش که حتمن یکی هستن ولی تو مدرک میزنه حالا مثلن میری یه کارخونه و تو پردیس تهران خووندی دیگه رییس کارخونه بیسواد باشه حالیش نمیشه پردیس چیه ولی واسه کارای دولتی شاید مشکل درس کنه

hothit

عضو جدید
این دانشکده کاسپین چه جوریه؟اساتیدش همون استادای دانشگاه تهرانن؟رتبه قبولیش چنده؟

hothit

عضو جدید
زورم به پردیس تهران و شریف نمیرسه خیلی گرون در میان ولی پردیس کاشان رو شاید بتونم یه کاریش کنم- بین این با فرایند تهران جنوب کدوم بهتره به نظرتون؟؟ یا اینکه کلابذارم سال اینده؟؟
به نظر من پردیس نری بهتره اگر هم میخوای بری برو شریف یا تهران که اعتبار داشته باشه.دوباره کنکور بدی بهتره خیلی از بچه ها سال دوم رتبه های خیلی خوبی اوردن

sahar_farj

عضو جدید
دانشگاه تهران جنوبم خوبهها
هزینشم خیلی کمتره
فک کنم چندتا از رتبهای خوبه اینجام تهران جنوب کارشناسیشونو خوندن و راضی بودن از دانشگاهش

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این دانشکده کاسپین چه جوریه؟اساتیدش همون استادای دانشگاه تهرانن؟رتبه قبولیش چنده؟

رضوانشهر گیلان.استادا اکثرا تهران.کارت دانشجویتونم مال تهرانه-مدرکتونم مال تهرانه ولی قید میشه بردیس-خوابگاه خدااااااااا امکانات عالی رتبه تا 900 روزانه

niusha t

عضو جدید
ممنون ولی امسالم خیلی زخمت کشیدم از تیرماه خوندم نمیدونم چرانتیجه ام اینقد افتضاح شد- فکرمیکردم نهایتا 600-700 میشم
به نظر من پردیس نری بهتره اگر هم میخوای بری برو شریف یا تهران که اعتبار داشته باشه.دوباره کنکور بدی بهتره خیلی از بچه ها سال دوم رتبه های خیلی خوبی اوردن

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
؟حمزه به نظرت دانشگاه صنعت نفت آبادان رتبه منو مبگبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hothit

عضو جدید
رضوانشهر گیلان.استادا اکثرا تهران.کارت دانشجویتونم مال تهرانه-مدرکتونم مال تهرانه ولی قید میشه بردیس-خوابگاه خدااااااااا امکانات عالی رتبه تا 900 روزانه
ینی ارزش داره بعد اصفهان و شیراز اینجا رو بزنیم جلوتر از فردوسی؟ پس خودتم میاری اینجا رو روزانه که گیر دادی به مالک.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه من بودم اول سال بعد رو انتخاب میکردم یا بعدش تهران جنوبو !اون هزینه ای که میخوای بکنی یه مقدارشو بده کلاس کنکور اگه تهرانی !

hothit

عضو جدید
ممنون ولی امسالم خیلی زخمت کشیدم از تیرماه خوندم نمیدونم چرانتیجه ام اینقد افتضاح شد- فکرمیکردم نهایتا 600-700 میشم
اره یادمه.بیو چند شدی؟اگه درست یادم باشه تو هم لیسانس علوم تحقیقات بودی و دیدی دانشگاه چه جوریه تازه اونجا مثلا بهترین واحده! ناامید نباش اگه یه سال دوباره بخونی بهتر از ازاد رفتنه و حتمن هم رتبه خوبی میاری شک نکن.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
؟حمزه به نظرت دانشگاه صنعت نفت آبادان رتبه منو مبگبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم کلن 14 تا میگیره پارسال یکی از دوستای من 15 شده بود کلی استرس داشت که آیا قبول میشه یا نه!به نظر من که شانس رتبت خیلی خیلی کمه چون کلن 48 تا ظرفیت داره ای رشته با احتساب ظرفیت غیر انتفاعیش!

lakistan

عضو جدید
کارشناسیم
اصلا همون تهران رو بیار کوچیکش کن متروشم بردار کرایه تاکسی شم ارزون کن میشه سنندج

شما اونجا،زبونشونو بلد نبودی،براتون مشکلی پیش نیومد؟آخه تهران اگه غریبه باشی،همه غریبه هستن،کارت ندارن.ولی شهری مث کردستان،آدم غریبه باشه خیلی برا ادم مشکل میشه؟نه؟

niusha t

عضو جدید
مرسی ازجواباتون- شایدبذارم واسه سال دیگه - ولی من امسال تمام کلاسای پارسه تابستونشو رفتم 3 تومن پول دادم نمیدونم چرااینقدخراب کردم
اگه من بودم اول سال بعد رو انتخاب میکردم یا بعدش تهران جنوبو !اون هزینه ای که میخوای بکنی یه مقدارشو بده کلاس کنکور اگه تهرانی !

farid_ppe

عضو جدید
رشته پتروشیمی واحد ماهشهرو نمیتونی بزنی؟

یه نکته ای هست، اونم اینکه امیرکبیر فقط اسمش هردوتا رو شامل میشه :D ینی چی؟ اتفاقا امروز پیش استادم بودم گفت واسه این ما طراحی فرایند و جداسازی رو یکی کردیم که استادی که طراحی فرایند کار کنه نداریم..واقعا هم همینه..همه جداسازی کار میکنن... در واقع شما چه جداسازی تهرانو بزنی چه طراحی فرایند و جداسازی امیرکبیرو یه رشته داری میخونی...خوب صد البته اون دانشگاه تهرانه و خخیلی بهتره در حال حاضر..اینجا واقعا واقعا ضعیفن...به نظر من جداسازی تهرانو بالاتر بزن..تو صنعت هم خیلی بین جداسازی و طرای فرایند فرقی نمیبینن...:smile:
ماهشهر آخرین رتبه قبولیش چنده چ شبانه چ روزانه؟

majid_potter7

عضو جدید
فک کنم کلن 14 تا میگیره پارسال یکی از دوستای من 15 شده بود کلی استرس داشت که آیا قبول میشه یا نه!به نظر من که شانس رتبت خیلی خیلی کمه چون کلن 48 تا ظرفیت داره ای رشته با احتساب ظرفیت غیر انتفاعیش!

رتبش چند شده؟ اونجا چون کسی نمیزنه و استقبال نمیشه معمولا پر نمیشه...پارسال که 14 نفرشم پر نشد :D

niusha t

عضو جدید
ممنون - بله علوم تحقیقات بودم - مشکلم دانشگاهم نبود بهترین استاداروداشتیم حماقت خودم بود که درس نخوندم - فقط م شیمی دادم - خودمم به سال دیگه فکرمیکنم - آزادارزش پول دادن نداره
اره یادمه.بیو چند شدی؟اگه درست یادم باشه تو هم لیسانس علوم تحقیقات بودی و دیدی دانشگاه چه جوریه تازه اونجا مثلا بهترین واحده! ناامید نباش اگه یه سال دوباره بخونی بهتر از ازاد رفتنه و حتمن هم رتبه خوبی میاری شک نکن.

H_RZ

عضو جدید
اقا یه سوال با 1200 شبانه تجدید نمیشه آورد؟همون که توی کرجه

بالا