[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

hoseinhd

عضو جدید
ممنون
دوستان شما خبر ندارین چه جوریاس ؟میگن ارشدا همه گروه A محسوب میشنو میفرستنشون واسه یه مصاحبه ی الکی؟درسته؟:cry:

من کارشناسی صنعت نفت خوندم.بچه های ارشد همه گروه A حساب میشن و بدون شک کارت تضمین شده است
موفق باشی

farid_ppe

عضو جدید
آره!نکنه سخت باشه؟ :cry:
انشالا خودت میری میبینی
نگران نباش
بچه هایی که دانشگاه خوب میخونن شهرهای خوب میرن
ولی همشون به عنوان سایت من استخدام میشن
اکثر سوالات هم پمپ و کمپرسور
صنعت با دانشگاه خیلی فرق داره خیلی

hadi216

عضو جدید
اینم گفت که موضوع پروژته که مهمه و یجورایی زمینه کاریت میشه و اونقد زیاد رو گرایشا وسواس نشون نده!
خب البته جداسازی یچیز دیگه اس، این نظردکتر sungirl
درسته ، من نمیدونم کاتالیست دقیقا پروژه هاش چطوریه !
من چون کلا با خود شیمی محض حال نمیکنم میترسم اذیت شم ، کاتالیست کاراش آزمایشگاهیه دیگه نه ؟
میشه اگه اطلاعات داری یکم توضیح بدید در این مورد ؟

همون طور که دوستمون گفتن .. اره .. ترموسینتیک زیاد خوب نیست.
نظر شما درسته . بیشترین بازار کار رو گرایش های طراحی و جداسازی داره. ولی کاتالیست هم خیلی خوبه ..
ولی نظر من کلا روی دانشگاهه.. یعنی گزینه دانشگاه رو اصلا کم اهمیت ندونید. درسته که ادم باید دنبال علاقش بره .. ولی ارشد 7 8 تا درس بیشتر نمی خونید که 5 6 تاش مشترک همه گرایش هاست . یعنی گرایش به اون صورت روی اطلاعات شما تاثیر نمی ذاره . توی دانشگاه تهران هم به عنوان مثال با هر گرایشی هر موضوعی رو میشه برداشت و روش کار کرد. یعنی از این لحاظ واقعا تفاوتی بین گرایش ها نیست . تفاوتش فقط توی اسمی هست که توی مدرک می خوره .
برای کار هم موضوع پروژه خیلی مهمه .. خیلی از بچه ها هستن که پروژه های سنعتی بر میدارن و بعد از دانشگاه به راحتی همون پروژشون رو ادامه میدن !

آره میدونم پروژه خیلی مهمه ولی من شنیدم که کسی که یه گرایشی داره دیگه پروپوزالش باید تو همون تم کاری باشه وگرنه تایید نمیشه ، درسته ؟؟؟
مثلا میتونم با یه استاد از یه گرایش دیگه کار کنم ؟؟
حالا کلا میرزه با 439 شبانه علم و صنعت ترموسینیتیک وو کاتالیست رو بزنم ؟؟ ( البته با فرض قبولی )
پیشنهاد دیگه ای غیر از فردوسی واسم دارید ؟؟ شیراز خیلی دوره ، صنعتی اصفهان هم واقعا سخت گیرند .

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
نمیدونید طراحی تهران و تربیت مدرس تا چه رتبه ای میشه اورد
طراحی تهران رو که همون نفرات برتر سریع می زنن. تا 25 30 دیگه پر میشه. حتی شبانش هم بعدش سریع پر میشه.
ولی تربیت مدرس رو میشه با رتبه های بالاتر اورد. یعنی حتی حدود 90 تا 100 هم میشه طراحی تربیت مدرس رو اورد.(شایدم بیشتر)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انشالا خودت میری میبینی
نگران نباش
بچه هایی که دانشگاه خوب میخونن شهرهای خوب میرن
ولی همشون به عنوان سایت من استخدام میشن
اکثر سوالات هم پمپ و کمپرسور
صنعت با دانشگاه خیلی فرق داره خیلی
دمت گرم :D حالا استخدام کنن هر چی اسمش باشه :D

P O U R I A

مدیر تالار
پس نظر شما راجب پدیده انتقال امیر کبیر چیه؟
شما باشید اول پدیده امیرکبیرو میزنید یا جداسازی علم و صنعت؟
نظر من مثل بقیست . پدیده انتقال زیاد خوب نیست. جداسازی علم و صنعت خیلی خیلی بهتره.

bnmnb

عضو جدید
سلام دوستان
یه راهنمایی به همه که می خوان انتخاب رشته کنن
سعی کنید قبل از هر چیز درسهایی که اصلی هستند برای اون رشته رو شناسایی کنید
درسهای انتخابیتون رو طوری بردارید که به تزتون کمک کنه
و از همه مهمتر این که در ارشد سطح کار شما, تعداد مقالاتتون و پایان نامتون به مراتب مهمتر از دانشگاهتون هست
پس اگر مثلا کاتالست شریف و جدا سازی تهران رو با هم میارید به خاطر اسم و رسم شریف از تهران غافل نشید
ایشالا همتون موفق باشین.

ghaghalili

عضو جدید
نمیدونم کمک میکنه یانه
ولی یه نکته خیلی مهمه
اینکه اگه سرعت عمل داشته باشید یه رتبه خیلی بهتر ازین نسیبتون میشه
درصدای منو ببینید متوجه میشید که من سرعت عمل نداشتمو وقت نکردم کامل بخونم سوالا رو
همه درصدام نصفه س:razz:
میتونم بگم که بعضی درسا رو محض خالی نبودن سعی میکردم بعضی از تستاشو بخونم
سرعت عمل خیلی مهمه...خیلییییی
موفق باشید

سفيدزبان عمومي وتخصصي
۵۷/۷۸انتقال حرارت 1و2
۶۸/۳۳ترموديناميك
۴۷/۶۲مكانيك سيالات
۲۸/۸۹كنترل فرايند
۴۱/۶۷انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۶۸/۸۹طرح راكتورهاي شيميايي
۵۹/۲۶رياضيات /كاربردي -عددي /

P O U R I A

مدیر تالار
آره میدونم پروژه خیلی مهمه ولی من شنیدم که کسی که یه گرایشی داره دیگه پروپوزالش باید تو همون تم کاری باشه وگرنه تایید نمیشه ، درسته ؟؟؟
مثلا میتونم با یه استاد از یه گرایش دیگه کار کنم ؟؟
حالا کلا میرزه با 439 شبانه علم و صنعت ترموسینیتیک وو کاتالیست رو بزنم ؟؟ ( البته با فرض قبولی )
پیشنهاد دیگه ای غیر از فردوسی واسم دارید ؟؟ شیراز خیلی دوره ، صنعتی اصفهان هم واقعا سخت گیرند .
بعضی از دانشگاه ها اینجوریه.. ولی دانشگاه تهران ازادی هر پروژه ای با هر استادی برداری!
بله .. فکر می کنم با توجه به این رتبه میشه شبانه علم و صنعت رو اورد.
راجب شهرستان نمی تونم نظر درستی بهتون بدم.

hamed_hmk7

عضو جدید
سلام به همه ی بچه ها
به همه واسه قبولیه ارشد تبریک میگم
من 487 آوردم
به نظر شما تهران قبول میشم؟چه گرایشی؟

ghaghalili

عضو جدید
طراحی تهران رو که همون نفرات برتر سریع می زنن. تا 25 30 دیگه پر میشه. حتی شبانش هم بعدش سریع پر میشه.
ولی تربیت مدرس رو میشه با رتبه های بالاتر اورد. یعنی حتی حدود 90 تا 100 هم میشه طراحی تربیت مدرس رو اورد.(شایدم بیشتر)
چرااا
مگه تربیت مدرس دانشگاه خوبی نیس برای م.شیمی
پس چجوریه؟؟

hadi216

عضو جدید
بعضی از دانشگاه ها اینجوریه.. ولی دانشگاه تهران ازادی هر پروژه ای با هر استادی برداری!
بله .. فکر می کنم با توجه به این رتبه میشه شبانه علم و صنعت رو اورد.
راجب شهرستان نمی تونم نظر درستی بهتون بدم.
مرسی ، از نظر شما اگه علم و صنعت رو بزنم اشتباه نمیکنم ؟؟؟

P O U R I A

مدیر تالار
سلام به همه ی بچه ها
به همه واسه قبولیه ارشد تبریک میگم
من 487 آوردم
به نظر شما تهران قبول میشم؟چه گرایشی؟
سلام
با توجه به رتبتون توی تهران فقط شبانه های دانشگاه علم و صنعت و امیرکبیر و تربیت مدرس و دانشگاه های رتبه ی پایین تر رو احتمال قبولی دارید. اونم نه شبانه گرایش های طراحی و جداسازی و احتمالا کاتالیست.

sungirl5

عضو جدید
چرااا
پس چجوریه؟؟

خب پایینتر از بقیه اس! فاند هم سختتر ب بچه هاش میدن!
حتی قبلا (یکی 2سال پیش)علم و صعت ازش بالاتر بوده و هنوز به چه هاش راحتتر فاند میدن چون اسمش معتبرتره!

P O U R I A

مدیر تالار
چرااا
پس چجوریه؟؟
بلههه .. دانشگاه خیلی خوبیه.. سطح علمیش هم خیلی بالاست. ولی تا سال قبل اینجوری بوده که همه سعی می کنن هر جوری شده خودشون رو توی دانشگاه شریف و تهران بندازن : )
برای همین معمولا همه گرایش های این 2دانشگاه پر میشه و بعد دانشگاه های دیگه .. البته طراحی امیرکبیر هم زودی پر میشه.

ئدز

عضو جدید
جداسازی تربیت
کاتالیست امیر کبیر
کاتالیست تربیت
جداسازی علم وصتعت
پدیده های امیر کبیر

یه سوال این کاتالیست تربیت کجای دفترچه هست مگه تربیت روزانه ص 116 نیست این که کاتالیست نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا