sungirl5
عضو جدید
بچه هایی که جداسازی می خونن خیلی خودشون رو متفاوت می دونن .. ولی ..![]()
پس نظر شما راجب پدیده انتقال امیر کبیر چیه؟
شما باشید اول پدیده امیرکبیرو میزنید یا جداسازی علم و صنعت؟
بچه هایی که جداسازی می خونن خیلی خودشون رو متفاوت می دونن .. ولی ..![]()
ممنون
دوستان شما خبر ندارین چه جوریاس ؟میگن ارشدا همه گروه A محسوب میشنو میفرستنشون واسه یه مصاحبه ی الکی؟درسته؟![]()
انشالا خودت میری میبینیآره!نکنه سخت باشه؟![]()
درسته ، من نمیدونم کاتالیست دقیقا پروژه هاش چطوریه !اینم گفت که موضوع پروژته که مهمه و یجورایی زمینه کاریت میشه و اونقد زیاد رو گرایشا وسواس نشون نده!
خب البته جداسازی یچیز دیگه اس، این نظردکتر sungirl
همون طور که دوستمون گفتن .. اره .. ترموسینتیک زیاد خوب نیست.
نظر شما درسته . بیشترین بازار کار رو گرایش های طراحی و جداسازی داره. ولی کاتالیست هم خیلی خوبه ..
ولی نظر من کلا روی دانشگاهه.. یعنی گزینه دانشگاه رو اصلا کم اهمیت ندونید. درسته که ادم باید دنبال علاقش بره .. ولی ارشد 7 8 تا درس بیشتر نمی خونید که 5 6 تاش مشترک همه گرایش هاست . یعنی گرایش به اون صورت روی اطلاعات شما تاثیر نمی ذاره . توی دانشگاه تهران هم به عنوان مثال با هر گرایشی هر موضوعی رو میشه برداشت و روش کار کرد. یعنی از این لحاظ واقعا تفاوتی بین گرایش ها نیست . تفاوتش فقط توی اسمی هست که توی مدرک می خوره .
برای کار هم موضوع پروژه خیلی مهمه .. خیلی از بچه ها هستن که پروژه های سنعتی بر میدارن و بعد از دانشگاه به راحتی همون پروژشون رو ادامه میدن !
وااااااااااای قربونت دمت گرم امید وارم کردیمن کارشناسی صنعت نفت خوندم.بچه های ارشد همه گروه A حساب میشن و بدون شک کارت تضمین شده است
موفق باشی
من کارشناسی صنعت نفت خوندم.بچه های ارشد همه گروه A حساب میشن و بدون شک کارت تضمین شده است
موفق باشی
طراحی تهران رو که همون نفرات برتر سریع می زنن. تا 25 30 دیگه پر میشه. حتی شبانش هم بعدش سریع پر میشه.نمیدونید طراحی تهران و تربیت مدرس تا چه رتبه ای میشه اورد
کار میکنی مهندس؟من کارشناسی صنعت نفت خوندم.بچه های ارشد همه گروه A حساب میشن و بدون شک کارت تضمین شده است
موفق باشی
دمت گرمانشالا خودت میری میبینی
نگران نباش
بچه هایی که دانشگاه خوب میخونن شهرهای خوب میرن
ولی همشون به عنوان سایت من استخدام میشن
اکثر سوالات هم پمپ و کمپرسور
صنعت با دانشگاه خیلی فرق داره خیلی
نظر من مثل بقیست . پدیده انتقال زیاد خوب نیست. جداسازی علم و صنعت خیلی خیلی بهتره.پس نظر شما راجب پدیده انتقال امیر کبیر چیه؟
شما باشید اول پدیده امیرکبیرو میزنید یا جداسازی علم و صنعت؟
برو حالشو ببر یه صندلی تهران خالی شدبیا!!!! دیگه خیالت تخت حمزه! بزن و برو!
برو حالشو ببر یه صندلی تهران خالی شد![]()
|
بعضی از دانشگاه ها اینجوریه.. ولی دانشگاه تهران ازادی هر پروژه ای با هر استادی برداری!آره میدونم پروژه خیلی مهمه ولی من شنیدم که کسی که یه گرایشی داره دیگه پروپوزالش باید تو همون تم کاری باشه وگرنه تایید نمیشه ، درسته ؟؟؟
مثلا میتونم با یه استاد از یه گرایش دیگه کار کنم ؟؟
حالا کلا میرزه با 439 شبانه علم و صنعت ترموسینیتیک وو کاتالیست رو بزنم ؟؟ ( البته با فرض قبولی )
پیشنهاد دیگه ای غیر از فردوسی واسم دارید ؟؟ شیراز خیلی دوره ، صنعتی اصفهان هم واقعا سخت گیرند .
سایت منی یعنی کارگری پسر خوبدمت گرمحالا استخدام کنن هر چی اسمش باشه
![]()
کار میکنی مهندس؟
چراااطراحی تهران رو که همون نفرات برتر سریع می زنن. تا 25 30 دیگه پر میشه. حتی شبانش هم بعدش سریع پر میشه.
ولی تربیت مدرس رو میشه با رتبه های بالاتر اورد. یعنی حتی حدود 90 تا 100 هم میشه طراحی تربیت مدرس رو اورد.(شایدم بیشتر)
کدوم واحدی؟در حال حاضر دارم امریه رو میگذرونم. پالایشگاه جم
سلام به همه ی بچه ها
به همه واسه قبولیه ارشد تبریک میگم
من 487 آوردم
به نظر شما تهران قبول میشم؟چه گرایشی؟
قربونت حالا که اصرار داری باشهدقیقا به همین فکر میکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!! فدایی داری![]()
مرسی ، از نظر شما اگه علم و صنعت رو بزنم اشتباه نمیکنم ؟؟؟بعضی از دانشگاه ها اینجوریه.. ولی دانشگاه تهران ازادی هر پروژه ای با هر استادی برداری!
بله .. فکر می کنم با توجه به این رتبه میشه شبانه علم و صنعت رو اورد.
راجب شهرستان نمی تونم نظر درستی بهتون بدم.
من به باغبونی هم راضیمسایت منی یعنی کارگری پسر خوب
از من به شما پیشنهاد ددانشگاهی رو انتخاب کن که اساتیدش صنعت رفته باشن
سلامسلام به همه ی بچه ها
به همه واسه قبولیه ارشد تبریک میگم
من 487 آوردم
به نظر شما تهران قبول میشم؟چه گرایشی؟
واحد شیرین سازیکدوم واحدی؟
چرااا
مگه تربیت مدرس دانشگاه خوبی نیس برای م.شیمی
پس چجوریه؟؟
بلههه .. دانشگاه خیلی خوبیه.. سطح علمیش هم خیلی بالاست. ولی تا سال قبل اینجوری بوده که همه سعی می کنن هر جوری شده خودشون رو توی دانشگاه شریف و تهران بندازن : )چرااا
مگه تربیت مدرس دانشگاه خوبی نیس برای م.شیمی
پس چجوریه؟؟
جداسازی تربیت
کاتالیست امیر کبیر
کاتالیست تربیت
جداسازی علم وصتعت
پدیده های امیر کبیر