farid_ppe
عضو جدید
کارت درسته باهات خیلی حال کردممن به باغبونی هم راضیم![]()
تقدیم به تو

کارت درسته باهات خیلی حال کردممن به باغبونی هم راضیم![]()
فک کنم ایشون پژوهشگاهم قبول شنسلام
با توجه به رتبتون توی تهران فقط شبانه های دانشگاه علم و صنعت و امیرکبیر و تربیت مدرس و دانشگاه های رتبه ی پایین تر رو احتمال قبولی دارید. اونم نه شبانه گرایش های طراحی و جداسازی و احتمالا کاتالیست.
کدوم شیفتی؟هد سایتتون کیه؟واحد شیرین سازی
با توجه به رتبتون نهه .. اشتباه نمی کنید. دانشگاه علم و صنعتم خیلی دانشگاه خوبیه.مرسی ، از نظر شما اگه علم و صنعت رو بزنم اشتباه نمیکنم ؟؟؟
قربونتکارت درسته باهات خیلی حال کردم
تقدیم به تو![]()
یه سوال این کاتالیست تربیت کجای دفترچه هست مگه تربیت روزانه ص 116 نیست این که کاتالیست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من طراحی و جداسازی علم و صنعت رو که به احتمالا می تونی (البته جداسازیش احتمالش یکم کمه)pouriatiz پس به نظرت من با 135 احتمال کجارو دارم؟
احتمالش هست بتونید!با 487
نظر شما محیط زیست امیرکبیر میارم؟گرایشه خوبیه؟
کاتالیست بهتره یا محیط زیست؟
تربیت مدرس چی قبول میشم؟
[ رتبه ی کنکور ۹۲ ] + [ درصد درس ها ]کسی قبولی های پارسال رو نداره؟
به نظر من طراحی و جداسازی علم و صنعت رو که به احتمالا می تونی (البته جداسازیش احتمالش یکم کمه)
امیرکبیر و تربیت مدرس هم گرایش های غیر از طراحی و جداسازی رو به احتمال زیاد می تونید بیارید.
در مورد شبانه هم از کاتالیست تهران به بعد همه گرایش ها و دانشگاه ها رو می تونید بیارید.
خب ترمودینامیک هم گرایش سنگینیه .. هم آکادمیکه .. یعنی توی صنعت خیلی کاربرد نداره. و همون طور که میدونید تحقیق توی این مسائل هم خیلی کار ساده ای نیست و اطالاعات زیادی میخواد.الان که دقت کردم میبینم این واسه تربیت مدرس ترمودینامیک و سنتیکه! کاتالیست نیست!!!!!!!!(ای خدا....)
وای یعنی نزنم؟ میگن جای تحقق توش نیست!!!!!!!
شیفت سیکدوم شیفتی؟هد سایتتون کیه؟
خب ترمودینامیک هم گرایش سنگینیه .. هم آکادمیکه .. یعنی توی صنعت خیلی کاربرد نداره. و همون طور که میدونید تحقیق توی این مسائل هم خیلی کار ساده ای نیست و اطالاعات زیادی میخواد.
می دونید.. منم اولش که می خواستم انتخاب رشته کنم با خودم می گفتم طراحیو جداسازی فقط! برای همین بعد از تهران و شریف تربیت مدرس توی ذهنم بود. هنوز هم معتقدم که تربیت مدرس خیلی خیلی دانشگاه خوبیه.پس جداسازی علم و صنعت رو بیارم بالاترش؟
به امید اینکه جداسازی تربت مرس رو بیارم شاد بودم! بدجور زدین تو ذوقم!
در مورد شهرستان نمی دونم .. ولی روزانه تهران که محاله. شبانه هم شاید .. گرایش های غیر از طراحی و جداسازی و کاتالیست. اونم غیر از دانشگاه های تهران و شریف .با رتبه 524 احتمال قبولی تو تهران هست؟چه رشته ای؟نتایج پارسال رو که میدیدم با این رتبه ها روزانه دانشگاه تهران قبول شده بودن!!!
در مورد اصفهان و صنعتی شیراز چی می دونین؟فکر نمنی کنم دانشگاههای خوبی باشن. از شیراز و صنعتی اصفهان پایین ترن نه؟ممنون میشم راهنمایی کنین
می دونید.. منم اولش که می خواستم انتخاب رشته کنم با خودم می گفتم طراحیو جداسازی فقط! برای همین بعد از تهران و شریف تربیت مدرس توی ذهنم بود. هنوز هم معتقدم که تربیت مدرس خیلی خیلی دانشگاه خوبیه.
ولی بعدا دیدم دانشگاه خیلی مهم تره. من دوست دارم فای دانشگاه خیلی خوب باشه. برای همین اول همه گرایش های دانشگاه تهران رو زدم .. بعدش همه گرایش های شریف! البته بعدم طراحی جداسازی امیرکبیر
بعدشم که تربیت مدرس رو از نزدیک دیدم مطمئن شدم که کار درستی کردم اونجا نرفتم.
در مورد سوالتون هم جداسازی تربیت مدرس خیلی بهتر از علم و صنعته .. از لحاظ علمی و اعتبار میگم .
مهندس بنظرت با680شبانه پلیمر که امسال اومده امیدی هس؟سال قبل حدود 200 روزانه طراحی فرایند رو آوردن!
منم دقیقا سال قبل چنین حسی داشتم .. گفتم با رتبه ای که اوردم نمی تونم طراحی دانشگاه های معتبر رو بخونم (شریف و تهران و امیرکبیر)تشکر!تقصیر خودم بوده با این رتبم دیگه!!
ولی انشاا.. هرچی خیره پیشه. به توصیه هاتون حتما گوش می کنم.مرسی
می دونید.. منم اولش که می خواستم انتخاب رشته کنم با خودم می گفتم طراحیو جداسازی فقط! برای همین بعد از تهران و شریف تربیت مدرس توی ذهنم بود. هنوز هم معتقدم که تربیت مدرس خیلی خیلی دانشگاه خوبیه.
ولی بعدا دیدم دانشگاه خیلی مهم تره. من دوست دارم فای دانشگاه خیلی خوب باشه. برای همین اول همه گرایش های دانشگاه تهران رو زدم .. بعدش همه گرایش های شریف! البته بعدم طراحی جداسازی امیرکبیر
بعدشم که تربیت مدرس رو از نزدیک دیدم مطمئن شدم که کار درستی کردم اونجا نرفتم.
در مورد سوالتون هم جداسازی تربیت مدرس خیلی بهتر از علم و صنعته .. از لحاظ علمی و اعتبار میگم .
از قدیم الایام بین دانشجوهای تهران و شریف کل کل بوده که کدومشون بهتر هستن. به نظر من دانشگاه تهران خیلی بهتره .چرا شریف بعد از تهران؟
ترتیب گرایش ها بین شریف و تهران چجوره؟
منم دقیقا سال قبل چنین حسی داشتم .. گفتم با رتبه ای که اوردم نمی تونم طراحی دانشگاه های معتبر رو بخونم (شریف و تهران و امیرکبیر)
بعدشم توی فکر تربیت مدرس بودم. ولی نمی دونم چی شد به کل نظرم عوش شد و گیر دادم به دانشگاه تهران
ولی الانم به شدت از انتخابی که کردم خوشحالم.
شما هم انشالله در نهایت بهترین انتخاب رو می کنید.
نمیشه برای همه یه نسخه پیچید . به علاقه خودتون و خواسته هاتون از ارشد فکر کنید و تصمیم بگیرید.
منم دقیقا سال قبل چنین حسی داشتم .. گفتم با رتبه ای که اوردم نمی تونم طراحی دانشگاه های معتبر رو بخونم (شریف و تهران و امیرکبیر)
بعدشم توی فکر تربیت مدرس بودم. ولی نمی دونم چی شد به کل نظرم عوش شد و گیر دادم به دانشگاه تهران
ولی الانم به شدت از انتخابی که کردم خوشحالم.
شما هم انشالله در نهایت بهترین انتخاب رو می کنید.
نمیشه برای همه یه نسخه پیچید . به علاقه خودتون و خواسته هاتون از ارشد فکر کنید و تصمیم بگیرید.